به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    سرگشته دوست عزیز!
    اگه پست منو کامل خونده باشی من گفتم که برخورد فیزیکی نکنن. من خودم رو مثال زدم و اعتراضم به منفعل بودن ایشون هست.
    شما از ابتدا با پستهای آقا حامد بودید؟ ایشون مدتهاس که سعی میکنن نفرتشون رو نسبت به همسرشون کم کنن. وقتی یه نمونه از برخوردهاشون رو گذاشتن من فهمیدم تمام این رفتارهای گستاخانه ی همسرشون(حالا به هر دلیلی که هست) (چه ناراحتی از آقا حامد چه مشکل شخصیتی یا هر چیز دیگه ای) بخش عمده اش به خاطر رفتار منفعلانه ی ایشونه. سکوت همه جا جواب نمیده.

وقتی شما 4 سال سکوت میکنی و می بینی طرف هرروز داره بدتر از دیروز میشه، حاضر به مشاوره گرفتن نیست، شخصیتت رو با دلیل یا بی دلیل خورد میکنه، باز باید نامه ی عاشقانه بنویسی و خودت رو لوس کنی؟

الان تو پست آخر آقاحامد شما حریمی واسه ایشون دیدین؟ شما که خانم هستید از دیدن صحنه ای که خانم داره به آقا توهین های ناجور میکنه (حتی بهش حمله میکنه) و یه بچه ی دوساله در حال تماشاس چه حسی بهتون دست میده؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 تیر 97 [ 03:25]
    سطح
    41
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    472

تشکرشده 247 در 75 پست

Array
    بله من باایشون همراه بودم به نظرم اشتراک خصوصی بگیریدوبامدیرمشورت کنید.
    موفرفری عزیز خیلی خیلی ازاین رفتارهارامردهاانجام می دن وما زنهای فداکارفقط سکوت می کنیم .من که گفتم یک مسافرت چندروزه ی تنهایی شایداولتیماتوم خوبی برای همسرشون باشه.

- - - Updated - - -

موفرفری عزیز خیلی خیلی ازاین رفتارهارامردهاانجام می دن وما زنهای فداکارفقط سکوت می کنیم .من که گفتم یک مسافرت چندروزه ی تنهایی شایداولتیماتوم خوبی برای همسرشون باشه.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اوامن واقعامعذرت می خوام چرا3باراومد تقصیراین اینترنتمونه همش قطع ووصل می شه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 13:28]
    سطح
    28
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    چند روزي است كمي آرامتر شده . شايد معجزه اي رخ داده . هنوز پرخاشگري مي كند اما كمتر .
    اما گمان مي كنم احساس شكست در ازدواج مي كند : چون
    - تا خبر از ازدواج موفقي مي شنود ناراحت مي شود و مدتها به فكر مي رود ويا خبر طلاق كسي را مي شنود شاد مي شه . با آنهايي كه شوهراني خوب دارند سعي مي كند روبرو نشود. پيش يكي از دوستان صحبت كرده كه ما به هم نمي خوريم و سن شوهرم بالاست .تلاش در يافتن كار و استقلال مالي مي كند به بهانه هاي مختلف. دائم از شوهران ديگر تعريف مي كند كه خوبند و تو چرا نيستي . مي گويد من بدبخت شده ام و چرا تو به خواستگاري من آمدي.

در مدت چند سالي كه ازدواج كرده ايم موهاي من سفيد شده و كاملا ريخته و به دليل كاهش وزن چهره ام شكسته شده يا به دليل ژنتيكي يا استرس نميدونم . اينها را هم كه مي بينم اعتماد به نفسم را از دست مي دهم و اگرچه 12 سال اختلاف سن بيشتر نداريم اما بيشتر مي زند .

خيلي دلم به حالش مي سوزد كه احساس خوبي از زندگيش نداره و ايمان قويي هم نداره كه شرايط را تحمل يا بهتر كنه

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedirani93 تشکرکرده است .

