به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 40 از 42 نخستنخست ... 102030313233343536373839404142 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 414

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 99 [ 11:26]
    سطح
    96
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    743

تشکرشده 1,065 در 185 پست

Array
    یه روز یه ترکه!!!

یه روز یه ترکه میره سبزی فروشی تا کاهو بخره عوض اینکه کاهوهای خوب

رو سوا کنه ، همه ی کاهو های نامرغوب رو سوا میکنه و میخره!!!

ازش می پرسند:

چرا اینکار رو کردی ؟
    میگه : صاحب سبزی فروشی پیرمرد فقیری هست،مردم همه ی

کاهوهای خوب رو میبرند و این کاهوها روی دست او می مونند و من بخاطر اینکه

کمکی به او بکنم اینها رو میخرم. اینها رو هم میشه خورد......

این ترکه کسی نبود جز :

عارف بزرگ،سید العرفا، استاد کل

" آیت الله سيد علي قاضي طباطبايي تبريزی"

وقت خشم و وقت شهوت مرد کو
    طالب مردی چنینم کو به کو

2. 10 کاربر از پست مفید غریب آشنا تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 25 دی 92), Aram_577 (شنبه 04 آبان 92), khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), simin (چهارشنبه 12 شهریور 93), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 15 آبان 93), ویدا@ (شنبه 04 آبان 92), میشل (چهارشنبه 25 دی 92), بالهای صداقت (جمعه 13 دی 92), دختر مهربون (شنبه 04 آبان 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array
    از پلنگ های زندگی نترسید!

روزی پلنگی وحشی به دهکده حمله کرده بود. شیوانا همراه با تعدادی ازجوانان برای شکار پلنگ به جنگل اطراف دهکده رفتند. اما پلنگ خودش را نشان نمی داد و دائم از تله شکارچیان می گریخت. سرانجام هوا تاریک شد و یکی از جوانان دهکده با اظهار اینکه پلنگ دارای قدرت جادویی است و مقصود آنها را حدس می زند خودش را ترساند و ترس شدیدی را بر تیم حاکم کرد.

شیوانا با خوشحالی گفت که زمان شکار پلنگ فرا رسیده است و امشب. حتما پلنگ خودش را نشان می دهد. از قضا پلنگ همان شب خودش را به گروه شکارچیان نشان داد و با زخمی کردن جوانی که به شدت می ترسید، سرانجام با تیرهای بقیه از پا افتاد. یکی از جوانان از شیوانا پرسید: چه چیزی باعث شد شما رخ نمایی پلنگ را پیش بینی کنید؟ در حالیکه شب های قبل چنین چیزی نمی فتید!؟

شیوانا گفت: ترس جوان و باور او که پلنگ دارای قدرت جادویی است باعث شد پلنگ احساس قدرت کند و خود را شکست ناپذیر حس کند.
    این ترس ها و باورهای ترس آور و فلج کننده ما هستند که باعث قدرت گرفتن زورگویان و قدرت طلبان می شوند.
    پلنگ اگر می دانست که در تیم شکارچیان کسانی حضور دارند که از او نمی ترسند هرگز خودش را نشان نمی داد!
    O.o°•♥خـــٌـدایــا راز دل با تــو چـہ گویَـم ڪِہ تــو خــود راز دِلــــی ♥•°o.O

http://gifportal.ru/data/smiles/cveta-674.gif

4. 6 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 25 دی 92), khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), میشل (چهارشنبه 25 دی 92), بالهای صداقت (جمعه 13 دی 92), باران13 (یکشنبه 31 فروردین 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    تنها بازمانده کشتی شکسته،درجزیره ای خالی ازسکنه پهلو گرفت، روزها وشبها منتظربود تاکسی او رانجات دهد.بادلی لرزان دعاکرد خدا اورانجات دهد. تصمیم گرفت باتخته هاوچوبها سرپناهی بسازد.یک روز وقتی به دنبال غذارفت،هنگام برگشت ،دید خانه اش آتش گرفته ودودازآن بلندشده،درجا خشکش زد.عصبانی شد داد زد:خدایا چطور راضی شدی من که جزاین چیزی نداشتم؟صبح روزبعد باصدای کشتی ای که به نجاتش آمده بود بیدارشد.گفت چطور فهمیدید من اینجا هستم.گفتند با علائمی که بادود میدادی.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

