به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 61
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 اسفند 93 [ 23:41]
    سطح
    12
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 44 در 20 پست

Array
    دوستانی که تجربه دارند. چطور میشود که او این همه خاطرات را کنار بگذارد؟ یعنی در این مدت حتی یک بار هم به ان ها فکر نکرده است ؟حتی یک بار هم نظرش عوض نشده است ؟
    خیلی برای من عجیب هست که چگونه به یکباره این همه پل خراب شد. تا جایی که با ان اقا شماره بنده را میدهد برای تهدید.
    شستشوی مغذی شده است ؟
    حال هر هفته باید برای 2-3 نفر توضیح دهم که چرا رابه من با ایشان به هم خورد. تا به کی این مسایل ادامه دارد خدا میداند.
    اما به سوالم پاسخ بدید. چطور ؟ مگر میشود رفتار 180 درجه تغییر کند. عاطفه. مهربانی و ... همه کشک ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 00:04]
    سطح
    55
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    861

تشکرشده 293 در 87 پست

Array
    سلام آقا امیرعلی
    امیدوارم هرچی زودتر حالتون بهتر شه....ببینید عشق چند دستس ...یکیش عشق تازگیه...یعنی طرف واسش تازگی داره جذبش شده...مطمئن باشین یادش میفته ،عذاب وجدانم میگیره گاهی قطعا اما فعلا اون آقا واسش تازگی داره....ولی همونطور که از اسمش معلومه پایدار نمیمونه چون قطعا تا ابد نمیتونه تازه باشه و یه روز از تازگی میفته و اونروز این ویژگی های مثبت هرفرده که تو ذهنش میمونه...تا اونروز صبر کن و به تماشا بشین....به خودت فک کن...میدونم خیلللییییییی سخت و داغونه اما اونروزه که تو به خاطر از دست دادن امروزت افسوس میخوری و اون به خاطر از دست دادن تو....حتی شایدم پشیمونیشو هیچوقت نفهمی اما آدما نتیجه ی کاراشونو تو همین دنیا میبینن...دنیا دار مکافاته از شوهرش نبینه از بچش میبینه از بچش نبینه از نوش میبینه ولی قطعا میبینه بدیاشو ...البته من درمورد اون خانم هیچ قضاوتی نمیکنم و همه بر اساس اینه که اگه خدایی نکرده ایشون به شما بدی کرده باشن....
    به هر حال فعلا جز سپری کردن زمان راهی نیس پس چه بهتر که خوب سپریش کنی و خودتو مشغول کنی
    موفق باشی
    ویرایش توسط rayehe : پنجشنبه 20 آذر 93 در ساعت 21:02

3. 4 کاربر از پست مفید rayehe تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 21 آذر 93), amir_ali (جمعه 21 آذر 93), hhp (جمعه 21 آذر 93), szd (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    19

تشکرشده 44 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rayehe نمایش پست ها
    سلام آقا امیرعلی
    امیدوارم هرچی زودتر حالتون بهتر شه....ببینید عشق چند دستس ...یکیش عشق تازگیه...یعنی طرف واسش تازگی داره جذبش شده...مطمئن باشین یادش میفته ،عذاب وجدانم میگیره گاهی قطعا اما فعلا اون آقا واسش تازگی داره....ولی همونطور که از اسمش معلومه پایدار نمیمونه چون قطعا تا ابد نمیتونه تازه باشه و یه روز از تازگی میفته و اونروز این ویژگی های مثبت هرفرده که تو ذهنش میمونه...تا اونروز صبر کن و به تماشا بشین....به خودت فک کن...میدونم خیلللییییییی سخت و داغونه اما اونروزه که تو به خاطر از دست دادن امروزت افسوس میخوری و اون به خاطر از دست دادن تو....حتی شایدم پشیمونیشو هیچوقت نفهمی اما آدما نتیجه ی کاراشونو تو همین دنیا میبینن...دنیا دار مکافاته از شوهرش نبینه از بچش میبینه از بچش نبینه از نوش میبینه ولی قطعا میبینه بدیاشو ...البته من درمورد اون خانم هیچ قضاوتی نمیکنم و همه بر اساس اینه که اگه خدایی نکرده ایشون به شما بدی کرده باشن....
    به هر حال فعلا جز سپری کردن زمان راهی نیس پس چه بهتر که خوب سپریش کنی و خودتو مشغول کنی
    موفق باشی
    امروز نسبت به هفته پیش کمتر بغض ناراحتی در گلویم هست. از این بابت خیلی خوشحالم. اما همچنان با فکر انتقال بسیار شدید از اون اقا و گاهی خودش، یا اگر برگردد قبول کنم یا نکنم هم میخوابم هم بیدار میشوم و هم فکر میکنم.
    از درون میدانم او بر نمیگردد چون واقعا عقلانی نیست. او کسی بوده که من را کنار گذاشته مگر میشود زنگ بزند و بگوید پشیمانم ؟ خیر. شاید از دید خودش خوشبخت هست.
    بله دنیا دار مکافات هست. من نیز دارم سعی میکنم او را به خدا واگذار کنم و خودم کاری نکنم که بعدا پشیمان شوم.
    اما باز فکر میکنم دو ماه دیگر که پایان نامه ام را تحویل میدهم، با خانواده رسما خواستگاری کنم. هه. او هم با قطعیت یک نه بگوید و خلاص.