یاقوت قرمز (جمعه 23 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 اسفند 93 [ 02:11]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    100

تشکرشده 352 در 135 پست

Array
    سلام واقعا تحمل چنین زنی سخته من به شما و صبرتون احسن میگم ، پست آخرتون رو خوندم یه جوری شدم کاملا لمس کردم چی میگین ، یه سوال ، امکانش هس پسرتون رو برای نصف روز پیش کسی بذارین و خودتون و همسرتون تنها بشینید صحبت کنید؟ ازش بخواین بگه چی ازتون انتظار داره؟ میخواد چجوری باشین ؟ مطمئنم دلیل رفتاراش نارضایتی از شماس ، دائم خودشو داره مقایسه میکنه با زنای اطرافش و میگه حتما کیس بهتری واسم بود و من عجله کردم ، ولی اگه شما باب میلش بشی این پرخاشگریش کمتر میشه .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedirani93 نمایش پست ها
    من سعي كردم با توجه بيشتر ( توصيه موفرفري) و ناديده گرفتن برخي رفتارها به آرامش كمك كنم . مثلا:
    -با كتك زدن بچه هيچ عكس العملي نشان نميدم .
    -ايرادهاي بيجاي ايشان را به نرمي جواب مي دهم .
    - او هم اجازه داده پس با هم رابطه داريم اما به دليل فشارهاي عصبي و تنفر ايجاد شده انچنان ميلي ندارم
    - هنوز از افراد خانواده من گله مي كند و بد مي گويد و من حق را به او مي دهم
    در نتيجه او بهتر شده است.
    سلام
    چیزی که من از این سایت یاد گرفتم رفتار جراتمندانه بود
    و کاملا مشخصه شما خیلی منفعل هستی

اصلا لزومی نداره رفتار نامناسب همسرت رو ندیده بگیری یا از حقوقت بگذری و به قولی باج بدی تا به ارامش در زندگی برسی

مسئله بسیار مهم اینه که شما 3 نفر هستید و فقط خودت و همسرت نیستید بلکه فرزندی هم در کاره

این اصطلاحات و کتک خوردن ها برای فرزند شما گران تمام خواهد شد
    - بخاطر تو نكبت پدرت راتحمل مي كنم
    - چرا رفتي سر كشو پدرسگ تنبل كثيف و.....

تاروزي 3 بار بچه دو ساله شيرين زبان سيلي يا كتك مي خورد به جرم گريه و يا نق نق يا بازيگوشي و من فقط نگاه مي كنم
    نمونه زنده فرزندی که چند سال از زندگی اش رو در این شرایط بزرگ شده
    تاپیک زیر رو بخون:
    http://www.hamdardi.net/thread36156-2.html

پس مسئله فقط شما یا همسرت نیست که بخواهی منفعل رفتار کنی

اما منظور من این نیست که به فکر تقابل باشی یا خودت هم مثل همسرت رفتار کنی که در این صورت بچه شما نابود میشه

ولی مسئله مهم اینه که از مواضعت کوتاه نیایی و مجوز برای همسرت صادر نکنی که به رفتار خودش ادامه بده
    بهتره این تاپیک رو بخونی : http://www.hamdardi.net/thread-18343.html

افراد جرأت مند عقیده واحساسات مثبت ومنفی خود رامخفی نمی کنند بلکه هرجا لازم باشد آزادانه با اعتمادبنفس كامل بدون توهین به دیگران تقاضای غیرمنطقی دیگران را قبول نمی کنند بلکه خواهان تغییر رفتارهای نا مطلوب هستند وبدین جهت خیلی راحت با دیگران ارتباط برقرار می کنند وخواهان تعامل اجتماعی هستند.

