در جهت رووومانتیک سازی تالارتلاش برای عشقولانه شدن....وقتی پرستوهای مهاجر با امدن فصل بهار به اشیان باز میگردن من به یاد تو میافتم ..پس کی برمیگردی؟؟؟؟خوب از رو برو دیگه بهار و تابستون و پاییز و زمستون اومدن و رفتن اما تو نوچ..
خوب نیا ما هم هی برا خودمون توجیه میکنیم که باید امادگی لازم رو کسب کنیم..بگذریم امادگی که هیچ دبستان و راهنمایی و دبیرستان رو هم رد کردیم..دانشگاهمون هم تموم شد اما باز نوچ خبری نیست...:)
بیخیال ما بانک احساسی خود رو با چیزای دیگه پر میکنیم...
سبزی پلو با ماهی شب عید دیگه خوبه..بعد از یه خونه تکونی اساسی که همش هم رو دوش خودت بوده این سبزی پلو میچسبه..:R
اما وقتی میرسی خونه مادرجان ازت میخوان زود سبزی پلو رو بپزی چون داره موهاشو رنگ میکنه و نمیتونه و...
ایرادی نداره بازم میشه
با 3تا ماهی قرمز و خوشگل که خیلی ناناز تو تنگ وول میخورن..خوب اونا هم امروز توسط یه گربه فرصت طلب میل شدن و تنگ الان خالیست..عیبی نداره بازم میشه بانک احساسی رو پر کرد..
دیدار فامیل و اقوام میتونه خیلی خوب باشه..البته حیف که اونقدرها عیدی گیرت نیومد..مهم نیست..سبزه چی؟سبزه که دیگه خوبه که..نه گربه میخورش نه کم میاد...اوه یادم باشه سیزده بدر به عادت معهود همیشه یواشکی سبزه ای گره بزنیم و ...:)
شما هم عشقولانه باشین..لبخند بزنید حتی اگه شوهرتون غرغر میکنه لبخند رو فراموش نکنید اگه شوهرتون داره از دست پختتون ایراد میگیره یا اینکه چرا پدرت تو عید دیدنی تحویلش نگرفت یا چرا باجناقش خیلی پز میده یا چرا تو موهات بیرون بود...ایرادی نداره لبخند یادتون نره
البته بنا به چیزایی که من دیدم همیشه ازاین لبخند استفاده نکنید چون ممکنه همین لبخند ژکوند نتیجه عکس بده و رو اعصاب همسرتون بره و دیگه واویلاپس توصیه اکید اینکه قبل از استفاده از لبخند کاملا به عواقب احتمالیش فکر کنید
لطف عالی متعالی..عشق عالی مشتعل..نوروزتان پیروز..هر روزتان نوروز...

تلاش برای عشقولانه شدن....وقتی پرستوهای مهاجر با امدن فصل بهار به اشیان باز میگردن من به یاد تو میافتم ..پس کی برمیگردی؟؟؟؟خوب از رو برو دیگه بهار و تابستون و پاییز و زمستون اومدن و رفتن اما تو نوچ..
..عیبی نداره بازم میشه بانک احساسی رو پر کرد..
پس توصیه اکید اینکه قبل از استفاده از لبخند کاملا به عواقب احتمالیش فکر کنید
[size=x-large]

هر چی باشه حاکم بلا منازع صندلی داغ شمایی (
علاقه مندی ها (Bookmarks)