ممنون از آبجی گلم بابت سوال های که پرسیدند و کماکان ما رو رودرروی این ابوالفضل قرار دادند ! :Dنوشته اصلی توسط زیبا.ده
تشکرشده 507 در 236 پست
ممنون از آبجی گلم بابت سوال های که پرسیدند و کماکان ما رو رودرروی این ابوالفضل قرار دادند ! :Dنوشته اصلی توسط زیبا.ده
108 (دوشنبه 14 مرداد 87)
تشکرشده 16 در 8 پست
سلام
با اجازه من هم چند سوالی می پرسم :
چرا اینجا همه به خودشون اجازه میدن هر طور که میخوان حرف بزنن؟ آیا به این میگن آزادی بیان؟ حتی اگه برچسب گذاری و تهمت باشه؟
چرا وقتی دو نفر در تالار بحث میکنند کسی نمی یاد رفع ابهام کنه و هیچ کس واسطه نمیشه؟ نمونش بحث شما با آرزو در تایپک" به کجا چنین شتابان" هر چند که به نظر من در کل حق با شما بود از این جهت که پست شما جنبه ای دیگر جز آنچه آرزو میپنداشت ،داشت اما در جوابهایی که متقابلآ ثبت میشد و در بیشتر آنها گستاخی و بی پروایی شما در پاسخ های نه چندان خوشایند میتوان حق را به آرزو داد؟
دلیلش میتونه این باشه که دیگر دوستان نمیخوان محبوبیت خودشون در قبال اون دوست از دست بدن هر چند که داره اشتباه میکنه؟خود شما چطور در این گونه موارد آیا به دوستتون تذکر میدید؟
به عقیده شما عقل اکتسابی است؟
نقش مطالعه در زندگی چقدر است؟
تشکرشده 507 در 236 پست
با تشکر از طاهره حدس میزدم چه تیپ سوالاتی رو بپرسی :Dنوشته اصلی توسط طاهره
تشکرشده 3,584 در 906 پست
سلام 118 گرامي:
میدانم شما هم مثل من گفتگو را دوست دارید . اینجا(صندلی داغ) با زحمتی که زیباده عزیز کشیدن این موقعیت به صورت سوال و جواب فراهم امده است .
پس سه سوال :
1- نظرتون در مورد وبلاگتون چیه؟هدفتون از ایجادش چیه؟اگر کسی از ساختار و نوشتارش ایراد بگیرد چگونه برخورد می کنید؟(1-سکوت اختیار
می کنید -2 رد می کنید و انکار -3می پذیرید و در صدد رفع ان برمی ایید ـ4 یافقط توجیه می کنید؟)
2-نظرتون درمورد جهادبا نفس اماره و خواهشهای درونی چیست؟
3-همونطورکه می دانید انسان می تواند در راه رشد و تعالی قدم بردارد .وقتی نسبت به موضوعی اگاهی و بینش پیدا می کند در ابتدای امر دشواری هایی (عمل کردن )خواهد داشت .درمقابل این دشواری ها وعملیاتی کردن اگاهی ها چگونه عمل می کنید ؟(نا امید می شوید ؟-بیشتر از قبل کمک تلاش می کنید ؟- به دنبال اگاهی بیشتر هستید؟)چه قدر به اراده ی خود اطمینان دارید ؟
setareh (یکشنبه 13 مرداد 87)
تشکرشده 19 در 13 پست
آقا / خانم - من هستم / میخوام بشینم رو سندلی داغ و عرقم دربیاد - ازم سوال بپرس حتما راستشو میگم / خلاصه اینه من هستم / میخوام اعضای تالار بیشتر بشناسنم . فعلا با اجازه
تشکرشده 507 در 236 پست
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام عزیزم ؛
غایب چیه زیر پات رو نگاه نمی کنی !؟
خواننده ها : سبک ، آهنگ ، شعر و صدای داریوش رو خیلی دوست دارم بعدش هم شجریان و شهرام ناظری رو دوست دارم ؛ خارجی هم یانی ، سلن دیون ، انریکو ، مدرن تالکینگ و بعضی کارای جیپ سیکینگ رو می پسندم ولی هیچ کدوم رو به عنوان الگو قبول ندارم و صرفا ً از هنرشون استفاده می کنم !
ورزش : فوتبال ، کنگ فو ، شنا ، پینگ پنگ ، کوهنوردی ، تیراندازی و شطرنج . توی همه ی این رشته ها فعالیت می کنم ولی فوتبال و کنگ فو رو در حد جدی تر دنبال میکنم . متاسفانه در دوران سربازی از ناحیه زانو مصدوم شدم و از ادامه ی فعالیت حرفه ای در ورزش باز موندم ولی کماکان در حد معمول ولی جدی ورزش رو دنبال می کنم .
والا بیشتر سازهایی از قبیل : ساکسیفون ، ترومپت ، فلوت ، جاز ، نی و سنتور رو دوست دارم ولی برای رفتن و آموختنشون انگیزه ای ندارم !
تو هم موفق و شاد باشی در کنار شادی و موفقیت مردم![]()
108 (سه شنبه 15 مرداد 87)
تشکرشده 755 در 381 پست
سلام آقای 118
1.بنظر شما خدا با بندهاش قهر هم میکنه ؟ اگر قهر بکنه چطور میشه فهمید برای چی قهر کرده تا بتونیم باهاش آشتی کنیم آخه میدونید که خدا خیلی دوست داره ما با عقلمون اینو درک کنیم ..ولی اگر عقلمون به جایی نرسه چی
2.بنظرت سخترین کار دنیا چه کاری میتونه باشه ؟
3.اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی چیه؟
4.آیا میشه برای خوشبخت شدن درس یکسان بهمه آدمها داد؟
5.تعریفت از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری؟ اگر داری نقش اختیار در سرنوشت چیه ؟
با تشکر![]()
آرزو (یکشنبه 13 مرداد 87)
تشکرشده 755 در 381 پست
با سلام مجدد
آقای 118 به چه شکل و طریقی وبه چه راه و روشی به موارد زیر احترام میگذاری؟
1. خدا
2. انسان
3. زن
4. بچه ها
5. فرزند
6. بزرگتر
7. فقیر
8. دوست
با تشکر
"در مورد سوال دوم قبلی هم منظورم از کار شغل بود یعنی سخترین شغل دنیا"
آرزو (دوشنبه 14 مرداد 87)
تشکرشده 89 در 52 پست
سلام
آیا عنوان " معشوق همینجاست " اسم کاربری اولیه شما بوده و اگه بوده چرا عوضش کردی ؟
hsh (سه شنبه 15 مرداد 87)
تشکرشده 507 در 236 پست
با تشکر از همدرد ، همغصه و همقصه ی عزیزم ؛ گردآفرید بابت سوال های زیبایی که پرسیدندنوشته اصلی توسط گرد آفرید
![]()
108 (دوشنبه 14 مرداد 87)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)