به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 , از مجموع 33
    Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    البته حقیقتش رو بخواید به نظرم هر چقدر هم که شما از ایشون خوشتون اومده باشه، چون ایشون شما رو بهترین کیس ممکن خودش نمی دونه، احتمال اینکه حتی بعد از جدی شدن رابطه هم راضی نباشه خیلی زیاد هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    نمیخوام مثل آقای rude boy منفی نگاه کنم اما این حقیقته که توی 20 سالگی خیلی از دخترا رو زمین زندگی نمیکنن!
    من منفی نگر نیستم، واقع بین هستم. از روی تجربه و دیدن موارد مشابه نتیجه گیری کردم

این رفتار خانم، چه ناشی از معلق نگه داشتن ایشون برای کیس بهتر، چه ناشی از تردید، چه ناشی از عدم اطمینان و ... در هر صورت معنای خوبی نداره.
    ویرایش توسط Rude Boy : سه شنبه 29 مرداد 92 در ساعت 09:19

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 04 [ 12:44]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    متاسفانه این تاپیک از معدود تاپیک هایی هست که اصلا به صورت مشاوره ای پیش نرفته است. و بیشتر شبیه گفتگوی همسالان از جوانب مختلف هست.

اگر دوستان سایر پاسخهای ما را در موقعیت ها مشابه خوانده باشند یا مقالات ما را مطالعه کرده بودند. پاسخهای عمیق تری می دادند.

اساسا مشکل در صورت مسئله هست.
    هر کاری باید مراتب آن طبق اولویت انجام شود.
    این نحوه عمل کردن مراجع در ارتباط و آشنایی مشکل دارد.

ما برای اینکه با کسی ازدواج کنیم. گام اول خواستگاری هست.
    یعنی کلیدی رسمی برای فتح باب ازدواج.
    اما مراجع خواستگاری را موکول کردن به مراحل دست چندم.
    همین مسئله برای آن دختر هم دو دلی ایجاد می کند.

یک دختر فقط و فقط وقتی صددرصد پسری به خواستگاری او می آید فرصت آرامش بخشی برای بررسی او دارد.

خلاصه:
    باب اول خواستگاری هست.
    اگر خانواده دختر و دختری اجازه دادند به خواستگاری ، پس این فرایند شروع می شود و مراحل بعد هم به نوبت
    اما اگر اجازه اولیه داده نشد. بحث و گفتگو در مورد مسائل دیگر، بیشتر حلوا حلوا کردن هست.
    تجربه مشاوره ای نشان داده است که اگر اصرار ها و بله و نه گفتن های اینطوری پیش برود ، در نهایت یا به ازدواج ختم نمی شود. یا به خاطر عدم ثبات ها ، بعد از ازدواج به مشکل بر می خورد.
    ازدواج هست. بازی که نیست.
    اگر دختری قصد ازدواج داشت. بدون رابطه ، احساس ورزی و عشقبازی ، اجازه خواستگاری می دهد. شما هم خواستگاری می رودید ، بررسی می کنید . بعد جواب یا آری می شود یا خیر.

اگر هم به هر ترتیب موقعیت مالی یا .... برای ازدواج تا یکسال دیگر ندارید. و دختر هم اجازه خواستگاری و فتح باب نمی دهد. باید صبر کنید هر وقت شرایط ازدواج دارید اقدام کنید.
    تا یکسال دیگر هزار اتفاق می افتد.
    جهت مطالعه بیشتر:
    اگر آمادگی ازدواج ندارید، در تنور احساسات دمیدن ممنوع

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

3. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Rude Boy (سه شنبه 29 مرداد 92), sanjab (سه شنبه 29 مرداد 92), آبان دخت (سه شنبه 29 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 17:37]
    سطح
    5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rude Boy نمایش پست ها
    البته حقیقتش رو بخواید به نظرم هر چقدر هم که شما از ایشون خوشتون اومده باشه، چون ایشون شما رو بهترین کیس ممکن خودش نمی دونه، احتمال اینکه حتی بعد از جدی شدن رابطه هم راضی نباشه خیلی زیاد هست.

من منفی نگر نیستم، واقع بین هستم. از روی تجربه و دیدن موارد مشابه نتیجه گیری کردم

این رفتار خانم، چه ناشی از معلق نگه داشتن ایشون برای کیس بهتر، چه ناشی از تردید، چه ناشی از عدم اطمینان و ... در هر صورت معنای خوبی نداره.

