به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سلام دوستای عزیزم لطفا بگید این پسرای با غیرت ایرونی کج

رأی دهندگان
3. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ؟

2 66.67%
  • ؟

1 33.33%
صفحه 3 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 108

موضوع: پسرا؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: پسرا؟

منظورتون رو متوجه شدم از اینکه گفتید آقایون نازک نارنجی بار اومدن!!! من هم مجردم!! با این فرق که مثل یه حمال برای اینکه خرج عروسی و زندگی و خونه و ماشینو .. رو در بیارم تا 11 شب کار می کنم. حتی انگیزه شام خوردن رو هم ندارم. فرق شما به عنوان یه دختر و من به عنوان یه پسر اینه که شما عشق و حالتون رو می کنید بعد ازدواج می کنید(چه زود بخواید ازدواج کنید و چه دیر!!) من برای ازدواج کردن باید از همه علاقه هام در همون دوران مجردی دست بردارم!!! متوجه حمالی شدید؟ این یعنی حمالی! اینکه شما اونقدری کار می کنی که با پولش الان نیاز داری(روزی 7-8 ساعت) من اونقدری کار می کنم که جونم در بیاد که اونقدری در بیارم که برم ازدواج کنم! این یعنی حمالی مرد!! الکی نگید مسئولیتها یکیه!! که10% آقایون هم مسئول نیستید. همون شب عروسی داماد بدبخت مسئول همه چیزه! خانوم عروس مسئول زیبا شدن و تو لباس عروسی طناز شدن!!
    شما شب و روز می خوری چون اونی که در میاری لااقل دوره مجردی مال خودته! درآمد من حمال مال خونوادم هست. مال زندگی آیندم هست و.... من فکر همه چیزو باید کنم و شما فکر این که به کدوم از خواستگارهاتون که شرایطش به شما می خوره جواب بدین!! مسئولیتتون چیه؟ کسی نگفت شما محتاج شوهرید. همون طور که یه پسر نیست. من این دید احمقانه ای که تو ذهن مردم ما هست و یک مجرد رو حساب نمی کنند رو نقد می کنم. چرا من باید جون بکنم برای دختری که همون زمانی که من دارم جون می کنم با دوستاش می ره سینما؟ یا به این فکر می کنه به کدوم خواستگارش جواب مثبت بده! حرف من اینه

2. 2 کاربر از پست مفید sorena_arman تشکرکرده اند .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92), shervin (جمعه 25 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

سورنای عزیز، طرز فکرشما دقیقا متضاد با طرز فکر همسر من هست، نمیدونم چرا اما همسر من همیشه از اینکه داره برای زندگیمون تلاش میکنه لذت میبره، خودش میگه از وقتی که من وارد زندگیش شدم با علاقه بیشتری کار کرده و ساعات بیشتری رو سر کار گذرونده، من تا به حال 5-6 بار با همسرم سر مسائل مادی بحث داشتم، تا دو سال پیش شاغل بودم اما به دلیل حجم درسهام کار رو گذاشتم کنار، برای همین سختم بود که از پدرم یا شخص دیگه ای پول قبول کنم، پدرم بدون اینکه چیزی بگه خودش توی کیفم پول میذاشت چون میدونست که من دختری نیستم که ازش تقاضای پول کنم، بعد هم همسرم، از وقتی که نامزد کردیم تا به حال چند بار به زور بهم پول داده، همیشه امتناع های من باعث بحثمون شده و یا اینکه هر وقت من حرف از کار میزنم و اینکه میخوام دنبال یه کار خوب باشم، اگه انگیزه ام رو از پیدا کردن کار، داشتن حقوق و .. بگم کلی عصبانی میشه،
    راستش حرفای شما منو به این فکر انداخت که شاید همسرم حرفایی که بهم زده از ته دلش نبوده و از این قضیه ناراحته، دو شب پیش توی پارک باهاش صحبت می کردم، بحث رو کشوندم به مسائل مالی، بهش گفتم ناراحت نیستی از اینکه خرج و مخارج زندگیمون به عهده تو، ناراحت نیستی از اینکه من نمی تونم هیچ کمکی در این زمینه بهت بکنم، از اینکه بهترین سالهای عمرت رو به سختی میگذرونی، از اینکه با داشتن 28 سال سن، ماهی 500 هزار تومن قصد میدی....؟؟؟
    راستش از گفته های خودم پشیمون شدم، اونقدر ناراحت شد که نمیتونست حرف بزنه، بهم گفت من همه این کارها رو می کنم برای اینکه فقط یه لبخند روی لبهای تو ببینم، من همه زندگیم برای تو برای اینکه تو کسی هستی که همیشه در کنار من میمونه و دوستم داره. گفت من از کار کردن لذت میبرم وقتی میبینم که حاصل تلاشم داشتن یه زندگی خوب در کنار تو هست، برای یه مرد رضایت خانواده اش از هر چیزی مهم تره، من خوشحالم که تو رو همیشه راضی می بینم...

