به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 65

موضوع: خيانت

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: خيانت

hajifiroozعزیز، دوست جوان من

ما حق نداریم بار اشکالات خود را به گردن دیگران بیاندازیم . قطعا این آقا (همسر مریم ) اشتباه کرده و بدترین راه را انتخاب کرده ولی آیا مریم در این میانه بی اشتباه است. عزیزم همه ی ما آموخته ایم که تا دختر و پسر جوان هستیم برای احساس و عشقمان با خانواده در بیفتیم و یا حواستگاران متعدد را محک بزنیم و به خواستگاری ها برویم ولی همینکه خرمان از پل گذشت و به هدف نهایی یعنی ازدواج رسیدیم خود را ملزم به مراقبت و محافظت از حریم و کانون زندگی مان نمی بینیم تا خرابکاری بزرگی اتفاق بیفتد وبعد فکر چاره باشیم و کاسه چه کنم دست بگیریم . قطعا هر اشتباهی دوطرفه است به غیر از موارد نادر ،هیچ آدمی مرض ندارد زندگی اش را در معرض خطر قرار دهد چرا اینگونه فکر می کنیم که مردان شیاطین روی زمین هستند و یا همینطور زنان که برای نابودی و خراب کردن زندگی ما وارد زندگی هایمان می شوند ؟! من به شما قول می دهم مریم نازنین اگر کلاهش را با خودش درست و به حق قاضی کند موارد بسیاری از اشتباهات بزرگ و کوچک در مسیر زندگی اش که می توانست یک چنین نتیجه ایی داشته باشد را می تواند ، برشمارد و اما تکرار این موضوع که فرموده اید قبح قضیه از بین می رود بله امروز مریم مسئولیت بزرگی برگردنش نهاده شده است که اگر اشتباه کند سرنوشت آینده همسرش به این اشتباه بستگی خواهد داشت امثال مریم کم نیستند ولی دیده ایم در این میان زنان با سیاستی که از همین اولین نشانه و هشدار که به نظرم اخطار بدی هم نیست درس گرفته اند و زندگی هایشان را جمع و جور کرده اند و موفق هم شده اند وعمل زشتی مجددا تکرار نشده که بخواهد قبح آن بریزد . بینهایت به این معتقدم که مسئولیت رابطه به عهده زن است و مردها تابع هستند . باید یاد بگیریم انصاف داشته باشیم . با خط پایانی نظریه تان هم تا حد زیادی مشکل دارم نه دوست من ضرب المثلی قدیمی می گوید از کوزه برون تراود هر آنچه در اوست اما ادیسون و اینشتین بچه های کودنی بودند که با درایت مادرهایشان و با واژه ی معجزه گر "تو می توانی ...." در دنیا تحول ایجاد کردند . جالب اینکه این دو نفر به لحاظ ضریب هوشی در سطح بسیار پائینی قرار داشته اند و ........ پس معجزه شگفت انگیز مادرانشان باعث شد از کوزه درونی آنها خلاقیت و اعتماد به نفس و ... تراوش کند . می بینید دوست من . به همین سادگی . در رابطه مریم هم باید یک نقطه کشف نشده وجود داشته باشد . شما خیال می کنید همه با مردان آرام و سربه راه زندگی می کنند که خیلی هم خوشبخت می شوند و احتمالا در درون آنها ، بنابر گفته ی شما چیزی برای تراوش وجود ندارد ؟! بله کنترل می شود تراوشات درونی شان . چه کسی کنترل می کند ؟! همان طرف مقابل . به همین راحتی .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام دوستان
    همسرم بالاخره تصميم گرفت وگفت كه ديگه نمي تونه بامن زندگي كنه وميره.
    ومن هيچ اصراري به موندنش ندارم ولي اذيت ميكنه يعني يك دفعه نميياد وسايلشو برداره وبره البته ناگفته نمونه كه جايي هم براي رفتن نداره چون از طرف خانواده خودشم هم به دليل همين قضيه طرد شد
    او خانواده بسيار خوبي داره وهمگيشون از ايشان انتقادكرده وگفنتد يا برميگردي به زندگيت يا پيش ماهم جايي نداري.الان دو شبه كه فقط شبها ميره تو ماشين ميخوابه ومن ديشب كليد خونه را ازش گرفتم و گفتم كه ميخواي بري بروديگه اين چه مسخره بازي كه توروز كه من خونه نيستم مياي خونه وشبها ميري بيرون.
    ولي خودشم نميدونه چشه شب اول كه رفت بيرون بخوابه دو دفعه تلفن كردكه نترسيها هروقت برات مشكلي پيش اومد زنگ بزن من ميام.
    به نظرشما من بايد چه كاركنم؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

