به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 31 از 49 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435363738394041 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 486

موضوع: * صندلي داغ *

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

RE: * صندلي داغ *

نقل قول نوشته اصلی توسط زیبا.ده
    سلام

1- سايت همدردي رو چگونه مي بيني ؟ از همه لحاظ ؟

سایت همدردی فضایی با ظرفیت بالا و پتانسیل عالی جهت کمک رسانی به هم وطنان عزیز اما با مدیریتی ناشی و بی انگیزه !

2- به مديريت سايت چه انتقاد و پيشنهادي داري ؟

اصولا ً ایشان به انتقادات دیگران خیلی توجهی ندارد مگر اینکه انتقاد یک چیز بدیهی و یا جزئی باشد ولی در کل ایشان ثابت کرده اند که انسان منفعل و یک دنده ای هستند !

3- فكر مي كني زماني رو كه تو اين تالار صرف كردي ارزشش رو داشته ؟

خود سایت و اعضای اون بهترین ها هستند در دنیای فاروم ها ( اینو صادقانه میگم ) من توی این 4 - 5 سالی که در فاروم ها فعالیت دارم هیچ فارومی را به پاکی همدردی ندیدم و مسلما ً وقتی که برای سایت و اعضا گذاشتم هدر نرفته اما به شخصه اگه اطلاعات الانم رو اونموقع داشتم یا عضو همدردی نمی شدم یا اگر هم می شدم خیلی جزئی تر فعالیت می کردم . به طور کلی از نوع و نحوه ی فعالیتم توی همدردی اصلا راضی نیستم !

4- چه انتقادي به اعضاي تالار داري ؟

بیشتر به افراد منفعل و پیرو انتقاد دارم و به طور کلی از کسانی که کورکورانه پیروی کنند متنفرم ! خیلی ها اینجا چشماشون رو بستند و اصلا حاضر نیستند نظر طیف دیگری رو گوش کنند و پیشاپیش مخاطب رو مورد برچسب و اتهامشون قرار می دهند چون متعصبند و یا در اشتباه !
    آیه ی انا الانسان لفی خسر در مورد اکثر مکردم دنیا صدق میکنه و من همواره از این بابت در عذابم !

5- به سايت همدردي از 100 نمره چند مي دي ؟

از 100 نمره من 15 میدم !
    ممنون از آبجی گلم بابت سوال های که پرسیدند و کماکان ما رو رودرروی این ابوالفضل قرار دادند ! :D

2. کاربر روبرو از پست مفید 108 تشکرکرده است .

108 (دوشنبه 14 مرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 مرداد 87 [ 15:21]
    سطح
    36
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 8 پست

Array

سلام
    با اجازه من هم چند سوالی می پرسم :
    چرا اینجا همه به خودشون اجازه میدن هر طور که میخوان حرف بزنن؟ آیا به این میگن آزادی بیان؟ حتی اگه برچسب گذاری و تهمت باشه؟
    چرا وقتی دو نفر در تالار بحث میکنند کسی نمی یاد رفع ابهام کنه و هیچ کس واسطه نمیشه؟ نمونش بحث شما با آرزو در تایپک" به کجا چنین شتابان" هر چند که به نظر من در کل حق با شما بود از این جهت که پست شما جنبه ای دیگر جز آنچه آرزو میپنداشت ،داشت اما در جوابهایی که متقابلآ ثبت میشد و در بیشتر آنها گستاخی و بی پروایی شما در پاسخ های نه چندان خوشایند میتوان حق را به آرزو داد؟
    دلیلش میتونه این باشه که دیگر دوستان نمیخوان محبوبیت خودشون در قبال اون دوست از دست بدن هر چند که داره اشتباه میکنه؟خود شما چطور در این گونه موارد آیا به دوستتون تذکر میدید؟

به عقیده شما عقل اکتسابی است؟
    نقش مطالعه در زندگی چقدر است؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط طاهره
    سلام

سلام ؛

ا. چرا 118 ؟

118 در حروف ابجد شماره ی مربوط به کلمه ی " حسن " هستش و من هم به محبت امام حسن (ع) همواره این عدد رو به عنوان یک کد و رمز استفاده می کنم !

