به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 16 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 156
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

Array
    سلام بهار عزیز

یه چیزی رو دوستانه بهت بگم .

آی دختر تو که این همه خصوصیات خوب داری نکنه به خاطر خواستگار نداشتن ناشکری کنی و این همه گله و شکایت از خدا کنی .
    ناشکری خودش اثرات خیلی خیلی بدی تو زندگی داره .
    خدارو شکر کن که این خصوصیات خوب رو داری که حاضر نیستی برای جلب توجه یک پسر دست به هرکاری بزنی و یا گناه کنی .

ببین عزیزم همه ما انسان ها در دوره هایی از زندگیمون دچار بحران هایی میشیم اما دلیل بر کم دیدن خودمون نباید بشه . باور کن هرچقدر روی مسئله ای که برامون بحران ایجاد کرده بیشتر تمرکز کنیم بیشتر آزرده خواهیم شد و اون خواسته در نظرمون دست نیافتنی تر خواهد شد .

قرار نیست هر مردی جذب شما بشه . مردی جذب شما خواهد شد که مناسب شما باشه پس نباید به خاطر جذب یک مرد از شخصیت واقعیت فاصله بگیری چون اونوقت مردی جذب خواهد شد که مناسب اون شخصیت ساختگی است نه مناسب خود واقعیه شما .

خلایی که شما احساس میکنی با رابطه های زودگذر و بی سرانجام پرنخواهد شد همانطور که اون رابطه نتی نتونسته این خلا رو پر کنه . خصوصا که شما دختر هستی و باید این خلا در یک رابطه با دوام و درست پربشه یعنی ازدواج و خودت این رو خوب میدونی پس حرف از دوست دختر دوست پسری نزن . اون دوست داشتن ها از سر یک آتش احساسی است که معمولا دو طرف مناسب هم نیستن و در اکثر موارد بی سرانجام خواهد بود و اثرات سوئی روی شخصیت افراد به جامیگذاره و کسی که به روابط متعدد و حتی با چند نفر عادت کنه هیچ وقت رنگ آرامشی که شما مدنظرت هست رو نخواهد دید .

اگر می خواهی دیگران ارزش های وجودی تو را ببینند ، باید خودت اون ها رو ببینی و براشون ارزش قائل باشی . (نه اینکه از عفت و چشم پاکیت به عنوان نقطه ضعفت یاد کنی)

اگر می خواهی کسی تو را دوست داشته باشد ، قبل از آن باید خودت خودت را دوست داشته باشی همانطور که هستی خودت را دوست بداری .

برای اینکه خواستگار پیدا کنی باید ارتباطاتت رو بیشتر کنی و خوش رو باشی اما نه لزوماً با جنس مخالف بلکه در جمع های زنانه و در محافل مختلف شرکت کنی . خواهر یا مادر شما باید به دوستان و آشنایان اعلام کنند که اگر مورد خوبی بود برای شما معرفی کنند نه اینکه خودتون مستقیما به دیگران بگید .

نباید برای پیدا کردن خواستگار مثل عروسک پشت ویترین بشی تا همه جذبت بشن تو باید خودت باشی تا فقط اون کسی که مناسبت هست جذبت بشه . تا کی میشه عروسک بود کسی که به خاطر خودت بیاد ارزشمند و ماندگاره نه به خاطر زیباییه عروسکیت .

از خدا بخواه که کسی که مناسب تو هست در موقعیت مناسبی که به صلاح تو هست نصیبت کنه .

ازدواج کردن مهم نیست ، درست و خوب ازدواج کردن مهم هست . همه بالاخره ازدواج می کنند اما چی میشه که این سایت پر میشه از مشکلات زندگی های متاهلی . چطور و با چه کسی ازدواج کردن مهمه نه چه زمانی ازدواج کردن . ان شاالله که زندگی خوبی نصیبت بشه و به آرامش واقعی برسی و خدانکنه مثل بعضی متاهل ها آرزو کنی کاش ازدواج نمی کردی .

ازدواج رو هدف قرار نده که انقدر برات پررنگ بشه که تاوقتی برات اتفاق بیافته فقط اذیت بشی و آسیب ببینی . تمرکزت رو از این موضوع بردار و به فعالیت های اجتماعیت برس . کار ، کلاس و.....

باور کن که خدا به فکر تو هست و می خواد طبق قدر و ارزشت و در زمان مناسب کسی رو سر راهت قرار بده . به خدا اعتماد کن ، توکل کن. به خود خدا نزدیک شو . به جای ناشکری فقط شکر کن به خاطر خودت که حسن های زیادی داری .

