به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 46 از 73 نخستنخست ... 6162636373839404142434445464748495051525354555666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 730
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود
    روزه نماز همه دوستان قبول باشه مارو هم دعا کنید

چند روز پیش یه مطلبی خوندم برام خیلی جالب بود از جناب مدیر در مورد دشت خالی اینکه زن و شوهر با اینکه باهم اختلاف دارن ولی بازم میتوانند کنار هم باشند و مثلا زن کاری که شوهرش دوس داره را انجام بده هفته ای یک یا دوتا کار هفته بعد نوبت شوهرش باشه کاری که همسرش دوس داره را انجام بده خیلی برام جالب بود مطلبش خوندم از اون جالبتر اینکه وقتی رفتم خونه و با همسرم مطرح کردم دیدم توی این دوسال ماهم توی موارد اختلافی از همین روش استفاده میکردیم و اتفاقا خیلی هم عالی به نتیجه رسیدیم کاراییش واقعا عالیه بشرطی که صبور باشیم و امیدوار و پرتلاش +آموزش مهارت واسه من که خوب جواب داد.

اشتراک یکساله گرفتم از جناب مدیر دستشون درد نکنه البته ایشالله جبران میکنم لطفشان را و اینکه اگه اونجا نوشتم هرچی همسرم بگه من میگم چشم منظورم همین مورد بود و اینکه همسرمم هم همین کار را انجام میده اگه بشه جناب مدیر یه مقاله در این مورد بنویسن مجزا فکر کنم خیلی زیاد مفید باشه برای زوج هایی که توی دوران عقد و اوایل ازدواجشان هستند.
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 12 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 15 تیر 93), meinoush (یکشنبه 15 تیر 93), paiize (شنبه 14 تیر 93), parsa1400 (پنجشنبه 12 تیر 93), salehe92 (چهارشنبه 11 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), میشل (چهارشنبه 11 تیر 93), محمد 93 (دوشنبه 16 تیر 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 11 تیر 93), آرام دل (چهارشنبه 11 تیر 93), بی نهایت (چهارشنبه 11 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 11 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 فروردین 04 [ 06:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,102

تشکرشده 6,569 در 1,505 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    کاش توی 5سالگی میموندم که تموم دغدغه ام این بودکی بابام میادخونه...امروز واسم چی میاره...
    کاش بچه میموندم وفقط غصه اینو میخوردم که داداشم دست به خوراکی هام زد...کاش هیچوقت بزرگ نمیشدیم تا غصه آینده داداشم رونمیخوردم...
    کاش بچه میموندم و همیشه دخترکوچولوی بابام بودم...کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم تاازدواج کنم وازپدرومادرم دور بشم...
    کاش بچه میموندم ومعنی غصه وغم وحسرت ودلتنگی وگریه و....رونمیفهمیدم...
    کاش فقط یه شب...فقط یه شب خواب 5سالگیم رو ببینم...
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

4. 11 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 15 تیر 93), fariba s (شنبه 14 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), meinoush (یکشنبه 15 تیر 93), parsa1400 (یکشنبه 15 تیر 93), Somebody20 (چهارشنبه 18 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), مصباح الهدی (شنبه 14 تیر 93), آرام دل (شنبه 14 تیر 93), آزرم (چهارشنبه 18 تیر 93), شیدا. (یکشنبه 15 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات . پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمت شکری واجب

از دست و زبان که برآید / کز عهده شکرش به در آید

این دو روز معنی این بیت از سعدی را به خوبی فهمیدم.
    از جمعه همش احساس تنگی نفس گرفتم. نمی دونم چرا!
    دیروز این قدر حالم بد بود و گلاب به روتون تهوع شدید و نفسم واقعا بالا نمیومد که رفتم بیمارستان. هیچ چیز هم درستم نمی کرد. برادرم این قدر نگران بود که دکتر بهش گفت شما مثل اینکه حالتون بدتره. می خواهید به شما سرم وصل کنیم؟
    خلاصه حالم دیشب بهتر شد. ولی الان این حالت تنگی نفسم هست هنوز.

خدایی تو هر نفس باید شکر خدا را به جا آورد. اونم دو بار!

دوستان نمی دونم این خبر درسته یا نه ولی برام پیام اومده امشب یعنی یک ساعت و نیم دیگه ساعت3.05 ماه برفراز کعبه قرار می گیره و دعا مستجابه.
    گفتم خوبه که از شما دوستان خوبم بخوام که سحر امروز برام دعا کنید.

