نوشته اصلی توسط
sorena_arman
روش صحیح در دستان شماست. به هیچ کس اجازه سواستفاده ندهید ولی نیاز نیست که بگویید آیا قصدت ازدواج است یا خیر. ولی حتما هم این را مطرح کنید که نمی خواهید رابطه خویش را احساسی به پیش ببرید و این را خود نیز مد نظر قرار دهید. بنابراین هرگز به سمت رابطه عاشقانه پیش از ازدواج یا رابطه جنسی رابطه خود را معطوف نکنید و از هرگونه تحریکی به این سمت خودداری کنید. در این صورت نیاز نیست که رابطه با پیشنهاد ازدواج شروع شود. رابطه شروع می شود بدون اینکه هدفی گفته شود! مدت کوتاهی به شناخت اولیه می رسید!توجه داشته باشید که آیا پسری که در مورد آینده خویش صحبت می کند درصحبتهایش جایی برای ازدواج قائل هست؟ ( نه ازدواج با شما که کلا ازدواج). هوشمندانه عمل کنید و بعد از یک یا چند ماه که احساسات در پرده قرار داده شده و اجازه رشد به آنها داده نمی شود( چون شما باید با کسی درد دل کنید که او را شریک حتمی زندگی خویش می دانید و نه کسی که قصد شناخت او را دارید! در این شرایط که نه درد دلی وجود دارد و نه ابراز احساساتی به تبع مسیر تنها مسیر شناخت است. و احساسات اجازه رشد آنچنانی پیدا نمی کنند) بعد از این کوتاه مدت رفتار پسر خود نشان دهنده این است که آیا قصدش ازدواج است و او هم رابطه را با این هدف شروع کرده یا خیر.
سعی داشته باشید که فرد را به مرور بشناسید. نه به این صورت که من می خواهم تو را بشناسم! از روی روابطی که از سمت او درخواست می شود. دیدگاههایی که ارائه می کند ، رفتارهایی که دارد و...
هیچ الزامی نیز بر این نیست که شما یکدیگر را با واژ ه های محبت آمیز بدرقه کنید! بدی روابط دوستی به خاطر ضربه ایست که از لحاظ عاطفی ممکن است به یکی یا هر دو نفر از طرفین وارد شود. دوست دختر خود را چگونه شناختید؟ با او از "دوستت دارم" مسلما شروع نکردید!!
هوشمندانه رابطه را شروع کنید و ترسی نداشته باشید. ولی هوشمندانه. از کوه بالا نمی روم چون سقوط می کنم اوج اشتباه است. به جای نفی مسیر کفش کوه را به پا داشته باشید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)