سلام شیوا جان
ممنون از پیگیریت! تو را خدا منو ببخش!
این قدر درگیری های مختلف داشتم اصلا حوصله نوشتن تجربیاتم را ندارم.
نگران باش! از انتخاب همسرم راضیم.و خدا را هم شکر می کنم خیلی زیاد!
اما سخت گیری پدر جان ادامه دارد و برای من مسائلی در دوران عقد به وجود آورده.خیلی دارم تلاش میکنم...ولی خیلی هم تحت فشار قرار گرفتم.
کلا مسالم یکی دو تا نیست! هر چند که همش یک ریشه داره. شاید باید برم اون ریشه را حل کنم. اون ریشه هم به سخت گیری بی خودی و یک سری حساسیتهای الکی الکی برمی گرده. و نداشتن گذشت و انعطاف پذیری.که به کام من بعضی شیرینی ها را تلخ می کنه! من خیلی تلاش می کنم توجه نکنم و از همون مسیر حل کردن و هیجانات به وجود اومده لذت ببرم و خیلی وقتها هم بردیم. اما آدم یه سقفی داره به هر حال!
امروز یه دونه از اون مساله ها را باید برم حل کنم و اصلا نمی دونم با همسرم چه طوری مطرح کنم! حوصله نداشتم تاپیک بزنم چون خود صورت مسالم امروز کاملا مشخص میشه و نمی تونستم کامل بنویسم.از بس گنگم!
اما اگر مسالم حل نشد میام تاپیک می زنم و از با تجربه ها و متاهلین کمک می خوام.
اما امروز دعا کنید نقدا این یه دونه مساله که دارم می رم دنبالش امروز حل بشه. و من فقط از خدا می خوام نتیجه خیر و صلاح هر دومون باشه و موجب مسائل بدتر نشه!
این یه دونه مساله را فکر کنم اگر حل نشد باید فقط از خود آقای مدیر تو انجمن خصوصی بپرسم!
قانون پایستگی مشکل همچنان بر قراره و شاید تغییر زاویه دید عمیق تو این وضعیت می تونه از مشکلات شکلات بسازه.
فقط خدا را شکر می کنم همسر فهمیده ای دارم و براش خیلی ارزش دارم و به ارزش ها واقعی بها می ده و آدم صبوریه... امیدوارم تو این مورد پیش بینی که از رفتارش دارم مطابق انتظارم ازش باشه! اما این بازخورد امروز عصر مشخص میشه.
دعامون کنید دوستان![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)