یاد همگی شما هستم.
    التماس دعا

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

6. 11 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), m.reza91 (یکشنبه 15 تیر 93), meinoush (یکشنبه 15 تیر 93), paiize (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (یکشنبه 15 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), آرام دل (یکشنبه 15 تیر 93), آزرم (چهارشنبه 18 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), شیدا. (یکشنبه 15 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    هدی جان ممکنه گرما زده شده باشی
    واسه پیشگیری نیازه که در روز وقتی میای خونه پاتو و دستتو بگیری زیر اب سرد اگه می تونی دوش اب خنک هم بگیر ولی اگه نمی تونی دست و پا رو با اب خنک چند دقیقه ای خنک کن

8. 10 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 15 تیر 93), khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), paiize (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (یکشنبه 15 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), محمد 93 (دوشنبه 16 تیر 93), مصباح الهدی (یکشنبه 15 تیر 93), آرام دل (یکشنبه 15 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), شیدا. (یکشنبه 15 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اسفند 99 [ 10:31]
    سطح
    89
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,890

تشکرشده 2,698 در 675 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    امروز خونه مشترکم با همسرمو که الان 6 ماهه ترکم کرده ترک کردم دیگه تنهایی داشت اذیتم میکرد بخصوص دم سحر و افطار کلی با ذوق ماکارانو قرمه سبزی و........درست میکردم ولی لحظه خوردن گلوم میشد قد یه لوله خودکار بغض منو میگرفت وجز خدا خدا کردن چیزی سیرم نمیکرد عکس عروسیمون رو دیوار روبروی تخت بماند . عکس خودم تو آینه و شمعدان از همه بدتر . قرآنیکه دارم باهاش تو ختم شرکت میکنم مهر همسرمه .
    ولی افسوس تو این دادگاها نمیگن بابا قرآنو آینه و شمعدان مهرتو گرفتی این دوتا رو برا چی مینویسا . واقعا ارزش این دو در کجاست نه اینکه در ازدواج ودر طلاق از یاد خدا قافل نشیم و قرآن شاهد اعمال ماست در هر دو و تو آینه زندگیمون خودمونو ببینیم تا نکنه خدا نکرده قرور و تکبر ظاهرمونو افکار درونمونو تغییر داده باشه .
    بعد ازظهر رفتم یه گوسفند گرفتم 45 کیلویی دادم تو حیاط پدرم سر بریدن هم برای سلامتی بارداری خواهرم وهم خانوادم وهم خودم اینکه مشکلم حل بشه و سایه غم از دوشم برداشته بشه

مصباح خانم خدا بد نده گمانم مینوش راست میگه روزه باعث از دست رفتن آب بدنتون شده و گرما زدگی اومده سراغتون
    سعی کنید در افطار و بعد آن از شربت آبلیمو استفاده کنید خدا سلامتی بده انشالله

من تو این ساعت برا همه دعا کردم برا خوشبختی شماها وبراوردن حاجت ها

10. 9 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 15 تیر 93), paiize (دوشنبه 16 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), محمد 93 (دوشنبه 16 تیر 93), مصباح الهدی (یکشنبه 15 تیر 93), آرام دل (یکشنبه 15 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), بالهای صداقت (چهارشنبه 18 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 18 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    امروز خونه مشترکم با همسرمو که الان 6 ماهه ترکم کرده ترک کردم دیگه تنهایی داشت اذیتم میکرد بخصوص دم سحر و افطار کلی با ذوق ماکارانو قرمه سبزی و........درست میکردم ولی لحظه خوردن گلوم میشد قد یه لوله خودکار بغض منو میگرفت وجز خدا خدا کردن چیزی سیرم نمیکرد عکس عروسیمون رو دیوار روبروی تخت بماند . عکس خودم تو آینه و شمعدان از همه بدتر . قرآنیکه دارم باهاش تو ختم شرکت میکنم مهر همسرمه .
    ولی افسوس تو این دادگاها نمیگن بابا قرآنو آینه و شمعدان مهرتو گرفتی این دوتا رو برا چی مینویسا . واقعا ارزش این دو در کجاست نه اینکه در ازدواج ودر طلاق از یاد خدا قافل نشیم و قرآن شاهد اعمال ماست در هر دو و تو آینه زندگیمون خودمونو ببینیم تا نکنه خدا نکرده قرور و تکبر ظاهرمونو افکار درونمونو تغییر داده باشه .
    بعد ازظهر رفتم یه گوسفند گرفتم 45 کیلویی دادم تو حیاط پدرم سر بریدن هم برای سلامتی بارداری خواهرم وهم خانوادم وهم خودم اینکه مشکلم حل بشه و سایه غم از دوشم برداشته بشه

