بی دل عزیز
ممنون از پستتون، می خوام بگم من این پست رو در جمع بندی نظرات دوستان عرض می کنم و روی سخنم با تنها شما نیست
...
من چی بگم به مردم جامعه که فعلا در همین جا از من سوال میشه که جرا با نامزد عقدیت رابطه جنسی برقرار کردی؟ این جامعه فردای روزگار معلومه با من مطلقه چطوری برخورد خواهد کرد!!!
توقعم هم از زندگی یه شوهری هست که بره کار کنه و حداقل حقوقی داشته باشه و لااقل مرد باشه، از دید بنده وقتی اسمت میره توی شناسنامه کسی دیگه به این بهانه که تو الان نامزدی مرد نمیتونه از همه چی سلب مسئولیت بکنه، خوب چه خوب بود که تو همین دوره نامزدی ایشون تلاش می کرد برای سر و سامون گرفتن مون !!
متاسفانه وقتی مردی میاد از سردی جنسی همسرش گله می کنه همه درک می کنن ولی وقتی زنی میاد این حرفها رو میزنه همه فکر می کنن که واقعا چه افکاری در سر داری
در صورتی که رابطه جنسی جنبه روحی روانی هم داره و از ارکان تشکیل دهنده ازدواج هست و وقتی وجود نداره صد جای دیگه هم توی رابطه ات انعکاس پیدا می کنه
به علاوه 2 سال کافی نبود که ایشون خوب بشن؟ خیلی خوب من به همه دوستان میگم من 1 سال دیگه به ایشون فرصت میدم، به حمدلله زیر سرم متکا نشده ( به قول ..) عجله ای هم ندارم
حالا صبر کنیم ببینیم ایشون که مسبب اینهمه رنج و بدبختی من بوده اصلا بعد یه هفته بی خبری قراره خبری از بنده بگیره یا خیر!
من نمی دونم چرا به اونهایی که زن هاشون خیانت میکنن همه ش میگیم بهش محبت کن و حتما کم گذاشتی و ... ولی به امثال بنده میگیم توقعت زیاده ...
حتما برای جلب توجه همسر باید خیانت کرد؟
بفرمایید: بنده ایمیلی زده بودم که مبلغی پول از پول مشترک که نزد ایشون بود برام بفرستند، ایشونم ایمیل زدند که فرستادن و دارن تشریف می برند تهران!!! لابد باید بنده بهشون زنگ بزنم و برم بدرقه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)