به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 16 شهریور 93 [ 19:25]
    سطح
    7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    اگر فریب در ازدواج ثابت بشه، مگه نمی تونی طلاق بگیری؟
    یعنی هنوز حق طلاق با ایشونه؟
    فریب در ازدواج ثابت شده ولی اونا اعتراض کردن و حتی شاهد دروغین آوردن که ما گفتیم در صورتی که توی دفتر عقد من هیچی ثبت نشده و شاهدی که اونا آوردن من توی مجلس نامزدیم اصلا ندیدم خیلی بی شرفا دروغ گو هستن حتی آثار ضربه ای که به دست من وارد کرده گفته به دادگاه که این خانوم افسردگی داشته و خود زنی کرده که من رفتم پیش پزشک قانونی و مشخص شد که این آثار خود زنی نبوده . هنوز حق طلاق ندارم .

2. 2 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), شیدا. (دوشنبه 09 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    اگه شاهد توی دادگاه شهادت داده ؛این خودش یه جرم دیگه است. هر ادعایی رو رد کنید.
    ماشاءالله این خانواده کلکسیونی از کارهای خلاف و جرائم متعدد رو جزء افتخاراتش داره!
    احتیاجی به بخشیدن مهریه نیست ،مهریه و طلاق رو با هم می تونید بگیرید منتهی یه بار دیگه پیشنهاد میکنم یه وکیل بگیرید ،احتیاجی نیست خیلی حرفه ای باشه همین معمولی هاشون هم طومار این مجرم ها رو به طرفة العینی در هم می پیچه.

4. 3 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

Farzane-F (یکشنبه 08 تیر 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 08 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط هنر نمایش پست ها
    حتما طلاق بگیر عجب حرام زاده ایی بوده این شوهرت

- - - Updated - - -

ببین هرچی طلا جواهر داری بفروش برو پیش یه وکیل خوب بگیر
    دست بالا رو باید بگیری با این ادم تا راضی بشه طلاق رو
    باید دست بالاتر شکایت کنی
    وکیل گرفتم اما وکیلم میگه پدر شوهرت خیلی سخت راضی میشه به طلاق میخواد نفقه مو به اجرا بذاره یک خرده فشار روشون بیاد . گفت فسخ نکاه به دیوان عالی کشور میره و خیلی طول میکشه واسه فسخ نکاه . گفت باید صبر کنی شاید تا یک سال طول بکشه .
    حتی وکیلم برداشتو گفت خونه و وسایلارو بگیرین سر 2 ماه تا عروس برگرده که باباش عصبانی شد فحاشی کرد جلوی قاضی که باباشو انداختن بیرون .
    نمیدونم چرا مقاومت میکنن باباش گفته هر جور شده عروسمو میبرم

6. کاربر روبرو از پست مفید Farzane-F تشکرکرده است .

m.reza91 (یکشنبه 08 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    فرزانه جان سلام
    زندگی زوری نیست و این حق نداره شما رو برگردونه ببخشید من نوشته هاتو درست یادم نیست ولی فکر کنم دوشیزه باشید که در این صورت برد با شما خواهد بود چون در اجرای نفقه به شما کمک خواهد کرد و فشارو به اونا بیشتر
    ولی اگه خانم باشید ملزم به تمکین میشوید و در صورت عدم تمکین ایشون از پرداخت نفقه ساقط خواهد شد
    اگه دوشیزه باشید تا پرداخت کامل مهریه و نفقه میتوانید در منزل پدری بمانید و تتمکین نکنید که خیلی به ندرت پیش اومده و دادماد زیر بار هچنین فشاری نخواهد رفت
    ولی در کل بگم نگران نباش کار تمام شده است این فیلما جلو قاضی برا اینکه شما رو مجبور کنن مهرتونو ببخشید که هیچ یه پول دستی هم بگیرن (خرج درد کنن انشالله) آزادتون کنن تو این وضعیت خواستگار که پشت در نیست پس تحمل کن بزار اونا خسته میشن بذار چندتا سکه بدن نفقه معوقه رو بدن
    تو هم جلو شون کم نیار بگو طلاق ندین ولی زندگی زوریکه نیست تمکین نمیکنم مهرمم تا آخر میگیرم . نترس کم میارن
    برات دعا میکنم بدرود

8. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

Farzane-F (دوشنبه 09 تیر 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    فرزانه جان سلام
    زندگی زوری نیست و این حق نداره شما رو برگردونه ببخشید من نوشته هاتو درست یادم نیست ولی فکر کنم دوشیزه باشید که در این صورت برد با شما خواهد بود چون در اجرای نفقه به شما کمک خواهد کرد و فشارو به اونا بیشتر
    ولی اگه خانم باشید ملزم به تمکین میشوید و در صورت عدم تمکین ایشون از پرداخت نفقه ساقط خواهد شد
    اگه دوشیزه باشید تا پرداخت کامل مهریه و نفقه میتوانید در منزل پدری بمانید و تتمکین نکنید که خیلی به ندرت پیش اومده و دادماد زیر بار هچنین فشاری نخواهد رفت
    ولی در کل بگم نگران نباش کار تمام شده است این فیلما جلو قاضی برا اینکه شما رو مجبور کنن مهرتونو ببخشید که هیچ یه پول دستی هم بگیرن (خرج درد کنن انشالله) آزادتون کنن تو این وضعیت خواستگار که پشت در نیست پس تحمل کن بزار اونا خسته میشن بذار چندتا سکه بدن نفقه معوقه رو بدن
    تو هم جلو شون کم نیار بگو طلاق ندین ولی زندگی زوریکه نیست تمکین نمیکنم مهرمم تا آخر میگیرم . نترس کم میارن
    برات دعا میکنم بدرود
    نمیدونم بخدا از فکر کردن زیاد و به نتیجه نرسیدن خسته شدم دیگه
    دوشیزه هستم . امیدوارم همه چیز زود تموم شه بخدا دیگه نمیکشم از هر چی دادگستری و قاضی متنفرم .
    خدا کنه اونا کم بیارن ولی اونا برای اینکه پسرشون زندانی نشه شاید سکه بدن . خیلی مغرورن حتی نیومدن بگن که توافقی جدا شیم پیر شدم سرشون
    انشالله زود تموم شه

10. 2 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), parsa1400 (دوشنبه 09 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    فرزانه جان قصه نخور
    خوشحال باش تو این مرحله متوجه شدی نرفتی چند سال عمرتو جوونیتو براش هدر بدی این کارا زمان بره اونا انقدر بدبختن که دو تا سکه نداده میگن بیا طلاق بگیر ولی الان وقتش نیست صبور باش تو این ماه دعا کن وخدا رو شکر کن عیبی نداره روزی به عنوان همسر انتخابش کردی پس تصمیمت اون روز اشتباه نبوده قسمت و سرنوشتت اینطوری بوده واز این دو راه فراری نیست

انشالله خدا بقیشو برات خوب نوشته پس شاکر باش یه نذری خونی صدقه ای چیزی بده و با خودت وخدای خودت آشتی کن
    بدرود

12. 3 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

Farzane-F (دوشنبه 09 تیر 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), دختر بیخیال (سه شنبه 17 تیر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 مرداد 97 [ 03:33]
    سطح
    52
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 12 در 8 پست

Array
    سلام:

با اين توصيفاتي كه شما داشتيد من هم بيشنهاد مي دم كه سريعتر از ايشون جدا شيد........... تا الان همجين كسي رو نديده بودم كه زنش رو تا اين حد اذيت كنه .....

واقعا شرم اوره رفتار اين مرد ............... اميدوارم قانون حقشو كف دستش بذاره تا عبرتي براش بشه.

موفق باشيد

14. 4 کاربر از پست مفید Ostad139 تشکرکرده اند .

Farzane-F (پنجشنبه 19 تیر 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 17 تیر 93), دختر بیخیال (سه شنبه 17 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام خانوم فرزانه

واقعا از مشکلی که براتون پیش اومده خیلی ناراحت شدم، خدا کنه زودتر به حق این ماه عزیز مشکلتون به بهترین نحو حل بشه.

نمیشه شما با چند تا وکیل صحبت کنین ؟ وکلا سطح خوب و متوسط و ضعیف دارن، شاید با مشورت با وکلای دیگه به نتیجه بهتری برسین.

واقعا چقدر هم قانون سختگیره، فریب تو ازدواج ثابت شده اونوقت این آقا خیلی راحت آزادانه به کارهاش ادامه بده.

چند وقت پیش مادرم از فریب در ازدواجی که خانواده دختر نسبت به خانواده پسر داشتن ، صحبت میکردن، فریبشون به این نحو بود که خانوم ایراد ظاهری داشتن و پنهان کرده بودن، و بعد ازدواج لو رفتن و قانون به محض شکایت بسرغت اجازه طلاق دادن.