اگر با این ناشکری ها و کم دیدن خودت پیش بری از پا در میای . چرا متوجه حسن های وجودیت نیستی . بزرگ ترینش همین عفتی هست که داری همین خودداری از گناه و....

ما هم در این شب ها برای شما و همه مجردها دعا می کنیم که به کسی وصل بشند که مناسب اونها باشه .

موفق باشید .

2. 3 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

roze sepid (پنجشنبه 10 مرداد 92), shapoor (چهارشنبه 09 مرداد 92), فرانک بانو (پنجشنبه 17 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 شهریور 93 [ 10:36]
    سطح
    3
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    Overdrive100 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    157

تشکرشده 226 در 130 پست

Array
    بهار خانوم نشد دیگه

شما در وحله ی اول باید اعتماد به نفستو ببری بالا نه اینکه سر کوفت بزنی خودتو
    اینقدر کنار گوشتون خوندن که همه ازدواج کردن ازدواج کردن فکر می کنید شما الان بی شوهر میمونی تا اخر عمر
    اینجاست که اشتباه می کنی فکر می کنی هر کی الان دوست پسر داره یا شوهر داره بهترین دختر روی زمینه نه؟

دختری خوب هستش که با وقار و متینه نگاه نکن دخترای جلف بقول بیتاب زود ازدواج کردن اما بعدش چی یا اصلا با کی؟

با یکی مثل خودشون ایا دوست داری شوهرت با 10 نفر بوده باشه مطمئنا نه چون هیچ کس دوست نداره هر چیزی حساب داره مکان داره می دونم داری میگی 27 سالمه بازم صبر کنم ؟

می گم اره صبر کن هیچ چیز بی حساب نیست خداییش نیست

من ادمی بودم که تو قید و بند دختر نبودم با اینکه از کوچیکی با دختر عموم بزرگ شدم با دخترای فامیل همبازی بودم الان هم تو شرکتم بالغ بر 25 الی 30 نفر دختر جوون دارم که زیر دست من کار می کنن

ولی تو قید و بند دختر بازی نبودم می تونستم انجام بدم خیلی هم راحت ولی از عاقبتش ترسیدم واقعا هم ترسیدم چرا؟

چون به این اعتقاد داشتم که میگن از هر دستی میگیری از همون دست پسش میدی چون می دونستم اگه قاطی این جور مباحث بشم ضربه می خورم تو کارم تو

زندگیم خدا به سر شاهده دوستان خودم در اون موقع با 1000نفر بودن الان اونا کجان ... ایا منم باید مثل اونا باشم؟

اینجاست که بهت میگم هر کی رفت قاطی اینجور مسائل شد علاوه بر ضربه خوردن چه عاطفی چه اجتماعی به خودش ظلم کرد حالا شما دختری بیشتر می دونی نی خوامم بحث و به بیراه بکشم چون می دونم تا تو موقعیتش قرار نگیری نمی فهمی چی میگم

یه اشنایی یا اتفاق ممکنه 1000بار اتفاق بیفته همون اتفاق هم بار ها و بارها در روز اتفاق می افته و ماییم که باید عبرت بگیریم از سرنوشت دیگران

اما شما در وحله اول برای رهایی از خرافات ازدواج ابتدا باید خودتو مشغول به کلاس یا زندگی مجردیت کنی و در کنار اون بیشتر تو اجتماع خوودتو نشون بده نه اینکه 24 ساعته مثل دخترای........بیرون بگردی و دنبال شوهر

اگه پسر بودی قشنگ می فهمیدی که چی گفتم چون پسرا خیلی تیزن وقتی که تو خیابون میری اگه دقت کنی بیشتر دخترای فشن با ماماناشون میان بیرون چرا تا به حال بهش فکر کردی؟

چون دنبال شوهر بگردن یا برای مامانشون یا برای خودشون حالا نمی دونم تا چه حد صحت داره ولی من اینجوری فکر میکنم باز هم معذرت گفتم دخترای جلف نه دختر خانومایی با فهم و با شعور که مخلصشونم هستیم به هر حال اگه برات امکان داره دنبال کار نیمه وقت بگردی که چه بهتر اما نه با کلاس وقت خودتو پر کن کمتر به خدا ببخش ای خدا پیله کن بخدا همون خداست که هوای مارو داره وگرنه من کسی نیستم که بیام برات از خدا بگم

