به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 25 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 246

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مرداد 92 [ 00:03]
    سطح
    52
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

RE: خونه نمیاد و مي گه بايد از هم جدا شيم (لطفا راهنماييم كن

ممنونم از راهنماييتون . ديروز با پدرم هم مشورت كردم گفتم كه ديگه منم راضيم به طلاق . پدرم گفت اصلا مهم نيست فقط يه خورده زمان بده تا بعدا پشيمون نشي كه چرا انقدر زود اقدام كردين . چه تو چه اون . حداقل بعد از يه مدت ديگه تكليف خودتونو مي دونين . گفت به اونم بگو اگه خيلي ناراحته از اين وضعيت خودش اقدام كنه واسه طلاق . تو صبر كن كه بعدا نگي كاش نمي كردم و پشيمون شي . منم قبول كردم خوشبختانه با روي باز استقبال كرد فكر مي كردم باهاش لجبازي كنه ولي حتي در مورد مهريه هم گفت ما به پول اون احتياجي نداريم حتي بعد از طلاق هم اينجا خونشه مي تونه بياد و بره و اگه قضيه جدي شد اگه خودتم راضي هستي نمي خواد مهريه هم بگيري . الان مطمئنم اول صبحي زنگ مي زنه مي گه چي شد با پدرت صحبت كردي . ماشا... خيلي هم عجله داره . منم مجبورم همينو بگم . ديگه خودش مي دونه چيكار كنه اگه مي خواد و فكر مي كنه خودش اقدام كنه زودتر به نتيجه مي رسه خوب بره بكنه . ديگه چيكار مي تونم بكنم . يه هفتست كه نديدمش . خيلي ناراحتم و غصه مي خورم ولي مي دونم كه محكومم به زندگي و بايد زندگيمو بكنم . شما هم واسم دعا كنيد فقط خدا مي دونه چي مي شه .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 آذر 90 [ 09:35]
    سطح
    30
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 130 در 56 پست

Array

دوست عزیزم بهترین راه همینه که دوستان گفتن،بهش بگو خودش اقدام کنه،یه وقت نری توافقی جدا شی، مهریت رو هم کامل ازش بگیر به حرف بابات گوش نکن،عزیزم میدونم سخته ولی تو فقط در صورتی باید ناراحت باشی که تو این طلاق مقصر اصلی باشی که انصافا نیستی چون اون کوتاهی هایی که داشتی در حد طلاق نبوده، مردی که تحمل سختی های زندگی رو حتی توی این حد هم نداره لیاقت دوست داشتن و عمر هدر کردن رو نداره،عزت خودت رو حفظ کن،برو تو تالار بخون بیچاره بعضی از آقایون با چه رفتارهایی از خانوماشون مواجهن و دارن زندگی میکنن(خیانت،عدم دوست داشتن همسر،...) مطمئن باش کسی که داره این جوری عجولانه تصمیم میگیره و به آینده و احساسات تو فکر نمیکنه روی خوش رو تو زندگیش نمیبینه،اصلا ناراحت نباش،هیچ کاری باهاش نداشته باش تا احضاریه بیاد یا از این کارش پشیمون بشه،تو تقاص کوتاهی هات رو تو این مدت که زجرت داد پس دادی،البته منظورم این نیست که به فکر جبران نباشی بلکه سعی کن تا اشتباهاتت رو پیدا کنی و رفعشون کنی ولی مطمئن باش حق تو طلاق نیست و کسی که داره این ظلم رو به تو میکنه یه روزی خدا بازخواستش میکنه. خودت رو نباز،محکم باش،خدا رو شکر کن که خانوادت پشتتن و خودت هم شاغلی،اون فقط جلوی تو نایستاده بلکه داره عملا با خدا دشمنی میکنه چون خدا زشت ترین حلال رو طلاق دونسته و اون داره با خدا مخالفت میکنه پس طرف حسابش خداست و نه شما.

3. 3 کاربر از پست مفید همسفر65 تشکرکرده اند .

