RE: نداشتن رابطه عاطفی و جنسی دلخواه و عدم و همچنین عدم تمایل به ازدواج
شما فرمودید به دین اعتقادی ندارید. ایا به اخلاقیات و وجدان اعتقادی دارید؟
به نظر من شما با جوابهاتون به جنبه های مختلفی از افکارتون اشاره کردید که اعمالتون رو بر اساس اونها پایه گذاری کردید. مضمون اونها رو در پایین اوردم:
1- اینکه در یک رابطه هر کس باید حواسش به خودش باشد
2- من در رابط هام اوایل به قدرت طلبی و فخر فروشی و بعد به ارضائ نیازهای جسمیم فکر می کردم
3- من نمی خواهم با کسی به مدت طولانی رابطه داشته باشم چون برایم تکراری می شود
4- من نمی خواهم در بند زن و بچه باشم تا احتمالا جلوی پیشرفت من را بگیرند
5- من نمی خواهم مال و اموالم را با کسی (با همراه ایندم) به اشتراک بگذارم
6- در خارج فاجشه سرا هست و من منظورم از روابط ازاد اینه
7- و .....
به نظر من شما دارای معضلات اخلاقی زیادی هستید و پایه و اساس افکارتون بر سه اصل اساسی بنا نهاده شده:
1- خود محوری
2- عدم تعهد و مسولیت پذیری
3- عدم احترام به حقوق انسانی
در مورد دو اصل اول خودتون باید روی خودتون کار کنید که واقعا چرا شما این دو اصل رو در همه جا به عنوان توجیه کارهاتون بیان میکنید و اما من ادامه بحث قبلیم با شما رو مربوط به اصل سوم می دونم:
اگر واقعا شما می خواهید از روش خاصی در روابط انسانیتون استفاده کنید (روش روابط ازاد ) باید در این روابط ازاد نه تنها به حقوق خودتون بلکه به حقوق انسانی که با اون ارتباط دارید هم احترام بذارید و اینکه هر کس باید هوای خودش رو داشته باشه در هیچ جای دنیا مورد پذیرش نیست. مثل اینکه بگید با یک نفر معامله می کنید و اگر طرف حواسش نبود که پولش رو کامل بگیره و یا از نظر عقلی ناقص بود من هر چی می تونم از اون بی حساب پول می گیرم. چون اون خودش باید حواسش باشه. و یا اون از اینکه با من معامله می کنه به خیال خودش خوشحاله و داره اونم لذت می بره اگرچه در واقع داره ضرر می کنه.
خوشحال شدم که شما خودتون هم به ضررهایی که به طرفتون وارد می کنید اشاره کردید حداقل تا این حد واقع بین بودید:
1- ممکنه اون خانم باردار بشه
2- بکارتش رو از دست می ده
3- در جامعه ننگ براش محسوب میشه و هیچ کس پذیرای این شخص نیست مگر اینکه مخفی کنه
و ....
اگر شما به اون خانم به عنوان یک شی نگاه می کنید برای ارضاء نیازهای شما به طور موقت که بعد از چندی ازش خسته می شید و باید دور بیاندازیدش خوب دیگه من جای بحثی با شما نمی بینم. اما اگر فکر می کنید اون خانم یک انسانه که یک سری حقوق داره که با ایجاد رابطه بدون تعهد با شما بعضی از حقوق انسانیش ازش گرفته می شه و ضرر می بینه (مثل اون ادم با عقل ناقص در معامله) پس من به شما می گم که این اصل اخر رو از این به بعد در زندگیتون اصلاح کنید. و البته به نظر من شما به یک سکسولوژی هم باید مراجعه کنید.
(در پرانتز هم بگم اون فاحشه خونه ها در قاره امریکا جمع شدند و جاهایی هم که برای اینکار وجود داره همه به اون خانم هتا به عنوان یک شی اسباب بازی نگاه می کنند که پول توش بیاندازند تا چند لحظه خوش باشند و هیچ کس جز امثال خودشون به اونها به عنوان یک شهروند محترم نگاه نمی کنه.)
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)