سلام
ســــــــــــلام.
از نظر من، ترانه خانوم:
- یه مقداری حساس بودن قدیما، اما الان فکر کنم که نسبت به بقیه، حساس محسوب نمیشن.
درسته.
- مبادی آداب هستن.
درسته
- تنبل نیستن.
گاهی هستم
- اوقات فراغت هم که این روزها کم دارن. البته اینو خودشون تو حال و احوال گفتن
اوقات فراغت دارم .متاسفانه ذهنم خیلی مشغوله و اینو گذاشتم به حساب کمبود وقت
- میزان صبور بودنشون در حال حاضر در سطح بالایی هست. انشاءالله این میزانو همیشه بالا نگه دارن.
سعی میکنم
- از لحاظ مالی، اوضاعشون خیلی خوبه. حدودا از ۹۸ درصد مردم غنیتر هستن و از ۲ درصد ضعیفتر.
امان از دست نظام سرمایهداری... :p
نه ما مرفه بی درد نیستیم و متوسط رو به بالاییم.
همدردیم
- بافرهنگ هستن.
- تواناییهای امروزی و تسلط به کامپیوتر رو در حد مطلوبی دارن.
این دو تا درسته
- در مورد رضایت از زندگی، در حال حاضر دارن زندگیشون رو به نحو مطلوبی میسازن و فکر میکنم از مسیری که طی میکنن، راضی باشن. مخصوصا از سرعت حرکتشون. :)
تقریبا راضی ام.
- در مورد بسیاری از مسائل، سازگار و انعطافپذیر هستن. اما گاهی اوقات، در مقابله با بعضی مسائل که میشه با کمی انعطافپذیری و مدارا ختم به خیرشون کرد، قاطعانه میایستن و معمولا این رفتار، نتیجهٔ خوبی نداره.
اینم کاملا درسته
- در مورد مذهب، اولا بگم که منظورم از مذهب هم مسائل ظاهری و عمل به احکام و اینجور چیزهاست، هم مسائلی که درونی هست، مثل آرامش، اخلاق خوب و …
به نظرم ترانه خانوم در مورد مذهب، از اون دسته آدمهایی هست که هر روزشون بهتر از دیروزشونه. در تمامی ابعاد. و این واقعا تحسینبرانگیزه.
امیدوارم اینجوری باشه
- اعتماد به نفس رو در حد بالایی دارن.
نه همیشه ندارم.تو برخورد با بعضی ها کم میارم
- خانوادشون هم که تحصیل کرده هستن.
- نه برونگرا هستن و نه درونگرا. میانهرو هستن.
این دو تا درسته
- مهربان و دلسوز هستن. اما اگر از کسی به دلایلی خوششون نیاد، این خوش نیومدن، در رفتارشون به طور واضح نمود پیدا میکنه.

البته نسبت به قبل بسیار کمتر شده، اما گاهی اوقات یه رگههای باریکی ازش دیده میشه...
بله اینم درسته.دیگه اینو که خوندم متوجه شدم خیلی مشخصه و خبر ندارم.سعی میکنم از بین ببرمش
- دست خطشون خوب هست. اما عالی نیست.
بد نیست
- ورزش رو به خاطر دوست داشتن ورزش انجام نمیدن! :D اما به خاطر دلایل دیگه، از قبیل سلامت جسم و روح، هر از چندگاهی ورزش میکنن.
نه من ورزشو دوست دارم و الان زمان های مشخصی ورزش میکنم
- بعید میدونم هنر خاصی رو به صورت حرفهای دنبال کرده باشن.
درسته
- صادق هستن.
البته یه جاهایی به ضررم شده
- در دوران تحصیل زرنگ بودن.
درسته
- دوست ناباب هم، یادمه قدیمها در مورد چند تا از دوستانشون گفته بودند که به نظرم بیشتر دغلدوست بودند (البته با عرض معذرت ترانه خانوم

) و شایستگی دوست بودن با ایشونو نداشتن. اما در حال حاضر بعید میدونم رابطهٔ نزدیکی با اونها داشته باشن.
تاثیر پذیری دوستام از من دهها برابر تاثیر پذیری من ازدوستامه ببا شناختی که ازشون داشتم کاملا روشون نفوذ داشتم و بیشتر من دغل دوست بودم تا اونا.البته برای توجیه خودم یه گوشه هایی از حرفاشون رو میگفتم ولی اشاره ای به اینکه این حرف ها و راهنمایی ها رو به خاطر اصرار و پرخاش وجلب رضایت من بهم میزدن نمیکردم
یه نکتهٔ مثبت بزرگ هم هست که گذاشتم آخر بگم:
ترانه خانم فرد عاقلی هستن که اگر روزی بفهمن یکی از کارهاشون اشتباه بوده، بهانه و توجیه براش نمیارن، سختی تغییر رو به جان میخرن و سعی میکنن که رفتارشونو تغییر بدن. البته بعدش شیرینی بعد از تغییر رو هم میچشن. :)
این رو بارها در گفتار و رفتارشون نشون دادن و اگر همیشه همینطور عمل کنن، زندگیشون سراسر شیرین و پر از موفقیت میشه.
ممنونم
ترانه خانوم ببخشید که چند تاییش تصویر ذهنی نبود ...
باشه تلافی میکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)