به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 64
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 آبان 92 [ 11:20]
    سطح
    2
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    سلام
    شما فرد قوی و منطقی به نظر می آیید اما آیا فکر می کنید همیشه این قدرت و توان شما رو همراهی خواهد کرد؟

انرژی گذاشتن یک طرفه در یک رابطه به مرور شما رو فرسوده خواهد کرد.

و زمانی به خود خواهید آمد که توان شما تحلیل یافته و در عین حال وابستگی بیشتری به این آقا پیدا خواهید کرد.

این آقا روحش هنوز التیام نیافته و شما وظیفه مرهم نهادن بر زخم ایشان را ندارید.

دقت کنید شما یک خانوم هستید و با تمام نقاط قوتتان بالاخره باز هم پر از شور و احساس هستید و این نیروی محبت ودر عین حال عشق، روز به روز رابطه عاطفی شما دو نفر را قوی خواهد کرد.

به نظر من یک حد اعتدال را در نظر بگیرید، به ایشان فرصت دهید و از آن بیشتر به خودتان فرصت دهید.

شما از این رابطه فاصله بگیرید و سعی کنید تمرکزتان را به روی وجه های دیگر زندگیتان مثل کار و درستان تمرکز دهید.

و در عین حال دیگر برای ایشان نقش یک دوست دلسوز و همیشه همراه را نداشته باشید.

2. کاربر روبرو از پست مفید لولی وش تشکرکرده است .

فرشته مهربان (پنجشنبه 02 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    درسته . من تمام حرفهای شما رو قبول دارم.
    اما راستش قضیه اینجوری هم که فکر می کنید نیست.
    این طور نبوده که من نقش یه بهیار و مددکار رو برای اون ایفا کنم. شاید از سی بار صحبت ما یکبار صحبت از گذشته ایشون بشه و همیشه ام این طور نیست که اون بابت گذشته غمگین باشه و غصه بخوره و ...
    این دومین باره در این دو سال که اون به یه بحران دچار میشه
    خیلی جاها تو این رابطه بوده که واقعا من شکسته بودم و اون به من کمک روحی کرده تا ایستادم. من هم مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و همیشه حضور پر انرژیش رو در کنارم حس کردم.
    ما رابطه واقعا صمیمی و عاشقانه و منطقی ای داشتیم.
    من اصلا نمی تونم تو رابطه ای باشم که مدام انرژی بدم و چیزی دریافت نکنم. در واقع این نوع رابطه منو افسرده و غمگین خواهد کرد.
    رابطه ما خوب بود
    و من الان با توجه به بحران پیش اومده دارم سعی می کنم مدتی صبور باشم
    در نهایت اگر ببینم که اون به هیچ عنوان به من فکر نمی کنه من از این رابطه خارج میشم. اگرچه سخته ، اما می تونم.

4. کاربر روبرو از پست مفید veis تشکرکرده است .

adelm (دوشنبه 29 مهر 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خانم ویس شما که می گویید حق خانم ها در این جامعه ضایع می شود ، چرا خودتان حقتان را ضایع می کنید ؟ آخر خانم عزیز یک پسر می تواند بیشتر از این دختری را تحقیر کند ؟ واقعا در یک رابطه دو ساله توهین از این بالاتر هست که آقا برگردد بگوید من آن دختر را می خواهم و می خواهم پیش او برگردم و تو را نمی خواهم ؟

بله همین چیز ها است که حق ما خانم ها را ضایع می کند. من اگر جای شما بودم حتی یک لحظه هم در این رابطه با چنین مردی نمی ماندم. اگر به دختر قبلی فکر می کرد چرا با شما رابطه داشته است و اگر این رابطه اشتباه بوده است چرا دو سال ادامه اش داده است؟ فکر نمی کنید دخترخانم قبلی هم همین رفتارها را از این آقا دیده که پاپس کشیده است؟
    همیشه همین است. پسری که رابطه قبلی اش خراب شده یا همسرش را طلاق داده است می آید و از او یک شمری یزیدی چیزی می سازد و قصه ها می گوید که چه کرده و نکرده. در حالی که یک آدم عاقل خیلی خوب این را می داند که در یک رابطه دو طرف سهیم هستند . در حالی که به تجربه بارها ثابت شده است که چنین ادم هایی که طرف قبلی را اینقدر خراب می کنند قابل اعتماد نیستند.
    بله واقعا جای سوال دارد با این توصیفی که از دختر قبلی کرده است و یک شمر مونث ساخته است چرا می خواهد برگردد طرفش ؟ پس بدانید که این طور ها هم که گفته نبوده است و خودش عیب دارد و همین الان این یک عیب بسیار بزرگ را برایت روشن کردم که این آدم به هیچ اصلی پایبند نیست و اصلا تعهدی به شما ندارد. من فکر می کنم دخترخانم سابق خیلی هم کار درستی کرده است که طرف این اقا نیامده است و پی کارش رفته است.

