[align=justify] آفرین، حقیقتا که پدر تحسین برانگیزی هستی.و همینطور یه مرد قابل اتکا، معلوم می شه که مریم حق داره اینقدر دوستت داشته باشه.
پریناز هم خیلی عاقلانه برخورد کرده، اون کارش رو بر یک دلیل قوی استوار کرده (اینکه عسل از همه مهم تره و با جدایی از تو داره کاری می کنه که عسل سرنوشت متفاوتی داشته باشه)، هیچوقت این دلیل و انگیزه رو ازش نگیر، که اگه اینکارو بکنی، خودخواهی کردی. سریع تموم شدن، برای اون کمترین هزینه رو به همراه داره. اگه بازم کش پیدا کنه، و به این دلیل شک کنه، همه چی براش سخت تر می شه.
اما در مورد تفاوت های مریم با پریناز صحبت کردی. مهم ترین تفاوتشون اینه: مریم متعلق به توه، اما پریناز مال تو نیست.
اگه پریناز یه ویژگی ای داره، این ویژگی رو بخاطر تو کسب نکرده، اما مریم به اندازه همه ی سلول های بدنش انگیزه داره که بخاطر تو، بخاطر شخص تو، کارهایی رو انجام بده.
پس سعی کن مریم رو با هیچ زنی در دنیا مقایسه نکنی، فقط بهش کمک کن همونی باشه که تو می خوای.
مطمئنم این تاپیک می تونه بهت کمک کنه:
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
دوست فیزیکدان من، تو به تغییرات ریشه ای نیاز داری. یکیش اینکه من حس می کنم مسئولیت انتخاب هات رو به عهده نمی گیری، البته خودم کاملا آگاهم که ممکنه اشتباه کنم، اما مثلا به نظر می رسه موقع عقد دائم با همسرت ته ذهنت می دونستی که این یه دسیسه ست و همسرت می خواد تو رو یکبار دیگه داشته باشه. تو هم ته دلت خواستی یه شانس دیگه به زندگیتون بدی، نه؟ (خصوصا با توجه به اینکه پرینازی هم در زندگیت وجود داشت) حتی شاید ناخودآگاه. وگرنه تو باهوش تر از اونی هستی که بعد از سه سال صرفا به توصیه دوست همسرت (حالا گیریم که روانشناس هم باشه) باهاش عقد کنی. اما حالا مسئولیت بازگشت رو کاملا به دوش همسرت میندازی، در حالیکه تو هم انتخاب کردی.
یا در مورد ازدواجت، بازم من تو رو باهوش تر از چیزی می بینم که پدرت موفق شده باشه مجبورت کنه.
خلاصه که به ریشه ها فکر کن، برو به عمق، تا بتونی یه زندگی متفاوت بنا کنی. زندگی ای که درش خیالت از بابت دخترت هم راحت باشه. و یادت باشه ناسازگاری و عدم خوشبختی پدرو مادر خیلی بیشتر از طلاقشون می تونه روی یک بچه اثرات مخرب داشته باشه.
[/align]

و همینطور یه مرد قابل اتکا، معلوم می شه که مریم حق داره اینقدر دوستت داشته باشه.

قبل از این که بیام شرکت اتاقامونو یکی کرد. 
علاقه مندی ها (Bookmarks)