سلام عزیزان
امشب دهمین شب هست .... لطفا برای حاجت من دعا کنید دوستان مهربان
ان شاء الله خدا در تمامی لحظات زندگی یار و یاورتون باشه
![]()
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام عزیزان
امشب دهمین شب هست .... لطفا برای حاجت من دعا کنید دوستان مهربان
ان شاء الله خدا در تمامی لحظات زندگی یار و یاورتون باشه
![]()
yarmehrban (جمعه 12 خرداد 96), باغبان (پنجشنبه 11 خرداد 96), شیدا. (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان همدردی
خوبین؟
ان شاءالله نماز و روزه هاتون قبول باشه
امشب یازدهمین شب هست ،،،، دوستان خوبم برای حاجتم دعا کنید :)
دیگه فردا روز آخره و این تاپیک تموم میشه
چه دوستانی که در این تاپیک التماس دعا داشتن و چه دوستان تاپیک دعای خیر برای نفر بعد،،،
امیدوارم حاجت دلتون به بهترین شکل ممکن براتون به اجابت برسه و خیر و برکت براتون داشته باشه.
yarmehrban (جمعه 12 خرداد 96), باغبان (جمعه 12 خرداد 96), شیدا. (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 512 در 186 پست
خداوندا...
به درگاهت حاجتى آوردهام كه قدرت دستيابى به آن را ندارم و رشته چاره جوئى ام در مقابل آن گسسته و نفس من در نظرم چنين آراسته كه آن نياز را به كسى اظهار كنم كه او خود نيازهايش را به درگاه تو مى آورد و درخواستهاش از تو بى نياز نيست و اين لغزشى است از لغزشهاى اشتباهكاران و درافتادنى است از درافتادنهاى گناهكاران(صحیفه ی سجادیه)
.....................
7 عزیزم سلام، مممنون... انشالله تو هم حال دلت خوب باشه.
من نفسم از جای گرم بلند نمیشه.. هر انسانی به اندازه ی زندگی خودش رنج میکشه حتی اونی که ظاهرا مشکلی نداره.
میدونم یه آرزو یا حاجت چقدر برای یه آدم مهمه، خودم بارها آرزو داشتم، میدونم فقدان یک خواسته چقدر سخته... انشالله به یاری خدای سبحان به خواسته ی خودت برسی، اما اگر زمانی دیدی رضای الهی بر چیز دیگست قلبت رو از اندوه دنیا تسلیت بده و در مسیری جدید قدم بگذار...
من دوست داشتم بدونم مشکلت چیه، شاید میشد راه حلی براش پیدا کنیم. اما احساس کردم شاید دوست نداشته باشی عمومیش کنی و این حق شخصی تو هست.
اما؛
خداوند نسبت به بندگانش عطوفت داره و میفرماید آیا برای بنده ام کافی نیستم؟!
توکل به خودش کن. انشالله یک راهی باز میشه شک نکن.
با حرم امام رضا ع تماسی بگیر و دعا کن. ما رو حتما دعا کن / ۰۵۱۳۲۰۰۳۳۳۴/
دوستان خوبم دعا کنین و نسبت به دعا بی تفاوت نباشین که ناامیدی و اندوه به دنیای شما غالب خواهد شد.
.
miss seven (جمعه 12 خرداد 96), نیلوفر:-) (جمعه 12 خرداد 96), باغبان (جمعه 12 خرداد 96), ستاره زیبا (شنبه 13 خرداد 96), شیدا. (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 8 در 5 پست
دوستان برام دعا کنید خیلی نیاز دارم
![]()
miss seven (جمعه 12 خرداد 96), نیلوفر:-) (جمعه 12 خرداد 96), باغبان (جمعه 12 خرداد 96), شیدا. (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
"7" عزیز ...
کتاب چهار اثر اسکاول شین را گوش کن. آنلاین می تونی دانلود کنی.
خودم چند بار گوش کردم و خییییییلی کم تونستم دست از استدلال بکشم و یه کم رها کنم ...
توکل کردن و سپردن امور به خدا را به نوعی توضیح می ده
این که چطور افکار و حرفهای ما روی ضمیر نیمه هشیارمون تاثیر می ذاره و ما رو به سمت اون افکار می کشونه ...
--------------------
من قواعد دعاهای دسته جمعی را خوب نمی فهمم.
برای همین نتونستم تو این تاپیک شرکت کنم.
نفهمیدم دوازده روز باید چیکار کنیم.
