ببخشید یه سوال مهم دیگه دارم ببخشید که سوالام زیاد شد
اما من قانع نمی شم
یعنی هر چی فکر می کنم می بینم هیچ اشکالی نداره ما باهم باشیم
کسی نظر دیگه ای نداره
تو رو خدا کمکم کنید
تشکرشده 11 در 8 پست
ببخشید یه سوال مهم دیگه دارم ببخشید که سوالام زیاد شد
اما من قانع نمی شم
یعنی هر چی فکر می کنم می بینم هیچ اشکالی نداره ما باهم باشیم
کسی نظر دیگه ای نداره
تو رو خدا کمکم کنید
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
آیا می تونید زیر نظر خانواده ها و با موافقت اونها در ارتباط باشید؟ امکانش هست که در هر دو خانواده مطرح بشه و پذیرفته بشه؟
تشکرشده 11 در 8 پست
نه
یعنی من روم نمیشه که بگم
من میگم یه آشنایی جزئی برای آینده
همین
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام
چند تا سوال؟
چطور روتون ميشه به اون واسطه بگين؟ ولي به خانوادتون كه قراره ساپورت مالي تون كنند و ... روتون نميشه بگيد؟
آيا علتش اينه كه در ناخودآگاهاتون مي دونيد كاري كه مي خوايد انجام بدين كار صحيحي نيست؟
معمولا افراد اشتباهاتشون رو پنهان مي كنند و سعي در پوشاندن عيب هاشون دارند، در مورد شما هم اين مساله صادقه؟
انسان ها معمولا دوست دارن در شادي ها و موفقيت هاشون ديگران هم شريك باشند و بتونند از اونها در ملا عام دفاع كنند، شما از اين مثلا علاقه تون مي تونيد تو جمع ياد كنيد؟ مي تونيد در موفقيتتون تو انتخاب اين فرد باعث افتخار اطرافيانتون بشين؟
به فرض هم كه اون دختر رفت با پسر ديگه اي ---- اگه به قصد دوستي رفته يعني فرد قابل اطميناني نبوده و همون بهتر كه رفت و اما اگه ازدواج كرد رفت شديدا كار درستي كرده، چون با كسي ازدواج كرده كه به بلوغ عاطفي و اقتصادي و اجتماعي و... رسيده و نمي خواسته يواشكي و دزدكي باهاش رابطه برقرار كنه و مي تونسته دوست داشتنش رو در ملا عام جار بزنه.
شما هم هر موقع شهامت خواستگاري كردن رو بدست آوردي بجاي واسطه به مادرت بگو، خودشون واستون اقدام مي كنند.
ویرایش توسط صبا_2009 : پنجشنبه 08 فروردین 92 در ساعت 13:07
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
سلام لانگ عزیز.
دوستان گفتنی ها رو گفتن، و البته گفتگوتون هنوز ادامه داره. من این بین فقط خواستم یه نکته ای رو بگم.
شما نگران بودی که اگه با ایشون دوست نشی، ممکنه از دست بره.
با توجه به اطلاعاتی که دادی، حتی اگه شما هم باهاش دوست باشی، اگه پسر مناسبی بصورت رسمی ازش خواستگاری کنه، با صلاح دید خونوادش جواب مثبت خواهد داد.
چون همونطور که گفتی دختر خانواده دار و معقولیه. بنابراین هیچوقت زندگیش رو فدای پسری نمی کنه که حتی خجالت کشیده در موردش با مادرش صحبت کنه.
البته همونطور که روزنه بهت گفت احتمال اینکه توی این سن بخواد ازدواج کنه، کمه.
شما که معدلت اینقدر عالیه و مشخصه پسر هدفمند و با استعدادی هستی، بهترین کاری که میتونی انجام بدی درس خوندنه.
عشق چیزیه که زندگی آدم رو پویا و هدفمند میکنه (اگه اینکارو نکرد، بدون عشق نیست. یا ترسه یا یه چیز دیگه). بنابراین همین هم برای شما فرصتیه که با جدیت بیشتری درس بخونی.
یه مدت دیگه که یه دانشگاه خوب قبول شدی، میتونی باهاش وارد رابطه بشی. خونواده و بقیه هم حمایتت خواهند کرد.
موفق باشی.
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
loooooong (پنجشنبه 08 فروردین 92)
تشکرشده 11 در 8 پست
واقعا ازتون ممنونم که راهنماییم کردین
خلاصه به هر ضرب و زوریه فراموشش می کنم
تا چند سال دیگه
اگه شد که شد اگرم نشد دیگه شاید قسمت بوده
حالا بقیه دوستانم نظراتشون رو بگن شاید بیشتر به دردم خورد
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
لانگ عزیز،
اگر نمی تونی به خانواده ات بگی، یعنی نباید انجام بدی.
کارهای پنهانی هیجان انگیزند و گاهی حتی ممکنه لازمه حس کنیم به صلاحمونه یا نمی تونیم بگیم.
اما در نهایت بیشترین ضربه ها از همین یواشکی ها و پنهانی ها به آدم زده می شه.
- - - Updated - - -
سختی و فراموش کردنش در حال حاضر،
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییلی
کمتر از سختی و فراموش کردنش بعد از جند سال رابطه بی سرانجام است.
تشکرشده 257 در 108 پست
بله مشکل دره
روش خوبی نیست و ضرر داره بر هر دو طرف
بهتره با اطلاع خانواده ها نامزد کنین با هم تازه اگه دختر خانوم و خانوادش قبول کنن
بعد اگه تونستین و شریطتشو داشتین ازدواج کنین اگه نداشتین صبر کنین تا شرایطش مهیا بشه
اینکه دوست بشین یه سال به هم باشین بعد اگه خوشتون اومد ازدواج کنین ضایست
با روح و روان خودتون بازی نکنین چون خیلی حساسه
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
سلام.
گویا چشمت در جستجوی اون جملاتیه که دوستی رو تایید کنن.:) در اینصورت فقط همون جمله ها رو هم میتونی واضح و روشن ببینی و متاسفانه کاری از کسی برای شما برنمیاد.
شما اگه دنبال این هستی که به هر طریقی شده با این شخص دوست بشی (و عواقب و هزینه هایی که بچه های این انجمن بیان کردن برات اهمیت ندارن)، بهتره در انجمن دیگه ای تاپیک بزنی.
فکر میکنم خلاف قوانین باشه که انجمن های مشاوره دیگه رو بهت معرفی کنم، اما سرچ کن، پیدا میکنی.
در این انجمن نمیتونی در رابطه با *دوستی* مشاوره ای دریافت کنی.
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)