دو سال و نیم تمام خاطرات و زندگیش با من بود. عملا زیر یک سقف زندگی میکردیم و ظرف 2-3 ماه رابطه همکلاسی با یک اقای 33 ساله بر کل اینده بنده لگد مالید. چه زمانی قرار است با اون اقا چنین کند؟ شاید تا دو ماه دیگر با همین اقا ازدواج کند. نمیدانم.
    بدترین بخش این جاست که پدر مادر و خواهرش هیچ دخالتی در زندگی اش نمیکنند و میگوییند ما دز زندگی شخصی او دخالت نمیکنیم.
    شاید من زیاد از حد درخواست میکنم. اما اشتباه او به بنده نیز لظمه زده است. پشیمان شود تنها دل من خنک میشود اما دردی که همچنان بر من هست که ارام نمیشود.
    فکر کنم گذر زمان بهترین راه باشد.

5. 3 کاربر از پست مفید amir_ali تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 21 آذر 93), rayehe (جمعه 21 آذر 93), szd (جمعه 21 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 آذر 94 [ 14:26]
    سطح
    7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    2,438

تشکرشده 600 در 162 پست

Array
    امیر علی جان وقتی وارد رابطه ای میشیم باید دوست داشته نشدن ، کنار گذاشته شدن ، بی ارزش شدن ، خیانت دیدن و... رو هم بپذیریم ، میدونم گفتنش اسونه و در عمل بسیار مشکله
    تجربه من نیست و تجربه دوستان من هست که زیاد روی ادمها و احساساتشون و حرفهاشون حساب باز نکنید . باد که بیاد ممکنه رنگ عوض کنن
    رابطه دوستی همینه و فقط شما نیستید که خیانت دیدید
    حالا فکرشو بکنید اون زن یا شوهری که بعد از ازدواج خیانت میبینه چه حسی داره ؟
    یه سر به تاپیک ها بزنید ... خوشحال باشید که حداقل جزو اون دسته از ادمها نیستید
    به نظرم تنها راه انتقامتون اینه که شاد زندگی کنید ... و اون رو فراموش کنید
    موفق بشید تو کارتون با یه زن بهتر از اون اشنا بشید و یه ازدواج بهتر از اون داشته باشید
    فرض کنید خدای نکرده یکی از اعضای خانوادتون رو در تصادف از دست دادید ، گریه زاری کنید ، غصه بخورید ولی اسیر غم نشید ، میدونم حس ول شدن اونم از دست کسی که دوستش داری حسیه که ادم شاید خیلی کم تو زندگیش تجربه کنه واسه همینه که هضمش برای ادم ساده نیست ، ولی خوب اتفاقیه که پیش اومده
    ما هممون عمیقا شما رو درک میکنیم ، غمهاتونو ، زجرتون رو ... اتفاقیه که پیش اومده ، مثل زلزله مثل سیل
    رهاش کنید
    و به زن ایندتون که شما رو بی نهایت دوست داره فکر کنید
    احساسات مهربونیتون رو زنده نگه دارید ، چون کسی هست که میخواد شما رو صادقانه خوشبخت کنه

7. 5 کاربر از پست مفید ali -guilan تشکرکرده اند .

