نوشته اصلی توسط
کاترین
با سلام
متاسفانه خیلی چیزها در فرهنگ ما جابهجا معنی شده و گاها باعث اشتباهات زیادی در رفتار افراد می شود و برداشت اشتباه
قصه ناز و نیاز چه بوده و چه شده
ببینین دوستان من اگر کفته شده که زنان باید ناز داشته باشند به این مفهوم لوس بازی نباید به کار برده شود
ناز یک زن یعنی لطافت رفتاری یک زن که باعث زیبایی زندگی برای یک مرد شود
اما متاسفانه مثه خیلی چیزای دیگه به لوس بازی کشیده شده
ببینین این مسئله در روابط جنسی چگونه است :گفته میشه که باید بیشتر مرد شروع کننده باشد نه اینکه زن زیاد این موضوعو طلب کنکه(به دلیل تفاوت زن و مرد)
اما دوباره عده ای از زنان با برداشت اشتباه میان و وقتی مرد میخواد این رابطه رو شروع کنه با لوس بازی و ناز کردن زیاد اعصاب طرف رو خورد میکنن
من دیدم دخترایی که از ناز فقط عشوه گری و لوس بازی را یاد گرفته اند همین دختران میبینی در خیابان به یه پسر متلک هم میگن اما وقتی پسره میاد جلو یک عشوه و لوس بازی در میارن که حد نداره اما اگر به معنی واقعی ناز داشتن باید اینقدر حیا داشته باشند که به این سمت متلک گفتن نرون و حرمت جنس ظریفتر خود رو نگه دارن
من این اشتباه رو متاسفانه در خیلی از دختر ا دیدم که مثلا میخوان که ناز کنن و مثه بجه ها صحبت میکنن و یه جا تو یه کتاب روانشناسی خوندم که یکی از سرد کننده ها برای یه مرد اینه که زنشون ادای دختر بچه ها رو دربیاره چون اونا یه زن رو میخوان نه یه بجه لوس رو
و متاسفانه شنیدم که بعضی از زنها در س ک س هم ادای بچه ها رو در میارن که باز شنیدم که این برای مرد بسیار سرد کننده هست
پس اگه ناز به معنی لطافت یه زن باشه نه لوس بازی و اعصاب خوردی او میتونه باعث قشنگتر شدن زندگی بشه(هر چند به دلیل رفتارهایی اشتباه خیلی ها این کلمه باعث موضع گیری هایی میشود)
علاقه مندی ها (Bookmarks)