به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 60

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    راستی شادی هات رو وابسته به رفتارهای همسرت نکن.

مثلا ببین چقدر زیباست که همسری داری که میتونی براش یه چایی بریزی و به چشماش نگاه کنی تا چاییش رو بخوره؟ ببین چقدر نعمت بزرگیه که میتونی موهاش رو لمس کنی؟

خیلی ها هستن که همه کسشون یه پرنده هست، یا یه سگ. و با همه وجود از داشتن همون هم خوشحال هستن.

چی از این قشنگ تر که کسی هست که بهش محبت کنی؟ اون هم یه *انسان*.

عزیزم چرا اسم رو "تنهایی" گذاشتی در حالیکه واقعا تنها نیستی؟؟

تو یه "همسر" داری که دلش می خواد وقتی به دیدن دوستش میره هم تو رو با خودش ببره. همسری داری که هر شب میاد پیش تو...

این زیبایی ها رو از خودت دریغ نکن. با همه وجودت حسشون کن. بذار ازشون سرمست بشی.

خوشبختی نزدیکه، اون دورا دنبالش نگرد.

همه چی دست خودته. به شرطی که بخوای.

2. کاربر روبرو از پست مفید میشل تشکرکرده است .

rozaneh (جمعه 25 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام تنهایی عزیز.
    من هم یک مردم و گاهی از این رفتارها داشتم پس به دنبال علت رفتارهمسرتون باشید نه جدایی! علت رو پیدا کنید من توی این موضوع سعی میکنم راهنمایی تون کنم چون خودم گاهی از این رفتارا داشتم و الان میدونم رفتارام کاملاً اشتباه بوده. اما مهمترین دلیل رفتار شوهرتون! زبان شماست! یعنی شما دائم حرفهای تکراری و آزار دهنده اونو به زبان میارید و ایشون هم در مقابل مثل یک بچه حرفهای تکراری و بد و بیراه هایی که عادت کردن در مقابل اون حرفها و رفتارای شما بزنن به زبون میارن دنبال چاره باشید چاره اینه که 180 درجه طریق حرف زدن و برخوردتون رو باهاش عوض کنید تا توی شوک تغییر رفتار شما رفتارهاش تعدیل بشه نگید برو اینو بخر اونو بخر وقتی میدونید میگه نمی خرم نمی خورم بگذارید مرغتون تمام شه بعد تحمل کنید و چیزی درست نکنید اگر پرسید با لحنی خوب و زنانه بگید خوب تو یخچال مرغ نداشتیم یا خوب برنجمون تموم شده. در ادامه بیشتر میگم. فعلا تحمل داشته باشید و صبر پیشه کنید.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

4. 2 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

masom (جمعه 25 اسفند 91), میشل (جمعه 25 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 اردیبهشت 94 [ 11:20]
    سطح
    37
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    از همه شما ممنونم من بعضی از حرفها رو قبول دارم

همیشه سعی کردم توی دعوا چیزی نگم و بخوردی نکنم که تا ابد باقی بمونه
    شما درست میگید من نباید خیلی حرفهارو بزنم

ولی بعضی از موارد اشاره میکنم ببینید که من چقدر مقصر هستم

یک روز همسرم برای عیادت پدر بزرگه من رفته بود بعد از برگشتن مادرم بهش میگه اگر لطف کنی خواهرم یعنی خاله منو و یکی از زندایی همو سر راه برسونی و همسرم هم با کمال میل پذیرفته بود و برده بود این همین جا بماند چند وقت بعد همسرم توی یک جر وبحث میدونید چی گفت اصلا بطی به موضوع نداشت گفت مگه من نوکرم که خاله وزنداییتو ببرم برسونم و اون توی شغال آباد که کی چاله چوله داشت پدرم درآومد ماشینو شستم گفتم مگه من گفتم اگر مادرم هم بهت گفت دوست نداشتی نمی بردی چطور مادرم بعضی مواقع قسط ماشینو میده تا ما دیرکرد ندیم و بعد میبریم پولشو میدم به این فکر نمی کنی حالا یک کلمه مادر بهت گفت بردی اشکال داشت چرا پدرت میاد میگه میرم فلان چیز بخرم من چیزی بهت میگم که تو اینا رو به من میگی

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanhai نمایش پست ها
    از همه شما ممنونم من بعضی از حرفها رو قبول دارم

همیشه سعی کردم توی دعوا چیزی نگم و بخوردی نکنم که تا ابد باقی بمونه
    شما درست میگید من نباید خیلی حرفهارو بزنم

