به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

تو انتخابم برای ازدواج به مشکل خوردم

سلام
    من 27سالمه.دیگه کم کم چندماه دیگه میرم تو28.
    موضوعی که منو درگیر خودش کرده مربوط به ازدواج میشه.
    من مدتیه با پسری در ارتباطم.هم دوسش دارم.هم واقعا پسر خوبیه.یه عالمه کمکم کرده.خیلیییی زیاد.با کمک اون تونستم زندگیمو جمع و جور کنم.واقعا همیشه همراهم بوده.تو سختیا و مشکلاتم کنارم بوده.بدون اینکه توقعی ازم داشته باشه یا مثه بقیه انتظارت بد داشته باشه همیشه کنارم بوده.
    از مشکلاتم باخبره.و کلا با هم صمیمی بودیم.ابراز علاقه میکنه زیاد و هرکاری از دستش برام بربیاد دریغ نمیکنه.پسر پاک و سالمیه و از اخلاقش واقعا خوشم میاد
    صحبت ما درمورد ازدواج بود البته تا شرایط جفتمون اوکی بشه.من خودم تو نظرم بود حداقل تا عید صبر کنیم بعدش قضیه رو رسمی کنیم.

تو این مدت هم کسای دیگه که شاید از نظر ظاهری بهتر بودن رو رد میکردم چون معیار اول من اخلاقه.و من تو این مورد سخت گیرم.

اما از طرف خونوادم خیلی تحت فشارم.خیلیییییییییی
    الانم باز یکی از خواستگارایی که چندسال پیش جواب رد دادم و پیگیر بودن بازدوباره اومدن و مصرانه پیگیرن.وای خیلی تحت فشارم.خونوادم میگن خوبن.هم شرایطشون خوبه.هم پسر خوبیه.هم خونواده آروم و خوبین.

از انور اون پسری که اول حرفام راجبش گفتم زمان میخواد ازم.خودم که چشمم اب نمیخوره رسما اقدامی کنه.نمیدونم.مطمئنم دوستم داره.میدونم خودم یه عالمه از خونوادم ترسوندمش که ایراد میگیرن و اذیت میکنن.اما میگم اگه بیاد من حمایتش میکنم
    اون زمان میخواد.میدونم داره تلاش میکنه.میگم از خونوادم خب زمان بخواد.فوری که قرار نیس عروسی کنیم که.
    اگه یه درصد شک داشتم دوستم داره یا اگه اخلاق یا رفتار بدی ازش میدیدم قطعا باش کات میکردم.من دختری نیستم به پسر بگم تو بیا من حمایتت میکنم.اما این فرق داره.

ما یه عالمه برنامه داشتیم.یه عالمه کار داشتیم انجام میدادیم که من پرواز کنم.و من دلم میخواد اونم با من بپره.اگه اون نباشه تموم برنامه هام کنسل میشه.کی اندازه اون حرفامو درک میکنه؟
    کی اندازه اون میفهمه منو؟کی اندازه اون تو اوووج سختی که خونوادمم رهام کردن کمکم کرد؟کی اندازه اون به استعدادا و توناییام ایمان داره و کمک میکنه تا بلند شم؟

بغیر اون خواستگار سابق چندتای دیگه هم هستن.و بقیه مدام در گوشم میخونن الکی جواب رد نده.

نمیدونم چیکار کنم؟دلم جای دیگس.برنامه هام.کارام.همش جای دیگس.ولی نمیتونم مجبورش کنم بیاد.خصوصا وقتی گرفتاره.

همش فکر میکردم اگه پسری آدمو بخواد هرطور شده میاد.نمیدونم.شایدم دوستم نداره.

چه کنم؟

2. 5 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 20 دی 93), pbsm (پنجشنبه 18 دی 93), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 18 دی 93), بانوی آفتاب (پنجشنبه 18 دی 93), بارن (سه شنبه 23 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)