بعد از اون اعتماد به نفس مهمه چرا ؟
    چون اینکه هر چی میکشیم هممون از اعتماد به نفسمونه که همش پایینه برای رهایی ازش فقط اراده می تونه کمک کنه یعنی اینکه الان اراده کنی و به خودت یا خدای خودت بلند تو دلت بگی که خدایا ببخش منو که همه ی مشکلاتمو از گردن تو دیدم خودت کمکم کن تا به این موضوع زیاد فکر نکنم خدایا می خوام تغییر کنم می خوام راضی باشم به سرنوشتی که در جلوی پام قرار دادی خدایا راضیم که منو به نسبت دیگران یه شخصییتی دادی که هر کسی اونو نداره می خوام الان ارتباط اجتماعی مو بیشتر کنم نه اون قدری که دیگران سوء استفاده کنن می خوام بهترین دختر باشم تو فامیل
    با این کارا اعتماد به نفست میره بالا و خودتو دسته کم نمی گیری جدی میگم

بعد از اون مقایسه می کنیم خودمونو با دیگران من نه ولی شما خیلی قبول داری؟

خودتو با دیگران مقایسه نکن به بیتاب عزیز هم گفتم اولش قبول نکرد بهش فهموندم
    اگه دقت کرده باشی تو تاپیکش که براش گفتم مقایسه کردن خیلی بده ممکنه تو یه چیزی داشته باشی دیگری نداشته باشه

با قاطعییت میگم تو چیزی داری که من الان پی بردم نمی گم بهت ولی بدون که دخترای این تالار ندارن ولی تو داری چرا از کجا فهمیدم ؟از طرز بیانت من شخصییت شناس خوبی هستم طرف بگه ف من تا فرحزادشو رفتم دلم هم برات نسوخت جدی عرض می کنم ادم جدی ای علاوه بر شوخ طبعی ام هستم دیدی که بهت گفتم تو یه چیزی داری که تو این تالار هیچ کس اونو نداره

یادت هم باشه که همیشه نیمه خالی یه لیوانو نبینی صحبت از بیتاب شد اون همیشه فکر میکرد که کسایی که ازدواج کردن خوشبختن مخصوصا کسانی که قبلا با پسر در ارتباط بودن شاید تو هم جزء اون دسته ادمایی باشی که نیمه خالی رو می بینی ولی باید بگم که در اشتباهی هیچ گاه سعی نکن اینکارو کنی بیشتر بازش نمی کنم چون طولانی میشه اگه نفهمیدی از تاپیکی بهت دادم بخون قشنگ براش گفتمش

ارتباط اجتماعی چند دسته داریم عده ای دارن مثل کی ؟
    مثل من من ادم فوق العاده جک و شوخ طبع ولی دلقک نیستم که موجب تمسخر دیگران واقع شم
    عده ای دیگه دارن ولی نه مثل من شاید تو که بیشتر اوقات اگه دوستی یا اشنای دوری رو ببینی شاید از روی احترامی که قائلی باش عین دوست صمیمی برخورد کنی
    عده ای دیگه هم ندارن یعنی همون شخصییت تفلون مانند که خشک و نچسب هستند که دلیل اصلی ضربه خوردن تو زندگیشونم همون هستش

اما شمایی که متعادلی باید چیکار کنی تا تقویت بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببین بیشتر باید تمرین کنی سعی کن بیشتر تمریناتت از سوی خانوادت باشه یعنی این که از امروز بیا یه تصمیمی بگیریم چطوره>؟
    از امشب تصمیم بگیریم که با مادرامون و پدرامون یا خواهر و برادرامون ولی من نه خوئاهر دارم نه برادر خیلی خوشبرخورد تر از دیروز یا صبح باشیم طوری که اونا حس کنن داریم تغییر می کنیم یه چند روز که این تغییر در ما ایجاد شد مطمئن باش این تغییر به بیرون هم رخ پیدا می کنه و باعث میشه که دیگران رو ما حساب کنند مخصوصا به عنوان یک دوست خوب اما سطحش باید چقدر باشه؟؟؟

اینو من بیشتر با موضوعی که درگیرشی که عرض کردی که سطح روابط من و یه جنس مذکر چطور باشه؟درسته؟