برای همه ی بچه های این تاپیک دعا می کنم به بهترین نحو به خواسته شون برسن یا اگر نرسیدن بتونن حکمتش را به زودی درک کنن و به آرامش برسن. تا اون روز هم خدا صبر بهشون بده![]()
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
miss seven (شنبه 13 خرداد 96), نیلوفر:-) (شنبه 13 خرداد 96), باغبان (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام شیدا جان
خیلی ممنونم از اینکه این کتاب رو بهم معرفی کردین،،،، به نظرم اسمش رو شنیدم ولی هنوز مطالعه نکردم،،، ان شاءالله دانلود میکنم و میخونم .
بله موضوع توکل خیلی مهمه من گاهی توکل میکنم ولی هنوز نگرانم و این خوب نیست و خودم میدونم ...امیدوارم با خوندن این کتاب بتونم کمکی به خودم بکنم....
سپاسگزارم
شیدا جان این تاپیک زده شد که به مدت 12 روز هر کس هر روز بیاد و در خواست دعا کنه دوستان همدردی برای حاجت اون نفر هر بار 14 مرتبه ذکر امن یجیب+14 مرتبه صلوات رو میگن....
برای همین من هم هر روز می اومدم و درخواست دعا میکردم چون دعا در حق دیگری به لطف خدا مستجاب میشه.
خیلی ممنونم شیدای عزیزم از دعای بسیار خوبتون ،،،، ان شاءالله در حق دوستان همدردی و من مستجاب بشه
- - - Updated - - -
سخن آقای باغبان
باغبان (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 2,355 در 760 پست
باسلام
ضمن ابراز خرسندی از وجود این سایت وزین...و خوش امدگویی به اقای خاله قزی
میگم سون جان خوب هر جا میری تاپیک و اختصاصی میکنی ها(شوخی)
من حس هر روز اومدن و ندارم ...تنبل نیستم ها مشغله دارم
و لی ی حاجت خیلی مهم دارم که امشب یا نمیدونم شاید تا اخر این ماه وقت اجابتشه
اینه که از هر کسی که این متن و می خونه خواهش میکنم به نیت حاجت من ی دعایی بکنه
ایشالا که توی خونه دلتون خدا مهمون باشه![]()
miss seven (یکشنبه 14 خرداد 96), نیلوفر:-) (یکشنبه 14 خرداد 96), باغبان (یکشنبه 14 خرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام الهه زیبایی ها
چه کنم ؟ خودمم گاهی دیگه کم میارم و خسته میشم
امیدوارم به حق این ماه مبارک دعای شما دوست عزیزم مستجاب بشه و دلتون شاد بشه
خانم یار مهربان عزیزم
خوبین ؟ خبری ازتون نیست،،،، بدونید که چه کار با ارزشی کردین که این تاپیک رو زدین و دوستان همه میان وطلب دعا میکنن ..به قول خانم الهه زیبایی ها تاپیک رو اختصاصی کردمخیلی دوست دارم غیر منتظره ،به زودی تا اتمام ماه مبارک رمضان خدا حاجت دل هممون رو بده
دوستتون دارم یار مهربان ،،،، یه دنیا ممنونم از لطفی که کردین
ان شاءالله زودتر از اونی که فکرشو بکنین خدا گره از کارتون باز کنه و دغدغه ای نداشته باشین![]()
نیلوفر:-) (یکشنبه 14 خرداد 96)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلام
اون که فقط از خداوند کمک بخوایم و نه بنده هاش ،،،،نشانه ی ایمان بالاست ،،،،
طلبکار بودن یعنی : اصرار پیش از حد ،،،،بدون پذیرش حکمت خدا !!
پذیرش حکمت خدا هم میتونه یکی از بهترین نشانه ها ی ایمان باشه .
از طرفی خانم 7 ،،،به حاجت خودتون ایمان واقعی داشته باشید !
نباید بین عقل و قلب ،،،،کدورتی باشه :)
عجب جمله ای گفتم :)
انسان یه جبر نسبی داره ،،،مثلا چهره خودش - پدر و مادرش - کشورش ،،،،
مثلا کسی نمی تونه بگه من نه بهشت می رم نه جهنم :)
ولی در عام جامعه ،،،،جبری در کار نیست و انسان با اختیار این کار را انجام میدهد ،،،
خدا میدونه 10 سال بعد باغبان چه تصمیمی میگیره !،،،،،ولی میذاره خودم بگیرم .
چون منو خودش خلق کرده ،،روحیات - توان - باور و همه و همه چیز منو می دونه
خیلی ها تفسیر اشتباه در جبر می کنند و گمراه میشند .( البته منظورم شما نیستید )
مطالب بالا را یادگاری از من داشته باشید :)
قصدم کمک بود .
موفق باشید.
ویرایش توسط باغبان : شنبه 13 خرداد 96 در ساعت 17:08
miss seven (شنبه 13 خرداد 96), نیلوفر:-) (شنبه 13 خرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
باغبان (شنبه 13 خرداد 96)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)