اما دوست عزیز دو مسئله رو بهتره بگم
    اول اینکه برای تغییر رفتار همسرت جراتمندانه رفتار کن وصبر داشته باش

دوم اینکه درسته که طلاق و جدایی امری ناپسند محسوب میشه اما بعضی مواقع ادامه زندگی اونم به هر قیمت و با زیر پا گذاشتن خواسته ها و سرکوب نیازها آسیب های بدتری به افراد وارد میکنه

اصلا درست نیست که با هر مشکل کوچکی به فکر طلاق باشید همینطوری هم از هر سه ازدواج یکی به طلاق منجر میشه ولی نباید هم شرایط به شکلی پیش بره که به سمت ماهیتی بدتر از جدایی بنام طلاق عاطفی پیش برید که اثرات بسیار بدتری از طلاق داره

من اگر جای شما بودم اگر همسرم مجددا دم از طلاق میزد
    بهش میگفتم که باشه قبول فقط چند جلسه پیش مشاور بریم و مشکلاتمون رو مطرح کنیم و اگر قرار بر جداییه زیر نظر مشاور از هم جدا بشیم

اگر طبق نظارت مشاور ادامه زندگی برای شما غیر ممکنه و طلاق به صلاحه پس مرگ یکبار و شیون هم یکبار
    و اینو در نظر بگیر که یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه

فقط مسئله مهم اینه که باید هر طور شده همسرت رو به جلسات مشاوره ببری تا ببینی کیفیت زندگی تغییر میکنه یا نه

7. کاربر روبرو از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 07 آبان 93)

Banned
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 01 [ 15:20]
    سطح
    67
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    - بخاطر تو نكبت پدرت راتحمل مي كنم
    - چرا رفتي سر كشو پدرسگ تنبل كثيف و.....

تاروزي 3 بار بچه دو ساله شيرين زبان سيلي يا كتك مي خورد به جرم گريه و يا نق نق يا بازيگوشي و من فقط نگاه مي كنم
    حاجی مردی شما این حرفا چیه بارت میکنن

نمیدونم باید بخندم یا گریه کنم خداییش اینارو راس میگی یا داری جگ میگی

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 تیر 99 [ 21:50]
    سطح
    93
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 527
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger First ClassOverdrive
    تشکرها
    3,264

تشکرشده 3,442 در 1,036 پست

Array
    سلام اقای همدردی
    یه زمانی خیلی خیلی بهم کمک کردید و کاش می شد بهتون کمک کنم
    چند بار اومدم براتون بنویسم ولی نمی دونستم چی بگم و از خوندن پستاتون ناراحت شدم
    لطفا تا می تونید رفتار جرات مندانه در پیش بگیرید
    شما به نظرم دارید جوری رفتار می کنید که انگار هیچی نیستید و هر شرایطی رو تحمل می کنید و خانومتونم به این نتیجه رسیده که هر جور رفتار کنه شما دم نمی زنید چون به قول خودش از شما سرتره
    و این کاملا اشتباه و شما با رفتاراتون این مسئله رو به همسرتون القا کردید
    اول ا ز هر چیزی اعتماد به نفس خودتونو به دست بیارید
    این که شما سکوتم کنید راه حلش
    نیست
    حتما همسرتونو به جلسات مشاوره ببرید
    [align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
    بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]

10. 2 کاربر از پست مفید eghlima تشکرکرده اند .

مهربونی... (یکشنبه 09 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    همین که میشنوم آرومتر شده خودش خبر خوبی به حساب میاد.

صورت خیلی هم مهم نیست، سطح رضایت آدم از زندگی رو چیزای دیگه تشکیل میده. چهره ههمون ماههای اول عادی میشه.

رو اعتماد بنفستون کار کنید. ما خانما اگه محبت ببینیم اصلاً ظاهر واسمون مهم نیست. مطمئن باشید ایشون از چهرتون نیست که ناراحتن. تا اینجایی که من فهمیدم ایشون از اون دست آدمهای پرتوقع هستند. به همین خاطر هم توقعشون از شما بالاس و بی ملاحظه ازتون توقع دارن. وقتی شما اونها رو برآورده نمیکنین، ایشون میزنن به صحرای کربلا و موضوعات با ربط و بی ربط رو سرشما خالی میکنن.