راستش نمیدونم شاید همسر من اشتباه میکنه، اما حرفهایی که بهم زد، باعث شد که بیشتر از پیش قدردانش باشم، بعد به این فکر کردم که اون واقعا داره از لحظه های عمرش میگذره، درسته که خودش میگه این کار رو با لذت انجام میده اما من خیلی شرمنده اش شدم....

به نظر شما همسر من داره خودش رو گول میزنه؟؟؟

4. 2 کاربر از پست مفید shad تشکرکرده اند .

mohammad6599 (شنبه 02 شهریور 92), roze sepid (جمعه 25 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نه
    همسر شما این انتخابش بوده. اون مرد شریفیه.زیادی شریفه. من از این حد شرافت متنفرم!! من از این حد ایثار متنفرم. من رو فقط لبخند دیگران شاد نمی کنه. من رو شادی خودم هم شاد می کنه!!از اینکه کار کنم فقط برای این که یکی دیگه لبخند بزنه متنفرم! واضح صحبت می کنم من بسیار در زندگی دوست دارم منافع هر دو نفر تامین بشه.من دوست دارم همسرم هم تلاش کنه. برای رسیدن به من حتی!
    شاید این درست نباشه. bloom به جای خواهر من. ولی ایشون واقعا به نظر من یک زن برازنده هستند. کسی که برای رسیدن به عزیزش داره تلاش می کنه و خودخواه و مغرور نمی شینه جاش که مهلت بده تا طرف مقابل تکلیفشو مشخص کنه.
    حالا اگر منفعت همسر شما فقط لبخند شماست اون نشونه شرافتشه. منفعت من فقط این نیست! من خودخواهی های خاص خودم رو هم دارم!زمونه به من نشون داده اگر فکر خودت نباشی کلات پس معرکست!! من خدا نیستم که فقط ببخشم و از شاد دیدن بقیه لذت ببرم. همسر شما انسان خوبیه. من نمی خوام اینقدر خوب باشم. شما اینو بد بدونید.
    قدر همسرتون رو بدونید . انسانهای ناخلفی مثل من کم نیستند!!

6. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

سورنای عزیز، من این چیزها رو ننوشتم که شما بخواین اینطوری در مورد خودتون صحبت کنید، من واقعا خستگی رو توی نگاه همسرم میبینم، واقعا احساس شرم می کنم وقتی میبینم کاری از دستم بر نمیاد به جز اینکه ازش قدردانی کنم، به جز اینکه به خواسته های دیگه اش احترام بذارم و کاری کنم که احساس کمبود نکنه.. اما اگه همسر شما نتونه از لحاظ مالی بهتون کمک کنه اما از سایر لحاظ واقعا همراهتون باشه، باز هم از کار کردن برای زندگیتون ناراحت میشید؟
    به هر حال عذر میخوام اگه حرفهام موجبه سوء تفاهم شد.

