به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 43

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    وست عزیزبه نظرمن ذات اقدس الهی به مهار علم بشری نمیاد(اگه میومدمن نمیپرستیدمش)،کلمه شواهدومشاهده"درپست اول ایرادات علمی وفلسفی ومنطقی داره که فکرنمیکنم بحثش توی این پستها بگنجه، ولی اگه واقعا میخوای ازایمان سودمند بشوی سعی کن ازاین استدلالها بگذری وباقلبت بری جلو،اگه خودت نخای بپذیری هیچکی نمیتونه قانعت کنه (اینجا فقط خودتی وخودت) شاید استدلالات این تایپیک مقداری کمکت کنهhttp://www.hamdardi.net/thread-29214.html؛اما درمورد قرآن به دو نحو معجزه بودنش ثابت میشه یکی ازطرق پارانرمال که درحوزه اختیارات من نیست و افراد خاص میتونن اونم بایدماذون باشندو مراحلی داره.اما طرق دیگر ازطریق همین قرآن که سندی است که خودش راتائیدمیکندمن کاری با حواشی قرآن وموضوعاتش ندارم چون میدونم اگه خود قرآن رو قبول نکنی اون استدلالات رو هم قبول نمیکنی،حالا چطوراین سند خودش روتائیدمیکنه برای امثال من وشما؟۱_سوره بقره ۲۸۶آیه است،تقسیم بردو کن میشه ۱۴۳/اونجا اومده وکذالک جعلناکم امة "وسطا"(تاکیدازپروفسور ژاک برک درکتاب بازخوانی قرآن که خودش فردی لائیکه)دوم تو میتونی یک کلمه مثل"حفظ "روانتخاب کنی قرآن روبادقت بخون تمام مواضعی که این کلمه به کارمیره یه شباهت معنی داری داره که چنین حضور ذهن ودقت ازتوان بشر حتی نابغه خارجه۳_کلمه یوم بمفرد ۳۶۵بار درقرآن آمده،زن ومردهرکدام ۲۴دنیاوآخرت هرکدام ۱۱۵،مصیبت وشکرهرکدام ۷۵،سختی وصبر۱۱۴د،نماز۵بار،جادو وفتنه۶۰بار(هرکدام)دیگه اختیارباخودت،صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