2. چرا غایبی ولی می نویسی ؟:P

نه این رو نمی گن نوشتن در واقع تو که از قدیمی ها هستی شاید و احتمالا ً بهتر می دونی نوشته های من چیا بودن یا می تونستن باشن . تفاوت هست بین " معشوق همینجاست " و " 118 " و غایب بودن یعنی اینکه معشوق همینجاست غایبه !

3. چطور می شه فهمید حق با کیه ؟

فهمیدن حق نیاز به شجاعت ، هوش و آزادگی داره و کسی اگه یکی از این عناصر رو نداشته باشه هیچ وقت به مفهوم حق نمی رسه ( البته این نظر منه )

4. ملاک مطلق بودن و نسبی بودن امور چیست ؟

متوجه منظورت نشدم اگه ممکنه با ذکر مثال یا مصداقی منو راهنمایی کن

5. تعریف تو از مفهوم " بَرنده " چیه ؟

متوجه منظورت نشدم این یه مفهوم کلی هستش اگه ممکنه شفاف سازی کن !

موفق باشی .

تو همینطور
    با تشکر از طاهره حدس میزدم چه تیپ سوالاتی رو بپرسی :D

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

تشکرشده 3,584 در 906 پست

Array

سلام 118 گرامي:
    میدانم شما هم مثل من گفتگو را دوست دارید . اینجا(صندلی داغ) با زحمتی که زیباده عزیز کشیدن این موقعیت به صورت سوال و جواب فراهم امده است .
    پس سه سوال :
    1- نظرتون در مورد وبلاگتون چیه؟هدفتون از ایجادش چیه؟اگر کسی از ساختار و نوشتارش ایراد بگیرد چگونه برخورد می کنید؟(1-سکوت اختیار

می کنید -2 رد می کنید و انکار -3می پذیرید و در صدد رفع ان برمی ایید ـ4 یافقط توجیه می کنید؟)
    2-نظرتون درمورد جهادبا نفس اماره و خواهشهای درونی چیست؟
    3-همونطورکه می دانید انسان می تواند در راه رشد و تعالی قدم بردارد .وقتی نسبت به موضوعی اگاهی و بینش پیدا می کند در ابتدای امر دشواری هایی (عمل کردن )خواهد داشت .درمقابل این دشواری ها وعملیاتی کردن اگاهی ها چگونه عمل می کنید ؟(نا امید می شوید ؟-بیشتر از قبل کمک تلاش می کنید ؟- به دنبال اگاهی بیشتر هستید؟)چه قدر به اراده ی خود اطمینان دارید ؟

6. کاربر روبرو از پست مفید setareh تشکرکرده است .

setareh (یکشنبه 13 مرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 مرداد 87 [ 19:04]
    سطح
    38
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 19 در 13 پست

Array

آقا / خانم - من هستم / میخوام بشینم رو سندلی داغ و عرقم دربیاد - ازم سوال بپرس حتما راستشو میگم / خلاصه اینه من هستم / میخوام اعضای تالار بیشتر بشناسنم . فعلا با اجازه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
    سلام 118 چرا غاییی به کدام خواننده موسیقی دوست دارید چه ورزشی دوست داری رشته ورزشی چه است کلاس موسیقی دوست داری بروید موفق وشاد باشید

سلام عزیزم ؛
    غایب چیه زیر پات رو نگاه نمی کنی !؟
    خواننده ها : سبک ، آهنگ ، شعر و صدای داریوش رو خیلی دوست دارم بعدش هم شجریان و شهرام ناظری رو دوست دارم ؛ خارجی هم یانی ، سلن دیون ، انریکو ، مدرن تالکینگ و بعضی کارای جیپ سیکینگ رو می پسندم ولی هیچ کدوم رو به عنوان الگو قبول ندارم و صرفا ً از هنرشون استفاده می کنم !
    ورزش : فوتبال ، کنگ فو ، شنا ، پینگ پنگ ، کوهنوردی ، تیراندازی و شطرنج . توی همه ی این رشته ها فعالیت می کنم ولی فوتبال و کنگ فو رو در حد جدی تر دنبال میکنم . متاسفانه در دوران سربازی از ناحیه زانو مصدوم شدم و از ادامه ی فعالیت حرفه ای در ورزش باز موندم ولی کماکان در حد معمول ولی جدی ورزش رو دنبال می کنم .
    والا بیشتر سازهایی از قبیل : ساکسیفون ، ترومپت ، فلوت ، جاز ، نی و سنتور رو دوست دارم ولی برای رفتن و آموختنشون انگیزه ای ندارم !
    تو هم موفق و شاد باشی در کنار شادی و موفقیت مردم

9. 3 کاربر از پست مفید 108 تشکرکرده اند .

