مرسی سورنا اره من یه مدت تالار نبودم و کلا یه کمی الان سعی میکنیم که بیشتر مطلب بخونم تا بنویسم
ببخش سوال اولتو اخر جواب دادم(جابجا جواب دادم)
در موردسوال دومت )این هست که کلا زن ها بیشتر حرف میزنن و این هم جزء ذاتشون هست یادته یه جا گفتی که مردا میل جنسیشون خوب کنترلش سخت تره حالا چیکار کنن خوب این هم جزء خلقت خداست که زنا اینطورن اما ایا فکر میکنی که این باعث شده که به نتایجی که میخوان برسن ببین اکه یه کم اینگونه خانوما فکر کنن میبینن که با این کارشون باعث میشن که مردشون فراری بشه و سعی در کنترل نق زدن باید داشته باشن نه تکرار اشتباه با یه کم مطالعه کسی که میل به بهبود خودش داره درست میشه
اما سوال اولت) این بار اقتصادی میدونی من به نظرم بار مهم اقتصادی به عهده مرد هست چون افرینش او از همان اول اینگونه بوده اما این دلیل نمیشود که اول ییه مرد خودش را نابود کنه واسه کار کردن (مثه شما با این حجم کار سنگین که دارین )به هر حال برای به دست اوردن هر چیزی که ادم نباید خودشو داغون کنکه
دوم و این دلیل نمیشه که فکر کنی که دیگه زن هیچ کاری نداره واسه انجام دادن و باید به خوش گذرونی بپردازه اون باید سهم خودش و وظایف خودش که شامل انجام دادن کارای داخل منزل و ایجاد محیطی اروم برای زندگی هست و ایجاد دلی خوش برای همسرش و ... انجام بده
اما در مورد اینکه میگم که کار یه زن نباید سنگین باشه اینه که انرژی زن کمتر از مرده و شادابی اون کم میشه که در نهایت به ضرر مرد هم تموم میشه
بعدش هم بی انصاف نباش اخه کدوم زنی واسه مردش اچار خریده زنا هم عطر میخرن /لباس میخرن/و...تازه کلی هم ماچش میکنن و بهش میدن یعین میخوای بگی تو اینا رو ندیدی و توقعی هم که از مردشون دارن اینه که اون خوشحال شه همین
تازه مقالات زیادی هم هست که گفته شده که واسه مردا باید چیکار کنیم که همین امروز دیدم که یاسی یه مقاله خیلی خوب کذاشته بود(نحوه برخورد صحیح با اقایون)
سورنا جان اگه مرد و زنی اموزش و مهارت زندگی کردن را داشته باشه و به کار ببنده خیلی از این مشکلات حل میشه
مشکل اصلی ما اینه و البته من منکر حماقت بعضی از دخترا نمیشم که مسائل پوچ و چشم و هم چشمی ها را در زندگی سر لوحه قرار میدن که اونا رو با برخورد میشه شناخت
اما اینکه گفتی که مشت نمونه خرواره من نمیتونم قبول کنم ببین اکثر کسایی که میان تو این تالار یه مشکلی داشتن و اومدن مثه این میمونه که بری مطب دکتر و بگی چرا همه مردم مریضن پس اینطوری ها نیست تازه یکی هم که زندگیش خیلی خوب باشه نمیاد که تاپیک بزنه درسته
البته پیدا کردن یه یار خوب هم خیلی سخته (خدا خودش به همه کمک کنه)خوش به حال اقای مدیر که همچین تجربه ای دارن دیدی سورنا اینم یه نمونه از یه مرد خوشبخت ایشالا که همه یه یار خوب پیدا کنن و زندگی دلخواهشونو داشته باشن

[align=center]به کجا می روی ، آسمان در خود توست
علاقه مندی ها (Bookmarks)