ببین عزیزم اگه من شمارو رو در رو ببینم و شما اگر هم هنوز اینگونه رفتار و داشته باشی و خودتو دست کم بگیری من حاظر به برقراری رابطه با شما نیستم مخصوصا رابطه دوستانه چون من از دختر خانومایی که ارادشون بالاست خوشم میاد بیشتر پسرا هم همین طور بعد از اون از دخترایی که متشخص هستن حجابشون متعادله نه باز نه محجبه از دخترایی که با شخصییت هستن خنده رو هستن اداب معاشرت دارن اینارو میگم فکر نکنی شما نداری نـــه اتفاقا داری تنها مشکلت اعتماد به نفسته که توضیح دادم
    ماشالله خودت گفتی خنده رو هستم و شاد این خیلی خوبه سعی کن که این انرژی رو به دیگران انتقالش بدی ولی چه مقدار؟
    این مهمه همیشه تو زندگیت تعادل و انتخاب کن با همه به گرمی برخورد کننه اما طوری که گرماش طرفو به سمتت سوق نده که مشکلات خودشو اعم از وابستگی هستش داره
    همیشه با جنس مخالفت اینگونه بر خورد کن که اگر طرف دیدی واقعا با شخصییته به گرمی رفتار کن و مطمئن باش اون هم اگه از جنس مخالفت باشه از شخصییت شما خوشش میاد این ارتباط منجر به ازدواج میشه که کار به کارش ندارم
    ولی اگر دیدی طرف از این بچه مچه های تازه به دوران رسیدست که به خودش این اجازه و میده که هر درخواستی اعلام کنه نه به گرمی برخورد نکن چون به نفعته بیشتر این جور ادما ادمای درستی نیستن

اما جمع بندی کنم برات
    1:اراده و میبری بالا و مقایسه نمی کنی خودتو با کسی اون تصمیم دوجانبه منو خودتم از امشب پیاده می کنی منتظر نتیجش هم هستم
    2: اتباط خودتو با خدا بیشتر می کنی
    3: روابط اجتماعیتو میبری بالا ولی شورش نمی کنی
    4: از زندگیمون لذت می بریم
    5: به روز های خوش فکر می کنی
    ......

تو این مدت ممکنه بارها شکست بخوری ولی پیروز کسیه که احساس شکست و به خدش به قلبش راه نده

امیدوارم حرفام اینبار روت تاثیر + بزاره و خوشحالم کنه

27 سال سن سن حادی هم نیست یادت باشه که به عنوان یه مرد بالغ و جدی میگم بهت و یادتم نره که از روی دلسوزی بهت نگفتم از روی ترحم نمی گم چون حقیقت و برات نشون دادم و گفتم

امیدوارم بهترین شادی هاتو روزی دیده باشم

با ارزوی بهترین ها برای شما

یا علی

4. کاربر روبرو از پست مفید بی وفا تشکرکرده است .

roze sepid (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 تیر 94 [ 21:02]
    سطح
    27
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    28

