تشکرشده 556 در 137 پست
قَالَ وَ مَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّآلُّونَ﴿حجر۵۶﴾کیست که مأیوس شود از رحمت پروردگار به جز گمراهان
ویرایش توسط شهراز : جمعه 19 اردیبهشت 93 در ساعت 02:29
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
شهراز نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــگو ما خودمون.....
باشه باشه تو میخایی من بگم دعا دنبال شهراز بوده و شهراز دنبال دعا نبوده ؟؟!!!!
ولی من نمیگــــــــــــــــــــم![]()
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 556 در 137 پست
سلام
باشه فرشته جان
پس خودم میگم...
من همیشه برای داشتن ازدواجی موفق دعا میکنم و دراین مورد قانون جذب کار میکنه، یعنی دعاهایی رو که برای ازدواج خوب باشه ناخواسته پیدا میکنم!!!!!!!!!!!!
خیلی مهمه آدم 30،40 سال باقی عمرش با کی باشه، کلا ازدواج و انتخاب کردن یک فرد نگرانی خاص خودشو داره که دعا در این زمینه بهم آرامش میده...
آقا اصلا دوستان همگی برام دعا کنن![]()
قَالَ وَ مَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّآلُّونَ﴿حجر۵۶﴾کیست که مأیوس شود از رحمت پروردگار به جز گمراهان
.saber. (سه شنبه 20 خرداد 93), ammin (چهارشنبه 24 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 20 اردیبهشت 93)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
اقای فرهنگ شما میگی:(نقل قول نشد یعنی بلد نبودم)
"هدا،اگر قرار باشه،با سریال ناخودآگاه آدم عوض بشه،نظرت راجع به تلوزیون چیه که
در زمانی سریال های جنایی می ذاشت؟سالانه خودرو باعث مرگ چند هزار نفر
می شه،نظرت چیه کلن از دور خارج بشن؟
از همین سریال هایی که می گی یکیو نام ببر که خیانتو به عنوان فعل مثبت
یاد کنه،یا آخر فیلم هنرپیشه،عاقبت بخیر شده باشه.نشون دادن فعل منفی
به معنی رواج دادن نیست،بلکه محض عبرت می ذارن.اگر کسی،برداشت
متفاوت می کنه مشکل خودشه.ما م اینجا تاپیک داریم که رابطه های دوستیو
می ذاریم که عبرت برای دیگران باشه،یکی میاد تاپیکو می خونه،به جای عبرت
حوس می کنه تجربه کنه،اشکال از تاپیکه یا خودش؟ "
خیلی ها این فکرو میکنن چون اخرش منفی هست و اتفاقای بدی میافته و حتی ابروی خیانت کاران میره
ولی این در حالیه مثلا از 100 قسمت فیلم 90 قسمتش اینو نشون میداد که این دونفر دارن لذت میبرن و لحظات عاشقانشون رو نشون میداد در حالی که فقط چند قسمت اخرش
مربوط به نتایج بده این کاره و تلخه ...جالبش اینه که از بازیگررای خوشتیپ و الگو هم برا نقش خاین استفاده میکنن
کسی که داره این فیلمو میبینه حتی اگه بدونه و اگاه هم باشه که این فیلم اثر مثبتی نداره ناخوداگاره ساختار ذهنی براش ایجاد میشه
که این ساختار پنهان میمونه و ممکنه زمانی تبدیل به فعل بشه شاید هم نشه ولی ایجاد میشه.