شما هم خانم عزیز نگذارید در چنین رابطه ی تحقیر کننده ای حق انسانی شما ضایع شود. این کار این آقا خیلی زشت تر از گواهی بکارتی است که شما از آن شکوه می کنید.

6. 5 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 25 مهر 92), adelm (دوشنبه 29 مهر 92), sanjab (پنجشنبه 25 مهر 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 02 آبان 92), veis (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    کلی تایپ کردم که جواب بدم
    اما احساس کردم همش توجیه کردنه
    واقعیت حرفهای شماست. اما این ذهن لعنتی من داره هنوز به اون فرصت میده

- - - Updated - - -

انگار میخواد به من ثابت کنه که دو ساله اشتباه نکرده

8. 3 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 29 مهر 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 02 آبان 92), شیدا. (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 13:59]
    سطح
    5
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    151

تشکرشده 26 در 15 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها
    عزیزم تو اولین پستی که اینجا فرستادم گفتم صبوری کن خودش باهات تماس میگیره، چون تمام این روزها رو درست 3 ماه پیش گذروندم..
    هرچی که اینجا میگی حکم مرور خاطراته واسم...
    دقیقا طرف مقابل منم برگشت خیلی هم عاشقانه برگشت ولی متاسفانه من با برخورد بسیار خوبم اشتباه کردم، چون دیگه تماس هاش بمرور کمتر شد البته من هیچ وقت سعی نمیکردم خودم باهاش تماس بگیرم فقط جواب میدادم، در جواب اعتراض منم گفت یکم فرصت بده، صبوری کن و ...
    منم با اینکه برام سخت بود ولی سعی میکردم آرامشم رو تو برخورد باهاش کاملا حفظ کنم ولی روزی رسید که دیگه خبری ازش نشد و اینبار که جویای حالش شدم گفت رابطه ما شکسته شده و دیگه درست نمیشه درحالیکه حدا میدونه که هیچ مشکلی باهم نداشتیم ولی ایشون خودش به این نتیجه رسیده بود و این بار دل کندن واسم سخت تر از دفعه قبل بود که یه دفعه رفته بود..
    امیدوارم تصمیم درست رو بگیری سعی کن بی تفاوت باشی تو برخورد باهاش و خودت رو برای شرایط سخت فراموشی آماده کن، سخت هست ولی قابل تحمله....

10. 3 کاربر از پست مفید دختری تنها تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 29 مهر 92), veis (پنجشنبه 25 مهر 92), شیدا. (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

آفرین به صداقتت ما خودمون باید به خودمون احترام بذاریم.

دیگران بسته به شعور- فرهنگ- دانش و .... ممکن است رفتاری دور از اخلاق و انسانیت داشته باشند

قرار نیست ما آنها را تربیت یا توجیح کنیم. همین که اجازه ندهیم کسی با ما رفتار غیر از انسانیت و اخلاق داشته باشد

و خودمان در زندگی اخلاق مدار و روی محور انسانیت قدم برداریم مطمینا برنده ایم.

چه این مسیر را با همسفر زندگی طی کنیم یا مجرد و مستقل از هر جنس مخالفی
    ویرایش توسط sanjab : پنجشنبه 25 مهر 92 در ساعت 23:09