تشکرشده 33 در 14 پست

Array
    سلام دوباره به بهار عزیزم...
    سایت همسریابی که میگم بد نیست ..اونجا ادمای خوبی هستن که قصدشون ازدواجه....عضویتش نه به شما ضرری میرسونه و نه سودی به من...بهارگلم زمانی که خواهر من با همسرش توی این سایت اشنا شد مادرم اولین چیزی که گفت فقط تحسین خواهرم بود.مادرم به من هم گفت با حفط نجابتت توی سایت عضو باش و همسرتو انتخاب کن.عزیزم خواهر من با اولین برخورد با همسرش خانواده هارو در جریان گذاشتن و طرف مدت 3 هفته به هم محرم شدن..خدارو شکر الان از انتخابش راضی هست....
    عزیز من انتخاب تو دست خودته...دیگه کسی نیست که به اسم خاستگار بیاد خونتون ....فقط زمانی که شما پدر پولدار و موقعیت دار داشته باشید خاستگارتون فراوونه چون میگن ما دختر فلانی دکتر مهندسو واسه پسرمون نشون کنیم....پس شما از اخلاقت مایه بزار و بزار یه نفر عاشق خانومیت بشه....البته خدارو در تمام مراحل در نطر بگیر.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 شهریور 92 [ 18:29]
    سطح
    1
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.65 نمایش پست ها
    سلام
    بهار هستم 27 ساله,مجرد,مطلقا پیشنهادازدواج و خواستگار و حتی دوستیه معمولی نداشتم تا الان,تحصیلکرده و از یک خانواده خوب هستم
    به شدت احساس تنهایی میکنم و این حس منو مجبور کرده که زیاد اینجا و سایر محیط های مجازی برم
    وقتی میام اینجا بیشتر دلم میگیره,چون همه از شوهرونامزدو دوست پسر میگن ولی من کسیرو ندارم
    دوسدارم منم کسی تو زندگیم باشه که دوسم داشته باشه,بهش محبت کنم باهاش بیرون برم و.........
    تو وجودم یه عشق و محبت زیاد هست که میخوام کسی بیاد و دوسم داشته باشه که محبتمو نثارش کنم.واقعا دلم برای خودم میسوزه به خدا میگم یعنی خدایا من از همه دخترای دنیا بی لیاقت ترم که حتی یه پسر رو برام زیاد میبینی؟
    دوستام همه ازدواج کردن یا دوست پسر دارن ولی من تنهای تنهام.شاید شماها نتونین درکم کنید چون حتی اگه موافق رابطه نباشین خواستگار که دارین ولی من نه.همین تنهایی شدید باعث شده یه محیطهای مجازی پناه ببرم و اونجا با یکی دوست بشم چون واقعا به این احتیاج دارم که یه مرد بهم محبت کنه.ولی ین رابطه فقط و فقط یه دوستی سالم و معمولی 2 ساله هستش اونم فقط نتی و تلفن هم در کار نیست و که به هیچ قیمتی حاضر نیستم از دستش بدم.بعضی وقتا انقد از دستش ناراحت میشم که گریه میکنم ولی بازم میرم سمتش چون جز اون کسیرو ندارم و نمیخوام اونم از دست بدم.درسته افراد خانواده بهم محبت میکنن ولی قبول کنید خلای که دارم با پدرومادروخواهرو برادر پر نمیشه.نمیشه که همش اونا خرجیمو بدن آخه وضعیت مالیمون هم خوب نیست.وقتی تو دانشگاه میبینم هرکس گوشی به دست با یه مرد حرف میزنه اشک تو چشمام جمع میشه میگم خدایا پس من؟به قول یکی از خانما که تاپیک زده بود حتی خانمای کور هم خواستگار دارن پس جرا من ندارم؟
    میترسم تا آخر عمرم هم تنها بمونم.هرکی از راه میرسه یه آدم تیکه میندازه ولی آخه تقصیر من جیه؟
    واقعا خدا داره به من طلم میکنه همیشه میگم خدایا مگه من مال تو نیستم؟پس باید خودت جوابگوی دل تنهای من باشی.وقتی میام اینجا و میبینم پسرا به خاطر دختری که دوسش دارن تاپیک میزنن واقعا گریه میکنم آخه من چیم از اونا کمتره؟میگن فلان دختر با یکی قبل از من سکس داشته با این حال دوسشون دارن ولی آخه من که هیچکدو از این کارارو نکردم چرا باید تنهای سهمم باشه؟توروخدا یکی بگه چرا؟
    گاهی باخودم میگم منم مثل بقیه جلف میشم که مردا دوسم داشته اشن و سهم خودمو از خدا بگیرم ولی واقعا نمیتونم
    همه تاپیکهای خدایا مشکل من جیه جرا انتخاب نمیشم و میترسم هرگز ازدواج نکنم و ...........رو خوندم پس لطفا نگید اونارو ببینم
    همیشه میگم خدایا کی جوابگوی دل تنهای منه؟خدایا اگه من از سر نیاز گناه کنم کی جواب گویه جز خودت؟
    من 18 سالمه اما خدایی خیلی شوخم اگه خواستی بیا با من حرف بزن یکی دوتا آبجی توپ و باحال و شوخم دارم که هم سن خودتن خواستی بگو آیدیشونو بدم با اونا حرف بزن سر حال بیا