108 (سه شنبه 15 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 فروردین 91 [ 17:04]
    سطح
    60
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    730

تشکرشده 755 در 381 پست

Array

سلام آقای 118

1.بنظر شما خدا با بندهاش قهر هم میکنه ؟ اگر قهر بکنه چطور میشه فهمید برای چی قهر کرده تا بتونیم باهاش آشتی کنیم آخه میدونید که خدا خیلی دوست داره ما با عقلمون اینو درک کنیم ..ولی اگر عقلمون به جایی نرسه چی

2.بنظرت سخترین کار دنیا چه کاری میتونه باشه ؟
    3.اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی چیه؟
    4.آیا میشه برای خوشبخت شدن درس یکسان بهمه آدمها داد؟
    5.تعریفت از سرنوشت چیه یا اصلا قبولش داری؟ اگر داری نقش اختیار در سرنوشت چیه ؟

با تشکر

11. کاربر روبرو از پست مفید آرزو تشکرکرده است .

آرزو (یکشنبه 13 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 فروردین 91 [ 17:04]
    سطح
    60
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    730

تشکرشده 755 در 381 پست

Array

با سلام مجدد
    آقای 118 به چه شکل و طریقی وبه چه راه و روشی به موارد زیر احترام میگذاری؟

1. خدا
    2. انسان
    3. زن
    4. بچه ها
    5. فرزند
    6. بزرگتر
    7. فقیر
    8. دوست

با تشکر

"در مورد سوال دوم قبلی هم منظورم از کار شغل بود یعنی سخترین شغل دنیا"

13. کاربر روبرو از پست مفید آرزو تشکرکرده است .

آرزو (دوشنبه 14 مرداد 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 تیر 90 [ 00:55]
    سطح
    42
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    دستاوردها:
    تشکرها
    89

تشکرشده 89 در 52 پست

Array

سلام
    آیا عنوان " معشوق همینجاست " اسم کاربری اولیه شما بوده و اگه بوده چرا عوضش کردی ؟

15. کاربر روبرو از پست مفید hsh تشکرکرده است .

hsh (سه شنبه 15 مرداد 87)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    درود بر شما 118 ارجمند

همچنین

گراهام بل آمریکایی را که حتماً می شناسید،ایشان پیروِ فرنگی بودنشان شراب می نوشیدند و همسرشان بی حجاب در انظار ظاهر می شد،آیا ایشان بهشتی است؟

بهشت و جهنم را من ( من نوعی ) تعیین نمی کنم ! و هر شخص در هر جای دنیا اگر گفتار نیک ، پندار نیک و کردار نیک داشته باشد شایسته ی تقدیر است . اما نکته ی اساسی اینجاست که ملاک برای گفتار نیک ، پندار نیک و کردار نیک چیست !؟ و آن همان ایدئولوژی و جهانبینی هر شخص است که ملاک برای قضاوت قرار می گیرد . به عنوان مثال یک بودایی را هرگز با احکام مسیح مورد قضاوت قرار نمی دهند بلکه با جهانبینی خودش محشور می شود ! ولی هر شخص در هر کجای دنیا و با هر جهلنبینی و ایدئولوژی که دارد حتما مورد مواخذه قرار میگیرد که آیا در طول عمر به دنبال بهترین ایدئولوژی بوده یا نه !؟ اگر برای بدست آوردن آن نهایت تلاش خود را کرده ولی به دست نیاورده عذر پذیرفته است وگرنه بابت این موضوع باید به تمام پیامبران و اولیای الهی توضیح پس بدهد .
    البته این نظر شخصیه منه که از جهانبینی شخصی ام نشات گرفته و چیزی که ار لابلای روایات اسلامی در این مورد به دست آوردم و ممکنه اشتباه باشه !

