اینقدر همه برداشتشون وابستگیه منه به اون ، میشه وابستگی رو تعریف کنید؟- لطفأ
آخه من دارم میگم که ارتباطم خیلی باهاش کم شده ،حتی پیشنهاد غیر مستقیمشو واسه دیدن همدیگه رو هم رد کردم
یکی دو ماهه شاید فقط هفته ای یک بار ارتباطی باشه (چت-sms-تلفن)![]()
تشکرشده 44 در 21 پست
اینقدر همه برداشتشون وابستگیه منه به اون ، میشه وابستگی رو تعریف کنید؟- لطفأ
آخه من دارم میگم که ارتباطم خیلی باهاش کم شده ،حتی پیشنهاد غیر مستقیمشو واسه دیدن همدیگه رو هم رد کردم
یکی دو ماهه شاید فقط هفته ای یک بار ارتباطی باشه (چت-sms-تلفن)![]()
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
نوشته اصلی توسط design
دقیقاً همینیه که در شما دیده میشه ، این که نتونی یه رابطه رو قطع کنی یعنی وابستگی و درون شما برای توجیه این وابستگی هی دلیل میاره برای حفظ رابطه .
دیزاین عزیز
در یک رابطه معمولی و به دور از احساسات شما خیلی راحت میتونی فرد رو کنار بزاری یا حتی برای سالها ارتباطی نداشته باشی اما همچنان در دلت بدانی که اون از دوستان است و بودفیزیکی و شنیدن صداش و هر گونه ارتباط فعال مهم نباشه بلکه شخصیتش مهم باشه .
شما دقت کن اگر تونستی خیلی راحت بگی بی خیال و اصلاً فکرش تو ذهنت نیاد و بتونی هیچ رابطه ای نداشته باشی ، در این صورت وابسته نیستی .
آیا اینطوری هستی ؟ ما که می بینیم دنبال یک توجیه محکم برای حفظ رابطه هستی و حالا اسمشم میزاری رابطه معمولی اما خودت هم میدونی احساس و احوالت نسبت بهش معمولی نیست .
کافیه همین لحظاتی دیگر بهت خبر بده داره ازدواج می کنه ، در همون حال که میگی مبارکه در دلت غمی خواهد بود از این که چرا نباید می شد که ما مال هم باشیم !!!! و همین واگویه اگر یه آن در ذهنت بیاد یعنی این که رابطه شما معمولی نیست .
دقت کن و با خودت رو راست باش ، نترس در خلوت خودت با خودت کس دیگه ای نیست پس حرفهات را رک و صریح و صادقانه به خودت بگو .....
موفق باشی
فرشته مهربان (شنبه 27 آذر 89)
تشکرشده 14 در 6 پست
دوست گرامی به نظر میرسه شما دچار اشتباه شده باشی
من کاری به احساسات و وابستگی و اینجور حرفها ندارم
شما گفتی ((رفتار اونم سرشار از جنبه-احترام صمیمانه-انسانیت ومهربونی هست))
انسانها به راحتی میتونن پشت یه نقاب قایم بشن و شمایل اصلیشونو لو ندن
شما گفتی فقط تو فروم و اس ام اس و گاهی تلفنی رابطه دارین
ایا واقعا به این نوع ارتباط میشه اعتماد کرد!!!؟؟
به نظر میرسه ایشون فن بیان وادبیات خوبی داشته باشن و همین موضوع بیشتر نگران کننده هستش
امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیرید
انشاالله موفق باشید
Dr.jak (شنبه 27 آذر 89)
تشکرشده 44 در 21 پست
نه از اون بابت که مطمعنم ، چون شناخت من ازش منحصر به خودم نیست،هستن کسایی که از نزدیک میشناسنش و شناخت من سطحی نیستنوشته اصلی توسط Dr.jak
ضمن اینکه اونقدرام همه خصوصیاتش مثبت نیست،آدمه دیگه ایرادم داره
اون جمله من انگار اغراق امیز بوده که بقیه رو به اشتباه انداخته که رفتارش خیلی خوبه وکامله،نه اینطوریام نیست دیگه،خر نیستم که ایرادای یه نفرو نبینم.
بابت اعتماد داشتنم بهش:موضوعاتی بین من و اون پیش اومد که خیلی قبولش دارم،توی یه مشکلی کمکم کرد،که اگه اون نبود نمیدونم چی سرم میومد
تشکرشده 6,302 در 1,293 پست
دوست عزیز شما کاملا مستعد وابستگی هستید یک بار دیگه خودتون جمله هاتون رو بخونید شما به خاطر یک ارتباط نتی و تلفنی که هنوز فرد رو ندیدین این همه اصرار و توجیه دارین برای حفظ رابطه . تمام این ها خود نشانه وابستگی شماست . تصور کنید که ارتباطتون بیشتر هم بشه اونوقت دیگه واقعا براتون سخت تر خواهد بود و حاضر نیستین رابطه رو قطع کنید .
baran.68 (شنبه 27 آذر 89)
تشکرشده 462 در 208 پست
design عزیز
گفتی که می خوای یه دوستی معمولی با جنس مخالفت داشته باشی ،
اگر بتونی یه ارتباط سازنده با جنس مخالفت داشته باشی و بتونی
مدیریتش کنی خیلی خوب خواهد بود. البته قضیه دو جانبه هست ،
ایشون هم باید این ظرفیت رو داشته باشن! (در مورد دوست شما هنوز نیاز به تست
گرفتن داره!)