ولی بعضی از موارد اشاره میکنم ببینید که من چقدر مقصر هستم

یک روز همسرم برای عیادت پدر بزرگه من رفته بود بعد از برگشتن مادرم بهش میگه اگر لطف کنی خواهرم یعنی خاله منو و یکی از زندایی همو سر راه برسونی و همسرم هم با کمال میل پذیرفته بود و برده بود این همین جا بماند چند وقت بعد همسرم توی یک جر وبحث میدونید چی گفت اصلا بطی به موضوع نداشت گفت مگه من نوکرم که خاله وزنداییتو ببرم برسونم و اون توی شغال آباد که کی چاله چوله داشت پدرم درآومد ماشینو شستم گفتم مگه من گفتم اگر مادرم هم بهت گفت دوست نداشتی نمی بردی چطور مادرم بعضی مواقع قسط ماشینو میده تا ما دیرکرد ندیم و بعد میبریم پولشو میدم به این فکر نمی کنی حالا یک کلمه مادر بهت گفت بردی اشکال داشت چرا پدرت میاد میگه میرم فلان چیز بخرم من چیزی بهت میگم که تو اینا رو به من میگی
    عزیز دلم، سهم تو خیییلی زیاد تر از چیزیه که فکرشو می کنی.

حرفی که شوهرت زده، معنیش ابراز رنجش و دلخوری بوده. اما جوابی که شما دادی، کاملا طلبکارانه بوده.

شما می گی در شرایطی که هیچ ربطی نداشت، شوهرم موضوع رسوندن خالم رو مطرح کرد. میشه بپرسم موضوع پرداخت قسط ها چه ارتباطی به موضوع داشت؟

غیر از اینه که شما با به رخ کشیدن و منت گذاشتن، هم ارزش و اعتبار لطف مادرت رو از بین بردی، هم ابراز رنجش شوهرت رو بی جواب گذاشتی (در حالیکه اون انتظار دلجویی داشت)، و تازه بخاطر کارهای پدرش بهش سرکوفت زدی؟

عزیزم چه ایرادی داشت که وقتی گفت ماشین خیلی کثیف شده بود و غیره، یه نگاه مهربون بهش می کردی، و می گفتی آخی چقدر برای شستن ماشین به زحمت افتادی. یا بعدا که اون مشاجره تموم شد و آروم شدید، تو بغلش می نشستی نازش می کردی و میگفتی عزیزم تو چقدر خوبی که بخاطر احترام به حرف مامان اون همه زحمت ماشین رو کشیدی و هیچی هم بروز ندادی. بعد یه نیشگونش می گرفتی میگفتی ای ناقلا همین کارا رو می کنی مامان اینقدر دوستت داره.

من نمی دونم اون روز شما سر چی بحث می کردید، اما همین حرفی که همسرت زده یه راه گریز از مشاجره بوده، تو میتونستی با همین دست آویز یه صحنه مشاجره رو تبدیل به یه همدلی کنی و اون مشاجره فرار کنی. بعدا با رفتارهای حاشیه ای میتونستی عاقبت قشنگ تری برای موضوع مورد اختلافتون هم پیدا کنی.

عزیزم گفتی رفتارهای زنانه بلد نیستی، خب کم کم تمرین کن که یاد بگیری. چطور یه وقتی نمی تونستی بنویسی، بعد یاد گرفتی؟ یه وقتی نمی تونستی راه بری، اونقدر تلاش کردی که یاد گرفتی؟ خب اینم یه مهارته دیگه، اینم باید تمرین کنی تا یاد بگیری.

این حرف روزنه رو باید با طلا نوشت:

نقل قول نوشته اصلی توسط roozaneh نمایش پست ها
    ما مردها وقتی یه مرد بخواد بهممون بریزه بهمش میریزیم! اما یه زن رو میذاریم به حساب زن بودنش و نرمتر برخورد میکنیم
    عزیزم ما دوستهات هستیم که داریم اینها رو بهت می گیم، وقتی ما این همه دلمون میخواد زندگی تو رنگ قشنگی به خودش بگیره، خواهش می کنم خودت هم همکاری کن.

راستی اصلا مهم نیست که کی مقصره. اصلا اصلا اصلا مهم نیست. مهم اینه که زندگیتون گرم و قشنگ باشه.

7. کاربر روبرو از پست مفید میشل تشکرکرده است .

she (شنبه 26 اسفند 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    یعنی من دیوونه ی این تاپیک زدنتم!!! پدر بدبخت رو درآوردی که!