- - - Updated - - -

وست عزیزبه نظرمن ذات اقدس الهی به مهار علم بشری نمیاد(اگه میومدمن نمیپرستیدمش)،کلمه شواهدومشاهده"درپست اول ایرادات علمی وفلسفی ومنطقی داره که فکرنمیکنم بحثش توی این پستها بگنجه، ولی اگه واقعا میخوای ازایمان سودمند بشوی سعی کن ازاین استدلالها بگذری وباقلبت بری جلو،اگه خودت نخای بپذیری هیچکی نمیتونه قانعت کنه (اینجا فقط خودتی وخودت) شاید استدلالات این تایپیک مقداری کمکت کنهhttp://www.hamdardi.net/thread-29214.html؛اما درمورد قرآن به دو نحو معجزه بودنش ثابت میشه یکی ازطرق پارانرمال که درحوزه اختیارات من نیست و افراد خاص میتونن اونم بایدماذون باشندو مراحلی داره.اما طرق دیگر ازطریق همین قرآن که سندی است که خودش راتائیدمیکندمن کاری با حواشی قرآن وموضوعاتش ندارم چون میدونم اگه خود قرآن رو قبول نکنی اون استدلالات رو هم قبول نمیکنی،حالا چطوراین سند خودش روتائیدمیکنه برای امثال من وشما؟۱_سوره بقره ۲۸۶آیه است،تقسیم بردو کن میشه ۱۴۳/اونجا اومده وکذالک جعلناکم امة "وسطا"(تاکیدازپروفسور ژاک برک درکتاب بازخوانی قرآن که خودش فردی لائیکه)دوم تو میتونی یک کلمه مثل"حفظ "روانتخاب کنی قرآن روبادقت بخون تمام مواضعی که این کلمه به کارمیره یه شباهت معنی داری داره که چنین حضور ذهن ودقت ازتوان بشر حتی نابغه خارجه۳_کلمه یوم بمفرد ۳۶۵بار درقرآن آمده،زن ومردهرکدام ۲۴دنیاوآخرت هرکدام ۱۱۵،مصیبت وشکرهرکدام ۷۵،سختی وصبر۱۱۴د،نماز۵بار،جادو وفتنه۶۰بار(هرکدام)دیگه اختیارباخودت،صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    شمانميتونيد با عقايد هيچكس موافق نباشيد.اگر اينطور بود باخوندن اون كتابها الان شك نكرده بوديد.
    تفسير نمونه كه از همش بهتر وروانتره.تفسير نور.تفسير الميزان.
    تفسير نمونه رو بخريد يا از كتابخونه قرض بگيريد.تا آخرش بخونيد اگر بازم شك كرديد بعد دليل بياريد.خودم خيلي از شكهام از همين راه برطرف شد.بالاخره همشون كه اشتباه نميكنن. همشونو با هم مقايسه كنيد ببينيد فرقي ميكنيد يا نه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مرداد 92 [ 18:20]
    سطح
    1
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 46
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام.دوستان من یه مشکل بزرگ دارم.
    با اینکه قبلا آدم مذهبی بودم دارم اعتقادموبخدا از دست میدم..راستش من زیاد کتاب میخونم و هرگونه کتابی اعم از مجاز سیاسی یا غ مجاز رو خوندم.همین امر باعث شده اعتقادمو بخدا از دست بدم.قران رو خوندم.اکثر کتابهای مذهبی رو هم خوندم.ولی احساس میکنم وجود خدا بی معنیه.
    البته به چشم یک کافر بهم نگاه کنین.کمکم کنین
    شما اصلا مشخص نکردید که برای چه کمک می خواهید ؟ خب قبلاً آدم مذهبی بودید ولی الآن نیستید که چی ؟
    اگر مطالعه کردید و به این نتیجه رسیدید پس چه مشکلی دارید که کمک می خواهید .

از این ناراحتید که شاید خدا وجود داشته باشد و پس فردا توی اون دنیا مجازات بشید

مشکلتون اینه که بعد از اینکه اعتقادتون رو به خدا از دست دادید زندگی براتون بی معنی شده و فلسفه وجودی تون رو از دست دادید

به وجود خدا شک دارید و هنوز نتوانستید راه درست رو انتخاب کنید و نظم ذهنی تان را از دست دادید

ازاینکه با اکثریت افراد در جامعه عقاید یکسانی ندارید نارحتید و نمی خواهید در یک اقلیت اعتقادی در جامعه باشید

مشکل شما یکی از این مشکلاتی هست که من نوشتم ؟ البته اگه می خواستم ادامه بدم خیلی از مشکلات دیگه رو هم می توانستم بنویسم . فکر کنید مشکلتان دقیقاً چیست و بعد به دنبال راه حل باشید .

موفق باشید

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    ببین دوست عزیز اگه اومدی مشکلت حل بشه قطعادوستان کمکت میکنن(من کوچکترازاونم بخوام یابتونم درچنین موردی کمک کسی کنم)اما اگراومدی درقالب دریافت کمک یه بحث انجمن آزاد راه بندازی که حرف خودتوبه کرسی بنشانی وبقیه هم به دلیل اینکه یه تایپیک شخصی هست ونخوان اونطورکه باید وشاید پستی اینجابذارن،اینطوری به نظربرسه ،"عقاید پسادینی" داره جولان پیدامیکنه وبقیه مستاصل ودرمانده هستند،نه تنهامغایر قوانین تالارهست که دقیقا ضد آن جلورفتی وطبق درخواستهای قبلی سرپرست سایت اولین عضوی که متوجه میشود باید هشدار دهدوبقیه اعضا هم ازگذاشتن پست امتناع کنند تامدیران، تایپیک رودراولین فرصت قفل کنند.

5. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

roze sepid (پنجشنبه 03 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مرداد 92 [ 18:20]
    سطح
    1
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 46
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    من فقط میخوام انتخاب کنم.انسان باشم و از کارهای زشت دوری کنم و به دین و مذهب کاری نداشته باشم که به اصلاح امروزی free thoughtباشم یا واقعا به خدا ایمان بیارم و مثل بچگیا که دوستش داشتیم و واجبات رو فقط برای ترس نمیکردیم باشم.نه مثل خیلیا که نفهمیده خدارو قبول دارن
    پس مشکل بزرگ شما اینه ؟ عزیرم این انجمن وارد بحث های عقیدتی نمی شه . شما هم مشکل بزرگی توی زندگیتون نیست .
    وقت زیادی هم برای انتخاب کردن دارید و لازم نیست عجول باشید . من فکر می کردم مشکل شما پیچیده تر از این حرف ها می باشد و با توجه به حرفایی که زدید انگار این طور نیست .
    می توانید تالار هایی مذهبی یا تالار هایی غیر مذهبی رو پیدا کنید که در مورد مسائل عقیدتی در اون ها بحث می شود .

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    من آمادگی بحث کردن با شمارو دارم اما همانطور که دوستان گفتن اینجا مکانی برای مباحثات و مجادلات مذهبی نیست
    عنوان تاپیک شما که گفتید کمکم کنید دارم خدامو از دست میدم باعث شد ما بیاییم چون حس کردیم شما به کمک احتیاج دارید
    اما شما مثل کسی می مونید که شنا کردن بلد نیست ولی با اصرار شیرجه می زنه تو استخر 4 متری و میگه یا غرق میشم یا انقدر دست و پا می زنم تا شنا یاد بگیرم فریاد کمک کمک هم سر دادید اما نمی تونید نگاه کنید ببینید بقیه بهتون میگن چیکار کن که غرق نشی چون سخت مشغول دست و پا زدنی
    در حالی که می تونید پیش مربی شنا برید و شنا کردن یاد بگیرید و بعد شروع به شنا کنید
    تازه باز هم بعدش هر جایی نمیشه شنا کرد گاهی ناجی ها هم توی امواج دریا غرق میشن
    منظورم اینه که شما باید روش تحقیق و مطالعه و تفکر منطقی رو یاد بگیرید اینکه هی بخواهید این کتاب هارو بخونید و به اصطلاح از عقایدتون مطمئن بشین کمکی به شما نمی کنه
    شما یک ماه فقط اخبار بی بی سی نگاه کن ببین بعدش حس میکنی مملکت فنا شده و اوضاع کاملا بحرانیه
    یه ماه فقط 20 و 30 ببین حس می کنی همه چی آرومه و هیچ مشکلی تو مملکت نیست هر چی هم هست داره حل میشه
    این تاثیر رسانه بر مغز ما آدمهاست
    اول باید یاد بگیری ذهنت رو از این تاثیرپذیری آزاد کنی و با انصاف و منطق تفکر کنی نگو می کنم که از جملاتت کاملا تحت تاثیر بودن مشخصه فکرت آزاد نیست
    شبهاتی که در این کتاب ها مطرح میشه گاهی سالها عالمان دین مجبور به تحقیق و تفحص و مطالعه انواع علوم میشن تا بتونن جواب منطقی براش پیدا کنن برای بعضی ها هم شاید تا به حال واقعا جواب قانع کننده ای پیدا نشده باشه اما اینکه وقتی جواب سوالی رو ندونستیم بیاییم از بیخ منکر همه چیز بشیم درست نیست
    من به شما توصیه اکید می کنم یه مدت مطالعه این کتابهارو متوقف کنیدو دنبال جواب سوالهایی باشید که براتون پیش آمده

درباره جوابی که به سوالهام دادید متاسفانه نا امیدم کردید چون روش استدلال شما اصلا منطقی نیست آدم می مونه که بحث رو ادامه بده یا نده

