الان خانوما میان منو دعوا میکننکه به پست آقای خاله قزی لایک دادم ، خانمها پیشاپیش من تسلیمم
آخه بعضی لوس بازیا از حدش گذشته هر چیزیم نرمالش خوبه
یعنی چی بعضی (هدف فقط اون بعضضیه) از این خانمهای 20 ساله و 35 ساله میان با لحن کودکانه (اونم از نوع تازه زبون باز کردش) حرف میزنن !!!![]()
توی محیط عمومی و اداری ، داخلی همدیگرو میگیرن به جای اینکه بگن : سلام ، عزیزم میای یه قهوه با هم بخوریم؟ میگن: شلاااام ، میلایی یه گهوه با هم بتوریموالا خیلی ضایعست .
تازه مورد داشتیم خانمه انقدر لوس حرف زده که طرف نمیفهمیده چی میگه بعدش بچه ی 2سالش برگشته حرف خانمو ترجمه کرده .
حالا آقایون شما هم دور نگیرید لطفا برای شما هم مورد دارم؛
آقایونی که خانمها رو مسخره میکینید حالا کاری نداریم با اون گروه بالا ی بیش از حد لوس ، بقیه مون اتفاقا خیلی هم لطیف و خوبیم ، حداقل ذاتا لطیفیم
اون آقایی رو که سایز کفشاش 35*50 سانتیمتره ، میشینه با دوستاش در مورد کرم دور چشم صحبت میکنه ، کجای دلم بزارم؟؟
اونی که میره باشگاه بدنسازیه "اژدهای سیاه خشمگین" انقدر دمبل میزنه، سایز دور بازوهاش میشه 50 سانت، بعدش میاد بیرون با یه تیشرت به سایز اسمال (همون 36) ، اونو چیکارش کنیم؟؟
یعنی انقدر میل به شو و ارائه؟
![]()

که به پست آقای خاله قزی لایک دادم ، خانمها پیشاپیش من تسلیمم
والا خیلی ضایعست .

، سایز دور بازوهاش میشه 50 سانت، بعدش میاد بیرون با یه تیشرت به سایز اسمال (همون 36) ، اونو چیکارش کنیم؟؟
یعنی انقدر میل به شو و ارائه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)