دوست من اینجور که مشخصه همسرت شما رو دوست داره و دوست نداره که ازش جدا بشی .
    چرا با همسرت صحبت نمکنی .؟ چرا ازش نمپرسی که دلیل خیانتش به شما چی بوده ؟ به نظر من صحبت کردن و شنیدن حرفای شوهرت خیلی به نجات زندگیت کمک میکنه . تا اینکه اونو از خونه طردش کنی و بهش بی محلی کنی . به حل مشکل فکر کن

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 91 [ 17:29]
    سطح
    81
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 347
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 498 در 242 پست

Array

به نظر من هم شوهرت سر یه دو راهی مونده
    من از اول با اینکه مستقیم باهاش صحبت کنی مخالف بودم یادته؟ ولی خب حالا کاریه که شده. بهتره کامل طردش نکنی تا اگه پشیمون هست یه راهی واسه برگشتش داشته باشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

سلام
    واقعا رفتار شوهر شما مثل بچه ها ميمونه !!
    خوب عزيزم ، بشين دو كلام باهاش صحبت كن ببين حرفش چيه ؟ آخه اين كارها چيه ديگه ؟ انتظار داره كه شما بري نازشو بكشي و برش گردوني ؟ اگه نميتونه با شما زندگي بكنه ، پس چرا ول نميكنه و بره ؟؟؟؟
    به نظرم شايد ميخواد برگرده ولي روش نميشه كه بهت بگه يا اينكه غرورش خيلي ميشكنه كه بياد بگه اشتباه كرده و ....يا ميترسه كه ديگه روابطتون مثل گذشته نشه و دائما بهش سوظن داشته باشي يا مشكوك باشي يا تحقيرش كني .... بيشتر شبيه اين ميمونه كه منتظره كه شما دلت براش تنگ بشه و بهش نياز پيدا كني و بري دنبالش !!
    نميدونم بايد چي بگم ولي انگار شوهر شما راه رويارويي با مشكلات رو نميدونه !!
    مريم جان به نظرم يه بار با ايشون برين مشاوره خانواده ، هم با هم صحبت كنين و هم مشاور باشما مخصوصا با ايشون صحبت كنه !!
    دو صورت وجود داره :
    1) يا شما رو ميخواد ولي حس ميكنه كه غرورش ميشكنه كه بياد اعتراف به اشتباهش بكنه يا حتي ميترسه از جانب شما طرد بشه
    2) يا اينكه واقعا شما رو نميخواد ولي چون جايي براي زندگي كردن نداره و هيچ جاي ديگه نميتونه بره ، هنوز مونده كنار شما

من فكر ميكنم دليل كارهاي ايشون ، يكي از اينها باشه !!
    به نظرم شما بايد هرچه زود تر تكليفت رو معلوم كني ، اينجوري كه نميشه ، عزيزم مشاوره رو حتما برو ! به نظرم خيلي ميتونه كمكت كنه !! شوهرتون هم شديدا به مشاور نياز دارن !! به نظرم رفتارهاشون همه پر از شك و ترديده و توي كار خودش مونده !!
    البته بازم ميگم كه اينها نظر شخصي منه گلم
    هر كاري كه خودت فكر ميكني به صلاحه انجام بده
    موفق باشي