6. 7 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 07 اسفند 92), faghat-KHODA (چهارشنبه 07 اسفند 92), shabnam z (چهارشنبه 07 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 15 آبان 93), میشل (چهارشنبه 25 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 25 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    دیدار با خدا

«
    یک بچه ی کوچیک می خواست خدا رو ببینه . اون میدونست که برای دیدن خدا راه درازی در پیش داره . لوازمش رو برداشت و سفرش رو شروع کرد . کمی که رفت , با پیرزنی روبرو شد . پیرزن توی پارک نشسته بود و به چند تا کبوتر زل زده بود . پسر کنار او نشست و کوله پشتیش رو باز کرد . تازه می خواست جرعه ای از نوشیدنی ش رو بنوشه که احساس کرد پیرزن گرسنه س . پسرک به اون تعارف کرد . پیرزن با تشکر زیاد , قبول کرد و لبخندی زد . لبخند او برای پسرک آن قدر زیبا بود که هوس کرد دوباره آن را ببیند . پس دوباره تعارف کرد و دوباره پیرزن به او لبخند زد . پسرک بسیار خوشحال بود . آنها تمام بعدازظهر را به خوردن و تبسم گذراندند , بدون گفتن حرفی . با تاریک شدن هوا پسرک احساس خسته گی کرد , بلند شد و آماده ی رفتن شد . چند قدم که برداشت دوباره به سوی پیرزن دوید و او را در آغوش گرفت و پیرزن هم لبخند بسیار بزرگی زد . هنگامی که پسر به خانه اش برگشت , مادرش از چهره ی شاد او متعجب شد پرسید : چی شده پسرم که این قدر خوشحالی ؟ پسر جواب داد : من با خدا نهار خوردم و قبل از واکنش مادرش اضافه کرد : می دونی مادر , اون قشنگترین لبخندی رو داشت که من تا حالا دیده ام . و اما پیرزن نیز با قلبی شادمان به خانه اش بازگشت پسرش با دیدن چهره ی بشاش او پرسید : مادر , چی تو رو امروز این جور خوشحال کرده ؟ و اون جواب داد : من امروز با خدا غذا خوردم . و ادامه داد : اون از اون چیزی که انتظار داشتم جوان تر بود ما نمی دانیم خدا چه شکلی است .
    مردم به خاطر دلیلی به زندگی ما وارد می شوند ؛ بله یک دلیل .

پس چشمان وقلبهای تان را باز کنید . ممکن است هر جا با خدا روبرو شوید »

مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

8. 9 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 07 اسفند 92), ayda86 (چهارشنبه 07 اسفند 92), faghat-KHODA (چهارشنبه 07 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), rozaneh (چهارشنبه 07 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 15 آبان 93), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92), دختر بیخیال (چهارشنبه 07 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    دختر بچه ای که خدا عکاس اوست...

دختر كوچكی هر روز پیاده به مدرسه می‌رفت و بر می‌گشت. با اینكه آن روز صبح هوا زیاد خوب نبود و آسمان نیز ابری بود، دختر بچه طبق معمولِ همیشه، پیاده بسوی مدرسه راه افتاد.

بعد از ظهر كه شد، ‌هوا رو به وخامت گذاشت و طوفان و رعد و برق شدیدی درگرفت.

مادر كودك كه نگران شده بود مبادا دخترش در راه بازگشت از طوفان بترسد یا اینكه رعد و برق بلایی بر سر او بیاورد، تصمیم گرفت كه با اتومبیل بدنبال دخترش برود. با شنیدن صدای رعد و دیدن برقی كه آسمان را مانند خنجری درید، با عجله سوار ماشینش شده و به طرف مدرسه دخترش حركت كرد.

