سلام من حدود یکسال پیش از طریق جستجودر یک سایت بطور اتفاقی با پسری اشنا شدم که بعدفهمیدم همشهری هستیم. تا قبل ا زعید یکی دوبار همدیگرو بیشتر ندیدیم اونم بخاطر اینکه ایشون در شهری دیگری درحال ادامه تحصیل هستن(دانشجوی مقطع دکترا ست) من هم تازه دانشگاه رو تموم کردم یه مدتی هم هست مشغول کارشدم.بعد از عید دیار های ما بیشتر شد ایشون اخیرا ازمن خواسته توی یه جلسه که مادران ما هم حضور داشته باشند بیشترباهم اشنا شیم وخانوادها همدیگرو بشناسن مسئله ای که هست اینه که ایشون ازگذشتش برای من گفته اینکه قبلا با کسانی دوست بود واینکه ارتباط جنسی هم داشته .
حالا از یه طرف صداقت ایشون خوبه اما خوب این مسائل یه ذره منو دچار تردید میکنه گذشته شخصی اون واینکه به هرحال محیط کاریش طوری هست که با خانوما
زیاد در ارتباطه. از یه طرف خصوصیات اخلاقی خوبی داره وخانواده دوست هست. ضمن اینکه نمیخواد بدون رضایت وموافقت خانواده ازدواج کنه.
نمیدونم شخصا با گذشته اش مشکل زیادی ندارم اما نمیدونم این گذشته چقدر تو اینده تاثیر میذاره و راستش تردید دارم نمیخوام به هیچ وجه اینده این اتفاق پیش بیاد گرچه میدونم این بستگی به من داره. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ونظر بدید

علاقه مندی ها (Bookmarks)