مصباح خانم خدا بد نده گمانم مینوش راست میگه روزه باعث از دست رفتن آب بدنتون شده و گرما زدگی اومده سراغتون
    سعی کنید در افطار و بعد آن از شربت آبلیمو استفاده کنید خدا سلامتی بده انشالله

من تو این ساعت برا همه دعا کردم برا خوشبختی شماها وبراوردن حاجت ها
    ایشالله هرچی زودتر مشکلاتت حل بشه دادا دیشب برای بار دوم ایارن باخت به لهستان ولی خدایی همینقدر هم که تونستن خودشان را بکشن بالا واقعا محشره و دست گل همشون درد نکنه
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

12. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (یکشنبه 15 تیر 93), rozaneh (دوشنبه 16 تیر 93), مصباح الهدی (یکشنبه 15 تیر 93), آرام دل (یکشنبه 15 تیر 93), بی نهایت (یکشنبه 15 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 18 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    به نام خدا

سلام

حال و احوال این روزهای من : خود درگیری و خودازاری متعاقب با اون

فکر میکنم این اولین مطلب من در این ماه عزیز در این سایت هست ، ضمن ارزوی قبولی طاعات و عبادات تمام دوستان خوبم ، از تمام عزیزان التماس دعای خیر برای سایر دوستان و خودم دارم که اگر در بین تمام عزیزان ،فقط یک نفس حق هم باشه ، برای باز شدن خیلی از گره ها به فضل خدا کار ساز خواهد بود.

خدمت به خلق و همنوع ، خیلی داستان پررنگ و پراهمیتی چه دراموزه های دینی و چه در حوزه های انسانی فارغ از دین و مذهب هست.
    در ایات و روایات و کلام علما بسیار بر مبحث خدمت رسانی به سایر انسانها تاکید شده..
    چه اونجایی که در قران بارها به نیکوکاران و محسنین و پاداشی که خداوند برای این افراد در نظر گرفته اشاره شده چه اونجایی که به کرات در کلام معصومین به این موضوع اشاره شده و از باب نمونه پیامبر بزرگوار اسلام محبوبترین بندگان نزد پروردگار رو افرادی معرفی میکنن که بیشترین سود و منفعت رو به مردم برسونن و چه اونجایی که علمای بزرگی مثل ایت الله فاضل لنکرانی که مثل ما یک نگاه سطحی و ظاهری به دین ندارند و عالم به اعماق علوم دینی و بالاترین درجات عرفانی و شناختی از حضرت حق رو دارند اینطور عنوان میکنن که خلاصه دین اسلام اینه که واجبات رو انجام بده و بعد بجای مستحبات تا میتونی کار مردم رو راه بنداز..

که البته مشابه این نوع دستورات رو میشه در کلام سایر علمای دینی معاصر و گذشته یافت.… پس این جریان خدمت به مردم خیلی موضوع پراهمیتی هست ، و قطعا یکی از شاهراههای سعادت دنیوی و اخروی هر انسانی میتونه باشه …

اما حال این روزهای من ….

چند وقتی هست که درگیر بیماری کهنه یکی از عزیزانم هستم که به لطف خدا عمل و دوره درمان ایشون به انتها رسیده و دوران نقاهت رو سپری میکنن… و الحمدلله که ایشون همونقدر که در زندگیشون لحظه ای از یاد خدا غافل نیست ، خدا هم در این دوران لحظه ای از ایشون غافل نبود و بلطف همیشگی خودش به سهل ترین شکل ممکن این دوران سپری شد… اما بیماری این عزیز بهانه ای بود تا من بعد از مدتها ،ساعتها و روزهای متوالی با قشر پزشکان دم خور باشم و سروکار داشته باشم و حالا که اون روزها تموم شده چیزی جز یک حسرت و غبطه خوری سهم من از اون روزها ، بیشتر نباشه، چرا که با خودم اینطور فکر میکنم که اگر ملاک عزیز بودن نزد خدا نافع بودن و مفید بودن برای خلق باشه ، چه کسی بیشتر از یک پزشک میتونه برای خلق نافع باشه ، پزشکی که از لحظه ای که پاش رو از خونه میزاره بیرون تا شب که دوباره به منزلش رجعت میکنه ، لحظه به لحظه فرصت خدمت رسانی با بالاترین کیفیت و از نوع باارزشترین خدمتها رو به خلق داره و هر روزه که به منزل برمیگرده دعای خیر دهها انسان که این فرد وسیله شفای اونها شده رو به همراه داره که متعاقب اون قطعا لبخند رضایت و تحسین فرشته ها و پروردگار رو به همراه داره که البته مد نظر من نه هر پزشکی هست ، بلکه پزشکانی که از پزشکی فقط اسم و رسم رو یدک نمیکشن بلکه درک و فهم و تجربه بالایی در این فن دارند و درد رو به خوبی میشناسند و درمان را از کوتاهترین مسیر انجام میدن.. پزشکانی که قدر این ابزار ارزشمندی که در دست دارند و میدونن و اون رو صرفا با گره زدن با اهداف مادی دنیوی بی ارزش نمیکنن … پزشکانی که انچنان ادب و عرفان و اخلاقی دارند که علاقه مند میشی حتی برای لحظاتی کوتاه در معیتشون ، درس اخلاق و ادب کسب کنی… که البته شاید درصد کمی از پزشکان باشند که تمام این شرایط رو با هم داشته باشند .و قطعا این دسته نقطه مقابل افراد" خسرالدنیا و والاخره" هستند و بواسطه شغل و مهارتی که دارند میتونن دنیا و اخرت ابادی برای خودشون بسازند.