درباره مسائل علمی من مثالهایی درباره مسائل مرتبط با رشته خودم به شما زدم و از هیچ ملایی نشنیدم اینهارو
    نمی دونم تا چه حد با علم زمین شناسی آشنایی دارید ولی فهمیدن اینکه پوسته زمین از صفحاتی تشکیل شده که روی سطح ماگما حرکت می کنند نظریه ایست که شاید 100 سال هم نیست که دانشمندان بهش رسیدن یا اینکه از روی هم لغزیدن یا برخورد این صفحات کوهها پدید میان و از فشار های تدریجی تاقدیس ها و ناقدیس ها به وجود میان یا از خروج همین ماگماها و سرد شدنشون روی سطح زمین کوهها پدید میان یعنی با توجه به این علم الان ما میدونیم که مثلا رشته کوههای البرز چند میلیون سال پیش به این شکل نبودن و همچنین در حال حاضر هم دچار فرسایش و تغییرند و نسبت به محور دوران زمین هم موقعیتشون داره تغییر می کنه و جابه جا میشن
    اینارو واقعا خودم تو دانشگاه خوندم و می تونم بهت رفرنس بدم بری مطالعه کنی
    ما کلا رشته مون مرتبط با زمینه برای همین قشنگ آیه هایی که درباره شکل زمین و نجوم هستش با علومی که روز به روز آپدیت میشه مقایسه می کنم و می فهمم که مفاهیم با هم مطابقت داره و روز به روز با کشف ها و محاسبات جدید به آیه ها نزدیکتر میشه
    حالا به این آیه قرآن نگاه کن که چقدر زیبا این فرآیند رو در ساده ترین جملات بیان کرده

وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِيَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِي أَتْقَنَ كُلَّ شَيْءٍ إِنَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ
    النمل
    آیه
    88

• و کوهها را بينی ، پنداری که جامدند ، حال آنکه به سرعت ابر می روند کار خداوند است که هر چيزی را به کمال پديد آورده است هر آينه او به هر چه می کنيد آگاه است

آخه محمد(ص) 1400 سال پیش چطور به این علوم واقف بوده که الان بشر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و ماهواره های ثقل سنجی و مطالعات و محاسبات زمین ریخت شناسی بسیار پیچیده داره به این حقایق می رسه از این مثال ها تا دلت بخواد می تونم برات بیارم ولی حس من اینه که شما خواب نیستی خودتو به خواب زدی برای همین نمیشه بیدارت کرد
    استدلال هایی که برای آمدن پیامبرها کردید هم واقعا خنده داره واقعا اگر فرض این باشه که خدایی نیست و در نتیجه آخرتی وجود نداشته باشه چرا یک انسان باید جونشو(که اصلی ترین سرمایه آدمه مخصوصا اگه خدا و آخرتی نباشه) بده تا یه خدای واحد برای مردم ترسیم کنه؟ چون حس می کنه مردم احتیاج دارن از یه چیزی بترسن؟؟؟!!!! بعد چی به دست بیاره؟ کدوم پیامبر از طریق پیامبری به ثروت و قدرت رسید؟ چرا باید بخواد مردم رو کنترل کنه اگر خدایی وجود نداره دلیلی برای کنترل مردم نیست
    ولی جالب اینه که خودت به صورت ضمنی اعتراف کردی تنها راه کنترل شهوات و دنیاپرستی و خطاهای مردم اعتقاد اونها به خدای یگانه ست و اعتقاد به انسانیت نمی تونه اونها رو از بدی ها بازداره

بعدشم اول بگو کی بهت گفته نوح عرب بوده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

