سلام
خوبي
يكي از چيزياي قشنگي كه زندگي به ما ياد مي ده اينه كه بزرگ باشيم اينكه مي گم قشنگ چون باعث مي شه زندگي رو بفهمي و با چيزاي كوچيك ناراحت نشي.
نكته هاي مثبت زيادي در ارتباط تو و مادر شوهرت وجود داره .
1.شوهرت تعصب بي جا نسبت به اون نداره و نقاط منفي اون رو پيش تو مي گه و اين يه حسن بزرگه . حسني كه خيلي از مردا حتي وقتي نادوني هاي مادرشون مثل روز روشنه به روي خودشون نمي يارن.
2.آدم اگه بدونه كسي از روي نادوني كاري رو انجام ميده يا حرفي رو مي زنه تحمل كردنش كار خيلي سختي نيست.آيا شما به بچه ات وقتي مي زنه يه چيزي رو خراب مي نه كينه توزي مي كني ؟؟؟؟؟...مسلما نه. نه فقط به خاطر اينكه مادرشي به خاطر اينكه مطمئني عمد و سوء نيتي در كار نبوده.
3.وقتي مادرشوهرت ببينه زندگي پسرش هر روز بهتر از ديروز مي شه رفته رفته روي رفتارش اثر مي ذاره.
در ضمن عزيزم اون هر طور هم كه باشه تو دل زندگي شما كه نيست .
به نظر من زندگي موفق زندگي كه آدم سعي كنه افراد رو زياد وارد حريم خصوصي زندگيش نكنه. فكر تو كه درگير مسائل مادر شوهرت مي شه اول مال خودت بعد هم مال شوهرت و فرزندت. قدرش رو بدون .
اميدوارم موفق باشي و در راه پر فراز و نشيب با خودت و همسرت مهربان باشي (با فرزندت مي دونم هستي مادر عزيز)

........
.......بخاطر همينه كه خيلي نمي تونه از مادرش آرامش بگيره(ميگه وقتي مادرم رو ميبينم تمام خاطرات تلخ گذشته يادم مياد همش هم بخاطر بي عقلي هاي مادرمه...ولي چون نام مادرش روشه تا موقعي كه زنده است براش همه كار ميكنم....الان مادر شوهرم مكه است و شوهرم با چه ذوقي اسمش رو نوشت و اونو فرستاد....اي كاش مادرش كمي دركش ميكرد و قدر پسرشو مي دونست...) تا سالهاي اول زندگيمون با اينكه مادرشوهرم همسر داشت ولي همه كارهاشو شوهرم انجام ميداد تا اينكه من اومدم......روزهاي اول وقتي فهميدم كه اينها خانوادگي مشكلات روحي دارن سعي ميكردم تا جايي كه امكان داره از ايجاد تنش جلوگيري كنم...يادمه مادرشوهرم ميگفت اگه من مي دونستم اينقدر زنت آرومت ميكنه زودتر برات ميگرفتم..........اين 2 سال اخير شوهرم از مادرش خواسته كه ديگه خودش بايد با كمك 2 فرزند ديگش مشكلات زندگيشو حل كنه .ميگه ديگه گنجايش اين همه حرف و سختي رو نداره...مخصوصا الان كه ديگه بچه دار هم شده....بارها به مادر شوهرم گفتم كه سر به سره پسرش نزاره در مقابل اون وقتي عصباني ميشه سكوت كنه (شوهرم خيلي دل رحمه سريع بعد از عصبانيت عذرخواهي ميكنه) بين 2 پسرش(از 2 شوهر) اينقدر فرق نزاره و كلي چيز ديگه كه اصلا گوش نميكنه.....من 5سال اول زندگيم خيلي سعي كردم كه مشكلات زندگيمونو بهبود ببخشم الان ديگه اين سالهاي آخر ولش كرده بودم........

علاقه مندی ها (Bookmarks)