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بهار جان سر سفره افطاری خیلی دعات کردم.
    عزیزم به موضوع شما و اشخاص شبیه شما در این تالار فکر کردم که واقعا چرا؟
    می دونی من خودم 25.26 سالمه و مجرد ولی مشکل شما را ندارم.دوستانی هم دارم که خواستگار زیاد دارن.به اونا هم فکر کردم.جمع بندی افکارم را برات می نویسم.
    این تجربیات منه:
    1)من خیلی خیلی ....به پدر و مادرم احترام می ذارم و خیلی بهشون محبت می کنم .حتی از بوسیدن پای مادرم هم ابا ندارم.برای همین آنها همیشه از ته دلشون برام دعا می کنن.عزیزم خدا گفته پدر مادر آدم حتی اگر بد هم بودن احترامشون واجبه و دعاشون قبوله.
    پس همین الان برو دست مادرت را ببوس و بگو تو این شب قدر برات دعا کنه.هر کی دعای پدر مادر پشت سرش باشه حتی اگر آدم بدی هم باشه در این دنیا خوشبخته.اگر آدم معتقدی هم باشه که اون دنیاش هم آباده.
    2)نماز اول وقت شاه کلید خوشبختی است(به گفته آقای نخودکی).من خودم سعی می کنم که همیشه حتی نماز صبحم را اول وقت بخونم.حتی نماز مغرب را هم قبل از افطاری می خونم.
    این ماه مبارک فرصت خوبیه برای تمرین این موضوع.می گن 40 روز مداوم ای کار را بکنی حاجت می گیری به خصوص برای ازدواج موفق خیلی توصیه شده.
    3)اجتماعی بودن خانواده خیلی مهمه.اینکه آنها از قبل دوستان صمیمی و خوبی داشته باشن.من خیلی از خواستگارام را دوستان مامان و بابام پیشنهاد می کنن.
    4)تا حالا یک نفر هم تو محیط بیرون به من پیشنهاد نداده.این قدر به این موضوع فکر نکن که حتما باید یه پسری مثل تو فیلما تو را ببینه و.... .پس معرف را برای چی گذاشتن.اگر مادر شما بین دوستانشون از شما تعریف کنند و از خوبیهاتون بگن مطمئن باشید همونجا چند تا معرف پیدا میشه که مثلا اتفاقا پسر من یا فلانی هم.... اجازه می دین شمارتون را بهش بدم.
    5)می دونی من کاملا مشخصه که توی چه گروهی جای دارم.برای همین تکلیف خواستگار معلومه که به خواستگاری چه دختری میره.من چادری و مذهبی هستم و این شاخصه.یعنی به کسی که دنبال دختر مذهبی می گرده من را پیشنهاد می دن.شاید عجیب باشه ولی خیلی از خواستگارام با اینکه خودشون خیلی مذهبی نیستن دنبال دختر مذهبی می گردن!که واقعا اشتباهه!
    شما اون تاپیکی که معرفی کردم بخون و سعی کن گروهی که به آن تعلق داری کاملا مشخص باشه.
    خیلی ها خیلی خواستگار داشتن و آخرش اشتباه انتخاب کردن ولی خیلی ها هم یه خواستگار داشتن که اونو خدا براشون فرستاده و با اون هم خیلی خوشبخت شدن!
    الان هم میرم احیا و برات دعای ویژه می کنم!
    شما هم برای من دعا کن!

8. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

فرانک بانو (پنجشنبه 17 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 02 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    39
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    128

تشکرشده 312 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام عزیزم

می دونی من فکر می کنم آقایون حدوسط را انتخاب نمی کنن. یعنی یا می رن سراغ دخترای باز یا می رن سراغ دخترای محجبه کامل.یعنی اونی که نجابت براش مهمه به دختر چادری اعتماد می کنه و اون میره تو اولویتش.این فکر درسته که اشتباهه ولی ...

!
    سلام
    مصباح الهدی عزیزم ایا در این موری که شما گفتی مطمئنی که پسرا و مردا اینطوری هستن؟؟؟ اخه همین الان اقای بی وفا یک پست گذاشتن که کاملا این گفته شما رو رد میکنه و الان نقل قولش میکنم که نوشتن :
    " من از دختر خانومایی که ارادشون بالاست خوشم میاد بیشتر پسرا هم همین طور بعد از اون از دخترایی که متشخص هستن حجابشون متعادله نه باز نه محجبه "

فکر میکنم که این چیزها سلیقه ای هست و نمیشه که یه قانون کلی در موردش داد و همینطور تو تالار خانوم هایی رو داشتیم که چادری بودن ولی اصلا حتی تا سن بالاتر خواستگار نداشتن و جالبه که اونها هم پیش خودشون فکر میکردن که چون چادرین خواستگاری ندارن!!!!!

10. 3 کاربر از پست مفید gisooo تشکرکرده اند .

