داغونِ داغون بودم ها
از سردرد و افت فشار و سرما و خستگیِ اون همه کاری که روی سر آدم آوار میشه ،
من نمی دونم این بانک ها ، کارمند ها رو برای 8 ساعت کاری در روز استخدام می کنند و یا برای 24 ساعت کاری ؟
آخه وقتی هم می گی جناب ، قربان ، آلو ، شفتالو ، این که شما از یه کارمند انتظار داری در آنِ واحد هم عملکرد پرداخت 60 تا شعبه رو آنالیز کنه هم درصد ریسکشون رو بسنجه و اونهایی که توی رنج نیستند رو مکاتبه کنه ، بعدش هم ارباب رجوع نور چشمی رو مثل جناب حضرت عزرائیل بالای سرت وایساده و داره حرف زور میگه که: بانک مرکزی گفته تا 10 میلیون تومن وام ضامن نمی خواد چرا بانک شما واسه یه وام ازدواجی سه میلیون تومنی ضامن می گیره؟ این جوری من اصلا وام نمی خوام مگه چقدر دارید می دهید؟
همون لحظه کارش رو با لبخند انجام بده با خنده و خوشحالی هرچقدر زور میگه و توهین میکنه رو با متانت آروم کن ، انجام بده و بخشنامه زمان مامان بزرگ کوروش رو از موزه بانک براتون استعلام بگیره که "است" درسته یا "هست" ، کارِ حضرت فیل هست ، نه این بالهای صداقت مچاله شده !!!!!!!!!
اون وقت جواب هم می شنوی خانوم نمی رسی صبح تا ظهر انجام بدی برو ناهارت رو بخور بیا تا ساعت 10.30 شب میتونی واسه اضافه کار بمونی
آخه یکی نیست به اینها بگه اضافه کار بخوره تو سرتون ... اضافه کار نمی خوام ، می خوام برم خونمون تا به زندگیم برسم ... من کار می کنم واسه زندگیم ... همین قدر هم خدا رو شکر ....
ای خداااااااا ... ناشکری نمی کنم ها .... ولی یه خرده خسته شدم دیگه .... دلم خواست بیام حرف بزنم یه خرده سبک بشم دیگه ....

نبينم غصه بخوري!!! فداي دل نازكت برم من!

علاقه مندی ها (Bookmarks)