به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مهر 00 [ 15:26]
    سطح
    45
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 76 در 24 پست

Array

به همسرم اعتماد کنم ؟2

سلام دوستان من
    تاپیک قبلی من به دلیل افزایش پست ها بیش از 50 عدد با توجه به مقررات سایت بسته شد و به پیشنهاد یکی از مدیران عزیز سایت ( بالهای صداقت ) این تاپیک رو در ادامه تاپیک قبلی باز کردم . از همه شما ممنونم که همراه من بودید و من رو در بحران بزرگ زندگیم تنها نگذاشتید
    من هم چنان به نوشته ها و تجارب شما نیاز دارم و فکر میکنم به این زودی ها نمی تونم خودم رو از ورطه ی هولناکی که زندگیم رو ویران کرده نجات بدم و برای همین کمک و همفکری شما برای من بسیار ارزشمنده
    تاپیک قبلی من ( برای دوستانی که خواننده تاپیک قبلی نبودند) شرح خیانت مکرر همسرم و آشکار شدن بی وفایی ایشون بود و درخواست کمک و راهنمایی که من از دوستان داشتم و همفکری ها و دلداری های دلسوزانه دوستان که خیلی به من کمک کرد
    http://www.hamdardi.net/thread44030-8.html
    بی نهایت عزیز ...پیشنهاد شما خیلی عالی بود و در حقیقت من مصرانه دنبال چنین آدمی هستم ...و دقیقا این آدم باید یک مرد باشه تا بتونه هم قاطع و هم مقتدرانه با ایشون صحبت کنه و علاوه بر اون نباید از فامیل و اقوام من یا خود ایشون باشه که تعصبی بر روی من یا همسرم نداشته باشه ...گزینه های مختلفی رو بهشون فکر کردم و فعلا یکی از دوستانشون که در ظاهر آدم معقول و درستی هستند مد نظرم هست که اگر بتونم با خانمشون ( چون با اون ها رفت و آمد دوستانه داریم ) صحبت کنم که حرف های منو به همسرش انتقال بده و در نهایت اون آقا با همسرم صحبت کنند ...
    شایسته عزیز ...درسته همسرم عذاب وجدان دارند و این البته اصلا و ابدا برای من خوشایند نیست ...چون حس میکنم این که مثلا به من محبت میکنند از روی عشق و علاقه نیست بلکه دلسوزی میکنند و اینطوری بیشتر احساس حقارت به من دست میده ...و دلبری کردن و شیرین بودن الان و در حال حاضر برای من بسیاررر سخته ...براتون نوشتم که حتی گاهی اوقات از ایشون نفرت پیدا میکنم و ناخودآگاه ازشون بدم میاد ...اون موقع ها اصلا دلم نمی خواد صداشون رو بشنوم یا به من نزدیک بشند ...برای همین دلبری کردن از ایشون خیلی خیلی برای من سخت و زجر آوره از طرفی هم باز هم حس حقارت پیدا میکنم با خودم فکر میکنم او منو نمی خواد و من دارم به زور خودمو بهشون نزدیک میکنم ....
    میس بیوتی عزیز
    این روزها همه چیز در یک آرامش نسبی است ...ایشون برای من ماشین خریدند و به من محبت میکنند اما من همون آدم شکاک و بدبین باقی موندم ...گاهی خواب میبینم ...مثلا هفته پیش خواب دیدم که داشتم از اون خانم اخاذی میکردم ...یا گاهی خواب میبینم که همسرم ما رو ترک کردند و رفتند و از خارج از کشور تلفن میکنند و با دخترم حرف میزنند و توی خواب گریه میکنم ....

2. 2 کاربر از پست مفید ماری22 تشکرکرده اند .

میس بیوتی (پنجشنبه 11 آبان 96), دوران آرامش (سه شنبه 16 آبان 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)