دوستی معمولی با جنس مخالف شرایطی داره ، که اگر شما به همچین
ارتباطی تمایل داری ، باید ببینی این شرایط رو داری و می تونی در همین حد هم نگهش داری؟! :
"در این ارتباط احساس عشق و هوس و جاذبه وجود نداره ، فقط حس احترام هست و مهر ،
دوست شما اگر 10 روز هم تماس نگیره شما شکایتی نداری و عصبانی نمی شی چون
اصولاً برای تماس گرفتنش منتظر نیستی، میزان دیدارها حداکثر 1 بار هر 2 یا 3 ماه
در مکان های عمومی و عموماً به دلیل حال و احوال یا موضوعات کاری و در زمانی کوتاه ،
تماس های تلفنی بسیار کم و کوتاه مثلاً حداکثر 1 بار در ماه و 15 دقیقه حول محورهای
غیر احساسی ، اگر دوست شما ازدواج کند یا دوست دختر پیدا کند
برای شما بی تفاوت است ، شخص مقابل پیشنهاد ارتباط بیشتر به شما نمی دهد و
شما را تحت فشار نمی گذارد ، ذهن شما از ایشون پر نیست"
در کل دوستی سازنده با جنس مخالف ،برای شما مشغله فکری تولید نمی کنه و زندگیتون رو
فلج نمی کنه
پس از اطمینان از خودتون ، باید فرد مقابل رو تست کنید و بهترین راه تست این هست
که ببینید چقدر در میان صحبت هاشون بحثهای احساسی رو به میان می کشن!
که اگر احساسی برخورد می کنن مردود می شن و در هر جای رابطه شما
باید توانایی این کات کردن رو داشته باشید!!!
در کل این نوع ارتباط رو توصیه نمی کنم چون :
1) "مدیریت این روابط بسیار سخت هست و ظرفیت و خودکنترلی بالایی را
می طلبد " چون از هر 1000 مرد شاید 1 نفر توانایی ادامه ارتباط بدون چشمداشت را داشته باشد.
و در ثانی چه ضمانتی هست که در میانه راه خودتان یا او وابسته نشوید؟؟؟!!!
تذکر >>>>>>>> وقتی احساس به فرد مقابل دارید نمی توانید دوستی معمولی داشته باشید.
آیا این شرایط رو در خودتون و ارتباطتون می بینید ؟ به تذکر دقت کنید!!!
![]()
![]()
*nadia* (شنبه 27 آذر 89)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
سلامنوشته اصلی توسط design
ارزش امتحان كردنشو نداره، چون هزينه اش خراب كردن زندگي خودته
اون شخصيت وابسته ساز هست،و بيشتر زندگي ديگران را ويران مي كند.
تو شخصيت وابسته اي و زندگي خودت را ويران مي كني.
ما هيچكدام را تاييد نمي كنيم.
اين نشان دهنده اهميت شما برايش نيستيد. بلكه نشان دهنده اينست كه روش وابسته سازي خود را كامل كند.نوشته اصلی توسط design
به خاطر اينكه تا همينجا هم استارت مشكلات بزرگي برات زده شده. نكنه كه يادت رفته براي چي اين تاپيك را باز كردي. بايد قطع كني چون در اين رابطه ضرر دهي داري. آنهم نه مالي يا ... بلكه زندگي ات رو داري مي بازي.نوشته اصلی توسط design
نوشته اصلی توسط design
نوشته اصلی توسط design
نه ، اصلا نمي تونه مفيد باشه ، به عكس براي شما خيلي هم ضرر داره. (در تئوري ضرر نداره، در عمل مي بينيد كه تاحالاش هم ضرر داشته)
خودت هم مي دوني اين بخش صبحتهايت يك مكانيسم عقلاني سازي براي پرداختن به احساساتت هست.
شما اگر مشورت خواستي در رابطه با ازدواج و خواستگاري.... ، لازم نيست كه از يك دوست پسري كه وابسته احساسي به او هستي كمك بگيري تا نتواني با مشكلات اين رابطه چه كار كني.
تشريف بياوريد در همين تالار من و همه اين اعضاء به اتفاق قول مي دهيم كمكتون كنيم.
اگر ما را هم مناسب نديديد، هر متخصص روانشناس يا مشاوره خانواده اي به شما كمك مي كند كه در زندگي تصميمات مهمتون را بگيريد.
نياز نيست كسي را كه تا همين جا موجب وابستگي اتون شده را حفظ كنيد كه شايد يك روزي ،يه جايي ، در يه مسئله اي ، شايد كمكتون كنه.