فرانک بانو (پنجشنبه 17 مرداد 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 10 مرداد 92), دختری تنها (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 شهریور 94 [ 01:07]
    سطح
    66
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 291
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    49

تشکرشده 64 در 22 پست

Array
    سلام.
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.65 نمایش پست ها
    خیلی وقتا تو خونه بهم گفتن کسی نمیخواددخصوصا دداشم وقتی یه چیز ازش میخوام میگه الان باید بچه داشتی و شوهرت این کارو واست میکرد
    بابام به مامانم میگه این چرا ازدواج نمیکنه
    آخه مگه دست خودمه؟بخدا خجالت میکشم
    موندم حیرونو سرگردان
    کسی درکم نمیکنهودوستام هر روز زنگ میزنن بعد احوال پرسی میگن ازدواج نکردی میگم نه.میگه وااااا چرا؟
    خواهشا مسولین هم یه سر به این تاپیک بزنن
    من فکر می کنم در اوضاع فعلی جامعه دخترخانمهای زیادی هستند که همسن 65.bahar هستن و حتی چند سال بزرگتر و ازدواج نکردن ولی به اندازه ایشون شرایط خودشون رو بحرانی نمی دونن. به نظرم رسید یه دلیلی که باعث میشه ایشون اینقدر احساس بدی داشته باشن انرژی منفی ای هست که خانواده و دوستاشون بهشون میدن.

دوستان لطفاً در این مورد هم نظر بدید که عکس العمل درست در مقابل صحبتهایی مثل اونچه که برادرشون یا پدرشون و یا دوستاشون بیان می کنن چی می تونه باشه؟

bahar.65 عزیز سن شما با توجه به شرایط فعلی جامعه ایران برای ازدواج اصلاً زیاد نیست. شرایط شما هم بسیار عالی هست. نجیب و تحصیلکرده.

من یه چیزی می خوام بگم که ربطی به قضیه ازدواج نداره (چون خودمم 31 سالمه و ازدواج نکردم صلاح ندیدم نظری در این مورد برات بزارم، چون رطب خورده منع رطب کی کند) فقط چون احساس کردم تمرکز روی موضوع ازدواج داره فرصت لحظات شادی رو که می تونی داشته باشی ازت می گیره اینو میگم.

سعی کن کلاسهای تفریحی بری تا روحیت رو بتونی شاد نگه داری. مثلاً برو شنا. روحیت رو از این رو به اون رو می کنه. خودتو دوست داشته باش.

من یادمه در سن 27 سالگی که بودم یه همچین صحبتایی رو پدرم یا اطرافیان می کردن و خودم با خودم به این نتیجه رسیدم که وقتی این صحبتا میشه مسئله ازدواج برای من اون موقع خیلی پررنگ میشه و مثل یه مشکل جلوه می کنه. یعنی با خودم فکر کردم اگه به فرض من الآن آمریکا بودم (منظورم اینه که اگه از اطرافیانم دور بودم اون موقع دیگه این قدر به نظرم نمی رسید که ازدواج نکردن در فلان سن یه فاجعه هست)
    به همین خاطر هم هست که فکر می کنم اینکه این قضیه این قدر برای شما پررنگ شده دلیلش رفتار اشتباه اطرافیان هستش.

نمی دونم شاید در جواب برادرتون بتونید بگید خوب تو اگه مورد خوبی سراغ داری معرفی کن مگه برادرم نیستی؟
    یا همینطور مادرتون به پدرتون بگن چرا این حرف رو می زنی بره از تو خیابون خواستگار پیدا کنه خوبه؟ همینکه آبروی ما رو حفظ کرده و نجابت خودش رو حفظ کرده کلی هم باید قربون صدقش بریم.

ولی من هم فکر می کنم با بالا بردن روابط اجتماعی، شیک پوش بودن، شاد بودن و صبر داشتن شما می تونید یه ازدواج خیلی مناسب داشته باشید. صحبت از یه عمر زندگیه. در ضمن ازدواج به هر قیمتی هم خوب نیست. اصلاً خوب نیست آدم یه ازدواج نامناسب کنه و بعدش مثل سگ پشیمون بشه.

یادمه چند سال پیش در یک کلاس اعتماد به نفس گروهی شرکت کرده بودم. مشاور اومد خودش رو معرفی کرد. یک خانم زیبا و جذاب بود. وقتی خودش رو معرفی کرد با نهایت افتخار و اعتماد به نفس گفت: فلانی هستم. 34 سالمه. مجردم.
    اون موقع من 28 سالم بود و در شرایط روحی بدی بودم و احساس می کردم 90 سالمه. خیلی اوقات یاد اون نحوه معرفی می افتم که باعث می شد من هم فکر کنم چقدر شاد و جذابه و اینکه 34 سالشه کاملاً اهمیت خودش رو از دست داده بود. یعنی 6 سال از من بزرگتر بود ولی من حس می کردم 60 سال از اون بزرگترم.
    منظورم اینه که همون برداشت مثبتی که از خودش داشت باعث میشد زیباتر و جذاب تر به نظر برسه.
    راستی حتماً سعی کن کار مناسبی پیدا کنی. پول به آدم اعتماد به نفس می ده و دستش رو برای انجام خیلی کارا باز میکنه.