من آمادگی بحث کردن با شمارو دارم اما همانطور که دوستان گفتن اینجا مکانی برای مباحثات و مجادلات مذهبی نیست
    عنوان تاپیک شما که گفتید کمکم کنید دارم خدامو از دست میدم باعث شد ما بیاییم چون حس کردیم شما به کمک احتیاج دارید
    اما شما مثل کسی می مونید که شنا کردن بلد نیست ولی با اصرار شیرجه می زنه تو استخر 4 متری و میگه یا غرق میشم یا انقدر دست و پا می زنم تا شنا یاد بگیرم فریاد کمک کمک هم سر دادید اما نمی تونید نگاه کنید ببینید بقیه بهتون میگن چیکار کن که غرق نشی چون سخت مشغول دست و پا زدنی
    در حالی که می تونید پیش مربی شنا برید و شنا کردن یاد بگیرید و بعد شروع به شنا کنید
    منظورم اینه که شما باید روش تحقیق و مطالعه و تفکر منطقی رو یاد بگیرید اینکه هی بخواهید این کتاب هارو بخونید و به اصطلاح از عقایدتون مطمئن بشین کمکی به شما نمی کنه
    شما یک ماه فقط اخبار بی بی سی نگاه کن ببین بعدش حس میکنی مملکت فنا شده و اوضاع کاملا بحرانیه
    یه ماه فقط 20 و 30 ببین حس می کنی همه چی آرومه و هیچ مشکلی تو مملکت نیست هر چی هم هست داره حل میشه
    اول باید یاد بگیری ذهنت رو از این تاثیرپذیری آزاد کنی و با انصاف و منطق تفکر کنی نگو می کنم که از جملاتت کاملا تحت تاثیر بودن مشخصه فکرت آزاد نیست
    شبهاتی که در این کتاب ها مطرح میشه گاهی سالها عالمان دین مجبور به تحقیق و تفحص و مطالعه انواع علوم میشن تا بتونن جواب منطقی براش پیدا کنن برای بعضی ها هم شاید تا به حال واقعا جواب قانع کننده ای پیدا نشده باشه اما اینکه وقتی جواب سوالی رو ندونستیم بیاییم از بیخ منکر همه چیز بشیم درست نیست
    من به شما توصیه اکید می کنم یه مدت مطالعه این کتابهارو متوقف کنیدو دنبال جواب سوالهایی باشید که براتون پیش آمده

درباره جوابی که به سوالهام دادید متاسفانه نا امیدم کردید چون روش استدلال شما اصلا منطقی نیست آدم می مونه که بحث رو ادامه بده یا نده

درباره مسائل علمی من مثالهایی درباره مسائل مرتبط با رشته خودم به شما زدم و از هیچ ملایی نشنیدم اینهارو
    نمی دونم تا چه حد با علم زمین شناسی آشنایی دارید ولی فهمیدن اینکه پوسته زمین از صفحاتی تشکیل شده که روی سطح ماگما حرکت می کنند نظریه ایست که شاید 100 سال هم نیست که دانشمندان بهش رسیدن یا اینکه از روی هم لغزیدن یا برخورد این صفحات کوهها پدید میان و از فشار های تدریجی تاقدیس ها و ناقدیس ها به وجود میان یا از خروج همین ماگماها و سرد شدنشون روی سطح زمین کوهها پدید میان یعنی با توجه به این علم الان ما میدونیم که مثلا رشته کوههای البرز چند میلیون سال پیش به این شکل نبودن و همچنین در حال حاضر هم دچار فرسایش و تغییرند و نسبت به محور دوران زمین هم موقعیتشون داره تغییر می کنه و جابه جا میشن
    ما کلا رشته مون مرتبط با زمینه برای همین قشنگ آیه هایی که درباره شکل زمین و نجوم هستش با علومی که روز به روز آپدیت میشه مقایسه می کنم و می فهمم که مفاهیم با هم مطابقت داره و روز به روز با کشف ها و محاسبات جدید به آیه ها نزدیکتر میشه
    حالا به این آیه قرآن نگاه کن که چقدر زیبا این فرآیند رو در ساده ترین جملات بیان کرده

وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِيَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِي أَتْقَنَ كُلَّ شَيْءٍ إِنَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ
    النمل
    آیه
    88