همسفر65 (شنبه 25 دی 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

اون خودش مي گه وظيفمه كه مهريه تو بدم حتي اگه تو نخوايم مي دم به خانوادت بهت بدن . ولي من همش فكر مي كنم خوب حالا كه قراره طلاق بگيريم پول اون به چه دردم مي خوره من اصلا از لحاظ مالي مشكلي ندارم . اگه قراره بريم سر زندگي خودمون خوب اون بدبخت چرا بايد تا آخر عمر به من قسطي پول بده خودش كه چيزي نداره . به قول خودش مي گه هميشه خودمو فدا كردم واسه ديگران خونه ماردمينا بودم هر چي در مي آوردم مال خانوادم بود و الانم مال تو . خودم نتونستم نه به تحصيلاتم برسم نه اون چيزايي رو كه مي خوام داشته باشم . تو رو خدا انقدر بي انصاف نباش حداقل تو بزار زندگيمو بكنم . منم واقعا ته قلبم ناراحتم شايدم راست مي گه آخه هيچ موقع درآمد خيلي خوبي نداشته هميشه تا ساعت 10 شب سر كار بوده البته تقصير من كه نبوده بارها بهش گفتم كارتو عوض كن ولي نكرد يا از تنبلي و ترسش . شايدم مي ترسيد جلوي من شرمنده بشه و نونه كار پيدا كنه نمي دونم ولي با اينكه تقصير من نبوده اين چيزا ولي خيلي دلم به حالش مي سوزه ديگه نمي خوام به خاطر من حداقل ناراحت باشه . مي خواستم كمكش كنم . تازه خونه خريديم و كلي خوشحال بودم كه بعد از يه مدت بي پولي بالاخره داريم از اين سختي ها نجات پيدا مي كنيم و اونم مجبور نيست تا اون موقع شب كار كنه و يه كمم اون به اون چيزايي كه مي خواد مي رسه . نشد ديگه روي خوش ببينيم . اينم از شانس ما بود . آره بهش همينو مي گم كه اگه مي خواد زودتر انجام بشه خودش اقدام كنه ولي چند روز پيش كه بهم زنگ زده بود خيلي خوشحال بود كه بالاخره همه چي داره تموم مي شه . مي دونم كه فايده اي نداره كه هي لفتش بدم فقط خودمو اونو اذيت مي كنم و از من يشتر بدش مي ياد . ولي حالا يه خورده هم صبر مي كنم تا ببينم چي مي شه .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

الان به شوهرم اس ام اس دادم و گفتم بابام چي گفته اونم جوابمو با اس ام اس داد كه ممنون مي رم پيش وكيلم ببينم چيكار مي شه كرد .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 92 [ 09:56]
    سطح
    34
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    445

تشکرشده 379 در 146 پست

Array

Exclamation RE: خونه نمیاد و مي گه بايد از هم جدا شيم (لطفا راهنماييم كن

سبکتکین عزیز ان شااله که این اتفاق نمی افتد و با هم صحیت می کنید و به زندگیتون ادامه می دهید اما اگر تصمیم به جدایی گرفتید به نظر من اصلا برایش دلسوزی نکنید و نگوئید گناه دارد ًًًً!!!!!! حق و حقوق قانونی که شرع بهتون می ده رو بگیرید. عزیز دلم حالا که فکر می کنید احتیاجی ندارید ولی شما به خاطر آینده تون و به خاطر اینکه یک زن هستید قانون این حق را در اختیارتون قرار داده پس ازش استفاده کنید.
    اصلا احساساتی تصمیم نگیرید. اصلا اگر دوستش دارید تمام تلاشتون رو بکنید که به سر زندگیتون بروید ولی اگر نشد تا آخرش بایستید و حقتون رو بگیرید شما الان در شرایطش قرار نگرفتید و می گوئید هیچی ازش نمی خوام ولی طبق تجربه ای که دارم بهتون توصیه می کنم که در زمینه طلاق از حقتون نگذرید .

7. 2 کاربر از پست مفید mamosh تشکرکرده اند .

mamosh (جمعه 01 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 20 آبان 90 [ 18:20]
    سطح
    31
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

دوست خوبم لطفا دلتون برا خودتون گذشته اي كه هدر رفت و ناراحتي روحي كه گرفتيد بسوزه نه برا مردي كه معلوم نيست چرا اينقد عجله برا طلاقتون داره.گرفتن مهريه علتش نياز مالي نيست علتش اينه كه همسره شما بفهمه نميتونه يه مدت با يه دختر زندگي كنه بعد به خاطر اينكه حوصله سختيهاي زندگي نداره يا يكي ديگرو دوست داره ميتونه به راحتي قيده همه چيو بزنه.و اين كار بشه عادتش و با شخص ديگه اي هم همين كارو كنه.تو كشور ما مهريه است تو كشوراي ديگه اموال اقايونه مطمئن باش پشت هر قانوني يه منطقو دليلي هست.بازم در مورد مهريه خودت ميدوني فقط خواهش ميكنم خودتو يكم سردتر بگير نسبت به همسرت و اينقد ضعف نشون نده اصلا زير بار طلاق توافقي نرو و به همسرت اعلام كن اگه اينقد مصر برا جدايي از طرف خودش اقدام كنه اونوقت هر چي قانون حكم كرد ميپذيزيد.شرايط روحيتو كاملا درك ميكنم خيلي سخته بشه از كسي كه دوست داشت گذشت منم كاملا مثل شما هستم طلاقو جدايي شده برام مثل كابوس ادم احساس ميكنه تمام ارزوهاش دارن ميميرن و ديگه هيچي نميتونه ادمو خوشحال كنه ولي باور كنيد زمان خيلي حلال خوبي چه براي درست شدن و به خود امدن همسرتون و چه براي فراموشي و جدايي و دادن اين زمانم فقط دست شماست با عملكردتون

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

ديروز دوباره زنگ زد گفت بابات چي شد راضي نشده گفتم حرفي نزد مي خوام اگه ايندفعه زنگ زد بهش بگم خودت اقدام كني بهتره . منتظره بابام و من نباش . ولي مطمئنم خودش اقدام مي كنه و فقط كار به دعوا مي كشه آخرش . ولي فعلا به قول شما مي ذارم يه كمي زمان بگذره .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

همين كارو كردم دفعه آخر كه زنگ زد گفتم دارم مي رم پيش مشاور تا ازش كمك بگيرم براي اينكه اشكالاتمو از بين ببرم . بهشم گفتم با اينكه اصلا تمايلي به طلاق ندارم با اين حال موافقم چون تو مي خواي ولي تو روي پدرم واي نميستم . حالا اگه فكر مي كني خودت عجله داري هر جور مي دوني عمل كن .

