کاترین عزیزنوشته اصلی توسط کاترین
واقعیت همان چیزی است که جریان دارد که ممکن است حق هم نباشد ولی هست ، به طور مثال کسی که فرزندش به ناحق کشته می شود، مثلا زیر ماشین می رود. این اتفاق حق نبوده و اتفاق افتاده پس واقعیت از دست رفتن و کشته شدن این فرزنداست و اینکه گفته اید در نگاه هر کسی متفاوت است . بله تا حدی در بعضی از مسائل می توانم با شما هم عقیده باشم اما واقعیت همان است که وجود دارد و من و شما با خود درونی خویش می توانیم در مقابل آن سر تعظیم فرود بیاوریم حتی اگر حقانیتی در آن وجود نداشته باشد . چرا این کار را می کنیم ؟! به نوعی واکسینه کردن است و مراقبت از خویش برای آسیب پذیری کمتر و بعضی هم دلشان می خواهد مدام غر بزنند و در جا بزنند خوب خود را واکسینه نمی کنند و دائم در حال آسیب خوردن هستند و .....و بعضی هم سینه چاک راه مبارزه هستند . ممکن است حق و حقانیتی در واقعیت وجود نداشته باشد ولی هست و تنها برخورد مردم و نوع کنار آمدنشان با واقعیات متفاوت است .
در خط دوم نوشته تان نوشته اید: کسی کاری که ممکنه خوب و عادی باشد از دید کس دیگر بسیار بد تلقی میشه
دوست عزیزم چقدر وقتی خودت به کاری که انجام می دهی ایمان و باور داری ؟! اگر قطعا از خودت ورعایت اصول اخلاقی و انسانی مطمئن باشی چقدر حرف مردم می تواند مهم باشد ؟! شما برای خودت باید زندگی کنی ، چکار به کار مردم و نوع نگاه مردم داری ، این مردم همیشه در حال قضاوت و داوری و کافری هستند . کار شما مربوط به شما و شرایط شماست به کسی مربوط نیست . همین اندازه کافی است که بدانی کار بدی انجام نمی دهی و باورداشته باشی انسان درستی هستی . در این صورت اگر کسی تو را قضاوت کرد یک آدم بیکار است که وقت اضافی دارد که با تو و مسائل تو که به دردش هم نمی خورد وقت کشی می کند . این افراد اهل کتاب نیستند چرا که اگر بودند حداقل دو صفحه کتاب می خوانند و تصمیم نمی گرفتند که وقتشان را با فضولی پر کنند . آیا این دسته از افراد جامعه برای تو مهم هستند ؟!
دوست جوان من و پاسخم به دو خط پایانی که پاسخش را در تاپیکی که در اولین بار رو به شما داده ام ، نوشته ام و به تکرار.
آیا به دلیل اینکه یک جریان و یک عادت غلط بر جامعه حاکم است از جمله فضولی ، قضاوت ، پشت هم حرف زدن ، دزدی، سر هم کلاه گذاشتن ، رشوه ، ظلم ، غیبت. من و شما هم بنا بر عادت افسار خودمان را به دست عادات غلط اجتماعی باید بدهیم ؟! پس تفاوت من و شما اهل تفکر و مطالعه با یک فرد عادی چیست ؟! بچه ای که از دامن من و شما به اجتماع وارد می شود نباید هیچ تفاوتی با یک فرد بیکار و مزاحم داشته باشد ؟!
این همان حرکت بستر ساز است . دوست من شما به دقت به صحبتهای من توجه نکردید و یا اصل منظور را به دلیل پیچیدگی آن و فضا ی مجازی متوجه نشده اید .
دوست من ، اینکه شما دائم گناه را به گردن اجتماع ایران بیندازید درست نیست . عرض کردم در همین جامعه به ظاهر ویا در باطن ناسالم و ناامن ، افراد زیادی هستند که موفق هستند و کار خودشان را خیلی درست و اصولی انجام می دهند . من اگر قرار باشد به کسی اقتدا کنم قطعا در این جامعه به قول شما .... کسی را پیدا می کنم که راهش را بلد است و خیلی نرم و نازک کار درست را انجام می دهد و یا شاید هم خیلی قاطع و تند . مگر کم افرادی مثل شیرین عبادی داریم . این زن باعث مباهات جامعه زنان ایرانی است و یا اگر فرض کنیم که سیمین دانشور فرزندی می داشت و یا خانم صفارپور و...
عزیزم کافی است خوب ببینیم و دقت کنیم . من نمی دانم دقیقا آن چیزی که شما مد نظر دارید چیست ؟!برای همین به شکل کلی دست به پاسخگویی می زنم و در نتیجه شما هم خیلی عمیق تر از یک متن مربوط به مسائل دختر و پسر باید به آن توجه بفرمائید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)