• و کوهها را بينی ، پنداری که جامدند ، حال آنکه به سرعت ابر می روند کار خداوند است که هر چيزی را به کمال پديد آورده است هر آينه او به هر چه می کنيد آگاه است

آخه محمد(ص) 1400 سال پیش چطور به این علوم واقف بوده که الان بشر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و ماهواره های ثقل سنجی و مطالعات و محاسبات زمین ریخت شناسی بسیار پیچیده داره به این حقایق می رسه از این مثال ها تا دلت بخواد می تونم برات بیارم ولی حس من اینه که شما خواب نیستی خودتو به خواب زدی برای همین نمیشه بیدارت کرد
    استدلال هایی که برای آمدن پیامبرها کردید هم واقعا خنده داره واقعا اگر فرض این باشه که خدایی نیست و در نتیجه آخرتی وجود نداشته باشه چرا یک انسان باید جونشو(که اصلی ترین سرمایه آدمه مخصوصا اگه خدا و آخرتی نباشه) بده تا یه خدای واحد برای مردم ترسیم کنه؟ چون حس می کنه مردم احتیاج دارن از یه چیزی بترسن؟؟؟!!!! بعد چی به دست بیاره؟ کدوم پیامبر از طریق پیامبری به ثروت و قدرت رسید؟ چرا باید بخواد مردم رو کنترل کنه اگر خدایی وجود نداره دلیلی برای کنترل مردم نیست
    ولی جالب اینه که خودت به صورت ضمنی اعتراف کردی تنها راه کنترل شهوات و دنیاپرستی و خطاهای مردم اعتقاد اونها به خدای یگانه ست و اعتقاد به انسانیت نمی تونه اونها رو از بدی ها بازداره

- - - Updated - - -

النمل
    آیه
    88

- - - Updated - - -

وای انقد طول کشید پستم سوبله شد ببخشید

8. 2 کاربر از پست مفید saraamini تشکرکرده اند .

باران13 (چهارشنبه 02 مرداد 92), دیو مهربان (پنجشنبه 03 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 02 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    39
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    128

تشکرشده 312 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها

از این مثال ها تا دلت بخواد می تونم برات بیارم ولی حس من اینه که شما خواب نیستی خودتو به خواب زدی برای همین نمیشه بیدارت کرد

دوست من نمیشه که تا کسی نظر مخالف ما رو داشت اینو بهش بچسبونیم و البته زیاد دیدم که تا بحث به این سمت میره برچسب زنی میکنن که تو خودت رو به خواب میزنی .این بنده خدا اولش اومده و گفته که کمکم کنین
    مثلا اگه یه سرچ تو اینترنت کنین میبینین که مقالات و نوشته های زیادی هست تحت عنوان رد معجزات قران که حالا من کار به درست غلطیشون ندارم اما تنها یه چیز میخوام بگم که این دوست ما هم یه چیزایی مطالعه کرده که اومده اینجا و الکی و چون خودشون به خواب زده نیومده و اصلا مسئله و مشکل اصلی ایشون این بود که اعتقادشون به خدا کم شده و نه به اسلام

دیو مهربان در هر حال هم به نظرم برای سوالتون اینجا مکان درستی نیست چون اینجا یه تالار روانشناسی هست و حتما تالارهای مذهبی هستن که یه سری کارشناس بتونن تو مورد هایی که مشکل و شبهه براتون پیش اومده جزء به جز کمک کنن و اگه اونها نتونن فکر نکنم که این تالار هم بتونه پاسخگو باشه.در هر حال هر جور خودتون میدونین و راحتین

10. کاربر روبرو از پست مفید gisooo تشکرکرده است .

دیو مهربان (پنجشنبه 03 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    بهار جان اونارو قبلا خوندم ولی اصلا قبول کننده نبود برام.من علت دارم درست.ولی علت پدر مادرمه.همه چیز یه علت داره ولی آیا باید اونو به چیز فرضی مثل خدا نسبت دهیم.
    فقط هول کردی جواب بنویسی؟من گفتم علت داره.اما برات دلیل اوردم چرا یه چیزی که محدود به مکان و زمانه نمیتونه خالق باشه.

