خدایا .......................
تشکرشده 1,494 در 483 پست
خدایا .......................
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
Shadi2 (یکشنبه 16 آبان 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (یکشنبه 16 آبان 95)
تشکرشده 166 در 90 پست
خدای من
شکر میکنم تورا به خاطر نعمت هایت...
خدای من خسته و بریده ام
کمکم کن تا با بغض و اندوه و خشم تصمیم نگیرم.خدایا کی تمام می شود تلخی بی پایان من
Shadi2 (یکشنبه 16 آبان 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (یکشنبه 16 آبان 95)
تشکرشده 2,695 در 688 پست
من نیومدم باهات درد ودل کنم
فقط اومدم بگم دست از سرم بردار نه خیرت میخوام نه شرت من به حال خودم بزار دیگه چی از جونم میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گند زدی به زندگیم هر بلایی خواستی سرم اوردی خودت خسته نشدی؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
وقتی خستم ،،،
چه حالی داره گریه تو لحظه هایی که به یادت،،،، هستم
می دونی غیر تو پناهی ندارم و خیلی خالیه ،،،،،دستم
منم مثل کبوترها ،،، دل به آسمون ِ محبت ات ،،،، دادم
Shadi2 (یکشنبه 16 آبان 95), zolal (سه شنبه 09 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95)
تشکرشده 273 در 107 پست
خداوندا:
نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی
و نه آنقدر بدم که رهایم کنی …
میان این دو گم شده ام
هم خودم و هم تو را آزار می دهم …
هر چه تلاش کردم نتوانستمآنی شوم که تو می خواهی
و هرگز دوست ندارمآنی شوم که تو رهایم کنی …
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد
اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن ...
ویرایش توسط Shadi2 : یکشنبه 16 آبان 95 در ساعت 10:16
zolal (سه شنبه 09 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (یکشنبه 16 آبان 95)
تشکرشده 180 در 79 پست
خدایا تمام گناهان منو ببخش و بیامرز....خدایا من که جز تو کسی رو ندارم...پس خودت کمکم کن خودت ...خدایا مگر تو غیاث المستغیثین نیستی....پس کجایی خدای خوبم....
Shadi2 (چهارشنبه 26 آبان 95), zolal (سه شنبه 09 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (یکشنبه 16 آبان 95)
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
الحمد لله رب العالمین...![]()
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
hafez2014 (چهارشنبه 26 آبان 95), Shadi2 (چهارشنبه 26 آبان 95), zolal (سه شنبه 09 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 04 آذر 95)
تشکرشده 953 در 325 پست
خدایاشکرت که به من آرامشی دادی که قبول کنم مشکلاتم را.ولی خدای من دست خودم نیست جاهایی کم میارم دلم میشکنه اشکام جاری میشن.خدایا میشه اون آرامشی که به من دادی به پدرومادرم هم بدی؟؟؟
خداوندا همیشه ازت خواستم که تحقیرشدن وخوردشدن خونوادمو نبینم ولی بازهم پیش میاد نمیدونم حکمتت چیه؟ولی التماست میکنم اونایی که عادت به دل شکستن دیگرون دارن قبل از اینکه دیربشه متوجه اشتباهشون بشن ازهم حلالیت بگیرن که حساب وکتاب اون دنیات خیلی سخته.
خدایا تاوان این دلهای شکسته رو از فرزندانم نگیر اونا رو از شر این ماجرا حفظ کن.
ویرایش توسط tavalode arezoo : پنجشنبه 04 آذر 95 در ساعت 00:45
Shadi2 (پنجشنبه 04 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 04 آذر 95)
تشکرشده 273 در 107 پست
باور نمیکنم خالق نظم دانه های انار
زندگی مرا بی نظم آفریده باشد ...
فرشته مهربان (یکشنبه 07 آذر 95), zolal (سه شنبه 09 آذر 95), آبی آسمونی (جمعه 05 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 04 آذر 95), ستاره زیبا (پنجشنبه 04 آذر 95)
تشکرشده 86 در 28 پست
ستايش خدا را كه معبودى جز او نيست...
تو اى پروردگار من آستانت جايگاه هر شكايتى است و خود حاضر در هر جماعتی و گواه هر گفتگوى نهانى، نهايت هر حاجتى، شادى بخش هر اندوهگين، توانگر هر بر خاك نشسته اى، دژ استوار هر گريزانى، امان هر هراسانى، نگاهدار ناتوانى، گنجينه تهيدستانى، غم زداى غم زدگانى، پشتيبان شايستگانى، آن است خدا، پروردگار ما، معبودى جز او نيست، كفايت مى كنى از بندگانت آن را كه بر تو توكل كند، و تويى پناه آن كه به تو پناه آورد و به درگاهت زارى نمايد، نگهدار كسی كه به دامن تو چنگ زند، يار آن كه از تو يارى جويد، مى آمرزى گناهان آن را كه از تو آمرزش خواهد...
پ.ن: فرازی از دعای سراسر برکت یستشیر
خدایا رهایم مکن.
من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور
من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور
چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم
که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم
ویرایش توسط Blue friend : شنبه 06 آذر 95 در ساعت 02:49
Shadi2 (شنبه 06 آذر 95), فرشته مهربان (یکشنبه 07 آذر 95), zolal (سه شنبه 09 آذر 95), باغبان (دوشنبه 08 آذر 95)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)