[align=justify]سلام
بچه ها من از دیشب دو تا از انگشت های دست راستم یک مقدار بی حس شدند، و ظاهرا لازمه یه مدت به دستم استراحت بدم و تایپ نکنم.( این متن رو هم خواهرم تایپ کردند، البته با کلی خنده، که تو چیکار به زندگی مردم داری؟!!)
دوستان عزیزمقبل از رفتن به مرخصی چندتا وصیت دارم:
1:: لطفا حتی الامکان پست های همدیگه رو نقد نکنید. به هرحال هرکس که بیاد با یکی از این نگرش ها سازگارتره و می تونه استفاده کنه. بنابراین بهتره مستقلا روی همون 3 سوال اولیه کار کنیم.
2:: در مورد تفاوت دیدگاه و برداشت زن و مرد بیشتر صحبت کردیم، و در اهمیت مطالعه در مورد ویژگی های جنس مخالف هم تاکید شد. لطفا ارائه راهکار رو فراموش نکنید. برای آقایون در اون وضعیت چه پیشنهاداتی دارید، و برای خانمها چه پیشنهاداتی؟
3:: دوستانی که موفق شدن این وضعیت رو "تغییر" بدن، خیلی بیشتر می تونن به دیگران کمک کنند.
مثلاً اون دوستم که مثال زدم رفتار همسرش خیلی عاقلانه بود (هر چند که به شکل دلجویی کردن نبود) و باعث شده بود اخلاق دوستم "طی چند ماه" تغییر کنه و هر دو زندگی رضایت بخش، و شادتری داشتند. دوستم که می گفت حالا که نگاه می کنم می بینم مسئولیت پذیری لازم برای مواجهه با مشکلات زندگیم رو نداشتم و اون گریه ها خودم رو هم خیلی آزار می داد!
شاید اگه همسرش به جای رفتن به بالکن!! فقط بهش محبت می کرد، اون گریه ها و اون سبک برخورد با مسائل زندگی ادامه پیدا می کرد و از طرفی اگه می موند و سر همسرش داد می زد شاید به محبت همدیگه شک می کردن و احساسات خانم بیشتر سرکوب می شد.
یا به عنوان یک مثال دیگه shad داره با این روشی که پیش گرفته، زندگیش رو بازسازی می کنه.
خلاصه اگه دوستان دیگه ای هم هستند که این وضعیت رو بهبود بخشیدند لطفاً تجربه شون رو در این تاپیک بیان کنند.
راستی یک سئوال هم از shad دارم:
چطور این انرژی رو در خودت ایجاد کردی؟ راهکارت چی بود؟نوشته اصلی توسط shad
4:: لطفاً اگه دوستان دیگه ای رو می شناسید که در تالار این مشکل رو مطرح کردند و تونستن موفق بشن از طریق پیام خصوصی ازشون خواهش کنید که به این تاپیک بیان. خودم فقط یک نفر رو یادم بود که براشون نوشتم.
سعی می کنم خودم رو برای نتیجه گیری برسونم، فعالا خداحافظ.
همتون رو خیلی دوست دارم. خیلی*1000[/align]

)
تابه اين وسيله جوان هايي مثل من كه هنوز تجربه اي در اين زمينه ندارم بهره مند بشم و تصوير نسبتا روشني از آينده داشته باشم.
,بعد از مدتي مرد ,به محض ديدن اشك همسرش ,آن را به حساب محكوم شدن خود مي گذارد.حتي اگر اين بار گريه ي خانم علتي ديگر داشته باشد وفقط قصد درد دل كردن داشته باشد.
.سپس به او خوب گوش فرا دهد و با زبان بدن و همچنين كلامش به مرد اطمينان دهد كه:"مي دانم كه مرا دوست داري و هميشه براي رضايت من تلاش مي كني !" 
.همچنين خانم بيشتر حمايت خواهد شد. 
علاقه مندی ها (Bookmarks)