خواهرم،
در مورد مسائل مالي بويژه هزينه آزمايشات، شما و همسرتون چاره اي جز پرداخت نداريد
حتما با ايشون مطرح كنيد همينطور كه اينجا نوشته ايد
بي شك در گرفتن فاكتورها و مستندات دقت كنيد و با بيمه قبل از كارهاتون صحبت كنيد كه مداركي كم و كسر نداشته باشيد/ مسلما مشكلي پيش نخواهد آمد
اما
نوع برخورد و تقاضاي شما بايد جرات مندانه باشه يعني چي؟ ( اول بريد تاپيكهاي مربوط به اين موضوع رو بخونيد، تاپيكي هست با عنوان چگونه منفعل نباشيم، بد نيست نگاهي كنيد)
تقاضا بايد صريح، روشن و ساده باشه
كوتاه بيان بشه
اول از نكات مثبت طرف تمجيد بشه
مقدمه لازم نيست! تعريف لازمه!
حتما از جملات "من" استفاده بشه : من احساس مي كنم! من دوست دارم!
به هيچ وجه تقاضاي شما حكم وظيفه طرف مقابل رو نداشته باشه ( وظيفشه، بايد انجام بده!!!) هر چند اگر وظيفه اش بود!
همراه با مقايسه و سرزنش نباشه (بقيه مردها رو نگاه كن... ببين چي كار مي كنن! اون وقت من بد بخت!!!)
در زمان مناسب مطرح بشه
در مكان مناسب مطرح بشه
عاجزانه مطرح نشه! با بدبختي و ترس و اضطراب مطرح نشه! كلمات تو رو به خدا! اگر مي شه! عصباني نشي ها! به هيچ دردي نمي خوره!
با كلماتي مثل لطفا مطرح بشه! لطفا! لطف مي كني!
حقوق فردي طرف مقابل در نظر گرفته بشه
با توجه به موارد فوق با ادبيات خودتون مي تونيد بگيد:
من هميشه از اينكه به تو تكيه مي كنم احساس خوبي دارم و خيلي خوشحالم كه هميشه تو هواي من رو داري!
(مثال بزنيد) مثلا اون روز نمي دوني چقدر احساس خوبي داشتم كه اون كار رو برام كردي! ( يه كار خوبي كه كرده) فوق العاده بود! ( مكث مي كنيد و اجازه مي ديد احساس خوبي كه داديد رو تجربه كنند)
امروز كه رفتم دكتر گفتند آزمايشاتي بايد انجام بدم فكر كنم حدودا 130 40 تومن هزينه داشته باشه كه بايد مدارك بگيريم بيمه تكميلي پرداخت كنه... اما قبلش بايد خودمون بپردازيم! لطفا اين مبلغ رو براي آزمايشات فردا برام بگذار!
در رابطه با سقط ديگه فكر نكن... سقط براي شما تبعات خوبي نداره! چه روحي چه جسمي! پس تصميم مهميه!
در رابطه با وضعيت روحي شما قبلا توضيح دادم .. اين افكار همش تو سر شما هست، طبيعي هم هست.. بذار مثل كانالهاي تلويزيون كه عوضشون مي كني... بيان و برن! وقتي يك كانال خوب اومد بشين و ازش لذت ببر... از اين افكار نترس! تو تريمستر دوم، اين افكار مي رن و ديگه نمي آيند....الان تازه داره جنين شما شكل پيدا مي كنه! يه خورده وضعيت هورموني شما به هم ريخته است...پستهاي قبلي رو در رابطه با افسردگي كه سراغت اومده بخون! اين افسردگي هيچ اشكالي ايجاد نمي كنه اگر بدوني داستانش چيه و اين تغييرات خلقي ناشي از كجاست! پس افكارت رو مديريت كن و آرامش داشته باش
كلاس موسيقي بسيار خوبه.... از امروز شروع كن!
كلاس يوگا هم خوبه...
در مورد رژيم غذايي، ورزشهاي سبك و پياده روي و ... با پزشك زنان خودت مشورت كن اما خيلي روحيه ات بهتر مي شه
با شوهرت بعضي حالات روحي ات رو در ميون بذار... اشكالي نداره! بهش بگو ناشي از سه ماهه اول بارداريه و كمي شايد خلقت تنگ باشه و تحريك پذيريت زياد باشه...
سوالي داشتي بپرس
موفق باشيد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)