12. 5 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 29 مهر 92), deljoo_deltang (جمعه 26 مهر 92), veis (پنجشنبه 25 مهر 92), سرافراز (پنجشنبه 25 مهر 92), شیدا. (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array
    خواهر گلم... راههای رفته دیگران رو تو دوباره نرو!
    مرد عاشق خطرناکه. حرفهایی که در مورد اون دختر می زنه همه از جنس عشقه و شما این وسط وسیله ای برای گذران لحظات تلخ نبودن اون دختر.
    ببین! روح و جسمت در کنار این مرد بلاتکلیف داغون میشه. یه روز خوبه یه روز بده. می دونم انقدر احساست رو درگیر کردی که به همین سادگی حرفهای ما توی کت تو نمیره! اینکه زنگ بزنه یا نزنه مهمه؟ نه! مهم اینه که این بازی و این چرخه ادامه داره... اونقدررر ادامه داره تا بالاخره اون دختر رو در یک مقطع دردناکی فراموش کنه یا با یک خیانت غافلگیرانه ترکت کنه و مطمئن باش تا اون موقع پوست تو کنده شده. من با اطمینان میگم دختر عاشق راحتتر می تونه عشقش رو کنار بگذاره تا پسر عاشق. تا وقتی که همینجور نصفه نیمه باهاشی نه اونو فراموش می کنه نه تورو کنار میذاره و درنهایت تکلیفش با خودش روشن نمیشه. حالا خودت تصمیم بگیر. اگر کنار بگذاریش باید در این راه محکم باشی. نه یک روز و دو روز! حداقل شش ماه که تکلیفش رو با احساسش روشن کنه و با التماس سراغت بیاد و اقرار کنه اونو فراموش کرده. درغیراینصورت فنا میشی. تو هیچ وظیفه ای برای کمک به اون نداری. برعکس وظیفه داری ازش دوری کنی و موقعیت خودت رو به عنوان یک خانم محترم حفظ کنی. چون هیچ چیز کمتر از اون خانم زیبا و پولدار نداری!

14. 9 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 25 مهر 92), adelm (دوشنبه 29 مهر 92), deljoo_deltang (جمعه 26 مهر 92), sanjab (پنجشنبه 25 مهر 92), sara 65 (پنجشنبه 25 مهر 92), فدایی یار (جمعه 29 آبان 94), فرشته مهربان (پنجشنبه 02 آبان 92), veis (پنجشنبه 25 مهر 92), دختری تنها (جمعه 26 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    نه سرافراز جان. توی کت ام میره . به خدا من دختر منطقی ای هستم. همین الانم گفتم که واقعیت حرف های شماست.
    راستش با این همه ادعای عاقل بودن و منطقی بودنم ، قبول اینکه دو ساله دارم اشتباه می کنم برام سنگینه و یه جورایی انگار کسی از درون داره بهم میگه درست میشه . تو اشتباه نکردی. ولی می دونم اینا امید واهیه و من واقعا اشتباه کردم.

الان نمی دونم باید چیکار کنم ؟
    آیا همینجوری صبوری کنم و هیچی نگم ؟
    یا به نظر شما بهش یه ایمیل بزنم و تمام حرفهام رو بهش بگم.
    نمیخوام فکر کنه منتظرش نشستم تا برگرده. میخوام حس از دست دادن منو هم تجربه کنه (اگر براش مهم باشه)
    نظرتون در رابطه با ایمیلی با این مفهوم چیه ؟
    با توجه به حرفهای سارای عزیز بنویسم:
    که من انتظار داشتم اون قدری قوی باشی که بعد از دو سال تونسته باشی از اون رابطه بی سرانجام خارج بشی. اما الان می بینم که نه تنها خارج نشدی ، بلکه در عین اشتباه بودن اگر مجوزی رو از اون طرف دریافت کنی باز هم به طرف اون رابطه بر می گردی. من کسی نیستم که اهل تحمیل کردن خودم به تو باشم. همین که احساس کنم تمام حس طرفم با من نیست ، در اون رابطه نمی مونم و الان این حس رو در این رابطه دارم. پس من میرم تا تو هم بتونی شاید روزی با این احساس در مورد رابطه بی سرانجامت به سرانجام برسی.

- - - Updated - - -

این پیام رو بدم ؟
    دلم کسی را می خواهد که باشد و تمام بودنش برای من باشد

با به نظرتون حالت التماس داره ؟
    من میخوا فقط خواسته مو بگم. بدون التماس و عجز و ....

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array
    نه سرافراز جان. توی کت ام میره . به خدا من دختر منطقی ای هستم. همین الانم گفتم که واقعیت حرف های شماست.
    راستش با این همه ادعای عاقل بودن و منطقی بودنم ، قبول اینکه دو ساله دارم اشتباه می کنم برام سنگینه و یه جورایی انگار کسی از درون داره بهم میگه درست میشه . تو اشتباه نکردی. ولی می دونم اینا امید واهیه و من واقعا اشتباه کردم.
    منم مثل تو هستم. تقریبا همه دخترها یجور رفتار می کنند. تو هرچی میگی من درک می کنم. تو دوستش داری شاید اونم تورو دوست داشته باشه اما "عاشق" اون دختره و پذیرشش برای ما سخته.نمی گم تا ابد عاشقش می مونه اما تو در بدمقطعی کنارشی همین! اگر نپذیری دو سالت میشه چهارسال! همونجور بلاتکلیف و نصفه نیمه. اولین کاری که باید بکنی اینه که خودتو بخاطر این دوسال سرزنش نکنی. تو یک خانمی! عزیزی! پر از احساسی! طبق غریزه و حست رفتار کردی! نشان از روح پاکته. با محبت! نازنینی! همه این کارهایی که کردی فقط بخاطر ایناست. شاید اون هم یکروز بفهمه تو انقدر نازنینی اما الان نمی فهمه چون چشمش دنبال کس دیگری هست.