اگه تا حالا فکر میکردم تو 70 درصد مقصری با این توضیحاتت فهمیدم 100 مقصری!
    آخه این چه طرز حرف زدنه! چه طرز برخورده!
    اگه شوهر من بود که دو روزه طلاقم داده بود! حساس ندیدی که به این بنده خدا میگی حساس!

9. کاربر روبرو از پست مفید she تشکرکرده است .

میشل (شنبه 26 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    عزیزم فکر کردی رفته لباس خریده بعدا پولشو نمیگیره چرا تا بگم برو یک چیزی بخر برمیگرده میگه فلان روز برات لباس خریدم پولشو بده برم خرید کنم

واقعا نیمتونم بهش اعتماد کنم اینو چطور باید بگم

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    وای وای تنهایی !

چیکار داری میکنی !؟

بذار یک چیز رو بدون رودربایستی بهت بگم.اگر اینطوری پیش بری نه با همسرت و نه با هیچ مرد دیگه ای خوشبخت نخواهی شد.

من ناراحتی تورو میفهمم و درک میکنم.و مطمئن باش من هم مثل تو در زندگی مشکلاتی دارم.چه با همسرم و چه با خانوادش.اما خانومی هر مشکلی راه خودش رو داره.

اما قبلش ازات سوالی دارم:
    هدفت از تاپیک زدن چیه؟صرفا درد و دله/؟یا واقعا دنبال راه حلی هستی؟

اگر دقت کنی به پستهات فقط داری گله میکنی.اگر جایی از حرفهای مارو قبول نداری بهمون بگو.و بالعکس اگر قبول داری بازهم بگو.

الان اینجا اصل مهم نیست کی مقصره و چقدر مقصره.
    مثلا ما بگیم همسر شما 40 درصد و شما 60 درصد مقصری.کمکی بهت میکنه؟فایده ای داره؟مشکل شما رو حل میکنه؟

والله به خدا نمیکنه !

این دیواری رو که بین خودت و همسرت کشیدی رو بشکن.انقدر تقصیر من تقصیر تو نکن.

باور کن به خودت بیای میبینی مهر طلاق خورده توی شناسنامه ات رو تموم شد و رفت.اونوقت تو میمونی و دل شکسته و راهی که دیگه جز حسرت برگشتن توش نیست.

تو شهر تهران از هر 3 ازدواج یکیش به طلاق منجر میشه.با این روحیاتی هم که من دارم از شما میبینیم شما ادم طلاق نیستی !

ببین خانومی

مشکل دوم شما (مشکل اول:عدم زنانه حرف زدن با همسرت) اینه که همسرت و روحیاتش رو نمیشناسی.این خودش یک هنره که قبول کن خانومی شما نداری.

همسر شما از اون تیپ شخصیتهاست که اگر کاری برای خانواده شما انجام بده بعدا حتما منت میذاره.خوب چرا به همچین ادمی رو میندازید؟این شخصیت همسر شماست. و کم هم نیستن ااقایون و خانومهایی با این شخصیت

پس سعی کن با همسرت بسته به نوع شخصیتش رفتار کنی.نه همونطور که فرهنگ خانوادگی شما و خانوادته.

همسرت رو بشناس.کنکاشش کن.یاد بگیر نقطه ضعف و قوتش رو.

چرا گذشته رو شخم میزنی؟همسر شما هر چی بوده و هست بالاخره شما بهش بله گفتی.میتونستی صبر کنی تا کارش درست بشه.خودت عجله کردی.چرا همه تقصیرها رو میندازی گردنش؟شما که با زور چاقو نشستی سر سفره عقد.....

ضمنا یکمی هم شرایط اقتصادی جامعه رو در نظر بگیر.

خب وقتی شما بهش میگی چرا امدی خواستگاری وقتی کارت جور نبود اونم به نظرت سکوت میکنه؟!نه عزیز....یه چیزی میگه تا شما رو بچزونه !

همیشه میگن هر عملی عکس العملی داره.

دوست خوبم...

اینجا یه پرانتز باز میکنم.مطمئن باش اعتیاد پدر شما صد در صد دانستنش حق همسرت بوده.و بازهم مطمئن باش در زندگی اینده شما تاثیر خواهد گذاشت.

شما و همسرت هر دو رفتار کودکانه ای دارید.حالا کمی بیشتر یا کمتر.هر دو مقابله به مثل میکنید.هر دو به بلوغ فکری کاملی نرسیدید.

یه اقای رو میشناختم.خیلی خانومش رو دوست داشت.یک روز برای خانومش یه شاخه گل خرید.خانومه گفت دستت درد نکنه عزیزم اما این گله مثل گلهای قبلی حوشگل نیست.نشون به اون نشون اقا به خاطر این حرف خانوم 20 ساله برای این خانوم دیگه گل نخریده !!!