ویرایش توسط hello : پنجشنبه 10 مرداد 92 در ساعت 15:50

12. 4 کاربر از پست مفید hello تشکرکرده اند .

bahar.65 (پنجشنبه 10 مرداد 92), فرانک بانو (پنجشنبه 17 مرداد 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 10 مرداد 92), شوکا (دوشنبه 21 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به نظر من هم آقای hello راست میگن.اطرافیان شما خیلی این موضوع را برای شما پررنگ کردن و آدم از هرچی بترسه سرش میاد.(طبق قانون جاذبه)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 29 آبان 94 [ 02:11]
    سطح
    29
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    117

تشکرشده 49 در 26 پست

Array
    سلام

- - - Updated - - -

دوستای عزیزم بازم ممنون
    به نظرم چند نکته رو بگم بد نیست
    عزیزانم
    کلا اهل افراطو تفریط نیستم.نماز میخونم,روزه میگیرم,قرآن میخونم و80%کمتر از سایر خانمای جامعه غیبت میکنم,اهل دوزوکلوحرفای خاله زنکیم نیستم و کلا سرم به زندگی خودم مشغوله
    ولی چادری نیستم چون معتقدم بدون چادر هم میشه یه خانم نجیب و با وقار باشم
    مصباح الهدی عزیزم,اگه بگم روزی 5 بار پای مامانمو میبوسم کم گفتم و همیشه از من راضی بودن چون واقعا وظایف فرزندیمو به رستی بلدبودم
    hello ی عزیزم,ناراحتی من از این بابت هستش که واقعا تا حالا کسی سمتم نیومده,وضعیت من با دختری که خواستگار داره ولی ازدواج نکرده فرق میکنه,شاید اگه خواستگار داشتم تااین حد مساله مجردی اذیتم نمیکرد
    بچه ها درسته که من خواستگار ندارم و از این موضوع در عذابم ولی حتی اگه تا آخر عمرم مجرد بمونم معیارهامو زیر پا نمیدارم و با هرکسی ازدواج نمیکنم چون آدمی هستم که لیاقت خوشبختی رو دارم

- - - Updated - - -

اگر از نزدیک منوببینید این خصوصیات رو در من خواهید یافت
    آرام,شادوسرحال,شیک پوش و مرتب البته میدونید که شیک پوشی با جلف پوشی فرق داره.همیشه هم عادت دارم به خودم برسم چون از نامرتبی بدم میاد.اینها با من به دنیا اومدن نه اینکه صلاحم باشه برای جذب جنس مخالف .اگه یه ایرادی در خودم ببینم با همهی وجودم تلاش به حلش میکنم نه اینکه بخوام از خودم یه شخصیت ساختگی درآرم چون معتقد به این نیستم که الان کاری بکنم بعد که سکه گرفت دوباره خودمو عوض کنم
    توزندگیم به هیچ کس اجازه ندادم منو به عنوان یک عروسک دید بزنه,و زنگ تفریح هیچ آدمی نبودم و نخواهم بود.شاید از روی دلتنگی یه چیز بگو ولی معنیش این نیست که دنبال............باشم
    - - - Updated - - -

راستی بی وفای عزیز,گفتی یه چیز دارم که دخترای دیگه ندارن,میشه بگین چیه؟آخه دوس داشتم بدونم نظر شما و دیگردوستان در مورد من چیه؟
    ویرایش توسط bahar.65 : پنجشنبه 10 مرداد 92 در ساعت 18:51

15. 2 کاربر از پست مفید bahar.65 تشکرکرده اند .

omid65 (پنجشنبه 10 مرداد 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 10 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    عزیزم الان که لحظه اذانه و اومدم پستت را خوندم خیلی خیلی برات خوشحال شدم که همچین دختری هستی!
    نظر من بدون اغراق در مورد تو اینه:
    تو دختر فوق العاده ای هستی که مطمئنم خدا تو را برای یک آقای خوب و پاک مثل خودت نگه داشته!
    دیشب هم تو احیا خیلی یادت بودم :-*

- - - Updated - - -

17. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

**سهیل ** (جمعه 11 مرداد 92), omid65 (پنجشنبه 10 مرداد 92), roze sepid (جمعه 11 مرداد 92)

صفحه 5 از 16 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)