شیدا جان سلام
بهت تبریک میگم واسه شخصیتی که داری مرحبا و احسنت به تو الحق که راست گفتن شرایط سخت زندگی از ادم مرد میسازه
خیلی خوشحالم که با دیدی مثبت به زندگی نگاه میکنی
منم تا دبستان که بودم و پدرم زنده بود ازین جور مشکلات زیاد داشتم که نهایت با کلی دعوا ختم میشد و چیزی که هنوزم منو ازار میده روزی بود که مادرم دست رو پدرم بلند کرد:(خب نمی خوام وارد جزئیات زندگیم بشم فقط همینو بگم که من تا 10,11سالگی فکر میکردم همه ی مردم اینطور زندگی میکنن دوستامو میدیدم اما فکر میکردم جلو من بروز نمیدن...خب بچه بودم دیگه البته الانم 18سالم بیشتر نیست و وقتی که بیشتر وارد اجتماع شدم دیدم نه مثل اینکه کمتر کسی این مسائل و داره و کسانی که این چنین مسئله ای داشتن کلی از زندگی بیزار و ناامیدن اما من نه وقتی دوستای لوسمو میدیدم واسه هر چیز کوچولویی اشکشون در میومد خدارو شکر کردم که زندگی سختی داشتم تا قوی باشم زود جا نزنم اینارو گفتم تا بدونی خیلیا مثل ما هستن و این خودمونیم که تصمیم میگیریم چطور زندگی کنیم وچطور برداشت کنیم و در اخر باز هم به مقاومتت تبریک میگم
همیشه موفق باشی
اینو یادم رفت بگم اگه خواستگار میاد و شرایطتو ببینه اگه واقعا عاقل و فهمیده باشه میفهمه که تو بهترین انتخابی درسته الان هرکس میره خواستگاری میپرسن خانواده چطورن؟(مادرو ببین دختر و بگیر)اما خود فرد مهمه واسه زندگی هستن کسایی که دنبال دخترایی میگردن با خصوصیات تو...چون مقاومی چون زندگی زناشویی مسائل زیادی داره که هر کسی نمیتونه موفق باشه تو با این شخصیتی که در دوران مجردی داشتی میتونی با خیلی از مسائل زندگی کنار بیای یا دست و پنجه نرم کنی و در اخر همیشه اعتماد به نفس تو حفظ کن و به امید انتخابی درست و زندگی ای موفق و سرشار از شادی

)اما خود فرد مهمه واسه زندگی هستن کسایی که دنبال دخترایی میگردن با خصوصیات تو...چون مقاومی چون زندگی زناشویی مسائل زیادی داره که هر کسی نمیتونه موفق باشه تو با این شخصیتی که در دوران مجردی داشتی میتونی با خیلی از مسائل زندگی کنار بیای یا دست و پنجه نرم کنی و در اخر همیشه اعتماد به نفس تو حفظ کن و به امید انتخابی درست و زندگی ای موفق و سرشار از شادی

ستاره ی خاموش عزیز خدا رو شاکرم که مدارت رو داری عوض میکنی منت گذاشتی اومدی اینطرف:)میخوام باور کنی که خیلی... خوشحالم داری تو تاپیک های دیگه وارد میشی و نظر میدی:)در جریان تاپیک ات هستم هروقت میام بهش سر میزنم اما تصمیم گرفتم به صحبت های دوستان بسنده کنم و منتظر "انتخاب "خودت بمونم...خیلی خوبه که تو این دنیا ما میتونیم انتخاب کنیم نه؟میتونیم شاد باشیم یا غمگین...و در هر دو حالت اگه زمین و زمان هم جمع بشه باز این قدرت ماست که میچربه...یعنی اگه ما انتخاب کنیم که غمگین باشیم تمام دنیا هم جمع بشه نمیتونه شادی رو به دل ما هدیه بده و بر عکس اگه ما "بخواییم" و فقط بخواییم شاد باشیم هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه این شادی رو از ما بگیره و میبینیم هزاران بهانه برا شادیمون پیدا میشه مثل همین الان که از دیدن پست ات واقعا شاد شدم...زندگی یعنی این...وانتخاب تو برا ادامه زندگیت هر چی که باشه شدیدا قابل احترامه و حتما تمام مسئولیت هاش رو خواهی پذیرفت...

علاقه مندی ها (Bookmarks)