ببنید ما میگیم قرآن یه چراغه ؛؛ چراغ یعنی هدایت ،،یعنی روشنی مسیر !
سنت پیامبر (ص) ازدواج آسان بوده ،،ازدواجی که جوان ها بتونند انجام بدند ، برا همین قرآن فرموده مهریه یه هدیه ست !
نکته خیلی مهم :
انسان هدیه را د رحد توانش می گیره و تقدیم می کنه
فلسفه هدیه منظور چیزی که الان در جامعه و برخی خانواده ها می بینیم نیست
تا حالا دیدید یه فردی بخواد هدیه بگیره ،بره از 100 نفر پول قرض بگیره تا هدیه بخره
آدم نباید خودشو زیر دِین کسی قرار بده برا هدیه !
و نکته مهم اینکه زندگی نباید با دروغ شروع بشه !
و مهریه یه چیزی هست که باید مرد تقدیم کنه
من نمیدونم افرادی که الان مثلا 500 سکه مهریه همسرشون می کنند ، چطوری می خوان از دین همسرشون خارج بشند در اون دنیا !
فقط دو راه داره :)
یا مهریه را تقدیم کنند ( مثلا 500 سکه )
یا همسرشون را راضی کنند مهریه را ببخشنند
یه چیزی هست که مرد باید تقدیم همسرش کنه و نباید دروغ بگه اول زندگی
500 سکه یه مثال بود ....شاید 30 سکه هم برا ی خیلی ها زیاد باشه و نتونند انحام بدند
فرقی نمیکنه در چه عصری زندگی می کنیم ،،شاه کلید ها در قرآن داده شده .
حضرت علی علیه السلام به پیامبر (ص) فرمود : شما از وضع من کاملًا اطلاع دارید، تمام داراییِ من، یک شمشیر، اسب، زره و شتری است که با آن آبیاری میکنم.
حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: به شتر نیاز داری، چون هم وسیله سواری توست و هم ابزار معاش،
به شمشیر و اسب هم نیازمندی چون تو مرد جنگ و جهادی،
اما بدون زره میتوانی زندگی کنی. بنابراین، زره را به عنوان صداق (مَهر) قبول میکنم.
اون موقع افرادی هم بودند در کاخ ها و باغ های گوناگون زندگی می کردند ، زمین ها و شترهای زیادی داشتند ،، ولی امام علی (ع) زندگی ساده ای داشت ! خیل خیلی ساده
پس مهریه شاید از معمولی هم پایین تر بود !
در واقع حضرت رسول ( ص) حق انصاف را رعایت کرد د ر مورد دامادش !
اگه بخوایم این مثال را ربط بدم به نسل امروز ،، یه جوان مثلا 50 ملیون پول پیش خانه جور میکنه برا رهن + هزینه های عروسی و...
این فرد اول زندگیش خودشو بدهکاره چطوری میخواد مثلا 200 سکه را قبول کنه ،،
مگر اینکه آقا پسر ، ثروتمند باشه و در حد توانش داشته باشه
متاسفانه یه اندیشه اشتباه که در خانواد های دختر هست اینکه مهریه را پشتوانه زندگی میدونند در حالی اندیشه درستی نیست .
د ر کل هر فردی باید با شرایط خودش این مسیر را بره و قرآن راه درست را بیان فرموده
د ر مورد اینکه فرمودید خانواده دختر خانم فکر می کنند با مهریه کم احساس کم ارزشی می کنند ،، خب این تصور اشتباه از خانواده دختر و خود دختر خانم هست
من فکر می کنم علتش بیشتر چشم هم چشمی ها و کمال گرایی خانواده هاست و شاید عدم اطمینان به آینده پسر
این تصور مومن گونانه نیست - خانواده پسر و خود آقا پسر اگه مومن باشند هیچ گاه همچین تصوری از خانواده طرف مقابل نمی کنند
بیشتر به خاطر خطای شناختی در دیدگاه خود خانواده ها ست ( چه پسر و چه دختر ) که ارزش خودشون را مادی ورزن می کنند !
در حالی که ارزش انسانها با چیزهای مادی وزن نمیشه
پشتوانه زندگی این چیزها نیست
در این مورد دکتر فرهنگ صحبت های خوبی کرده که در پست های قبل بهش اشاره شد .

نوشته اصلی توسط
سحر بهاری
یا در جایی خواندم دختر خانمی گفته بودن من برای ازدواج با توجه به شرایط طرف مقابلم به ایشان سخت نگرفتم و طبق معیارهای صحیح و دینی پیش رفتم و آقا ابتدا استقبال کرده و گفته بودند من چنین دختری رو تاج سر میکنم ولی طی چند روز در عمل خلاف اون رو اثبات کردن و آقا بجای اعتماد سازی، قدرشناسی ،پرداختن، ساختن و تقویت جنبه های مثبت ماجرا رو ترک کرده بودند و پس از اون آقا بارها با رفتارهای زشت دختر خانم رو به عدم خودشناسی و ... محکوم کرده بودند. یعنی بدترین برداشت ممکن و اشتباه ترین عمل ! در چنین شرایطی افکار عمومی و دختر تنها یک برداشت خواهند داشت اون همان ایرادی هست که در سطح جامعه مطرحه و از نظر پنهان مانده...
حالا آقا در این مورد ممکن هست بجای تأمل منطقی در این قضیه مسئله رو بسمت مسائل دیگری ببرد که به این علت و آن علت...که این بهانه ها نخ نما شده اند و ذهن دختر با توجه به ری اکشن نامناسب برداشتی جز این نخواهد داشت. :-)
دختر و پسر قبل عقد یه گزینه برا ی هم هستند و تا لحظه عقد تعهدی نسبت به هم ندارنند
متاسفانه خیلی از دختر و پسرها در این مسئله اشتباه می کنند
باید تا لحظه آخر همو یه گزینه بدونند و درست بررسی کنند
من دیدم طرفین سر سفره عقد ازدواجشون بهم خورده ( به خاطر عدم شناخت درست و معیارها )
خب شما از دیدگاه اون دختر صحبت کردید ،،شاید یه عدم تناسبی در ازدواج پیدا شده و شاید طرفین به خطای شناختی خودشون پی بردند با مرور زمان
شاید در جلسه اول دختر و پسر تاچ سر هم باشند و در جلسه 10 دشمن هم :)
یا شاید شرایطشون بهم نخورده
مهم اینکه طرفین شرایطشون را صادقانه بهم بگنند و اون با طرف مقابل هست که می پذیره یا خیر
و یا شاید ها دیگه که ما خبر نداریم
ما قصد نداریم اندیشه ها را عوض کنیم :)
خب دختر خانم هایی اگه فکر می کنند مهریه ( چیزی که مد نظر دارنند ) لازمه ،،همون را ادامه بدند ....ان شالله به هدفشون و زندگی خوبشون برسند
من صحبتم در راستای استارتر هست ،،،
آقای استارتر ،،،دختر خانم شرایط شما را قبول نکردند ...خب ..ایشون یه گزینه بودند ....با توکل به خدا یه گزینه دیگه را بررسی کن
علاقه مندی ها (Bookmarks)