ایشون هیچوقت به من نگفته که من کیس مناسبی براش نیستم ، حتی برای ازدواج منو کیس بسیار مناسبی می دونه چه مستقیما و چه با واسطه از طریق دوستانش من متوجه شدم. دختر قانعی هست به گونه ای که بر حسب علاقه ای که نسبت به من داشته شرط ازدواج رو تنها به داشتن یک کار مناسب ( با حقوق مناسب و نه چندان بالا ) و یک ماشین قرار داده آن هم به این علت خانوداده اش چرا که بعد ها حرف های معمولی که در جامع ما هست پیش نیاید از طرف خانوادش که انگ هیچی ندار بودن داماد رو به سینش نزنند. به هر حال یک دختر هم غرور داره و خوب من خودم هم دوست ندارم چنین نگاهی به من داشته باشند خانوادشون.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    متاسفانه این تاپیک از معدود تاپیک هایی هست که اصلا به صورت مشاوره ای پیش نرفته است. و بیشتر شبیه گفتگوی همسالان از جوانب مختلف هست.

اگر دوستان سایر پاسخهای ما را در موقعیت ها مشابه خوانده باشند یا مقالات ما را مطالعه کرده بودند. پاسخهای عمیق تری می دادند.

اساسا مشکل در صورت مسئله هست.
    هر کاری باید مراتب آن طبق اولویت انجام شود.
    این نحوه عمل کردن مراجع در ارتباط و آشنایی مشکل دارد.

ما برای اینکه با کسی ازدواج کنیم. گام اول خواستگاری هست.
    یعنی کلیدی رسمی برای فتح باب ازدواج.
    اما مراجع خواستگاری را موکول کردن به مراحل دست چندم.
    همین مسئله برای آن دختر هم دو دلی ایجاد می کند.

یک دختر فقط و فقط وقتی صددرصد پسری به خواستگاری او می آید فرصت آرامش بخشی برای بررسی او دارد.

خلاصه:
    باب اول خواستگاری هست.
    اگر خانواده دختر و دختری اجازه دادند به خواستگاری ، پس این فرایند شروع می شود و مراحل بعد هم به نوبت
    اما اگر اجازه اولیه داده نشد. بحث و گفتگو در مورد مسائل دیگر، بیشتر حلوا حلوا کردن هست.
    تجربه مشاوره ای نشان داده است که اگر اصرار ها و بله و نه گفتن های اینطوری پیش برود ، در نهایت یا به ازدواج ختم نمی شود. یا به خاطر عدم ثبات ها ، بعد از ازدواج به مشکل بر می خورد.
    ازدواج هست. بازی که نیست.
    اگر دختری قصد ازدواج داشت. بدون رابطه ، احساس ورزی و عشقبازی ، اجازه خواستگاری می دهد. شما هم خواستگاری می رودید ، بررسی می کنید . بعد جواب یا آری می شود یا خیر.

اگر هم به هر ترتیب موقعیت مالی یا .... برای ازدواج تا یکسال دیگر ندارید. و دختر هم اجازه خواستگاری و فتح باب نمی دهد. باید صبر کنید هر وقت شرایط ازدواج دارید اقدام کنید.
    تا یکسال دیگر هزار اتفاق می افتد.
    جهت مطالعه بیشتر:
    اگر آمادگی ازدواج ندارید، در تنور احساسات دمیدن ممنوع
    سلام

ممنون از شما.
    مقاله شما را خواندم.
    ایشون هم در همون ابتدای آشنایی بر اینکه قصدشون از دوست شدن با پسر تنها برای شناخت برای ازدواج هست.
    من هم اینقدر عاشق ایشون شده بودم همون موقع که اصلا نمی دونستم واسه چی می خوام باهاش دوست بشم حقیقتا این علاقه هیچ موقع به دلیل نیاز های جنسی نبوده یعنی آن زمانی که من به ایشون علاقه مند شدم و حتی بعدش و حتی الان به خاطره رابطه داشتن با ایشون نبوده و نیست.
    بعد که کمی بیشتر باهاش آشنا شدم دیدم واقعا گزینه بسیار مناسبی برای ازدواج هست تفاهم ها ، هدف ها و توقعات و سطح خانوداده ها و اکثر پارامتر هایی که برای ازدواج مشخص میشه رو داریم.
    تنها در این بین مشکلات مالی بنده هست که متاسفانه حداقل تا یکسال دیگر اجازه خواستگاری رفتن را به بنده نمیده.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)