امیدوارم باسیزده بدرغمهاازدلهابیرون وبارفتن به دامان طبیعت چون شکوفه های بهاری دلهاتون شادوغنچه های امیدبرای آغازسالی نوشکوفا شود....
تشکرشده 15,109 در 3,401 پست
امیدوارم باسیزده بدرغمهاازدلهابیرون وبارفتن به دامان طبیعت چون شکوفه های بهاری دلهاتون شادوغنچه های امیدبرای آغازسالی نوشکوفا شود....
ویدا@ (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
سلام به همه
ویدا جان ما خواستیم بریم تو دامن طبیعت ولی طبیعت شده بود مملو از آدمیزاد و کلا پنهان شده بود بین این موجودات دوپا!!!
حتی بلوارها پر از جمعیت بود!
ما که به زور یه کوچولو جا گیر اوردیم تا چادرمون رو علم کنیم و یه ناهاری بخوریم که مبادا خدایی نکرده، زبونم لال، قرآن خدا عوض شه!!!!!!!!!!!!
بعدشم بدو اومدم خونه!
عجب ملتی داریم ما!
هستی (سه شنبه 22 فروردین 91)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
ما که 12 روز سیزه بدر داشتیم یه دیروزو خونه بدر کردیم.ولی خیلی دوست دارم می بینم آدما هرجایینوشته اصلی توسط blue sky
گیرشون اومده بساط پهن کردن؛احساس نشاط می کنم.
چادر؟نقش چادر توی اتراق چند ساعته چیه؟هدف استفاده از فضای آزاده.اگر قرار باشه خودمونو حبث کنیم
خونه موندن سنگین تره.چادر برای وقتیه که آدم می ره طبیعت می خواد چند روز اتراق کنه یا وقتی
می ره قشم :D نمی خواد پول هتل بده یا گیرش نیومد چادر می زنه البته ما خونه خاله بودیم
چادر م نداریم.
فرهنگ 27 (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
سلام ،
همه خوبید؟ خوشانتون هست؟ پاشید دیگه الان وقته کاره ، نعطیلات تموم شد ، متاسفانه.
من هم هی بد نیستم.
بی نهایت (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
آخ آخ آخ
آقای فرهنگ
برادر جان چادر برای نجات از آفتابه...
هستی (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
مگه کجا هستین آفتاب الآن آزار دهندست؟بازم می گم هدف استفاده از فضای بازه قرار باشه سقف بالاسرمون باشه
خونه موندن خیلی راحت تره.
فرهنگ 27 (چهارشنبه 16 فروردین 91)
تشکرشده 3,762 در 695 پست
سلام عزیزانم
بابا پدر شوهرم حیاط به این بزرگی داشت خوب می اومدید همونجا بساط می کردیم و دور همی خوش بودیم !!
تعارف بعد از سیزده:D
دامن طبیعت ما که اصلا جا نداشت مجبور شدیم به حیاطمون پناه ببریم البته حیاطمون خودش یه باغه!
راستی خیلیا که جا پیدا نکرده بودند اجازه گرفته بودند و اومده بودند اونجا بساط کرده بودند!
چشمک (پنجشنبه 17 فروردین 91)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
[size=medium]سلام به همگی
من اومدم.
..
..
خوش اومدم.
امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید. و هر روزتان بهتر از دیروز باشه. (صا ایران !!!!)
دل همه شاد بشه. اینقد پر از شادی که جای هیچ چیزه دیگه ای توش نباشه و شادی هیچوقت از دلهاتون بیرون نره.[/size]
چشمک جان
ما رسم داریم 15 و16 و17 و... رو هم بدر می کنیم ، آدرس ؟
baby (پنجشنبه 17 فروردین 91)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
به به . ببین کی مدل دالی موشه آمده !
احوال بی بی خان ؟ اوغور بخیر .
چمدان رو باز کن و سوغاتی برو بچه ها رو بریز بیرون .:
مگر اینکه از سر نردبان آمده باشی پائین که ما بی خیال سوغاتی بشیم !
چقدر خوب که عادت دارید 15-16-17 و.........برید سیزده به درما رو هم با خودتان ببرید
ani (پنجشنبه 17 فروردین 91)
تشکرشده 1,826 در 279 پست
پيدا شدن سر و كله بي بي عزيز بر تمامي همدردي هاي عزيز مبارك
بلاخره انتظار سر اومد و بي بي هم اومد ، خوش اومد
.
مهاجر بي نشان (پنجشنبه 17 فروردین 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)