مثلا خود من قبلا چیزی به عنوان خیانت تو ذهنم نبود ولی الان انتظارش رو دارم تو دورو بریام تو خانواده از بس خیلی مطرح میشه این ساختار ت ذهنم ایحاد شده
شاید اگه رسانه ها نبودن این همه بین مردم رایج نمیشد و در حد چند مورد و به حالت پنهانی میموند اما الان این یک موضوع و مشکل اجتماعی هست که همه باهاش اشنان
که نتایج کار رسانه ها بوده عادی شدنش .متاسفانه من تا حالا نشنیدم کسی بگه سریال عشق ممنوع رودیدم و عبرت گرفتم و چقدر وحشتناکه نتیجه خیانت ولی از اونایی که این فیلمو میدیدن شنیدم که میگفتن چقدر جذاب بودن چقدر عاشق هم بودن زنه خب حق داشت با پسره دوس باشه - منم بودم همین کارو میکردم!!!!!!!
حالا اگه کسی اگاهی نداشته باشه که دیگه چه به روزش میاد جای بحث داره.
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 603 در 163 پست
سلام
اول می خوام درخواست کنم:
لطفا مخاطبین این صحبت من این نوشته ی منو با تندی یا عصبانیت نخونن
سپاس گزارم
مدتی صبر کردم تا زمان بگذره از حرف من و شما بعد جواب بدم
بانو صبوری نه، تند نرفتم ی مثالی می زنم (چیزی که واقعا ناراحتم کرد و باعث گفتن اون صحبت شد را می گویم تا دلیلش را بدانید)
از ماه مبارک رمضان سال 92 یک ختم قرآن باز هست (توسط بانو صنا آغاز شده)
امسال شما پیش ثبت نام برای ختم قرآن ماه مبارک رمضان سال 93 را از چندیدن ماه قبل آغاز کردید
در ابتدا خیلی برام جالب بود فردی با چنین اعتقاد و بینشی، ستودنی بود و هست (ب شما برای این اعتقاد زیبا تبریک می گم)
من مدتی در سایت فعالیت نداشتم و می شود گفت تاپیک ختم قرآن در جای خود متوقف شد
تا اینجا چیزی برای ناراحتی نیست درسته؟
حالا از این منظر به این تاپیک ها نگاه کنید
چرا یک ختم قرآن باید قریب به یکسال از آغاز آن بگذرد اما هنوز نصف نشده باشه؟ با وجود این لیستی که شما نوشتید یعنی افراد معتقد در سایت حضور دارن
ناراحت می شوم می بینم فقط خواندن قرآن را برای یک ماه خاص می خواهیم
ناراحت می شم می بینم از ماه ها پیش ب فکر خواندن قرآن برای یک ماه خاص و یک زمان محدود هستیم
من نه بچه مذهبیم نه به گرد پای شما عزیزان در اخلاق و معرفت و مسائل اعتقادی می رسم و یک سوال از شما بزرگواران دارم چرا ما بچه مسلمونا فقط ماه مبارک رمضان ب یاد این کتاب و خواندنش می افتیم تو این ماه سعی در دروغ نگفتن و غیبت نکردن و ... داریم؟
هر وقت گرفتار می شویم یاد دعا و نیایش می افتیم
هر وقت فرد بیماری را می بینیم یاد شکر کردن می افتیم
خدا را می خواهیم برای رفع مشکل هایمان و بس!
اگر مشکلی در زندگی (من) نباشد شاید هیچگاه یاد اون بالایی نیفتم؟ ):
خانم صبوری، نفس کار شما بسیار خوب و زیباست
ایکاش همانطور که در امضای خود لینک تاپیک خود را گذاشتید و دوستان را برای پیش ثبت نام دعوت کردید در گوشه هم دوستان را ب خواندن روزانه و یا هفتگی یک جز از این کتاب آسمانی دعوت می کردید
(این است که می گویم هر کسی از راه می رسد تاپیک ایجاد می کند، بانو صبوری من در صحبت قبلیم نامی از شما نبردم اما شما واکنش تندی نسبت به من داشتید اگر مرا جزئ یکی از الگوهای خود در تالار می دانستید حتما در پیام خصوصی عیب مرا به من گوشزد می کردید نه با واکنشی تند؟ این یک سوال است مگر روی صحبت من با شما بود که شما اینگونه واکنش نشان دادید؟)
و در آخر باید خدمت شما عرض کنم لطفا اسم من را از لیستتون حذف کنید چون 61 حزب از ختم قرآن ماه مبارک 1434 باقی مونده و تصمیم دارم تا پایان ماه رمضان 1435 این 61 حزب را بخونم
اگر جسارتی کردم از همه بزرگواران عذر خواهی می کنم
[SIGPIC][/SIGPIC]
فرداي قيامت كه گرفتار ترينيم
وحشت زده و بي كس و بي يار ترينيم
آنقدر طرفدار من و توست ابالفضل
انگار نه انگار گنهكار ترينيم
السلام عليك یا ابا الغوث
ویرایش توسط .saber. : سه شنبه 20 خرداد 93 در ساعت 21:14
reihane_b (جمعه 13 تیر 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
خداوکیلی شما زنا جنستون خرابه راست میگنچقدی حساس و حسودی تو دختر البته این کلیه.