برای همین میگم ممکنه وکیلتون زیاد وارد نیستن، آخه مشکل شما که خیلی فراتر و حساس تر از این آقا بوده شما جونتون هم در خطر بوده.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

16. 5 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

Farzane-F (پنجشنبه 19 تیر 93), khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), m.reza91 (سه شنبه 17 تیر 93), Ostad139 (سه شنبه 17 تیر 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 17 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    سلام ممنونم از پاسختون
    دختر بیخیال عزیزم من با وکیلای مختلفی هم شرایطش پیش اومده که صحبت کنم به دلایلی چون پدرم توی اداره آگاهی مشهد کار میکردن خیلی دوست و رفیق وکیل داره ولی همه میگن پول 5-6 میلیون دیگه باید به یکی دیگه از وکیلا بدم تا موضوع فریب در ازدواجمو پیگیری کنند.
    وکیل خودم میگه اگه حوصله شو داری و میتونی صبر کنی تا 1 سال طول میکشه ولی من خسته شدم حاضرم از تمام حقم بگذرم ولی از دستشون راحت بشم .
    بله متاسفانه قانونای ما همینطوریه وقتی زن مشکل ظاهری داشته باشه سریع حق طلاقو به مرد میدن و زود تمومش میکنن ولی منی که یک زنم و مشکلم انقدر بزرگه هنوز پیگیر کارم نشدن و خیلی با جرات اومدن گفتن ما گفتیم بهشون . خیلی دروغ میگن .. من توی سند ازدواجم هیچی ثبت نشده که این فرد ازدواجی داشته یا نه .
    ولی خدایی برای طلاق حقیو به زن ندادن برای طلاق من که فقط توکلم به خداست که کمکم کنه برای جدایی.
    پدر شوهرم راضی به طلاق نمیشه میگه من حاضرم تمام مهریه شو بدم ولی عروسم برگرده سر زندگیش..
    منم مجبورم صبوری کنم تا این روزا تموم شه

18. 3 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), نازنین2010 (جمعه 20 تیر 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 19 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    7
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 116 در 31 پست

Array
    من الان خیلی مدرک دارم ولی به خواسته ی من توجهی نشده
    من گفتم شوهرم روانیه مشکل روانی داره تشنج میکنه بردنش پزشکی قانونی سالم در اومده (آب دهن انداختنش . کتک زدناش . فحاشیاش هیچوقت پزشکی قانونی دیوونه بازیاشو نمیفهمه )
    اون به من تهمت زده که زن من افسردگی داشته و رگ دستشو خودش زده که منم رفتم پزشکی قانونی که مشخص شده خود زنی نبوده
    خیلی از کارهاشو من نمیتونم ثابت کنم چون شاهدی ندارم
    ولی یک مدرک معتبر دارم که اونا شاهد دروغین آوردن مدرک معتبرم سند ازدواجمه اونا یک فردیو به عنوان شاهد آوردن که اصلا من ندیدمشون نه توی جلسه ی خواستگاریم نه جشن نامزدیم که اون آقا رو آوردن به عنوان شاهد . باور کنید توی جشن نامزدیم 50 نفر مهمونای عروس بودن و 10 نفر از مهمونای داماد که 7 نفرشون خود خانواده داماد بودن و 3 نفرشون پدر بزرگ و مادربزرگشون بودن . من 50 نفر شاهد دارم که هیچی بیان نشده از ازدواج قبلیش اما اونا الکی دارن مقاومت میکنن ( چون اطلاع دارن که فریب در ازدواج 2 سال حبس داره براش )
    ولی انقدر طولانیش کردن که خودم حوصله پیگیر شدنشو ندارم .
    الانم که حکم مهریه م اومده براش که هر 4 ماه یک سکه خب کی حوصله ی صبر کردن داره که مهریه شو بگیره و پیگیر کاراش باشه .
    من خودمو بتونم نجات بدم خیلی کار کردم .
    الان هدف من گرفتن مهریه و انداختن اون به زندان نیست هدف من الان جدایی هست و بتونم توافقی جدا شم . ولی مشکلم اینجاست که اونا نمیخوان عروسشونو طلاق بدن . چیکار کنم قانون که هیچ کاره س . قانون طرف مرد هست . من هیچ حقیو ندارم قانون فقط منو معلق نگه داشته . دوست دارم از دستش راحت شم امنیت داشته باشم بتونم کارامو انجام بدم برم بیرون سرکار و... ولی چون هنوز نه مجردم نه متاهل نمیدونم چیکار کنم .
    یک مدرک معتبر دیگه هم دارم که زن اولشه که اگه میومد و میگفت که با منم همین کاراشو کرده تا الان طلاقمو گرفته بودم و تمام شده بود ...ولی نیومد چون باردار بود چون ازدواج کرده بود ...
    فقط طلاق توافقی بهترین راه حله برام .. ولی الان نه باید زمان بگذره تا اونا بیان بگن طلاق توافقی ...

20. 2 کاربر از پست مفید Farzane-F تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 21 تیر 93), دختر بیخیال (جمعه 20 تیر 93)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)