amir_ali (جمعه 21 آذر 93), hhp (جمعه 21 آذر 93), rayehe (جمعه 21 آذر 93), szd (جمعه 21 آذر 93), فرهنگ 27 (جمعه 21 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 00:04]
    سطح
    55
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    861

تشکرشده 293 در 87 پست

Array
    بله صحبت های شما کاملا درسته...بهش میگن سوگ عشقی که شش ماه تا یکسال طول میکشه یعنی این طبیعیه که شما حداقل تا 6 ماه با این افکار بخوابین و بلند شین....یه مساله ای هم که هست اصلا شاید اون آقایی که با شما تماس گرفتن واقعا دراون حدم با اون خانم در ارتباط نباشن و فقط یه وسیله واسه تحریک شما بودن...اینکه اون خانم واسه اینکه یه مدت بخوان مرخصی کوتاهی ازین وابستگی گرفته باشن و ایشون رو وسیله کردن که شاید باعث بشه شما فعلا طرفشون نرین....و اینکه خونوادشم دخالت نمیکنن شاید چون ازین موضوع مطلعن.....به هر حال مگه میشه دخترا با اون دوز احساس دو سال رابطرو فراموش کنن اونم به این راحتی.. .اگر واقعا اینطور بوده الان نباید بغض کنی باید خدارو شکر کنی تازه قربونیم بدی که الان سختیشو میکشی اما تا آخر عمر وقتت رو بابت همچین آدمی تلف نمیکنی پس در هر دوضورت به نفع شماست چون اگر ایشون برگردن که خب شما تجربه های خیللیییی ارزشمندیو هرچند باسختی کسب کردین و قدر همدیگرو بیشتر میدونین و همینطور فرصتای با هم بودنرو واگرم برنگردن که خداروووشکررر کنیننن....چون آدمی که به این زودی خاطراتو پاک کنه و قدر آدمی که دوسش داره رو ندونه لایق زندگیی با شما نیستتت.....سعی کنید به هیچی دیگه فکر نکنین نه به برگشتش نه پشیمونیش نه برنگشتنش و نه خوشبختیش چون هرررر کدومه اینام که بشه به نفع شماست.....بعد از پایان نامتونم سفت و سخت بچسبین به کارو زندگیتون.....فکرا و حال بد الانتونم میگذره...هفته ی دیگه خیلییی بهتر از این هفته هم میشین شک نکنین....فقط و فقط بسپار به خدا و تمام....

9. 5 کاربر از پست مفید rayehe تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 21 آذر 93), amir_ali (جمعه 21 آذر 93), hhp (جمعه 21 آذر 93), szd (جمعه 21 آذر 93), فرهنگ 27 (جمعه 21 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    19

تشکرشده 44 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط rayehe نمایش پست ها
    بله صحبت های شما کاملا درسته...بهش میگن سوگ عشقی که شش ماه تا یکسال طول میکشه یعنی این طبیعیه که شما حداقل تا 6 ماه با این افکار بخوابین و بلند شین....یه مساله ای هم که هست اصلا شاید اون آقایی که با شما تماس گرفتن واقعا دراون حدم با اون خانم در ارتباط نباشن و فقط یه وسیله واسه تحریک شما بودن...اینکه اون خانم واسه اینکه یه مدت بخوان مرخصی کوتاهی ازین وابستگی گرفته باشن و ایشون رو وسیله کردن که شاید باعث بشه شما فعلا طرفشون نرین....و اینکه خونوادشم دخالت نمیکنن شاید چون ازین موضوع مطلعن.....به هر حال مگه میشه دخترا با اون دوز احساس دو سال رابطرو فراموش کنن اونم به این راحتی.. .اگر واقعا اینطور بوده الان نباید بغض کنی باید خدارو شکر کنی تازه قربونیم بدی که الان سختیشو میکشی اما تا آخر عمر وقتت رو بابت همچین آدمی تلف نمیکنی پس در هر دوضورت به نفع شماست چون اگر ایشون برگردن که خب شما تجربه های خیللیییی ارزشمندیو هرچند باسختی کسب کردین و قدر همدیگرو بیشتر میدونین و همینطور فرصتای با هم بودنرو واگرم برنگردن که خداروووشکررر کنیننن....چون آدمی که به این زودی خاطراتو پاک کنه و قدر آدمی که دوسش داره رو ندونه لایق زندگیی با شما نیستتت.....سعی کنید به هیچی دیگه فکر نکنین نه به برگشتش نه پشیمونیش نه برنگشتنش و نه خوشبختیش چون هرررر کدومه اینام که بشه به نفع شماست.....بعد از پایان نامتونم سفت و سخت بچسبین به کارو زندگیتون.....فکرا و حال بد الانتونم میگذره...هفته ی دیگه خیلییی بهتر از این هفته هم میشین شک نکنین....فقط و فقط بسپار به خدا و تمام....
    سلام مرسی و دقیقا همین هست. به خصوصی بخشی که بولد کردم. از طرفی امید دارم برای بهبود رابطه از طرفی هم نگرانم دلبستگی ایجاد شود بین او و ان اقا. برای همین نمیدانم اگر، اگر بخواهم از طریق رسمی وارد شوم کی انجام دهم که دیر نباشد. بهمن ماه مناسب است ؟
    اگر تا ان موقوع خود من ،رفتارم تغییر کرده بود و هنوز علاقه ای داشتم، اقدام کنم اگر نه که نشان میدهد زندگی مسیر مارا جدا کرده است.