حالا من نمیدونم و نمیفهمم دلیل رفتارهای نادرست شما در مقابل همسرت چیه.....اگر محبت میخواهی که اون داره با خریدن لباس و ..میکنه.اونم تو این گرونی.
    اگر قدرشناس نباشی پس فردا دیگه برات نمیخره.

راست میگه همسرت....چرا میزنی انقدر تو ذوقش؟

اول خداروشکر کن و بعد هم از همسرت ممنون باش.

به حرف همسرت گوش کن.بگو باشه.13 روز رو باهات میام مسافرت.

به خدا من تعجب میکنم.یکی 5 ساله ازدواج کرده و تو حسرت یه مسافرته....یک دیگه اینجوری.....

موفق باشی
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

12. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

she (شنبه 26 اسفند 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    چرا اینقدر مریم جان عصبانی هستین
    من گله نمی کنم یا درد دل من اکثر اتفاقاتی که افتاده بود بهتون گفتم که بهتر بتونین بهم بگین چه کنم عزیزم

من نمیدونم چطور باید زنونه حرف بزنم خوب شما بگید ؟؟؟
    یک مثال برام بیارین

14. کاربر روبرو از پست مفید tanhai تشکرکرده است .

maryam123 (شنبه 26 اسفند 91)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    تنهایی با همه موافقم که خیلی مقصری!!!

یکی از مثالهات را جواب می دم.
    شما و خواهرهات نشستید غذا خوردید و همسرت نشست رو کاناپه نگاه کرد؟؟؟؟

نمی شد غذاها را کمی کمتر کشید و یک بشقاب هم برای همسرت درست کنی؟
    نمی شد ساندویچت را با همسرت نصف کنی؟

شاید پول همراهش نبوده، شاید خواسته جلو خانواده تو آبروداری کنه، شاید ..... تو همسرش هستی یا دشمنش؟
    من که اگر دشمنم هم در این موقعیت قرار بگیره، غذام را باهش نصف می کنم و می گم بعد از غذا خوردن، ادامه جنگ!!

می دونی چرا بهت گفته پول نهار اون روز را بده. چون خییییییییلی بهش توهین کردی. راحت نشستی با خواهرهات غذا خوردی و اون نگاه می کرد؟
    اون پول نهارش را نمی خواسته، می خواد یک جوری اون تحقیر و توهین را جبران کنه تا دلش آروم بگیره.

خیییییییییییییلی کار بدی کردی.

16. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

she (شنبه 26 اسفند 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    تنهایی جان
    خواهر خوبم

من عصبانی نیستم.خیلی از پشت مانیتور نمیشه احساسات رو انتقال داد .من فقط دلم میسوزه.برای زندگی که ممکنه به خاطر یکسری ندونم کاریها برسه به جاهای باریک

تو هم کار خوبی میکنی که درد و دل میکنی.اما درد و دل به تنهایی برای حل مشکلت کافی نیست.بلکه باید کنارش تلاش هم برای خوب شدن زندگیت باشه.

بذار یه مثال بزنم برات

مثلا همسرت میگه من لباس خریدم برات.به جای اون حرفهایی که شما زدی میتونستی بگی:

وای عزیزم..چه لباسایی....یکی از یکی قشنگ تر.اینو ببین چقدر مثلا با فلان کفشم ست قشنگی میشه!
    چقدر زحمت کشیدی عزیزم....الهی بمیرم هرچی پول داشتی که خرج کردی.

یا وقتی خانوادت میگن همسرت بیاد و خاله شما رو برسونه شما علاوه بر اینکه از خانوادت جداگانه بخواه که در اینجور موارد بیشتر فکر کنن بعدا به همسرت هم بگو:

من نذاشتم تو به زحمت بیفتی و ببری خاله ام رو برسونی.تو خسته بودی عزیزم.

مثلا وقتی میگه میخوام عین 13 روز رو بریم مسافرت شما بگو:

چه فکر خوبی کردی عزیزم ! وای 13 روز مسافرت ! چقدر خوش میگذره.! من که موافقم اما به نظرت بهتر نیست یکی دو روز اول صبر کنیم تا هم جاده ها خلوت بشن و هم ما بتونیم یکی دو جایی سر بزنیم؟بازم هرچی تو بگی عزیز دلم.

فعلا اینا رو داشته باش.من بازم بهت سر میزنم خانومی
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

18. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

she (شنبه 26 اسفند 91)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)