بزارید یه ماجرایی را براتون بگم تا بیشتر دستتون بیاد .
در کتاب (اگر درست یادم باشه) جادوگران قرون وسطی می خوندم که :
کشیشی اقدام به فروش زمینهای بهشت و جهنم به خلق الله می کرد و مردم هم برای خرید زمینی در بهشت عجب استقبالی کرده بودند و بازار داغ بوده ، بنده خدایی که درک می کنه کار کشیش کلاهبرداری از مردم ساده است ، میره جلو و به کشیش میگه من زمینهای جهنم را میخوام بخرم ، اونم میگه بهشت را رها می کنی ، می خواهی جهنم بخری ، میگه آره همش رو هم میخوام و خلاصه همه رو به اصطلاح میخره ، بعد رو به خریدارها فریاد میزنه که ای مردم، من کل جهنم رو خریدم و هیچکس رو هم توش راه نمیدم
، اونوقت مجبور میشن شما را ببرند بهشت
، پس زمین از بهشت نخرید و خوش باشید و مردم هم خوشحال پراکنده میشوند و کشیش هم از رو دستی که خورده عصبانی .
بابا ، اینا سابقه تاریخی دارند ها .... البته مال اینه که مردمشون راحت فریب میخورند ، حالا برید ببینید این شرکت ایرانی چقدر خریدار جذب کرده، ایرانیا به این راحتی گول نمیخورند . !!!
حالا که جناب مدیر هرچه کهکشانه قبلاً سند زده ، اگه شما هم میخواهید ستاره بزنی به نام خانمت ، قول بده گول این کلاهبردارها را نخوری و تو تالار خوب فعالیت کنی ، مدیر هم یکی از اون ستاره ها را به شما بذل می کنند . خـــــــــوبه ؟؟
![]()

، من کل جهنم رو خریدم و هیچکس رو هم توش راه نمیدم
، اونوقت مجبور میشن شما را ببرند بهشت
، پس زمین از بهشت نخرید و خوش باشید و مردم هم خوشحال پراکنده میشوند و کشیش هم از رو دستی که خورده عصبانی .

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)