نمیخوام فکر کنه منتظرش نشستم تا برگرده. میخوام حس از دست دادن منو هم تجربه کنه (اگر براش مهم باشه)
    من فقط می دونم نباید جوری رفتار کنی که اون فکر کنه هلاک اونی یا شده مرکز عالم تو و اگه اون نباشه دیگه هیچی به هیچی بند نیست و ازین حرفا! این هم مصنوعی که نمیشه بهش بگی! باید واقعا اینجوری بشی! به دو علت: 1- احترامت بالا می ره. 2- خودت احساس بهتری رو تجربه می کنی.
    که من انتظار داشتم اون قدری قوی باشی که بعد از دو سال تونسته باشی از اون رابطه بی سرانجام خارج بشی. اما الان می بینم که نه تنها خارج نشدی ، بلکه در عین اشتباه بودن اگر مجوزی رو از اون طرف دریافت کنی باز هم به طرف اون رابطه بر می گردی. من کسی نیستم که اهل تحمیل کردن خودم به تو باشم. همین که احساس کنم تمام حس طرفم با من نیست ، در اون رابطه نمی مونم و الان این حس رو در این رابطه دارم. پس من میرم تا تو هم بتونی شاید روزی با این احساس در مورد رابطه بی سرانجامت به سرانجام برسی.
    ایمیل خودخواهانه ایه. تو نمی تونی براش تعیین تکلیف کنی که کی رو کِی فراموش کنه. کمااینکه اصلا به حرفت گوش هم نمیده! حالا تو هی مثل اسپند بالا پایین بپر! اون اصلا نمی شنوه.
    مردها کلمات رو نمی شنوند. اونها عکس العملها رو می بینند.

صد تا ایمیل هم بدی بیفایده است. کنار بکش و زندگی کن. نمی گم "باهاش کات کن اصلا جواب نده خودتو زندانی کن"! اما عادی باش! خیلی عادی! حتی اگر از درون داری می سوزی عادی باش. خوشحال باش! اینا از تو یک موجود قوی میسازه! بایدم قوی باشی! چرا نباشی؟ چه نیازی این وسط هست؟ اگرم می بینی تماسهاش یا برخوردها اذیتت می کنه نکن! ادامه نده. اگر فکر می کنی نمی تونی عادی باشی همه راهها رو ببند. کلا کاری رو بکن که خودت راحتتری. چون....
    چون، در یک رابطه عاطفی ضربه ای که یک خانم می خوره خیلی بیشتره تا یک آقا! پس تا می تونی در مورد احساساتت خودخواه باش و نگذار اذیت بشی.اینجوری دیگه نمی گی دو سال اذیت شدم! کی مارو اذیت می کنه غیر از خودمون؟

موفق باشی
    ویرایش توسط سرافراز : جمعه 26 مهر 92 در ساعت 00:34

17. 6 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

adelm (دوشنبه 29 مهر 92), deljoo_deltang (جمعه 26 مهر 92), sanjab (جمعه 26 مهر 92), sara 65 (جمعه 26 مهر 92), veis (جمعه 26 مهر 92), دختری تنها (جمعه 26 مهر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    ن

- - - Updated - - -

این پیام رو بدم ؟
    دلم کسی را می خواهد که باشد و تمام بودنش برای من باشد

با به نظرتون حالت التماس داره ؟
    من میخوا فقط خواسته مو بگم. بدون التماس و عجز و ....

تمام پیامهای بالا که نوشتی یک منظور رو برای اون آقا خواهد داشت: " من منتظرم برگردی و بگی تو تنها به من فکر می کنی و من اینو دوست دارم و این راه رو برات باز گذاشتم. البته الان از اینکه اینطور نیست ناراحتم"
    آیا این پیامی هست که می خواهی بدی؟ آیا اگر اون این پیام رو دریافت کنه برات مفید خواهد بود؟ نگذار دوباره چند ماه بعد بیایی و بگی 2 سال و چند ماه یا سال دیگر بیایی و بگی 3 سال اشتباه کردم.

-
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

19. 4 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 26 مهر 92), veis (جمعه 26 مهر 92), جویا (جمعه 26 مهر 92), سرافراز (جمعه 26 مهر 92)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)