آیا طاهره دارد با پرسشهایش سر از باورها و کارت در می آورد؟

احتمالا ً ! :D
    متاسفانه یکی از آفت های طاهره ( با تمام خوبی هایی که داره ) همینه و نمیدونه یا می دونه ولی نمی تونه عملیاتی کنه که نباید با همه یه طور رفتار کرد . اما ظاهرا این از تاثیرات همنشینی و الگوبرداری از مدیر سایته ! متاسفانه بعضی ها پیشاپیش تصمیمشون رو میگیرن واصلا به حرف مخاطب فکر هم نمی کنند و مسلما در این دادگاه که قاضیش هم خودشون هستند سربلند هم خارج میشن !!!

جمع واژه *اژدها* چیست؟

ریشه واژه اژدها وضحاک یکیه و اشکال دیگه ای مثل اژدر، اژدرها و اژدهات داره، به معنی یه مار افسانه‌ای و بزرگ، با دهن گشاد
    بر حسب قاعده دستوري معمول، موجودات روح دار به «آن» جمع بسته مي شوند. مانند: شيران، اسبان و غيره و چون اژدها هم از جانداران اسطوره ايه به «آن» بايد جمع بسته بشه پس جمع اژدها «اژدهايان» میشه. هرچند «يا» قبل از «آن»، جزء واژه اژدها نيست ولي براي زيبائي لفظ «يا» به «آن» اضافه مي شه كه اين «يا» به عنوان (تزئيني ميانگين) ناميده مي شه.

آیا شده تا حالا یکی از شاگردانت را جلوی دیگر شاگردانت تحقیر کنی یا تمسخر؟

والا ممکنه این اتفاق افتاده باشه ولی خداییش یادم نمیاد ضمن اینکه من به خاطر تفاوت سنی کمی که با دانش آموزام دارم ارتباط فوق العاده عاطفی و دوستانه ای بینمون وجود داره به طوری که در طول سال بارها خارج از فعالیت مدرسه به استخر و استادیوم و اماکن مذهبی میریم و آخرین روز سال همواره برای هر دو طرف روز تلخیه ! ولی با اکثرشون بعد از سال تحصیلی هم ارتباط دارم .

به نظر شما چرا ما در خطاب قرار دان دیگران از افعال و ضمایر جمع و مفرد بهره می بریم؟مثلاً اگر در صحبت با بزرگترها با واژگان جمع سخن می گوییم،اما با یک کارگری که از سن ما بیشتر دارد نیز با همان لحن حرف نزده و واژگان مفرد را بکار می بریم؟مگر ارزش انسانها با هم فرقی می کند؟

این یکی از بزرگترین دغدغه های منه و روز به روز بیشتر دارم روی خودم کار می کنم تا با همه ی مردم به خاطر شرافت انسانیشون برخورد کنم نه جایگاه و مقام دنیاییشون ! ما در سیره ی عملی اهل بیت هرگز چنین رفتار زشتی رو مشاهده نمی کنیم ولی متاسفانه در جامعه ی ما به شدت رواج داره ! دارم با توکل به خدا روز به روز بیشتر تمرین می کنم تا گرفتار این آفت کثیف نباشم . متاسفانه خیلی ها ادب رو با تملق اشتباه گرفتند و این توی فرهنگمون هم ریشه دوونده و دیگراندیشان قربانی این ریشه ها هستند و مردم توان مبارزه با ملکه های ذهنیشون رو ندارند ولی برای من مهم نیست که مردم دربارم چه می اندیشند ولی مهم اینه که من به شعورشون بی احترامی نمی کنم ولی اونها این بی احترامی رو بیشتر خواهانند !!! :D
    با تشکر از همدرد ، همغصه و همقصه ی عزیزم ؛ گردآفرید بابت سوال های زیبایی که پرسیدند

17. 2 کاربر از پست مفید 108 تشکرکرده اند .

108 (دوشنبه 14 مرداد 87)

صفحه 31 از 49 نخستنخست ... 11212223242526272829303132333435363738394041 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)