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

من باهاش صحبت كردم ولي نمي گه كه چشه نه به من بلكه باهركي كه صحبت كرده ميگه يك چيزهايي توفكروذهن من هست كه نمي ذاره من به زندگيم برگردم.ونميگه كه چيه...
    متاسفانه ايشون به هيچ وجه حاضر نيست به مشاوره بره.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

عزيزم حالا كه شوهر شما به هيچ وجه حاضر نيست كوتاه بياد ، شما بايد يك فكر ديگه بكني !
    نه درست حرف ميزنه با شما ، نه مشاوره مياد ، نه ول ميكنه بره ، نه برميگرده سر خونه زندگيش !!!
    من كه عقلم به جايي نميرسه ، فقط ميدونم بهتره به فكر خودت باشي !!!
    اگه ايشون تمايلي به ادامه نداره ، به نظر من اصرار بي خود فايده اي نداره ! ول كن ببين ميخواد چيكار كنه ! شما هم به زندگي خودت برس ! يه مدت خودتو درگير نكن ببين چي ميشه !!
    آخه چقدر بي مسئوليتي ؟؟؟؟ تكليف خودش رو معلوم نكرده حد اقل تكليف شما رو معلوم كنه !!!
    به نظرم تنها راه حل صحبت كردنه ولي وقتي صحبت نميكنه و نميگه چشه !! به نظر خودت چه راه حلي ميتونه وجود داشته باشه ؟؟؟؟؟

دوستاني كه با تجربه هستين ! لطفا ياري كنين !!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 تیر 89 [ 23:20]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 12 در 9 پست

Array

من با حرفهای roya.b در پست #30 و #36 موافقم، فقط به شما بابت صبرتان تبریک نمی گویم!

ترحم بر پلنگ تیزدندان ظلم است بر گوسفندان

از آنجاییکه هر کس نظر خودش را در این تالار می گوید، من نیز به خودم حق می دهم که نظرم را بگویم؛
    به نظر من، زنهایی مثل شما هستند که به مردان اجازه بالهوسی می دهند. شما می گویید برای زندگی تان زحمت کشیدید، اگر راست می گویید چطور حاضر می شوید زنی دیگر در خانه ای که نتیجه زحمت شماست با ضوهرتان هم آغوشی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    شوهرتان راست می گوید که شما سردید، این عکس العمل شما نسبت به این رفتار شوهرتان نه نشانه صبرتان بلکه نشانه سردیتان است!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 خرداد 88 [ 06:51]
    سطح
    42
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    دستاوردها:
    تشکرها
    27

تشکرشده 30 در 20 پست

Array

مریم جان خیلی راحت با این موضوع کنار نیا همسرت تنها نیست که هر تصمیمی میخوادبگیره حالا دوست داره زندگی کنه فردا نمیتونه زندگی نکنه ؟ با شوهرت منطقی صحبت کن از خونه بیرونش نکن بشینید مثل دو تا انسان کامل باهم صحبت کنید و برای زندگیتون تصمیم بگیرید ؟ بهش نشون بده که تو هم یک پای این زندگی هستی و اون نمیتونه تنها در مورد زندگیتون تصمیم بگیره توی این شرایط کنار کشیدن اصلا درست نیست بمون و برای زندگیت بجنگ !!!!راستی نگفتی آیا اون دختره هم تورو دید و عکس العملش چی بود ؟ جدی برخورد کن و کوتاه نیا به شوهرت ثابت کن دوستش داری و به زندگیت علاقه مندی ولی از این عملش بسیار ناراحتی و بهش اجازه نمی دی هرکا ردوست داره انجام بده . منتظر م تا نتیجه کارتو بشنوم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 مهر 88 [ 16:14]
    سطح
    34
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 3 پست

Array

سلام
    منم با نظر دوستان بالا موافقم اما تورو خدا فقط مواظب باش تو این شرایط بچه ای بوجود نیاد که اونوقت خیلی کارت سخت تر میشه عزیزم

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)