11. 3 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (سه شنبه 21 دی 89), دختر بیخیال (پنجشنبه 14 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

سبک تین عزیز ...
    داستانتو خوندم ...بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم ...البته من نه مشاورم و نه کارشناس ....ولی اینو باید بگم وقتی مطالبتونو که از زبان شما گفته شده بود میخوندم بسیار دلم برای همسرتون سوخت و بسیار شکه شدم که چقدر دوسش دارید و دارید همش خودتونو سرکوب میکنید واونو بالا میبرید ..برداشتم در مقابل رفتار همسرتون اینه که مساله اختلاف شما خیلی جدی تر از اونیه که شما بیان کردید ...
    مسلما شوهرتون میتونه این ۳ ماه رو صبر کنه ...اینطوری که شما گفتید مشکل اساسی از خودتونه و به این کاملا واقفید ...اینو بدونید که طلاق بگیرید یا نگیرید ...چه اون جدا بشه و چه نشه .. مهم نیست بلکه این رفتارهای شماس که باهاتون میمونه و این مهمه ...پس بهتره تو این مدت به جای حرص خوردن و فکر کردن به این موضوع و...رفتارهایتان را روی کاغذ بیارید و از تمام امکاناتتون و دوستانو خانواده استفاده کنید تا سعی کنید اونا رو اصلاح کنید ....
    این همیشه یادت باشه و به خودت بقبولون که تو این اصلاح رفتارها را برای همسرت نمیکنی و فقط اینکارا برای خودت میکنی ...تو باید خودتو بالا بکشی و زمانی که بالا رفتی و نور خورشید بهت خورد ...وجودت سایه انداز میشه و اونجاست که همسرتون میتونه خودشو تو سایه شما پیدا کنه ....!!!
    هیچ وقت این مساله را فراموش نکن ....
    یکسری علایق و رفتارها را برای خودت داشته باش ( به یاد داشته باش که همین رفتارها تو رو متمایز میکنه با دیگران ...>> البته خوبشو)
    یکسری علایق رو بذار برای زندگی مشترکتون ....و در مورد همسرتون هم همین مساله صادق باشه ...فکر نکن اون همه چی رو درست میگه و عقیدش درسته ..ولی قبل از اون سعی کن خودتو بسازی ...
    فقط کم نیار ...حرف یه روز دو روز نیست ...حواست باشه ... تو میتونی
    لاقربطا

13. 8 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (جمعه 01 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 بهمن 89 [ 09:45]
    سطح
    25
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 7 پست

Array

سلام دوست عزيز
    براي اتفاقي كه برات افتاده متاسفم.به نظر من سعي كن آروم باشي.براي اينكه بتوني به آرامش برسي بايد رو خودت كار كني.سعي كن در كنار اينكه پيش يه مشاور خوب ميري (در انتخاب مشاور كاملا دقت كن چون من تجربه بدي از بعضي مشاورها دارم) سعي كن فكرت را باز كني و به تفريحاتت برسي.ورزش و تفريح باعث ميشه كه تغذيه روحي بشي و بتوني با آرامش رو كارات تمركز كني.الان به تنها چيزي كه نبايد فكر كني همسرته.بايد به فكر خود خودت باشي.با اين كار هم به اشتباهاتت پي مي بري و هم از زندگيت لذت بردي.زندگي ادامه داره چه با همسرت و چه بدون اون.البته من اميدوارم كه با تغييراتي كه در خودت ايجاد ميكني (با آرامش)حتما مي توني تصميم درستي بگيري كه آيا اين زندگي به دردت مي خوره يا نه.اگه به اميد خدا رفتي سر زندگيت كه با يك ديد جديدي كه نسبت به زندگي پيدا كردي شروع ميكني و اگر نرفتي سر زندگيت اون وقت ديگه نمي گي كاش اين كارو نمي كردي چون با ديد باز تصميم گرفتي.يادت نره حرف هيچ كس نبايد روت اثر بذاره خودت بايد در نهايت با ديد باز و صلاح خودت تصميم بگيري.در ضمن اصلا از حق و حقوقت نگذر.اينكه ميگه مهريه را ميدم باور نكن.همين مهريه شايد باعث بشه كه كمي تو تصميم عجولانش تامل كنه.تو عصبانيت مردها هميشه ميگن مهريه ات را ميدم فقط خلاص بشم ولي وقتي قضيه جدي شد و مجبور شد كه بده به احتمال زياد تصميمش عوض ميشه. اونوقت هر دو مي تونيد يه فرصت ديگه به هم بديد
    اميدوارم تو راهي كه در پيش گرفتي موفق باشي.

صفحه 5 از 25 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)