اواسط راه، ناگهان چشمش به دخترش افتاد كه مثل همیشه پیاده به طرف منزل در حركت بود، ولی با هر برقی كه در آسمان زده میشد ، او می‌ایستاد ، به آسمان نگاه می‌كرد و لبخند می زد و این كار با هر دفعه رعد و برق تكرار می‌شد.

زمانیكه مادر اتومبیل خود را به كنار دخترك رساند، شیشه پنجره را پایین كشید و از او پرسید:

چكار می‌كنی؟ چرا همینطور بین راه می ایستی؟

دخترك پاسخ داد:

من سعی می‌كنم صورتم قشنگ بنظر بیاید، چون خداوند دارد مرتب از من عكس می‌گیرد!

باشد كه خداوند همواره حامی شما بوده
    و هنگام رویارویی با طوفان‌های زندگی كنارتان باشد.
    در طوفانها لبخند را فراموش نكنید!
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

10. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

1234567 (چهارشنبه 07 اسفند 92), abi.bikaran (چهارشنبه 07 اسفند 92), faghat-KHODA (چهارشنبه 07 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92), ستیلا (چهارشنبه 14 اسفند 92), شیدا. (پنجشنبه 08 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    از خدا خواستم

از
    خدا خواستم عادتهای زشت را ترکم بدهد.
    خدا فرمود خودت باید آنها را رها کنی.
    از
    او خواستم فرزند معلولم را شفا دهد.
    فرمود:لازم نیست روحش سالم هست......جسم هم موقت هست.
    از
    او خواستم لااقل به من صبر عطا کند.
    فرمود: صبر حاصل سختی و رنج است.عطا کردنی نیست آموختنی است.
    گفتم: مرا خوشبخت کن.
    فرمود: نعمت از من خوشبختی از تو.

مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : چهارشنبه 14 اسفند 92 در ساعت 23:12

12. 7 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (چهارشنبه 14 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 14 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 15 آبان 93), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 14 اسفند 92), ستیلا (چهارشنبه 14 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array

ببخشید شما پولدارین!

هوا بدجورى توفانى بود و آن پسر و دختر كوچولو حسابى مچاله شده بودند.
    هر دو لباس هاى كهنه و گشادى به تن داشتند و پشت در خانه مى لرزیدند.
    پسرك پرسید:«ببخشین خانم! شما كاغذ باطله دارین»
    كاغذ باطله نداشتم و وضع مالى خودمان هم چنگى به دل نمى زد و نمى توانستم به آنها كمك كنم.
    مى خواستم یك جورى از سر خودم بازشان كنم كه چشمم به پاهاى كوچك آنها افتاد كه توى دمپایى هاى كهنه كوچكشان قرمز شده بود.
    گفتم: «بیایین تو یه فنجون شیركاكائوى گرم براتون درست كنم.»
    آنها را داخل آشپزخانه بردم و كنار بخارى نشاندم تا پاهایشان را گرم كنند.
    بعد یك فنجان شیركاكائو و كمى نان برشته و مربا به آنها دادم و مشغول كار خودم شدم.
    زیر چشمى دیدم كه دختر كوچولو فنجان خالى را در دستش گرفت و خیره به آن نگاه كرد.
    بعد پرسید: «ببخشین خانم! شما پولدارین »نگاهى به روكش نخ نماى مبل هایمان انداختم و گفتم: «من اوه... نه!»
    دختر كوچولو فنجان را با احتیاط روى نعلبكى آن گذاشت و گفت: «آخه رنگ فنجون و نعلبكى اش به هم مى خوره.»
    آنها درحالى كه بسته هاى كاغذى را جلوى صورتشان گرفته بودند تا باران به صورتشان شلاق نزند، رفتند.
    فنجان هاى سفالى آبى رنگ را برداشتم و براى اولین بار در عمرم به رنگ آنها دقت كردم.
    بعد سیب زمینى ها را داخل آبگوشت ریختم و هم زدم.
    سیب زمینى، آبگوشت، سقفى بالاى سرم، همسرم، یك شغل خوب و دائمى، همه اینها به هم مى آمدند.
    صندلى ها را از جلوى بخارى برداشتم و سرجایشان گذاشتم و اتاق نشیمن كوچك خانه مان را مرتب كردم.
    لكه هاى كوچك دمپایى را از كنار بخارى، پاك نكردم. مى خواهم همیشه آنها را همان جا نگه دارم كه هیچ وقت یادم نرود چه آدم ثروتمندى هستم.

مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : پنجشنبه 15 اسفند 92 در ساعت 15:01

14. 6 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 15 اسفند 92), paiize (پنجشنبه 15 اسفند 92), toojih (پنجشنبه 15 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 15 آبان 93), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 15 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    چند دقیقه سکوت کنید!
    وزی کشاورزی متوجّه شد ساعتش را در انبار علوفه گم کرده است.

ساعتی معمولی امّا با خاطره ای از گذشته و ارزشی عاطفی بود.

بعد از آن که در میان علوفه بسیار جستجو کرد و آن را نیافت از گروهی کودکان که در بیرون انبار مشغول بازی بودند مدد خواست و وعده داد که هر کسی آن را پیدا کند جایزه ای دریافت نماید.

کودکان به محض این که موضوع جایزه مطرح شد به درون انبار هجوم آوردند و تمامی کپّه های علف و یونجه را گشتند امّا باز هم ساعت پیدا نشد.

کودکان از انبار بیرون رفتند و درست موقعی که کشاورز از ادامۀ جستجو نومید شده بود، پسرکی نزد او آمد و از وی خواست به او فرصتی دیگر بدهد.

کشاورز نگاهی به او انداخت و با خود اندیشید، "چرا که نه؟ به هر حال، کودکی صادق به نظر میرسد."

پس کشاورز کودک را به تنهایی به درون انبار فرستاد.

بعد از اندکی کودک در حالی که ساعت را در دست داشت از انبار علوفه بیرون آمد.

کشاورز از طرفی شادمان شد و از طرف دیگر متحیّر گشت که چگونه کامیابی از آنِ این کودک شد.
    پس پرسید، "چطور موفّق شدی در حالی که بقیه کودکان ناکام ماندند؟"

پسرک پاسخ داد، "من کار زیادی نکردم؛ روی زمین نشستم و در سکوت کامل گوش دادم تا صدای تیک تاک ساعت را شنیدم و در همان جهت حرکت کردم و آن را یافتم."
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

16. 6 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 15 اسفند 92), paiize (پنجشنبه 15 اسفند 92), toojih (پنجشنبه 15 اسفند 92), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 15 اسفند 92), دختر بیخیال (پنجشنبه 15 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام.امیدوارم تکراری نباشه.

در کشور ژاپن مرد میلیونری زندگی می کرد که از درد چشم خواب به چشم نداشت و برای مداوای چشم دردش انواع قرصها و آمپولها را بخود تزریق کرده بود اما نتیجه چندانی نگرفته بود.

پس از مشاوره فراوان با پزشکان و متخصصان زیاد ، درمان درد خود را مراجعه به یک راهب مقدس و شناخته شده می بیند.
    به راهب مراجعه می کند و راهب نیز پس از معاینه وی به او پیشنهاد می دهد که مدتی به هیچ رنگی بجز رنگ سبز نگاه نکند.

او پس از بازگشت از نزد راهب به تمام مستخدمین خود دستور میدهد با خرید بشکه های رنگ سبز تمام خانه را با سبز رنگ آمیزی کند .