حالا اینارو ولش کن دیشب یه حرکتی انجام دادم خیلی خیلی از خودم خوشم اومد و یه کف مرتب برای خودمتوی صف بودم اخر صف 3تایی نون بگیرم دوستم توی صف کامل بود بهم چندبار اشاره کرد و گفت چنتا میخوای برات بگیرم گفتم نمیخوام 2یا 3بار گفتش ولی قبول نکردم طرز فکر اینه چون اخلاقی نیست اینکارو انجام بدم بدون نون برم خونه برام بهتره تا اینکه بدون رعایت صف نون بگیرم.
واقعا داستانی داره این نون خریدن شب هم باشه و نزدیکه تمام بشه واقعا دیدن داره یا وقتی جنگل میریم یا حتی توی پارک های بازی کودکان آشغال ها را میریزن کنارشان و جمع نمیکنن خود من خم میشم جلوشون و جمع میکنم میندازم توی سطل آشغال چون این حرکت یه وظیفه: انسانی,دینی و میهنی محسوب میشه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
parsa1400 (جمعه 06 تیر 93), مدیرهمدردی (جمعه 06 تیر 93), مصباح الهدی (جمعه 06 تیر 93),آرام دل(شنبه 07 تیر 93), بی نهایت (جمعه 06 تیر 93), دختر بیخیال (جمعه 06 تیر 93), شیدا. (شنبه 07 تیر 93)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
گفتم که ازهمدردی صبوربودن رو یاد گرفتم وگرنه.....![]()
قبل ازاینکه وارد تاپیک شم (بهترین درسی که از همدردی گرفتم)وقتی اسم فرهنگ27 رودیدم پیش خودم گفتم یعنی جناب فرهنگ چه درسی گرفتن که میخوان توی نیم خط بنویسن...اماوقتی وارد شدم دیدم نخییییر....ایشون اون دانشجوی ته کلاسن که نظم کلاس رو بهم زدن وباید تاآخر کلاس واسه تنبیه یه گوشه سرپا بایستند!!!!....اما چطوره بجای این کارجناب مدیر بقیه اشتراکشون رو به اشتراک خاله قزی که خدایی حقشونه اضافه کنن اینجوری شماهم نمره تون رو میگیری![]()
ببخشید نمیدونستم چطور این پست رو توی تاپیک کل کل ببرم.
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
khaleghezey (چهارشنبه 11 تیر 93), reihane_b (جمعه 13 تیر 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 11 تیر 93), شیدا. (چهارشنبه 11 تیر 93)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
پاییز جان فکر کنم هممون به خانم آقای خاله قزی با این پستشون حسودیمون شده. یک سال اشتراک آزاد!!!!!!!!بالاترین جایزه بوده تا حالا!
البته واقعا حقشونه! آقای خاله قزی بابت این هدیه بهتون تبریک ویژه می گم.
نکته: آقای خاله قزی من شارژ انجمن آزاد نمی خوام ها!!! یک وقت زحمت نکشید از شارژتون به من بدین!!!