مدیرهمدردی (شنبه 27 آذر 89)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
مدیرهمدردی (دوشنبه 25 مرداد 89)
تشکرشده 44 در 21 پست
از صحبتها،پیشنهادها،راهکارها ی همه استفاده کردم ولذت بردم از اینکه اینهمه درکم کردین وجوابمو دادین و بینهایت سپاسگذارم.
خوب تصمیممو بگیرم که اگه هی لفتش بدم،احتمالأ جمیعأ میاین خفم میکنین![]()
راه حل:
1.به دلیل تصمیم دوستان مبنی بر قطع رابطه واینکه نمیتونم خودمو به قطع رابطه راضی کنم،فکرکنم باید موضوعو حل نشده رها کنم ودیگه درموردش فکرنکنم.
2.مبارزه باخودم :میدونین تو این موضوعات دقیقأ احساس میکنم مشکل از منه-این منم که بی جنبه تشریف دارم-که از کاه،کوه ساختم-اصرارمم واسه همینه-که خودمو ثابت کنم-احساسمو کنترل کنم-با خودم مبارزه کنم-چون دفعه اولمم نیست و دفعه اخرمم نخواهد بود-باید اینو یاد بگیرم که اگه کسیو قبول داری-دوسش داری-لزومأ نباید عاشقش بشی-نباید خیال پردازی کنی-باید خودمو بسازم-والا ،اینو بیخیال شم-باز پس فردا مثلا در محیط کاری از ارتباط دوستانه یه همکار-من باز بی جنبه بشم و عاشقش بشم؟!!-اینطوری که نمیشه-باید خودمو قوی کنم -نه اینکه به جای اصلاح مشکل خودم صورت مسئله رو پاک کنم!!! (اصلا عادت به فرار ندارم)-باید بذارم گذر زمان به ارامی همه چیو حل کنه.
یه موضوع دیگم هست که اون الان فهمیده دوسش دارم(باوجود پنهون کردن من)،بهمم گفته احساساتی نشو-(خودشم یه جورایی تحت تأثیر قرار گرفته) ، از سر رو کم کنی ،باید نشونش بدم ،نه حاجی از این خبرا نیست (تا از خودخواهیشو ادعاش کم شه:D)
یه چیز دیگم اینکه ادم از هرچی منع شه ،جذب شه،من الان هرچی بخوام ازش دورشم واسم بدتر میشه وبیشتر فکرشو میکنم(این دیگه جزء اخلاقمه وخداروشکر خودمو خوب میشناسم)،واسه همین باید عادی رفتار کنم،این مبارزه منه با نفسم،واسم دعا کنین
،قول میدم یه مدت دیگه بیام و موفقیتمو اعلام کنم
_ضمن اینکه اگه شرایط یه طوری شد که دیدمشو و پسر خوبی بود-شاید باهم ادامه دادیم :cool: (باهم و نه یک طرفه)
تشکرشده 462 در 208 پست
یعنی می خوای باهاش بمونی و عادی رفتار کنی؟؟؟؟نوشته اصلی توسط design
شخصیت "وابسته ساز" با اعمالش نمی ذاره شما بتونی عادی رفتار کنی
ادامه دادن یک رابطه بی هدف با مردان جز آلت دست شدننوشته اصلی توسط design
و وسیله سرگرمیشون شدن چیز دیگه ای نیست!
کاش این حرفی که مدیر به شما گفت (اینکه اون یه شخصیت "وابسته سازه" !)
رو ،در مورد مشکل من بهم می گفت.
این همون چیزی بود که من دنبالش بودم ، که بفهمم اون آدم شخصیتن چه جور آدمیه تا بفهمم چه عکس العملی باید داشته باشم ولی .....
این تیپ افراد اغلب از یک ترکیب عملکرد "چند گام جلو ، یک گام عقب "
استفاده می کنن و به مرور که وابستگی شما زیاد شد عقب گردشون رو زیادتر می کنن !
به مشکل من یه نگاهی بنداز http://www.hamdardi.net/thread-3439.html
که البته باز هم ادامه داشت
design عزیز، شخصیت وابسته ساز اینطور عمل می کنه: (مثال با مواد مخدر)
به شما مجانی مواد می ده تا معتاد بشید بدون اینکه بفهمید و بعد
می کشه کنار ! حالا که معتاد شدید این شمایید که می دووید دنبالش و اون می تونه شما رو وادار به انجام هر کاری بکنه، هر کاری !!!!
حالا دوباره فکر کن ببین بازم می خوای با همچین آدمی ادامه بدی؟؟؟؟
به تجربه می دونم راه قطع این جور روابط ، قطع ناگهانی و کامله! طوری که
خودتم دیگه نتونی بهش دسترسی پیدا کنی!!! اذیت می شی ولی راحت می شی
شما به این دلیل انتخاب شدی چون آدم محکمی هستی و اون می خواد شما
رو به زانو در بیاره !
![]()
![]()
![]()
*nadia* (شنبه 27 آذر 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)