پونیو خانم سلام
ببخشید سرتونو بگیرید بالا . بگیرید بالا خجالت نکشید .. از قدیم گفتن یه نظر حلاله . نه بابا خیلی خوشگلیییییییییییییی
کی گفته تو زشتی دختر تو هوری بهشتی . اونیکه این حرف بهت زده یا دستش بهت نمیرسه یا داشته از حسودی منفجر میشده
البته گاهی پدر مادرا به بچه هاشون میگن ولی منظورشون چیز دیگس مثلا دختریکه از خواب پاشده و صورت نشسته بیاد پای میز صبحانه .
پونیو جان شما با دقت بیشتری خودتو تو آینه ببین رنگ چشمات ببین مشکی سیاه نیست جدی میگم دقت کن اون رگه های رنگی تو عنبیه چشمت ببین چقدر زیباست . من مطمعا هستم شما در نهایت زیبایی هستی که البته در چشم همسر آیندتون فرشته ای با دو بال زیبا . پس لازم نیست به خودت بگی من خوشگلم یا هنوز زیباییمو باور ندرم
هر خانم جوانی هم، زیبایی و گیرایی خودش را داره. این حرف بانو شیدا کاملا درسته و زیباست .
در کل آینه خونتون سالمه این آینه چشمات که روش غبار نشسته و منکر از زیبایی شما شده . فیلم ورود آقایان ممنوع و که دیدی .
در هر صورت به اونچه خدا بهت داده شاکر باش و بدون خدا ازت ناراحت نیست و خیلی هم دوستت داره
دختر خوب یه سر برو بیمارستان صوانح سوختگی قسمت بانوان یا کسانیکه زیبا بودن وبه حرف مردم رفتن زیر تیغ زیبایی و الان التماس میکنن عین روز اول بشن ولی ده بار عمل کرده ولی درست نشده
نگفتم تو دنبال جراحی هستی گفتم بری با اونا همنشین شی به صورت ماهت صد آفرین بگی . راستی به مامانت رفتی یابه عمه هات ؟ جوابش سخته نه . در هر صورت من که اول دیدم انقدر نورانی بودی که جزییاتش یادم نموند .![]()
بدرود .
علاقه مندی ها (Bookmarks)