تشکرشده 191 در 73 پست
تشکرشده 2,481 در 570 پست
ali -guilan (جمعه 30 آبان 93), roozbeh220 (جمعه 30 آبان 93), واحد (شنبه 01 آذر 93), هم آوا (شنبه 20 دی 93)
تشکرشده 145 در 59 پست
عزیزم اینکه گفتی میخوای فعلا کاری به کارش نداشته باشی تا امتحان تخصصتو بدی فکر خیلی خوبیه..
اما
امتحانت کی هست?
اگر امتحانت همین نزدیکیهاست که چه بهتر فقط روی درست تمرکز کن وبعد از امتحانت برو پیش مشاور تا برای اولین بار خیلی جدی وباقاطعیت برای رفع مشکلت قدم برداشته باشی...
تااون موقع هم سعی کن هیچ تماسی باهاش نداشته باشی...
والبته مواظب باش دیگه باج هم بهش ندی(کمکهای مالیت بیشترشبیه باج دادنه برای موندن این زندگی تا تجربه کمک های زن وشوهری)
ولی اگر زمان زیادی تاامتحانت مونده....عمر خودت رو بیشترازین برای این مرد نذار وهمین روزا برو پیش مشاور...اگه اون نیومد هم اصرارنکن بهش...خودت برو..شاید بااین اتفاقایی ک گفتی افتاده همین حرفهای خودن برای مشاور کافی باشه
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ٬ طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم.....
ویرایش توسط yasna1990 : جمعه 30 آبان 93 در ساعت 12:09
ali -guilan (جمعه 30 آبان 93), roozbeh220 (جمعه 30 آبان 93), هم آوا (شنبه 20 دی 93), سوده 82 (شنبه 01 آذر 93)
تشکرشده 2,481 در 570 پست
الهه خانوم سلام دوباره.
میگم خوب خانوم دکتر به نظرم شما خودتون هم به خودتون کم لطفی میکنید.....نشستید تو خونه؛کار که نمیکنید!یکی هست که توانایی یا موقعیت کاری نداره اما شما شرایطتش دارید و نشستید همین شمارو توچشم همسرتون ضهیف و نیازمند میکنه!با تمرکز درس نمی خونید که اول به خودتون و بعد به اون ثابت کنید برای خودتون و علاقتون دارید میخونید.
نشستید پای تلفن زنگ میزنید توهین میشنوید با چشم گریون میشینید سر کتاب!
صبح به صبح ناهار ببرید کتاب خونه علوم پزشکی اونجا بقیه رو ببینید هم دوباره یاد ارزش هاتون میفتید هم با دوست های جدیدتون درس بخونید....3 روز در هفته هم 1 ساعت برید باشگاه.اولش سخته اما همین که برنامه پیدا کنید اروم میشید و همسرتون هم حس میکنه خودتون پیدا کردید.
اخه خانوم دکتر با این وضع شما قبول نمیشید تازه یه شکست و ناراحتی هم به مشکلالتون اضافه میشه؛شما باید روزی 12 یاعت بخونید اخه.
ali -guilan (جمعه 30 آبان 93), roozbeh220 (جمعه 30 آبان 93), هم آوا (شنبه 20 دی 93), سوده 82 (شنبه 01 آذر 93)
تشکرشده 97 در 48 پست
من دیروز اصلا باهاش تماس نگرفتم خودش شب زنگ زد که پس فردا پول میفرستم برو لباس و اینا بخر منم تحویلش نگرفتم گفتم نیازی ندارم دیگه قطع کرد واقعا تصمیم گرفتم اصلا تحویلش نگیرم-
واحد (شنبه 01 آذر 93)
تشکرشده 97 در 48 پست
امروز دوباره زنگ زد و گفت کلید خونرو دادم به کسی-بعدشم باز گفت پول میفرستم منم قطع کردم اس دادم فقط دست از سرم بردار دیگه هیچ خبری نشد نمیدونم کار درستی کردم که اینجور اسی دادم یا نه؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)