میخواهم شما دوستان به من بگویید. ایا کسی که رابطه ای را به هم زده و اصلا مایل به این نیست که شانس دوباره به این رابطه بدهد تا جایی که سریعا با فرد دیگری اشنا شده و سعی میکند او را به خانواده اش معرفی کند. شانسی برای بازگشتش هست ؟ یا من تنها دارم دور یک حلقه ی خالی میچرخم به امید رسیدن ؟

11. کاربر روبرو از پست مفید amir_ali تشکرکرده است .

szd (جمعه 21 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 اردیبهشت 96 [ 17:04]
    سطح
    40
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 130
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    887

تشکرشده 85 در 17 پست

Array
    آقای امیرعلی خیلی رک به شما میگویم این دست دختران متاسفانه در جامعه زیاد شدند و به نظر من شما خیلی به این حستون دارین بها میدین، شاید ناخودآگاه، ولی من که درگیر این احساس شما نیستم خیلی خیلی برایتان افسوس میخورم و هربار که شما میگویید او برمیگردد، اونموقع چکارکنم ، من واقعا ببخشید اینو میگم ولی واقعا دلم برایتان میسوزد که خودتان را چجوری دارید گول میزنید.
    بس است، متوقف شوید، مرگ یکبار شیون یکبار، خیانت به این بزرگی!!! از شما در تعجبم که چطور به بخشش فکر میکنید
    برای این حرفهایم دلیل دارم ، دیدم دخترانی که بعد از سالها رابطه ای را تمام میکنند و یک آب هم رویش! یکم فکر کنید، یکم درد بکشید،و بعد منطقی راجع به این موضوع تصمیم بگیرید
    یعنی چه برم خواستگاریش؟؟؟؟؟ من خودم این پیشنهاد را به شما دادم ولی اون موقع هنوز خیانتش آشکار نشده بود!
    خواهشا یکم باخودتون خلوت کنید و تصمیم درست بگیرید
    ویرایش توسط szd : جمعه 21 آذر 93 در ساعت 16:55

13. 2 کاربر از پست مفید szd تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 21 آذر 93), فرهنگ 27 (جمعه 21 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    امیرعلی جان سلام
    امکان نداره کسی تو زندگیش شکست عشقس رو تجربه نکرده باشه. باور کن تا اون نفر آخر رو پیدا کنی ممکنه چندبار دیگه شکست بخوری.
    من خودم تو یه رابطه ای بودم که با طرف مقابلم داشتیم تصمیم میگرفتیم کی بیان خواستگاری! سر یه موضوع خیلی بیخود یه دعوای زرگری راه انداخت و کات کرد و یکی دو هفته بعد فهمیدم عقد کرده!!!!! باورت میشه؟ یعنی اون موقع که با من قرار مدار میزاشت داشته خواستگاری میرفته.
    دیگه نمیگم چی به روز من اومد چون خودت داری تجربه میکنی....تو تمام اون دوره فقط با خودم میگفتم "اگه این آدم روزیه من باشه به من برمیگرده وگرنه یکی بهتر قسمتم خواهم شد"
    شاید باورت نشه ولی اون آقا با دلی شکسته برگشت. وقتی برگشت که من دیگه عاشق شده بودم و هرروز خدامو شکر میکردم که کارم با اون آقا سر نگرفت.
    حالتهای شما رو با تمام وجود درک میکنم و مطمئنم اگه اون خانوم روزیه شما باشه بهتون برمیگرده وگرنه یه نفر بهتر از اون نصیبتون خواهد شد

