نوشته اصلی توسط
shirin joon
سلام دوباره.....
اولا گردآفريد عزيز از اينكه سلامتين خوشحالم ... اميدوارم هميشه اين مدلي باشين نه اون مدلي ....
.....
و اما نظر من ....
بايد بگم توقع من از همسر آينده ام بسيار زياده.... اشتباه نكنين... توقع من مالي نيست...
البته برآورده شدن احتياجات كه لازمه تشكيل يك زندگيه در حد نرمال ....
و اما توقع من از همسر آينده ام فهم ايشونه... من دوست دارم همسري فهيم و با درك بالا داشته باشم ... دوست دارم فهم ايشون بر من احاطه داشته باشه.... دوست دارم خوب صحبت كنه... با شخصيت باشه.... دوست دارم اگه توي جمع هستيم وقتي شروع به صحبت ميكنه همه ساكت بشن... دوستدارم اينقدر خوب باشه كه من ازش درس بگيرم.... و دوست دارم منو دوست داشته باشه.... بخاطر چيزهايي كه در وجودمه... دوست دارم همه بهش احترام بذارن... و اون موقع است كه من اونو خواهم پرستيد...
واي فكر كنم يه كم تند رفتم... اما باور كنين خيلي خيلي واسم مهمه كه فهميده باشه...
شايد باعث تعجبتون بشه آقايون عزيز... ولي طلا هيچوقت نتونسته منو بطرف خودش جذب كنه.... هيجوقت حسرت چيزي را نداشتم و اصلا يادم نمياد توي يه عروسي چشمم به طلا و جهيزيه و ماشين عروس و ... باشه....
باورتون ميشه اگه ازم بپرسن دوست صميميت چقدر مهريه كرده يادم نيست .... چون اصلا برام مهم نيست....
نسبت به طلا هم همينطورم..نه اينكه بدم بياد... علاقه اي بهش ندارم....
و ديد من به ازدواج اين نيست كه يك نفر بار مسئوليتو به تنهايي بكشه... چه زن چه مرد.... زندگي از ديد من يعني شراكت در همه چيز و قبول مسئوليت هر دو نفر به نسبت توانايي شون.....
زندگي هيچ لذتي نخواهد داشت وقتي يه نفر از اين دو شريك خسته تر و اون يكي راحتتر بشه ....
همه چيز بايد تقسيم بشه ... حتي ناز كشيدنها... هميشه وقتي يه طرف كم مياره اون يكي جبرانش كنه...
راستي چرا ماها توي زندگي مجردي مون واسه دوستاي صميمي و همجنس خودمون همه كار انجام ميديم ولي تو زندگي مشترك با همسرمون يادمون ميره گذشت كنيم.... يادمون ميره ايثار كنيم... يادمون ميره دست همو بگيريم....
ازدواج موفق يعني همون دوست داشتن هاي واقعي ....
من فكر ميكنم ارزش من خيلي بيشتر از اونه كه در مورد طلا يا در مورد ماديات و چشم و همچشمي با شوهرم بحث كنم...
من ترجيح ميدم با همسري كه دوستش دارم به سفر بريم.... بدجوري عاشق سفرم... دوست دارم كوله پشتي هامونو برداريم و بريم همه جا رو ببينيم.... مگه ادما قراره چند سال عمر كنن...
يه خصوصيت ديگه من اينه كه وقتي با كسي دوست ميشم يا آشنا ميشم بدون استثنا هميشه دنبال خوبيهاي اون فرد ميگردم... و سعي ميكنم خوبيهاشو كشف كنم و حتي بعضي وقتها خوبيهاشو بهش گوشزد كنم....
لطقا نگين از خوشي زياد اينا رو نوشتم... من دختري هستم كه خودم بدون كمك ديگران به استقلال مالي رسيدم...
و از صبح تا شب سركارم ... خيلي هم خوشحالم كه سالم هستم و ميتونم كار كنم و دستم تو جيب خودمه ... پس ميدونم كه خواستن توانستنه اگه خدا كمكت كنه و خودت بخواي....
اميدوارم هممون ديدمون رو روي ازدواج اصلاح كنيم و با صداقت جلو بريم....
من معتقدم صداقت و عشق به ما قدرتي خواهد داد كه زندگيمونو بسازيم....
و خدا به اون زندگي رونق خواهد بخشيد...... من ايمان دارم......
علاقه مندی ها (Bookmarks)