همینطور تمام اسباب و اثاثیه خانه را با همین رنگ عوض میکند. پس از مدتی رنگ ماشین ، ست لباس اعضای خانواده و مستخدمین و هر آنچه به چشم می آید را به رنگ سبز و ترکیبات آن تغییر میدهد و البته چشم دردش هم تسکین می یابد.

بعد از مدتی مرد میلیونر برای تشکر از راهب وی را به منزلش دعوت می نماید. راهب نیز که با لباس نارنجی رنگ به منزل او وارد میشود متوجه میشود که باید لباسش را عوض کرده و خرقه ای به رنگ سبز به تن کند.

او نیز چنین کرده و وقتی به محضر بیمارش میرسد از او می پرسد آیا چشم دردش تسکین یافته ؟

مرد ثروتمند نیز تشکر کرده و میگوید : ” بله . اما این گرانترین مداوایی بود که تاکنون داشته.”

مرد راهب با تعجب به بیمارش می گوید بالعکس این ارزانترین نسخه ای بوده که تاکنون تجویز کرده ام. برای مداوای چشم دردتان، تنها کافی بود عینکی با شیشه سبز خریداری کنید و هیچ نیازی به این همه مخارج نبود.

برای این کار نمیتوانی تمام دنیا را تغییر دهی ، بلکه با تغییر چشم اندازت میتوانی دنیا را به کام خود درآوری.
    تغییر دنیا کار احمقانه ای است اما تغییر چشم اندازمان ارزانترین و موثرترین روش میباشد. آسان بیندیش راحت زندگی کن !!!

فقط خدا
    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته

باشد نه شعور
    لازم برای خاموش ماندن

ژان دلابرویه

18. 4 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 اسفند 92), sara 65 (جمعه 16 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 31 فروردین 93), ویدا@ (شنبه 17 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    من روزه ام را از روی هوس نشکستم( منصور حلاج )

داستان از اون جایی شروع میشه که ...
    ظهر یکی از روزهای رمضان بود ....حسین حلاج همیشه برای جزامی ها غذا می برده و اون روز هم ...داشت از خرابه ایی که بیماران جزامی توش زندگی می کردند می گذشت ....جزامی ها داشتند ناهار می خوردند ...ناهار که چه ؟ ته مونده ی غذاهای دیگران و و چیزهایی که تو اشغال ها پیدا کرده بودند و چند تکه نان...یکی از اون ها بلند میشه به حلاج می گه : بفرما ناهار !
    - مزاحم نیستم ؟
    - نه بفرمایید.
    حسین حلاج میشینه پای سفره ....یکی از جزامی ها رو بهش می گه : تو چه جوریه که از ما نمی ترسی ...دوستای تو حتی چندششون می شه از کنار ما رد شند ...ولی تو الان....
    حلاج میگه : خب اون ها الان روزه هستند برای همین این جا نمیاند تا دلشون هوس غذا نکنه .
    - پس تو که این همه عارفی و خدا پرستی چرا روزه نیستی ؟
    - نشد امروز روزه بگیرم دیگه ...

حلاج دست به غذا ها می بره و چند لقمه می خوره ...درست از همون غذا هایی که جزامی ها بهشون دست زده بودند ...

چند لقمه که می خوره بلند میشه و تشکر می کنه و می ره ....

موقع افطار که میشه منصور غذایی به دهنش می زاره و می گه : خدایا روزه من را قبول کن ....
    یکی از دوستاش می گه : ولی ما تو را دیدیم که داشتی با جزامی ها ناهار می خوردی

حسین حلاج در جوابش می گه : اون خداست ...روزه ی من برای خداست ...اون می دونه که من اون چند لقمه غذا را از روی گرسنگی و هوس نخوردم ....دل بنده اش را می شکستم روزه ام باطل می شد یا خوردن چند چند لقمه غذا ؟؟؟
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را

20. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

simin (چهارشنبه 12 شهریور 93)

صفحه 40 از 42 نخستنخست ... 102030313233343536373839404142 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)