8. کاربر روبرو از پست مفید shad تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 20 تیر 94 [ 15:18]
    سطح
    57
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    782

تشکرشده 791 در 202 پست

Array

چشمها را بايد شست ..... جور ديگر بايد ديد......

شاد عزيزم اميدوارم هميشه در كنار همسر مهربونت خوشبخت باشي.....

10. کاربر روبرو از پست مفید shirin joon تشکرکرده است .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shad
    سورنای عزیز، من این چیزها رو ننوشتم که شما بخواین اینطوری در مورد خودتون صحبت کنید، من واقعا خستگی رو توی نگاه همسرم میبینم، واقعا احساس شرم می کنم وقتی میبینم کاری از دستم بر نمیاد به جز اینکه ازش قدردانی کنم، به جز اینکه به خواسته های دیگه اش احترام بذارم و کاری کنم که احساس کمبود نکنه.. اما اگه همسر شما نتونه از لحاظ مالی بهتون کمک کنه اما از سایر لحاظ واقعا همراهتون باشه، باز هم از کار کردن برای زندگیتون ناراحت میشید؟
    به هر حال عذر میخوام اگه حرفهام موجبه سوء تفاهم شد.
    خواهش می کنم.من ناراحت نشدم.
    من قصد حرف زدن نداشتم. اما در جواب حرفهای سپیده شاید خیلی کودکانه سریع جواب دادم. بدبینی من اونقدرها هم کم کم می فهمم بی دلیل نیست. پستی در مورد اینجور مسائل دیگه نمی ذارم.
    یا حق

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 اردیبهشت 92 [ 09:20]
    سطح
    42
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

teke.yakh بياييد واقع بين باشيم من نگفتم كه دخترا كشت و مرده ازدواج كردن هستن و يا اختيار عمل در كارهاشون ندارن يا خوش نيستند،بايد بگم در اين دنيا هيچ چيز مطلق نيست همه مسائل نسبي هستند من ميگم پسرها تو اين دوره زمونه از دخترها آزادي عمل بيشتري دارند و در دوران مجرد بودن هم نياز نيست نگران بالا رفتن سنشون باشند بخاطر همين ميتونن با آسودگي خاطر و استرس كمتري از زندگيشون لذت ببرند و نياز به يك تكيه گاه براي زندگيشون ندارن
    من فقط يك مثال مي زنم فكر كنم قضيه روشن بشه مثلا خود من بارها شده ساعت 12 شب از باشگاه مي رسم خونه و مشكليم ندارم ولي تصور كنيد يك دختر 2 شب متوالي شب دير بياد خونه،چه اتفاقي ميفته؟ 1000 تا حرف و حديث پشت سرش هست پس قبول كنيد فشار براي ازدواج دخترها از پسرها خيلي بيشتره و براي اين كار محدوده خاصي دارن هم از نظر سني و اجتماعي و ..
    پس بخاطر همين موارد دخترها دوست دارن زودتر ازدواج كنن تا از اين مسائل خلاص بشن
    ضمنا خود من به هيچ عنوان هدفم رو در داشتن يك بچه خوب و كلا در بچه اي كه مي خوام در آينده داشته باشم نمي بينم و اهداف خودم رو دنبال مي كنم و از رسيدن به آنها لذت مي برم چون ميبينم چقدر از پدر و مادرها خودشون رو فداي بچه هاشون ميكنند و از لذتهاي خودشون ميگذرند و كافيه نگاه كنيد ميبينيد چندتا از زن و شوهرها بخاطر فقط بچه هاشون زندگي ميكنن يعني اگر بچه نباشه طلاق ميگيرن
    زندگي تك بعدي،يك دوران،مجرد هستي يعد از اون بايد ازدواج كني بعد منتظر بچه بشي بعدش يك عمر براي بچه بدويي تا پير بشي بعدشم بميري اين يعني زندگي!! تكرار پشت تكرار و من از اين متنفرم و اگر زن آيندم قبول كنه هيچ وقت نمي خوام بچه دار بشمم
    ضمنا سپيده،سورنا هم تا حدودي درست ميگه اگر وضع مالي خوبي نداشته باشي و بفكر آينده زندگي باشي بايد واقعا زحمت بكشي و زندگيرو تحمل كني و زن در اين زمينه استرسش كمتره،با اينكه اگر مرد مجرد بخواد بمونه اصلا نياز نيست به اين مسائل حتي فكر كنه و درامدش براي خودش كافيه
    ضمنا shad عزيز قدر همسر خودتون رو بدونيد،واقعا همسر فداكار و خوبيه

