سلام به همه دوستان گل و نازنین همدردی
ان شاء الله که حال همگی خوب است و خودتون را آماده می کنید که سالی نو را با نگرشی مثبت و امیدوار و پر از خوش بینی و خیر خواهی آغاز کنید .
اول از هر چیز شاهد حضور یاسای عزیزم هستم که خیلی خوشحالم از حضور دوباره اش باعد از ماه ها غیبت . یاسا جان امیدوارم دیگه اینجوری نری پشت سرتم نگاه نکنی و باشی و از حضور گرم و فعال و مفیدت برخوردار بشیم .
سارا بانوی عزیزم ، بابت موفقیت خودت و همسرت خوشحالم . و خوشحالترم که دروباره با شور و هیجان مثبت در تالار حضور داری و امیدوارم وارد تاپیکهای مشاوره ای هم بشوی و از راهنمائی های خوبت دوستان مرجعین را بی بهره نگذاری
و امیدوارم همینجوری شاهد حضور دوباره و فعال دوستان عزیزی چون ستایش باران ، شیدا حاتمی و فیلوسارای نازنین هم باشیم .
همچنین آرزو می کنم خانه دل سرافراز گلم از هر غم کاهنده پاک بشه و اگر رنجی هم دارد رنج سازنده باشد . و پر بار و سرافراز و سرحال در تالار فعال شود . ان شاء الله
دوستان عزیزم ، عزیزان همدردی !
از این فرصت استفاده می کنم و از همه شما تقاضا می کنم اگر زمانی از بنده به هر دلیل گرد آزردگی به دلتان نشسته حلال کنید که پالوده از بار رنجش های شما و زنگارهایم این روزهای سال 90 را به آغاز سالی پر بار گره بزنم .
همچنین التماس دعای خیر دارم .
خودم هم اعلام می کنم که به همه شماها ارادت دارم و از شما جز خیر چیزی برای خودم ندیده و نمی بینم ( حتی در جایی که کسی با توپی پر به خاطر مسائل مدیریتی با بنده برخورد کرده است ، برای خودم خیر دیده ام که هم افزونی درجه صبر را بهره ام می دهد ، هم توجه و دقت و آموختن توأمان ساختن تعامل سازنده و خیرخواهانه و با ملاطفت و بیان مناسب با قاطعیت در امور مدیریتی را نصیبم می سازد ) از این رو از هیچ کس هیچ آزردگی ای به دل ندارم و برای همه خیر و خوشی و رسیدن به خواسته های مشروع و خیر را از درگاه خدا خواهانم از اعماق وجودم .
و عرض تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که با گزارشات خوب و حتی گاه تذکر و توصیه های کارسازشون بطور گمنام و بی چشمداشت ما را در امور مدیریتی یاری کرده اند و از خدا برایشان همیشه بهترینها را خواسته و باز هم می خواهم خاصه در آغاز سالی که ان شاء الله بطور ویژه برایشان با برکت و خرم باشد .
همگی در پناه خدای مهربان محفوظ و مؤید و سلامت باشید .
آمیـــــــــــــــــــن یا رب العالمین .
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)