سلام بر دوستان عزيز
فكر كنم كم وبيش با شرايط من اشنا هستيد... من حدود سي سالم و چهار سالي هست خارج از كشور هستم
هميشه تصميم گيري برام سخت بوده و حالا در مورد ازدواج اين سختي دو چندان شده
از نظر ذهني كاملا اشفته شدم لطف ميكنيد اگه بتونيد كمكم كنيد
من دفعه قبلي كه ايران بودم از يه دختر خانمي خواستگاري كردم و سه چهار جلسه حضوري تا من ايران بودم ملاقات و صحبت داشتيم و بعد هم از طريق اينترنت (لطفا نگيد از طريق اينترنت نميشه شناخت پيدا كرد كه من راه ديگه اي نداشتم و ندارم) بعلاوه دو سه ديدار خانوادگي در اين مدت كه من ايران نبودم
الان كه جمع بندي ميكنم ايشون خيلي از معيارهاي من را داره و متوسط ٨٠ درصد از صد در صد را ميگيره اما هنوز نميتونم قطعي تصميم بگيرم چند تا چيزي كه نگرانم ميكنه اينهاست
١) ايشون خيلي ابراز نياز احساساتي داره
٢) روابط خيلي گرمي با فاميل مثل خاله و ... دارند كه نميدونم بعد ميتونه در يك كشور خارجي زندگي كنه يا نه
٣) علرغم اينكه من ايشون را ديدم اما هنوز نميدونم چقدر دوستش دارم... ميدونم يكم مسخره است اما خوب اينجوريه ... بعضي مواقع احساس ميكنم خيلي دوستش دارم بعضي مواقع هم نه... يه حس متناقض
٤) از نظر ظاهري با توجه به اينكه من ايشون را بي ححجاب نديدم نميدونم بعدا چقدر خوشم بياد
٥) خيلي از نظر فكري نميتونم ارتباط عميق برقرار كنم اگر چه حرف هم را ميفهميم و اوقات خوبي هم با هم داريم اما بعضي اوقات فكر ميكنم ايشون علاقه زيادي به موضوعات مورد علاقه من نداره يا بالعكس... و يا اينكه بحثهامةن خيلي مسائل سطحي هست كه به من انوژي لازم را نميده
چكار كنم دوستان كه بتونم درست تصميم بگيرم
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)