13. کاربر روبرو از پست مفید رامتين تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط رامتين

من فقط يك مثال مي زنم فكر كنم قضيه روشن بشه مثلا خود من بارها شده ساعت 12 شب از باشگاه مي رسم خونه و مشكليم ندارم ولي تصور كنيد يك دختر 2 شب متوالي شب دير بياد خونه،چه اتفاقي ميفته؟ 1000 تا حرف و حديث پشت سرش هست پس قبول كنيد فشار براي ازدواج دخترها از پسرها خيلي بيشتره و براي اين كار محدوده خاصي دارن هم از نظر سني و اجتماعي و ..
    پس بخاطر همين موارد دخترها دوست دارن زودتر ازدواج كنن تا از اين مسائل خلاص بشن
    من کاری به بقیه بحثهای این تاپیک ندارم ولی این مثالی که زدید کاملا اشتباه هست
    چون یه دختردر جامعه خراب شده ایرانی
    نه تو خونه پدر ونه تو خونه شوهر حق نداره تنها اون موقع شب بیاد خونه
    و این هم از عدالت زیاد جامعه ما هست
    واین هیچ ربطی به ازدواج کدن یا نکردنش نداره
    موفق باشید

15. کاربر روبرو از پست مفید کاترین تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 اردیبهشت 92 [ 09:20]
    سطح
    42
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    دستاوردها:
    تشکرها
    21

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

این مثال من فقط یکی از مسائلی بود که دخترهای مجرد با اون دست به گریبانند نه اینکه فقط به این دلیل است که فشار برای ازدواج کردن دختران از پسرها بیشتره،دلایل گوناگونی هست که قابل بحثه و من به بخشی از اونها اشاره کردم
    پس خواهش میکنم با مسائلی که مطرح میشه سطحی و از روی احساسات برخورد نکنیم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط رامتين
    این مثال من فقط یکی از مسائلی بود که دخترهای مجرد با اون دست به گریبانند نه اینکه فقط به این دلیل است که فشار برای ازدواج کردن دختران از پسرها بیشتره،دلایل گوناگونی هست که قابل بحثه و من به بخشی از اونها اشاره کردم
    پس خواهش میکنم با مسائلی که مطرح میشه سطحی و از روی احساسات برخورد نکنیم
    اقا رامتین یه بار دیگه نوشته منو بخونین من گفتم این مثال شما کاملا اشتباه
    من کاری به بحث شما ندارم ولی اینکه فکر کنین این معضل فقط مال دختر مجرد باید اینو بدونین که در اشتباهین
    توی اینگونه موارد زنان متاهل خیلی بیشتر از دختران مجرد بهشون توسط همسرشان گیر داده میشود
    کدام زن متاهلی را دیده اید که بدون همسر خویش ساعت 12 شب بیاد خونه
    پس این دلیلی که کفتین اشتباهه اره دلایل بسیار دیگه ای وجود داره قبول ولی این دلیل درستی نیست
    و اگه میخاین مثالی بیارین بیشتر روش فکر کنین در ضمن کسی اینجا احساساتی نشده

18. کاربر روبرو از پست مفید کاترین تشکرکرده است .

صفحه 3 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)