مگه نمیگید الان آرومتر شده؟ خوب به خاطر تغییر رفتار شماست که ایشون آرومتره دیگه. قیافتون که عوض نشده. تازه ظاهر رو میشه با کمی پول خرج کردن درستش کرد. یه باشگاه و رژیم افزایش وزن و کمی بوتاکس شما رو خیلی خیلی جوونترتون میکنه. تازه مردای کچل خیلی هم خوشتیپن! ولی من بهتون قول میدم این کارا شاید کمی رو خانمتون تاثیر داشته باشه. بیشترش همون توجه کردن شما و تغییر کردن شماست که ایشون رو آروم کرده.

ادامه بدین. خیلی خوبه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 فروردین 96 [ 13:28]
    سطح
    28
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 10 پست

Array
    ظاهرا " معجزه اي در كار نبود . دوباره روز از نو روزي از نو
    چندر روز آرام بود بعدش چند روز دپرس و در خود بود و عصبي .بهانه ها شروع شد . بچه كمي پرخاشگر شده يك چيزي را پرت مي كند اگزر آن چيز به طرف همسرم باشد برخوردي مي كند كه انگار يك آدم بزرگ اين كار را كرده بچه را مي زند و تا يك ساعت به او فحش مي دهد و داد مي زند .چند بارش را تحمل كردم اما يك بار به همسرم گفتم دستهاشو بگير و براي تنبيه چند دقيقه قهر كن . جواب داد تو لوسش كردي من به آرامي گفتم اين رفتار را از تو ي خانه ياد گرفته شروع به فحاشي به من كرد . و دوباره حمله و..
    اينهمه انرژي گذاشتم بسادگي رفت. اما واقعا در اين فضا چگونه مي توان توجه نشان داد؟ رفتار جراتمندانه هنگام فحش دادن و كتك زدن بچه چيست؟ رفتار جراتمندانه هنگام فحش دادن و كتك زدن من چيست؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    آقا حامد زندگی همهء آدمها بالا و پایین داره. در طول تغییر به سمت مثبت آدم به جاهایی میرسه که فکر میکنه ای بابا واسه چی دارم اینهمه تلاش میکنم؟ ولی نباید خسته شی. ایشالا جواب میگیری. راه طولانی ای در پیش داری.

به نظر من رفتار جرأتمندانه اینه که جلوش رو بگیری. هرچند این رفتار تو تربیت بچه خیلی خیلی مخربه. تکلیف پدر و مادر با خودشون معلوم نباشه. یعنی یکی موافق تنبیه باشه اون یکی نباشه. بدتراز اون اینه که پدر و مادر جلوی بچه سر درست بودن یا نبودن تنبیه با هم بحث کنن.

میتونی همین که دیدی عصبانی شده و نزدیکه که بره به سمت بچه بکشیش تو اتاق و باهاش صحبت کنی. بگو اینجوری تا و قتی کوچیکه ازت حساب میبره. یکم بزرگتر بشه، عین همونو بهت میزنه. بگو اگه واسه هرکار کوچیکی تنبیهش کنی دیگه وقتی یه کاری که مستحق تنبیه هست رو انجام میده، تنبیه جوابی نمیده. چون همش داره تنبیه میشه.

اگه به تو حمله کرد و تو رو کتک زد، مطمئنم که زورت از همسرت بیشتره، حتی اگه همونطور که گفتی لاغر باشی، سعی کن فقط دستاشو بگیری، بگو میدونم الان عصبانی هستی، ولی سعی کن خودت رو کنترل کنی.چون اگه منم بخوام مثل تو رفتار کنم اینجا میشه میدون جنگ. میدونم که نمیتونی همون موقع بغلش کنی و بهش محبت کنی (چون قبلاً گفتی که ازش متنفری) ولی اگه میتونستی خیلی خوب میشد.

البته ممکن هم هست این رفتارا گذرا باشه. شاید تو روزای قبل از دورهء ماهانشه. اگه اینطور باشه که باید صبرکنی بگذره. من که کلاً آدم آرومی هستم تو این روزا فقط دنبال یکی میگردم که بهش گیر بدم و دعوا کنم. چه برسه به خانم شما که کلاً پرخاشگره.

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)