سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....![]()
تشکرشده 4,203 در 1,431 پست
سلام ما رو هم به خدمت جناب آرمان عزيز برسونيد.....
ايشالا هميشه موفق و مويد باشند....![]()
parnian1 (دوشنبه 28 دی 88)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام
امیدوارم که باز هم چون گذشته همه ما بتوانیم از خدمات، خلاقیت ها و هنر ایشون در تالار همدردی بهره بگیریم.
برایشان آرزوی بهروزی داریم.![]()
مدیرهمدردی (دوشنبه 28 دی 88)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام اعضا تالار من از فردا تالار مي روم از همه دوستان در تالار همدردي خداحافظي مي كنم برايتان ارزوي سلامتي مي كنم به اميد ديدارچند وقت در تالار بودم براي من افتخار بودمن از تالار رفتم صندلي داغ همكار من خانم باران 68 هدايت مي كند
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام من از تالار مي روم مي خواستم از دوستان خوبم در تالار همدردي خداحافظي كنم براي من در تالار افتخار بوداعضا تالار به مدير همدردي كمك كنيد دلم براي شما دوستان خوبم در تالار تنگ مي شود براتون ارزوي سلامتي و توقيق ارزو مي كنم من در تالار دوستان خوب زياد پيدا كردم من در تالار از دوستان در تالار از تجربيات ياد گرفتم باز هم از دوستان خوبم در تالار خداحافظي مي كنم
به اميد ديدار![]()
محمدابراهیمی (پنجشنبه 29 بهمن 88)
تشکرشده 165 در 92 پست
سلام محمد ابراهیمی عزیز
حالا که تصمیم دارید از تالار برید ازتون خواهش دارم که هر چند وقت اگر میتونید سری به تالار بزنید و کاملا ما رو فراموش نکنید
هر جا که هستی موفق باشی![]()
محمدصالح (چهارشنبه 28 بهمن 88)
سلام محمد جان
ما در تالار به وجود شما نیاز داریم. انشاء الله باز هم بتوانیم در خدمتتون باشیم![]()
مدیرهمدردی (پنجشنبه 29 بهمن 88)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
والله بنده نیز خیلی دلم میخواهد بروم توی ترک. چون پاک از همه چیز افتاده ام. ولی واقعیت این است که هر بار دو روز نمی آیم توی تالار به شدت استخوان درد میگیرم و از درد هی به خودم میپیچم و... خلاصه اینکه مجبورم باز پاشم بیام پای بساط کامپیوتر و اینا.
فکر کنم باید خودمو ببندم به تخت، یا خونمو عوض کنم یا اینکه بژنم این کامپیوتر لامشبو بشوژونم.
شده عین تخمه! زنو از شوهر و شوهرو از زن جدا میکنه! بد بلاییه! بلای خانمان سوزه دیگه
اگر کارهای فوق جواب داد که خدا حافظ. خوبی بدی دیدید حلال کنید.
اگر جواب نداد که حالا حالاها در خدمتتون هستیم![]()
بی دل (جمعه 30 بهمن 88)
سلام بی دل گرامینوشته اصلی توسط بی دل
عجب تا قبل از دیدن این عکستون فکر نمی کردم که سالمندان هم در تالار عضویت دارند![]()
مدیرهمدردی (شنبه 01 اسفند 88)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
آقای مدیر! فکر کنم نمره عینکتون... خدایی نکرده!
یه بار دیگه با دقت ببینید! اعتیاد آدمو به این روز میندازه![]()
بی دل (پنجشنبه 29 بهمن 88)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شوخ طبعی شما دو نفر واقعا برای من جالب است و امروز چند بار به وجد آمدم .نوشته اصلی توسط بی دل
وتا به حال فکر می کردم تنها سارا و بی بی ، همتا جدلهای طنازانه هستند!
ani (پنجشنبه 29 بهمن 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)