RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ چ چ چ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وج
slimslim دوست عزيز
درسته كه معلوم نيست توي فردا چه اتفاقي مي افته ولي يه موردي هست كه اگر بخواي فكر كني چون به خودت و اون زمان دادي خوب مي شه گفت يه جور توجيه هست كه واسه دلتنگي ها يا نداشتن به قول خودت جوابهات مي دي واقعا تا كي مي خواي منتظر باشي بعضي وقتها دنبال جواب نبايد بگردي چون آخرش هيچي نيست و از الان برنامه آينده ات را مشخص كني تا بتوني آينده خوبي داشته باشي مطمئنا اينقدر عاقله مرد و آبديده هستي كه نيازي به حرفها و صحبتهاي ما نداري اين كاملا مشخص هست ولي قضيه اينجاست كه ممكنه فكر كني كه شخصيتي خرد نمي شه يا كسي كوچيك نمي شه اما همانطور كه خودت مي دوني اگر واقع بين باشي و سعي نكني دنبال بعضي جوابها بگردي من نرسيدم به جوابهايي كه مي خواستم و مطمئن باش كه تو هم جز از دست دادن زمانت و آرامش ذهنت براي يافتن اون جوابها به هيچ چيز ديگه نمي رسي اينو واقعا از روي تجربه خودم مي گم اگر بخواي مي توني خودت امتحان كني و بعد از چند سال به اين نتيجه برسي كه كاش همان موقع ديگه همه چيز برات صفر شده بود و برنامه اصلي ات را مي رفتي و دنبال جواب سوالي كه اشتباه نوشته شده نمي گشتي ولي خوب اون وقت عمرت كه حدر رفته ديگر برنمي گرده ذهنت را خالي از هر كينه و بدي كن و دلت را از دوستي و مهر لبريز كن به خدا توكل داشته باش كه در هر زمان حتي سختترين شرايط فراموشت نمي كنه تو هرگز فكر نكن كه تو لياقت اونو نداشتي چون اين چيزي نيست كه آدمها تعيين كنند لياقت تو را خدا از روي اعمال و رفتارت در نظر مي گيره و تعيين مي كنه پس لايق همه اون چيزهايي بودي كه خدا بهت داده و البته تقديرت اون چيزي است كه درش دخالتي نمي توني بكني پس اگر چيزي را خواستي وبهش نرسيدي نگو لايقش نبودي بدون كه تقديرت و سرنوشتت در داشتن اون نبوده برادر خوبم آينده از آن تو خواهد بود با بهترين آرزوها از طرف خواهرت براي تو آرزوي خوشبختي دارم
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)