خلاصه اینکه بخاطر این امکان عظیم خدمتی که برای این قشر فراهم هست ، و قیاس اینکه شرایط خدمت رسانی محدودتری که در کسب و کار خودم نسبت به حرفه پزشکی دارم و نه تنها کسب و کار من ، بلکه شاید هیچ شغل و حرفه ای نباشه که اینقدر مفید فایده برای خلق باشه ، اینقدر دعای خیر مردم به همراه داشته باشه، اینطور امکانی نداشته باشه که حتی با دستان خالی در یک روستای دورافتاده هم بشه خدمت کرد و … بخاطر جمیع این مسائل این چند روزه نجواها ، غرغرها ، قیاسها، حسرت های درونیم کمی زیاد شده ، بقدری زیاد که اگر روحیات و احساسات من با محیط کاری و فضا و حال و هوای این حرفه تا این حد در تضاد نبود، در این ماههای انتهایی دهه سوم زندگیم ، با عزمی راسخ مسیر زندگیم رو تغییر میدادم و در این حوزه از صفر شروع به اموختن میکردم.

اما برای اینکه بتونم خودم رو کمی اروم کنم ، و از تنشهای درونی خودم کمی بکاهم ، خودم رو اینطور توجیه میکنم ، که درسته پزشکی یک شغل بسیار ارزشمند هست ولی یک جامعه به تمام حرفه ها نیاز داره ، به مدیر ، مهندس ، معلم ، کشاورز ، نجار ، رفتگر ، اشپز ، …. تمامی مشاغل مثل چرخدنده های ساعت هستند که تنها زمانی این ساعت رو به حرکت در میارن که کنار هم قرار بگیرن و کوچک و بزرگی اونها فرقی نداره بلکه هر کدوم وظیفه ای رو بعهده داره . یا مثل تکه های پازل هستند که باید کنار هم قرار بگیرند تا یک شکل معنا دار به ما تحویل بده… اما همینکه این مثال پازل میاد توی ذهنم ، تصویر زیر توی ذهنم شکل میگیره…

با خودم میگم درسته تکه های پازل تشکیل دهنده یک تصویر واحد هستند ، اما بعضی از تکه های اون هستند که خیلی مهم و کلیدی هستند و بدون اون تصویر گنگ و مبهم هست(مثل قطعه 1) و بعضی تکه ها هستند که بود و نبود اونها زیاد مهم نیست و بدون بودن اونها هم تصویر قابل تشخیص هست (مثل قطعه 2) وقتی این مثال میاد تو ذهنم و باز دوباره قراره اشوبی درونم شکل میگیره و خودم رو مواخذه کنم که چرا اون قطعه مهمه ی این مجموعه نیستم ، چرا علیرغم اینکه موفقیت شغلی دارم ولی اندازه اون قطعه شماره یک (پزشک) اثر گذار نیستم ، چرا فقط یک مهندس خوبم ، یک معلم خوبم ، یک تاجرکاربلدم و… ولی به اندازه اون پزشک اینقدر منشا خیر و اثر نمیتونم باشم! باز تا این چراهای درونم داره بلند میشه یاد اون داستان میفتم که پسری در زمان حضرت موسی بوده فقط به صرف اینکه از مادر پیرش مراقبت میکرده و بهترین شکل از مسئولیتی که بر عهده اش بوده و در حد توانش بوده براومده ،مقامش در اون دنیا هم رتبه حضرت موسایی هست که این همه مسئولیت و مشقت تحمل کرده… و …

