سلام آقا حامد.
یکی از مشکلات خانم شما برگشت به گذشته است. یعنی نمی تونه گذشته رو فراموش کنه. و وقتی یاد موضوعات گذشته میافته دقیقاً همون حسی بهش دست میده که انگار اون اتفاق همون لحظه افتاده.
من، تو اطرافیان خودم این موضوع رو دیدم. و میدونم که این موضوع ریشه در کودکی آدم داره. ولی قابل حل هستش. به نظر من شما یه تاپیک خصوصی با مشاورین سایت در این زمینه بزنین. به خاطر این میگم که گفتین خانمتون اعتقادی به مشاور نداره. مشاورین سایت یادتون میدن که از چه ترفندهایی استفاده کنید تا اونو به زمان حال برگردونین.
اینو هم بدونین که اون از قصد این کار رو نمیکنه. تو ناخودآگاهش هست. به نظرم اگه این مشکل همسرتون رو حل کنید نیمی از مشکلاتتون حل میشه. بقیه اش هم با توجه کردنای شما به همسرتون حل میشه ایشالا.
راستی کوچولو در امانه؟ یا هنوزم مورد ضرب و شتم قرار میگیره؟ بعضی وقتا خیلی ذهنمو درگیر میکنه.
شما همچنان به خوش رفتاریتون ادامه بدین. مطمئن باشید آدم از خوبی ضرر نمیکنه. محبت کردن طوقی به گردن همسرتون میندازه که تا کُره ماه هم که برین دنبالتون میاد.
بخشی از کارای بچه رو به عهده بگیرید. مثلاً حمومش کنید یا دستشویی بردنش روبه عهده بگیرید. کمی از کارتون کم کنید.
فکر کنید همسرتون بیماره. و شما تنها کسی هستید که میتونید بیماریش رو خوب کنید. سعی کنید نقاط ضعف اخلاقش رو بشناسید و براش راه حل پیدا کنید. در کنارش رو خودتون هم کار کنید.
شما یک مرد وفادار و نمونه اید که تو این سایت به دنبال حل مشکلاتتون میگردین. باید به خودتون افتخار کنید![]()

پس سوء استفاده نکن با بچه کاری نداشته باش بزار کثیف کنه بزار بشاشه بزا بشکونه خودم میخرم خودم جمعش میکنم(یه کم خودتو نشون بده) این راهم امتحان کن هر شب نوازشش کن و رابطه برقرار کن
اولش با مهربونی شروع شد و آخرشم به دعوا ختم شد.
توجه به زندگیِ مشترک و همسرتون، و کار روی نقاط ضعفِ مردونگیتون مطمئنم مسیر زندگیتون رو درست میکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)