آخه من چکار کنم که شوهرم نمیاد مشاوره؟
تشکرشده 10 در 8 پست
آخه من چکار کنم که شوهرم نمیاد مشاوره؟
تشکرشده 794 در 331 پست
یا سعی کن راضیش کنی یا خودت در نقش مشاور عمل کن, سعی کن آروم باشی, مهربون باشی و با آرامش و لحن خوب و وقتی با هم صمیمی هستید باهاش صحبت کنی... توبیخ نه! صحبت, جوری که از کارش خجالت بکشه, از سیاست زنانه ت استفاده کن... همه ی خانمها سیاست دارند و میتونند سنگ رو موم کنند پس ازش استفاده کن.
matin_female_1988 (دوشنبه 20 تیر 90)
تشکرشده 794 در 331 پست
starpen عزیز خوشحالم که پست هات دیگه بوی پست های اولت رو نمی دن... امیدوارم هر دوتون مشکلتون زود زود حل بشه و این جز با درایت شما حل نمی شه.
یادم رفت از اینا براتون بذارم![]()
matin_female_1988 (دوشنبه 20 تیر 90)
تشکرشده 85 در 46 پست
ممنون ازشمانوشته اصلی توسط tell me
تصمیم عاقلانه این بود که زندگی رو دیگه تلخ نکنم نه به خودم نه به همسرم
این اتنقام گرفتن ها هم بدجوری روند زندگی رو تغییرمیده..کاردست بعضی ها هم میده
اما با این کارا زندگی پیش نمیره![]()
starpen (دوشنبه 20 تیر 90)
تشکرشده 409 در 163 پست
خانوما یعنی شما عقیده دارین در قرن بیست و یکم زن هر روز و به هر بهانه از همسرش کتک بخوره و پنهان کنه که آبروی همسرش حفظ بشه؟
خانم سارا با ادامه روال فعلی زندگی و اگر همسرتون به خشونت جسمی و روحی ادامه بده شما دچار افسردگی شده و کم کم امکان تصمیم گیری صحیح رو از دست میدین. اگر همسرتون حاضر به مراجعه به مشاور نیست خودتون به تنهایی مراجعه کنین. مشاور در تصمیم گیری بهتر از همه ما دوستان دور از شما بهتون کمک میکنه. در هر صورت ایمان داشته باشید و حق مسلم خودتون بدونید که "هیچکس حق نداره شما رو با خشونت و کتک آزار بده"
تشکرشده 409 در 163 پست
خانوما یعنی شما عقیده دارین در قرن بیست و یکم زن هر روز و به هر بهانه از همسرش کتک بخوره و پنهان کنه که آبروی همسرش حفظ بشه؟
خانم سارا با ادامه روال فعلی زندگی و اگر همسرتون به خشونت جسمی و روحی ادامه بده شما دچار افسردگی شده و کم کم امکان تصمیم گیری صحیح رو از دست میدین. اگر همسرتون حاضر به مراجعه به مشاور نیست خودتون به تنهایی مراجعه کنین. مشاور در تصمیم گیری بهتر از همه ما دوستان دور از شما بهتون کمک میکنه. در هر صورت ایمان داشته باشید و حق مسلم خودتون بدونید که "هیچکس حق نداره شما رو با خشونت و کتک آزار بده"
samanis (سه شنبه 21 تیر 90)
تشکرشده 85 در 46 پست
نوشته اصلی توسط samanis
مطمئنا لحظات خوبی رو باهمسرانمون که دست به زن دارند،گذروندیم..
وگرنه به راحتی با یه شکایت ساده و اجرای مهریه..میشد دمار از روزگارشون دربیاریم
اما....من برای حفظ زندگیم،برای تکرار لحظات خوش زندگیم..می جنگم ومیمونم
درمورد اقرار موضوع جنگ وجدال بحث ودعوا وکتک کاری درمیان اقوام وپدرومادرها
کاربسیار اشتباهیه...اونوقته که یک دردسر دیگه شروع میشه...
کشمکش بین دوخانواده ی زن وشوهر...سعی نکنید تجربه اش کنید
starpen (سه شنبه 21 تیر 90)
تشکرشده 794 در 331 پست
نوشته اصلی توسط samanis
عزیزم قرار نیست این مسائل ادامه داشته باشه... اما قرار هم نیست همه ی دنیا بفهمن, همیشه می گن مشکلتون رو به کسی بگید که اضافه ش نکنه... به کسی بگید که کمکتون کنه حلش کنید و مشاور بهترین گزینه ست, وقتی به خانواده و یا فامیل و هر کسی بگی شوهرم دست بزن داره اونها فقط ترحم می کنن و پشت سرت هزار تا حرف و حدیث درست می کنند و اگه امیدی هم باشه که اون شهر درست بشه از بین می ره چون دیگه غرورش شکسته شده... خب همسرش بدی هاش رو به همه گفته! شما خودت رو در نظر بگیر که مثلا آشپزی ت خوب نیست و همسرت به هر کی رسید بگه از دست پخت زنم حالم بهم می خوره و.... آیا باهاش مدارا می کنی یا سعی می کنی آشپزیت رو خوب کنی>؟ فکرنکنم! سعی کن تو زندگی زناشویی خودت هم رازت روحتی به پدر و مادرت هم نگی چه برسه به بقیه, زن و شوهر باید رازدار همدیگه باشند و سعی کنند زندگی شون رو حفظ کنند (تا حدی که براشون قابل تحمله) و اگه تغییر نکرد راه های دیگه رو برن نه اینکه با یه مسئله عالم و آدم رو خبر دار کنند...
matin_female_1988 (سه شنبه 21 تیر 90)
تشکرشده 409 در 163 پست
خانومهای محترم من آقا هستم (:. از نظر من خشونت جسمی مداوم ( یعنی کتک خوردنی که به صورت روال عادی در زندگی در اومده باشه) خط قرمز زندگیه ، این درست مثل اینه که همسر من به صورت دائم با خشونت زبانی و فحاشی منو آزار بده و به اعتراضات من توجه نکنه ، در این لحظه دیگه چیزی برای من ارزش حفظ کردن نداره. لطفا توجه داشته باشید کودکی که توی این خانواده رشد کنه در بدترین شرایط روحی و تربیتی ممکن داره رشد میکنه. اگر پسر باشه تبدیل به موجودی پرخاشگر و مهاجم و اگر دختر باشه کودکی مضطرب و بدون اعتماد به نفس و آسیب دیده از کمبود محبت خواهد بود.
خشونت جسمی رو با آشپزی و امثال اون نمیشه مقایسه کرد، خشونت جسمی در 99% موارد فقط با مراجعه فرد خشن به روانپزشک درمان میشه و ما نمیتونیم فرد خشن رو درمان کنیم. زمانی که فرد خشن حاضر به مراجعه به پزشک نیست ، تظاهر به عادی بودن وضعیت زندگیتون نکنید که خودتون رو به همراه کودکان بی گناه و معصومتون برای همیشه دچار مشکل و اضطراب و آینده ای نا مطمئن خواهید کرد.
تشکرشده 85 در 46 پست
نوشته اصلی توسط samanis
با عرض سلامی مجدد،من که نگفتم خانوم...
درمورد موجودی پرخاش گر حقیقت رو گفتید
البته همسر من به مشاور تقریبا یه اعتقاد جزیی دارهومیاد مشاوره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)