این کشمکشها احتمالا تا چند صباحی که خاطرات بیمارستان توی ذهنم کمرنگ بشه ، مهمان من خواهد بود و کمابیش در فرصتهایی که کمی فراغ خاطر دارم ازار دهنده خواهند بود ولی یکی از بزرگترین ارزوهای زندگیم و یکی از خواسته های همیشگیم از خدای بزرگ این بوده و هست که در مسیری قرار بگیرم و شرایطی برام فراهم بشه که لحظه به لحظه با عشق و لذت به اطرافیان و به مردم خدمت کنم، ثانیه ای از عمرم جز در این راه تلف نشه ،باری توی این دنیا بردارم نه اینکه کوچکترین باری بر دوش این دنیا داشته باشم،به پیمان و تعهدی که در عالم ذر دادم پایبند باشم و در مسیر اون باشم و منشا اثر باشم و اونی باشم که خدا منو بخاطر اون نقش خلق کرده و طوری نباشه که روزی که قرار بود از این دنیا برم ، انگار نه انگاردنیا ادمی به اسم محمد داشته…

در این ماه عزیز و پربرکت ، چه در این لحظات عرفانی سحرش ، چه دمدمای اذان ارام بخش مغربش ، هر وقت حال خوبی داشتید ، بچه های اینجا و من رو از نفس روحانیتون محروم نکنید.

التماس دعا.

14. 4 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 16 تیر 93), paiize (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (دوشنبه 16 تیر 93), مصباح الهدی (دوشنبه 16 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    روزگاری باید از اندیشه تهی شد
    و خدا را بویید
    لب چشمه ی عشق
    باید انگار
    وضو با نم نمک خواب ثریا ساخت اما
    من به این بازی
    دل نمی بندم
    من همه خواب جهان را
    در نگاه کودکی می بینم
    که به یک شکلک
    همه اندوه جهانش پاک خواهد شد
    صورتش پر خواهد شد از یک لبخند
    من به ذوقی زندم
    شاید این ذوق
    چند چندی پیش
    خاطر خواب زده ام را صیقل داد

امید که همه همدردی های عزیز توی این ماه عزیزتر به آرزوهای نیکشون برسن و به اونچه صلاحشون هست.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

16. 6 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 18 تیر 93), meinoush (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (دوشنبه 16 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), مصباح الهدی (دوشنبه 16 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 18 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    من باز اعصاب مصاب ندارم

اینطوریم از دست خودم واقعا
    :)

18. 6 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 18 تیر 93), m.reza91 (دوشنبه 16 تیر 93), parsa1400 (دوشنبه 16 تیر 93), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), مصباح الهدی (دوشنبه 16 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 18 تیر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    درود دوستان

بانو مینوش درست میشه اینقدر خودتو اذیت نکن.برای همه ماها روزای خوب و بد وجود داره

برد پرگل 7 بر یک آلمان در برابر برزیل ، یادآور برد 8 بر صفر آلمان در جام جهانی 2002 بود که در برابر عربستان به دست آمد با این تفاوت که آن عربستان بود و این برزیل میزبان مدعی!
    برزیل نه تنها بدترین شکست تاریخش را در خاک خود تجربه کرد، بلکه عنوان بدترین خط دفاعی جام جهانی را هم به خود اختصاص داد!
    دیشب خیلی باحال بود دربازبان برزیلی پرسپولیس نیلسون با چه حرارت و غروری حرف میزد در مورد کشورش حیف خوابیدم و نتونستم ببینم قیافشو همشم میگفت مردم ایارن دارن چیکار میکنن واسه رایی که به برد آلمان توی نظرسنجی دادن

عشق فقط آلمان
    تیم فقط بایرن مونیخ

بقول عموی خانومم:انصافا اگه ایران جلوی آلمان بازی میکرد اینهمه گل نمیخورد
    جالبترین حرکتش این بود میروسلاو کلوزه رو گذاشته بودن نوک خط حمله فقط برای اینکه رکورد جام جهانی رو بزنه فکر کن برزیلو چی فرض کرده بودن
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

20. 5 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 18 تیر 93), parsa1400 (پنجشنبه 19 تیر 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 18 تیر 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 18 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 18 تیر 93)

صفحه 46 از 73 نخستنخست ... 6162636373839404142434445464748495051525354555666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)