واقعا قصدت از این تاپیک چیه؟مارو مسخره کردی؟فکر میکنی با کی طرفی که این حرفا رو میزنی؟من علت دارم درست.ولی علت پدر مادرمه.چشم بسته غیب گفتی،نمیدونستم پدرومادرته.
    میخوای خدا رو قبول کن،میخوای قبول نکن ولی به شعور آدما توهین نکن.من به یه جای دیگه اشاره میکنم،زل زدی به سر انگشتم میگی انگشته دیگه!!

چیزی که به وفور تو آدمایی مثه تو دیدم همینه.یا منطقت رو یه چک کن یا لجبازیتو بذار کنار.

پ.ن:خوب شد من پیغمبر نشدم وگرنه...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مرداد 92 [ 02:26]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    4

تشکرشده 30 در 10 پست

Array
    یه زمانی میگفتند تو آلمان یه جا وجود داره که درختا جوری قرار گرفتند که لا اله الا الله دیده میشه.وقتی به ما گفتند باور کردیم.چون عوامیم.ولی من تا اه اون رسیدم دیدم دروغه.تا ته خیلی چیزا.دیدم خیلیاشون دروغن.دروغ آدمایی بزرگ که گاهی آنها را میپسندیدیم.
    دوستان کتاب حسن صباح رو حتما بخونین.در کتاب چاپ داخل که اسم ناشرش یادم نیست ازش بدگویی شده چون او برای اینکه مردم براش بجنگن خودشو امام زمان نام برده در حالیکه ما میدونیم اینگونه نیست.البته حسن صباح بطور کلی آدم بزرگی بود اما دروغگو.خواهشا کتاب اصلی که در ایران ترجمه شده رو بخونین.در اواخر عمرش در تنهایی میشینه و حتی غرورش اجازه نمیده مردم ببینشش.امیدوارم از این دروغا حداقل به ما کم گفته باشن.

- - - Updated - - -

دوستان خواهشا دیگه این تاپیک رو ادامه ندین.دوست دارم کسی باشه که باهاش بحث کنم.اگه من با نظراتتون مخالفت میکنم فقط واسه اینه که به حقیقت برسم.حتی بعضیاشون هم قبول دارم وگرنه اصلا تاپیک نمیزدم و ... .
    حرف آخر:اگر خدایی هم باشه اون خدای عرب نیست که به ما تحمیل شده.باید خدای واقعی رو درک کرد نه اینکه سفسته بازی در آورد

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    دوست عزیز میخاستم جوابتو ندم ولی دلم نیومد این آیه رو ننویسم که ثابت کنم اسلام ازعربیت جداست؛الاعراب اشد کفراو نفاقا واجدرالا یعلمو حدود ما انزل الله علی رسوله ی والله علیم حکیم(توبه ۹۷)اعراب(بادیه نشین)کفرونفاق شدیدتری دارند و... .(توبه ۹۷) ؛منم خیلی دوس دارم خدای پارسی وزرتشت روقبول کنم ولی به عنوان "حقیقت"نه(اینهاتواترتاریخی یونانیها هم طعنه شو زدن برو هرکتاب تاریخی معتبرو بخون بعدش حرف منو قبول کن).البته مفاهیم مشترک زرتشتی(وزرتشت پیامبرعزیزخداست) یهودی ،مسیحی واسلام و باارزشه ولی خدا نژادپرست نیست اگه از دین سواستفاده شده مقصر دین نیست،تمام این سواستفاده ها درقرآن هشدار داده شده تقصیر قرآن چیه وقتی ماها چشامونو ببندیم؟__همانطور که خودت هم متوجه شدی ادامه دادن بحث فایده نداره امیدوارم راهتو پیداکنی وجرقه درونیت یه زمانی زده بشه__

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)