15. 5 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 21 آذر 93), amir_ali (شنبه 22 آذر 93), rayehe (جمعه 21 آذر 93), szd (جمعه 21 آذر 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    سلام دوست من
    نمیخام ناامیدتون کنم ولی فکر نمیکنم ایشون دیگه ب شما فکر کنه و دوباره بخاد باشما وارد رابطه ای مثل قبل بشه
    فرض کنیم ک برگرده ینی شما حاضری دوباره غرورتو زیر پابذاری
    میتونی دوباره قبولش کنی
    ایشون همون کسیه ک ب گفته خودتون ازش خاهش و تمنا کردین و قبول نکرد پس سعی کنید با وجود اینکه میدونم خیلی خیلی خیلی سخته اما فراموشش کنید و ب زندگی جدید فکر کنید و کسی ک واقعا لایق شما باشه
    والبته شماهم کمی در اخلاقتون تجدید نظر کنید (قضیه موی بلند و اهمیت ندادن ب حرفای طرف مقابل ک خاسته بوده ب خودتون برسید و شما اهمیت ندادین و...)

17. 2 کاربر از پست مفید sadafdarya تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 23 آذر 93), szd (یکشنبه 23 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    19

تشکرشده 44 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadafdarya نمایش پست ها
    سلام دوست من
    نمیخام ناامیدتون کنم ولی فکر نمیکنم ایشون دیگه ب شما فکر کنه و دوباره بخاد باشما وارد رابطه ای مثل قبل بشه
    فرض کنیم ک برگرده ینی شما حاضری دوباره غرورتو زیر پابذاری
    میتونی دوباره قبولش کنی
    ایشون همون کسیه ک ب گفته خودتون ازش خاهش و تمنا کردین و قبول نکرد پس سعی کنید با وجود اینکه میدونم خیلی خیلی خیلی سخته اما فراموشش کنید و ب زندگی جدید فکر کنید و کسی ک واقعا لایق شما باشه
    والبته شماهم کمی در اخلاقتون تجدید نظر کنید (قضیه موی بلند و اهمیت ندادن ب حرفای طرف مقابل ک خاسته بوده ب خودتون برسید و شما اهمیت ندادین و...)
    سلام
    من نیز علاقه ای ندارم. اما هر رفتاری کردم. این رفتار های بد. در کنار صد ها رفتار خوبی که با او داشتم قابل مقایسه نیست.
    کسی که بخواهد دنبال بهانه باشد. بهانه را پیدا میکند. بهانه از اکسیژن سریعتر یافت میشود.
    خود من هر از گاهی از گذشته ام سوال میپرسم. پیگیرم. حال و احوال میکنم.
    برایم قابل درک نیست چگونه او یی که به خاطر حضورم در جلسه ای که نتوانسم گوشی ام را پاسخ دهم. به منزل ما امد تا پیگیری کند حالم را. او یی که بیشتر از خانواده ام در اتاق انتظار بعد از عمل برایم منتظر ماند. نمیتوانم درک کنم چگونه میشود این خوبی ها را در کنار بدی که بر من کرد بگذارم.
    اخلاق احترام اعتماد و ... به همین راحتی زیر پا گذاشته میشوند ؟

زیباست من هم همچون آن اقا... . به در خانه این خانم نامه ای بنویسم و حرف دلم را در ان بگویم ؟ هرچه در دلم مانده را مکتوب کنم و به دستش برسانم؟ بداند من هم حرف هایی داشتم اما نگذاشته بزنم. میدانستم خطا کرده اما به رویش نیاوردم. حداقل تا اخر عمر از خود متنفر نباشم که حرفم را نزدم و رفتم.

19. کاربر روبرو از پست مفید amir_ali تشکرکرده است .

rayehe (چهارشنبه 26 آذر 93)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)