ولی اگر خیلی اصرار کنید دیگه چاره ای ندارم. برای اینکه ناراحت نشید قبول می کنم. ولی یک سال زیاده .6 ماه برای من کافیه. 6 ماه دیگه هم برای پاییز جان
خیلی ممنون از لطفتون
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
تشکرشده 2,704 در 676 پست
بچه ها به خط میخواییم برا مینوش صلوات بفرستیم وبراش دعا کنیم
حالا یه کف مرتب
مینوش سلام تورو خدا تو این ماه دل شکسته نباش با با اومدیم مهمونی تلخش نکن خوشحال باش بخند ببین چه مهمونی قشنگیه بهترین آهنگارو برامون گذاشتن همه بهترین لباساشونو پوشیدن چه غذا هایی چه شربتایی چه سفره ای چه احساسات قشنگی تازشم تمومی نداره تا سحر ادامه داره و فردا از اول . هرکسم بخوابه پاداش داره هر کی هم از خوشی بزن زیر گریه بازم پاداش داره . کتاب سخن گو بهترین داستانشو بهترین وعده هاشو برامون میگه . من که نه شب نخوابیدم
مینوش برای شما و چند نفر دیگه مخصوص دعا کردم انشالله خوشبخت بشی و مداد رنگی سرنوشت برات رنگین کمان نقاشی کنه .
خوشبختی تو خونه ست برو از پدرت دعای خیر بگیر بگو دعات کنه میگن دعای اونا معجزه ست
فرشته اردیبهشت (سه شنبه 17 تیر 93), مصباح الهدی (دوشنبه 16 تیر 93)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
آقای محمد 93 از اینکه عزیزتون حالشون خوبه خوشحالم.
متنتون واقعا برای من تاثیر گذار بود. هر چند که زیر پستتون تشکر زدم؛ولی خواستم باز هم جداگانه ازتون تشکر کنم. واقعا تو مسیری که بودم سست شده بودم ولی متنتون ارزش مسیرم را بهم یاداوری کرد و خیلی انگیزه گرفتم.
سلامتی بزرگترین نعمت الهی است کسانی که به هر نوعی به بندگان خدا برای حفظ این نعمت کمک می کنند،بزرگترین خدمت را انجام می دهند.
اما آقا محمد حتما لازم نیست شما خودتون پزشک بشید یا در این مسیر قرار بگیرید. به نظر من معلمی که باعث میشه چنین شخصی با اون خصوصیاتی که ذکر کردین به جامعه وارد بشه، ارزشش به مراتب بیشتره.چه بسا که یک معلم خدمتگذاران بیشتری به جامعه هدیه کرده باشه.
بعضی معلمان من اثرات انکار ناپذیری روی من گذاشتند که هرگز فراموشم نمیشه.
من خودم اگر ببینم تو همین مسیرم نتونم بنا به شرایط جامعه و ازدواج و... قدم بردارم،حتما شغل معلمی را انتخاب می کنم. که مدتی بود این موضوع توی ذهنم بود اما اساتید و معلمان خودم بهم می گفتند حیفه همین مسیر را ادامه بده. متن امروز شما هم بهم انگیزه داد که با توکل به خدا همین مسیر را برم.شاید در کنارش معلم شدم. شاید هم در آینده مدرس دانشگاه.
راستی شاید بتوانید چنین فرزند خدمتگزاری تحویل جامعه بدهید یا یاریگر چنین فردی در زندگیتون باشید که این ارزشش بسیار بیشتر هم هست.
مهم نیته! و مهم تر صداقت در نیته. تا اونجا که بشه با عمل به نیتتون صداقتتون را در خدمت به خلق خدانشون بدین. بقیه اش مهم نیست خداوند تو پروندتون ثواب کل نیتتون را می نویسه.
با آرزوی موفقیت برای شما
اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرطبدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای
یا ضامن بی ضامن ها...!!!
حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛
کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟
با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
parsa1400 (دوشنبه 16 تیر 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)